lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τυπε αυτη μη μου πεις οτι σου εκανε καλο δωματιο? :oτην Λάουρα την ψευτοολλανδέζα κ.α.
ωραιο μουνι αλλα απ τα μεγαλυτερα κομοδινα που εχω παρει...
τυπε αυτη μη μου πεις οτι σου εκανε καλο δωματιο? :oτην Λάουρα την ψευτοολλανδέζα κ.α.
Στα 15 είναι.Η Ρουσλανα κανει τπτ παραπανω αμα αναπτυξεις οικειοτητα μαζι της?
Ποσο παει αυτη, δεν θυμαμαι. 15?
Αναπτύξαμε μεγάλη οικειότητα στο πέρασμα του χρόνου και κάναμε πολλά πράγματα (όχι ακάποτα-παράνομα) όπως φιλιά και γλυψίματα παντού. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να της φέρεσαι καλά και πάντα με σεβασμό. Απ'τις κοπέλες πάντα παίρνω αυτά που είναι διατεθειμένες οι ίδιες να μου δώσουν (κάτι βέβαια που συνήθως μεταβάλλεται στο πέρασμα του χρόνου, αφού δίνουν πιο πολλά αργότερα) χωρίς να έχω σεξουαλικές ή συναισθηματικές απαιτήσεις.
Η ουσία είναι να μην απαιτείς πράγματα.να παίρνεις ότι σου δίνουν, γιατί οι πόρνες ανήκουν σε όλους. Η μαγεία τελειώνει στο 10λεπτο, όποιος θέλει περισσότερα, για μένα παίζει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να νικήσει. Κι αν τελικά νικήσει τι θα κερδίσει;;;
...
Απ'τις κοπέλες πάντα παίρνω αυτά που είναι διατεθειμένες οι ίδιες να μου δώσουν (κάτι βέβαια που συνήθως μεταβάλλεται στο πέρασμα του χρόνου, αφού δίνουν πιο πολλά αργότερα) χωρίς να έχω σεξουαλικές ή συναισθηματικές απαιτήσεις.
...
Η μαγεία τελειώνει στο 10λεπτο, όποιος θέλει περισσότερα, για μένα παίζει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να νικήσει. Κι αν τελικά νικήσει τι θα κερδίσει;;;
Κι εμένα μου έχουν αρνηθεί άλλες κοπέλες φιλιά στο στόμα, δεν με πειράζει όμως (χωρίς να εννοώ ότι πειράζει εσένα ή κάποιον άλλον) έτσι είναι η μπουρδελοζωή. Win some, lose some!Ειδες? Εμενα δεν με αφηνει να τη φιλαω στο στομα, μου λεει οτι εχει γκομενο. Μονο δυο φιλια μου εχει δωσει και μετα μου ελεγε οτι ητανε "present" (=δωρο).
Ξέχασα να πω ότι έχω διακόψει με τη Ρουσλάνα εδώ και 3 μήνες, οπότε ας απαντήσει ο Πίκερ αν παίζει ακόμα η Ρουσλάνα.Η Ρουσλάνα υπάρχει ακόμα;
Γιατί, τα "είχατε";Ξέχασα να πω ότι έχω διακόψει με τη Ρουσλάνα εδώ και 3 μήνες...
Και ποτε δεν πρεπει να λες: "Kανε μου αυτο γιατι ξερω οτι το κανεις με αλλους". Η σχεση του καθενα με την καθε πορνη ειναι ξεχωριστη και ιδιαιτερη, αν και - οπως ειπες - ανηκουν σε ολους. Και αυτο, οτι ανηκουν σε ολους, ειναι απο μονο του αρκουντως συγκινητικο! :'(
Κι εμένα μου έχουν αρνηθεί άλλες κοπέλες φιλιά στο στόμα, δεν με πειράζει όμως (χωρίς να εννοώ ότι πειράζει εσένα ή κάποιον άλλον) έτσι είναι η μπουρδελοζωή. Win some, lose some!
Η Ρουσλάνα υπάρχει ακόμα;
Γιατί, τα "είχατε";
Υ.Γ: Παραξενεύτηκα που έγραψες για φυλής. Έχει ωραία κορίτσια η άτιμη η φυλής, αλλά με 20 ευρώ, πλέον είναι λίγο δύσκολο για συχνά.
ετσι ειναι...@ dirtiliving & jopino
Ρίτσο ο ένας σήμερα, οπερέτα σε τρεις πράξεις ο άλλος...
Η τόση καλλιτεχνική ανησυχία πάντως, πιστεύω ότι θεραπεύεται μετά την απώλεια του πρώτου δεκαεύρου ;)
@ dirtiliving & jopino
Ρίτσο ο ένας σήμερα, οπερέτα σε τρεις πράξεις ο άλλος...
Η τόση καλλιτεχνική ανησυχία πάντως, πιστεύω ότι θεραπεύεται μετά την απώλεια του πρώτου δεκαεύρου ;)
ετσι ειναι...
δυστυχως το μουνι σ απομακρυνει απ το πραγματικο νοημα της ζωης,την τεχνη
η μηπως οχι?ετσι ειναι...
η μηπως οχι?
μαλισταEίπαμε:
Δεν είναι να απαραίτητο να πηγαίνουν ξεχωριστά.
Εγώ αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το σεξ από μόνο του αποτελεί τη μέγιστη έκφανση της τέχνης... ;)Ροκαβλόν, γιατί το βλέπεις έτσι; Εσυ είσαι ιδεολόγος μπουρδελιάρης, όχι σαν κάτι τυχάρπαστους που πάνε στα μπουρδέλα όπως πάνε και στον καμπινέ.
Είχα ξαναγράψει, ότι με είχαν βρίσει πουτάνες και τσατσάδες στα κοζάκικα, μην αφήνωντας μου επιλογή, απ'το να πάρω τον πούλο απο 'κει μέσα!
α ναι?και γιατι αφαιρεσε αβαταρ και υπογραφη και απαντησε σημερα κι οχι χθες το βραδυ?Το μεν πάει στο αποσυνδεδεμένος, το δε στο "εδώ είσαι".
Τον Νίτσε τον κατάλαβες, τον Picker δεν θα τον κατανοήσεις ποτέ