Επισκέπτης
[move] [/move]
η ρενατα εχει επιστρεψει ...Όχι δεν υπονοώ. Έννοω.
(Δεν θα το γλυτώσω το ξύλο μου φαίνεται).
Γιατί το «κύριε» και ο πληθυντικός;
Η Ρενάτα είναι πάντα στο πόστο της; (Μπορεί να βρεθεί κανένα χρήμα, κοιτάζω συνέχεια τα πεζοδρόμια).
Η πρωινή βάρδια τι ώρα ξεκινάει;
Ίσως να μιλάς για την Ιρίνα, την ψηλή πορνογυφτοπούλα, με τα ωραία βυζιά. Βέβαια αυτή που λέω εγώ είναι μελαχρινή και όχι καστανή. Τελοσπάντων δεν έχει και πολύ σημασία.Φυλής 84 πάνω: (ελπίζω να μη το μπερδεύω με το δίπλα): ... Η άλλη κυρία, μάλλον νεαρότερης ηλικίας, καστανή με λεπτότερο σώμα (όχι πετσοκόκκαλη) και 3άρια στητά βυζιά. Συμμαζεμένο σαλανάρισμα. Δεν μου γέμισε το μάτι για καλές επιδοσεις, παρά τα ωραία βυζιά...
Επ! Εδώ είσαι εσύ; Και φαίνεσαι αποσυνδεδεμένος....
Φοβερό το άσμα! Σε φαντάζομαι στο σαλόνι του ιας 43 με την ανεμοδαρμένη τσατσά (η οποία θα παρέχει την μπάσα φωνή), να παίζεις ακορντεόν, διασκεδάζοντας τους θαμώνες – πάκηδες. Θα’χεις βέβαια και την ανάλογη προμήθεια από κάθε συνουσία που λαμβάνει χώρα. Θα ‘μαι κι εγώ εκεί, να ερωτοτροπώ με την κούκλα που κοσμεί το σαλόνι, αφού ως μπατίρης δεν θα’χω χρήματα να πηδήξω.ΤΟ ΑΣΜΑ
Το παράπονο του φαληρημένου μπουρδελιάρη
Νομίζω κι εγώ, ότι η καλλιτεχνική έκφραση συμπορεύεται με τα μπουρδέλα και γενικότερα το σεξ. Ο Jopino το κάνει με τα πόστερ και τα άσματά του, ενώ εσύ το κάνεις γράφοντας ολόκληρα έπη, υμνώντας τη γυναικεία κωλοτρυπίδα.****
Ρίτσο ο ένας σήμερα, οπερέτα σε τρεις πράξεις ο άλλος...
Η τόση καλλιτεχνική ανησυχία πάντως, πιστεύω ότι θεραπεύεται μετά την απώλεια του πρώτου δεκαεύρου ;)
Picker δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Τις είχα πάρει σχεδόν όλες τις κοπέλες εκεί μέσα, από μια-δυο φορές. Την Εύα, Ελβίρα, Στέλλα, Ελίζα, Έμα και κάποιες παλιότερες όπως Μόνικα, Μαριάνα, Κλεοπάτρα και άλλες ίσως που δεν θυμάμαι. Με αυτές όμως που που είχα δέσει ήταν οι Σοφία, Ζάνα/Ζανέτ, Τίνα και Ρουσλάνα μετέπειτα. Επειδή όμως, Ρουσλάνα και Εύα δούλευαν πολλές φορές μαζί, εγώ διάλεγα πάντα την Ρουσλάνα, γιατί με αυτή περνούσα πολύ καλά, ενώ με την Εύα μέτρια. Στο πέρασμα του χρόνου, η Εύα πιο πολύ (και λιγότερο η Ελίζα) άρχισε να με ειρωνεύεται, οπότε χάθηκε αυτόματα κάθε ευκαρία να πάρει αυτή τα λεφτά μου, αντί της Ρουσλάνας. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να με κοροιδεύουν και οι τσατσάδες (πλην της καλής ξανθιάς με το κοντό μαλλί). Κάποια στιγμή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τις διαολόστειλα! Και πολύ υπομονή έκανα εδώ που τα λέμε...Εμ, κι εσυ δε φερθηκες εξυπνα. Εχει κι αλλες ωραιες κοπελες εκει. Οταν δεν εβρισκες τη Ρουσλανα θα μπορουσες να επαιρνες καποια αλλη.
