Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Ρουσλανα κανει τπτ παραπανω αμα αναπτυξεις οικειοτητα μαζι της?
Ποσο παει αυτη, δεν θυμαμαι. 15?
Στα 15 είναι.
Αναπτύξαμε μεγάλη οικειότητα στο πέρασμα του χρόνου και κάναμε πολλά πράγματα (όχι ακάποτα-παράνομα) όπως φιλιά και γλυψίματα παντού. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να της φέρεσαι καλά και πάντα με σεβασμό.  Απ'τις κοπέλες πάντα παίρνω αυτά που είναι διατεθειμένες οι ίδιες να μου δώσουν (κάτι βέβαια που συνήθως μεταβάλλεται στο πέρασμα του χρόνου, αφού δίνουν πιο πολλά αργότερα) χωρίς να έχω σεξουαλικές ή συναισθηματικές απαιτήσεις.

Και η Λάουρα στη ίδια κατηγορία ανήκει, στο πέρασμα του χρόνου υπήρξε σημαντική βελτίωση.

Η ουσία είναι να μην απαιτείς πράγματα.να παίρνεις ότι σου δίνουν, γιατί οι πόρνες ανήκουν σε όλους. Η μαγεία τελειώνει στο 10λεπτο, όποιος θέλει περισσότερα, για μένα παίζει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να νικήσει. Κι αν τελικά νικήσει τι θα κερδίσει;;;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
χμμμμμμ.
Βασικα η σχεση που προτιθεμαι να αναπτυξω μαζι της για να δω αν υπαρχει βελτιωση, θα ειναι να την παρω 2 φορες την ιδια μερα, ή 2 φορές σε κολλητές μέρες.
Αν δεν υποκυψει στη στοργη μου τις 2 αυτες φορες, θα την χωρίσω για παντα  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αναπτύξαμε μεγάλη οικειότητα στο πέρασμα του χρόνου και κάναμε πολλά πράγματα (όχι ακάποτα-παράνομα) όπως φιλιά και γλυψίματα παντού. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να της φέρεσαι καλά και πάντα με σεβασμό.  Απ'τις κοπέλες πάντα παίρνω αυτά που είναι διατεθειμένες οι ίδιες να μου δώσουν (κάτι βέβαια που συνήθως μεταβάλλεται στο πέρασμα του χρόνου, αφού δίνουν πιο πολλά αργότερα) χωρίς να έχω σεξουαλικές ή συναισθηματικές απαιτήσεις.

Ειδες? Εμενα δεν με αφηνει να τη φιλαω στο στομα, μου λεει οτι εχει γκομενο. Μονο δυο φιλια μου εχει δωσει και μετα μου ελεγε οτι ητανε "present" (=δωρο).  :cheesy:

Η ουσία είναι να μην απαιτείς πράγματα.να παίρνεις ότι σου δίνουν, γιατί οι πόρνες ανήκουν σε όλους. Η μαγεία τελειώνει στο 10λεπτο, όποιος θέλει περισσότερα, για μένα παίζει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να νικήσει. Κι αν τελικά νικήσει τι θα κερδίσει;;;

Πολυ σωστος!  :thumbsup:

Και ποτε δεν πρεπει να λες: "Kανε μου αυτο γιατι ξερω οτι το κανεις με αλλους". Η σχεση του καθενα με την καθε πορνη ειναι ξεχωριστη και ιδιαιτερη, αν και - οπως ειπες - ανηκουν σε ολους. Και αυτο, οτι ανηκουν σε ολους, ειναι απο μονο του αρκουντως συγκινητικο!  :'(

Επισκέπτης
...
 Απ'τις κοπέλες πάντα παίρνω αυτά που είναι διατεθειμένες οι ίδιες να μου δώσουν (κάτι βέβαια που συνήθως μεταβάλλεται στο πέρασμα του χρόνου, αφού δίνουν πιο πολλά αργότερα) χωρίς να έχω σεξουαλικές ή συναισθηματικές απαιτήσεις.
...
Η μαγεία τελειώνει στο 10λεπτο, όποιος θέλει περισσότερα, για μένα παίζει ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να νικήσει. Κι αν τελικά νικήσει τι θα κερδίσει;;;

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Η Ρουσλάνα υπάρχει ακόμα;

Επισκέπτης
Ειδες? Εμενα δεν με αφηνει να τη φιλαω στο στομα, μου λεει οτι εχει γκομενο. Μονο δυο φιλια μου εχει δωσει και μετα μου ελεγε οτι ητανε "present" (=δωρο).  :cheesy:
Κι εμένα μου έχουν αρνηθεί άλλες κοπέλες φιλιά στο στόμα, δεν με πειράζει όμως (χωρίς να εννοώ ότι πειράζει εσένα ή κάποιον άλλον) έτσι είναι η μπουρδελοζωή. Win some, lose some!