Εγω τωρα παιζω εναλλαξ με Ρουσλανα και Ευα, βρισκω σχεδον παντα τη μια απο τις δυο στο πανω δεξια σπιτι. Ειναι ωραια και η Ευα. ;)
πως σε ειρωνευονταν δηλαδη ρε τυπε οι τσατσαδες?πηγαινες τα σκαγες και σε ειρωνευονταν κιολας?ποτς γενεν αυτο?Picker δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Τις είχα πάρει σχεδόν όλες τις κοπέλες εκεί μέσα, από μια-δυο φορές. Την Εύα, Ελβίρα, Στέλλα, Ελίζα, Έμα και κάποιες παλιότερες όπως Μόνικα, Μαριάνα, Κλεοπάτρα και άλλες ίσως που δεν θυμάμαι. Με αυτές όμως που που είχα δέσει ήταν οι Σοφία, Ζάνα/Ζανέτ, Τίνα και Ρουσλάνα μετέπειτα. Επειδή όμως, Ρουσλάνα και Εύα δούλευαν πολλές φορές μαζί, εγώ διάλεγα πάντα την Ρουσλάνα, γιατί με αυτή περνούσα πολύ καλά, ενώ με την Εύα μέτρια. Στο πέρασμα του χρόνου, η Εύα πιο πολύ (και λιγότερο η Ελίζα) άρχισε να με ειρωνεύεται, οπότε χάθηκε αυτόματα κάθε ευκαρία να πάρει αυτή τα λεφτά μου, αντί της Ρουσλάνας. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να με κοροιδεύουν και οι τσατσάδες (πλην της καλής ξανθιάς με το κοντό μαλλί). Κάποια στιγμή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τις διαολόστειλα! Και πολύ υπομονή έκανα εδώ που τα λέμε...
Μπορούμε πάντα να την πέσουμε και στην τσατσόγρια dirty, που θα 'ναι φθηνήΦοβερό το άσμα! Σε φαντάζομαι στο σαλόνι του ιας 43 με την ανεμοδαρμένη τσατσά (η οποία θα παρέχει την μπάσα φωνή), να παίζεις ακορντεόν, διασκεδάζοντας τους θαμώνες – πάκηδες. Θα’χεις βέβαια και την ανάλογη προμήθεια από κάθε συνουσία που λαμβάνει χώρα. Θα ‘μαι κι εγώ εκεί, να ερωτοτροπώ με την κούκλα που κοσμεί το σαλόνι, αφού ως μπατίρης δεν θα’χω χρήματα να πηδήξω.
Έχω σημαδευτεί από μικρός φίλε μου dirtyliving, από τότε που μια ιερόδουλη με παρότρυνε λέγοντάς μου:Νομίζω κι εγώ, ότι η καλλιτεχνική έκφραση συμπορεύεται με τα μπουρδέλα και γενικότερα το σεξ. Ο Jopino το κάνει με τα πόστερ και τα άσματά του, ενώ εσύ το κάνεις γράφοντας ολόκληρα έπη, υμνώντας τη γυναικεία κωλοτρυπίδα.
E...δεν τις ξέρεις πως κάνουν; Όταν δεν έβρισκα τη ρουσλάνα και επειδή δεν περνούσα με τις άλλες (τις οποίες είχα ήδη πάρει), μου την έλεγαν εν ολίγοις. Όσο για τις πόρνες, αυτές μου την έλεγαν πάντα επειδή ζήλευαν. Όταν λέω ζήλευαν εννοώ αυτή την πουτανοζήλεια που έχουν οι πόρνες μεταξύ τους, όσον αφορά σε ποια θα πέσει το παραδάκι. Σίγουρα υπάρχει και ζήλεια λόγω γυναικείου εγωισμού και ποια προτιμούν οι άντρες πιο πολύ, αλλά προπάντων ήταν τα χρήματα και ποια θα τα καβαντζώσει.πως σε ειρωνευονταν δηλαδη ρε τυπε οι τσατσαδες?πηγαινες τα σκαγες και σε ειρωνευονταν κιολας?ποτς γενεν αυτο?
Άστην αυτή, αυτή είναι για τον Απόλυτο! Άλλωστε εκεί παίζει η Πάμελα η οποία είναι λίγο μπάζο, αλλά φιλότιμη και δίνει και κώλο στα 15. Ότι πρέπει για σένα.Μπορούμε πάντα να την πέσουμε και στην τσατσόγρια dirty, που θα 'ναι φθηνή
"Σκίσε μου την τρύπα που σας ξεπετάει ρε κωλόπαιδο!".
Και από τότε εκτελώ εντολές
η ρενατα εχει επιστρεψει ...
Eυχαριστώ.
Ψάχνω για δανεικό ακορντεόν μπας και μαζέψω χρήματα (βλ. ποστ 1022, διρτυ΄λιωινγ ανωτέρω)
Διαίσθάνομαι ότι είσαι δαιμόνιο άτομο, όπως φαίνεται στο αβατάρ.
Αλλά οι σειρήνες της Φυλής καραδοκούν:
μου αρεσεTι σημαίνουν οι δοντάρες;
Δε σου άρεσε το αστείο;
Αν όχι να κάνω ανάκληση.
μου αρεσε
αν δε μου αρεσε θα ημουν ετσι--->
ή ετσι---> > > > ,
...
Μην ανησυχείς, του αρέσει...(Ροκαβλόν, μαζέψου... )
Picker δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Τις είχα πάρει σχεδόν όλες τις κοπέλες εκεί μέσα, από μια-δυο φορές. Την Εύα, Ελβίρα, Στέλλα, Ελίζα, Έμα και κάποιες παλιότερες όπως Μόνικα, Μαριάνα, Κλεοπάτρα και άλλες ίσως που δεν θυμάμαι. Με αυτές όμως που που είχα δέσει ήταν οι Σοφία, Ζάνα/Ζανέτ, Τίνα και Ρουσλάνα μετέπειτα. Επειδή όμως, Ρουσλάνα και Εύα δούλευαν πολλές φορές μαζί, εγώ διάλεγα πάντα την Ρουσλάνα, γιατί με αυτή περνούσα πολύ καλά, ενώ με την Εύα μέτρια. Στο πέρασμα του χρόνου, η Εύα πιο πολύ (και λιγότερο η Ελίζα) άρχισε να με ειρωνεύεται, οπότε χάθηκε αυτόματα κάθε ευκαρία να πάρει αυτή τα λεφτά μου, αντί της Ρουσλάνας. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν να με κοροιδεύουν και οι τσατσάδες (πλην της καλής ξανθιάς με το κοντό μαλλί). Κάποια στιγμή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τις διαολόστειλα! Και πολύ υπομονή έκανα εδώ που τα λέμε...
Τυπε σε αυτες τις περιπτωσεις ξερεις τι κανεις? Ζητας το τηλεφωνο της Ρουσλανας για να την παιρνεις να σου λεει ποτε δουλευει.
Τι ήθελα να πω ;
Δεν θυμάμαι ....
Αστείο ήταν. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ένα μελαχρινό θωρηκτό είναι...δεν θα πήγαινα ούτε να με πλήρωνε.ντερτι για πες δυο λογια αν μπορεις γι αυτη...το οτι ηταν σφαιροβολος να υποθεσω ειναι αστειο ε
Νομίζω έχεις δίκιο Φαρκέλι (υποθέτοντας ότι μιλάς αλληγορικά). Μου φαίνεται πάντως (από προσωπική εμπειρία πιο πολύ βέβαια) ότι ναι, παραμερίζουμε τα δυσάρεστα (τα κουκουλώνουμε)...με σκοπό να βιώνουμε ξανά και ξανά τα ευχάριστα.
Ενίοτε η ζωή μας επιφυλάσσει εκπλήξεις ...
Άλλοτε δυσάρεστες και άλλοτε ευχάριστες.
Το κωμικό και το τραγικό είναι ότι στις παρούσες συνθήκες δεν θέλουμε να θυμόμαστε τις ευχάριστες (γιατί επιδιώκουμε να τις επαναλάβουμε πράγμα το οποίο κοστίζει) και δεν θέλουμε να αναπολούμε τις δυσάρεστες γιατί απλά δεν αντέχουμε... το «δυσάρεστο»
Γεια σου sotirof, θα την έχω υπόψιν μου. Δυστυχώς ξέχασα να περάσω από μαγνησίας σήμερα.Αγαπητε dirtyliving δοκιμασε την ντορα,ουτε εγω περιμενα τετοια αποδοση,πολυ καλο gfe,ουτε η κοπελα μου ναταν!!
Τα σέβη μου.Dirty ftw.