You win some, lose some, it's - all - the same to me
The pleasure is to play, it makes no difference what you say

Ξέχασα να πω ότι έχω διακόψει με τη Ρουσλάνα εδώ και 3 μήνες, οπότε ας απαντήσει ο Πίκερ αν παίζει ακόμα η Ρουσλάνα.

Επισκέπτης
Ξέχασα να πω ότι έχω διακόψει με τη Ρουσλάνα εδώ και 3 μήνες...
Γιατί, τα "είχατε"; :2funny: :2funny:

Επίσης να σου πω ότο είναι καλογραμμένες και εμφανίσημες οι ενημερώσεις σου!

Και ποτε δεν πρεπει να λες: "Kανε μου αυτο γιατι ξερω οτι το κανεις με αλλους". Η σχεση του καθενα με την καθε πορνη ειναι ξεχωριστη και ιδιαιτερη, αν και - οπως ειπες - ανηκουν σε ολους. Και αυτο, οτι ανηκουν σε ολους, ειναι απο μονο του αρκουντως συγκινητικο!  :'(

Ο Picker είναι ιδιόμορφη προσωπικότητα!
Θα συζητήσω με τον Σουγκράνιες...
(Ελπίζω να μη θυμώσει και μου μουτζουρώσει το αβατάρ)
Με συγκινησε με αυτό που έγραψε, αν και διαφωνώ με άλλες απόψεις του.

Επισκέπτης
Κι εμένα μου έχουν αρνηθεί άλλες κοπέλες φιλιά στο στόμα, δεν με πειράζει όμως (χωρίς να εννοώ ότι πειράζει εσένα ή κάποιον άλλον) έτσι είναι η μπουρδελοζωή. Win some, lose some!

Ετσι ειναι... Το κακο ειναι να εισαι loser two times.

Και βεβαια υπαρχει.

Επισκέπτης
Γιατί, τα "είχατε"; :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:

Είχα ξαναγράψει, ότι με είχαν βρίσει πουτάνες και τσατσάδες στα κοζάκικα, μην αφήνωντας μου επιλογή, απ'το να πάρω τον πούλο απο 'κει μέσα!

Υ.Γ: Παραξενεύτηκα που έγραψες για φυλής. Έχει ωραία κορίτσια η άτιμη η φυλής, αλλά με 20 ευρώ, πλέον είναι λίγο δύσκολο για συχνά. 

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
Υ.Γ: Παραξενεύτηκα που έγραψες για φυλής. Έχει ωραία κορίτσια η άτιμη η φυλής, αλλά με 20 ευρώ, πλέον είναι λίγο δύσκολο για συχνά.  

Πήγα να δω τι παίζει. Έχει ωραία κορίτσια η Φυλής αλλά και στο Μετάξι βρίσκεις.
Το 20 ειναι βαρύ πλέον. Είχα αναρτήσει σε κριτική μου άσμα αυτοσχέδιο για το θέμα.

ΤΟ ΑΣΜΑ
Το παράπονο του φαληρημένου μπουρδελιάρη
Άσμα νεολαϊκόν(σόλο ακορντεόν, φωνή ανδρική, ελαφρώς μπάσα)
(Ρίψατε δίευρω παρακαλώ...)

Μάγκα,
μας τα φάγανε το φράγκα
και μας έφαγε η μαρμαγκα,
δε μας έμεινε ρευστό.

Μούτσο,
μας τον φάγανε το λούτσο
και να ρίξω ένα (μ)πούτσο
στα μπουρδέλα δε μπορώ.

Λόλα
τη μασήσαμε τη φόλα
και θα πάρω μια ματσόλα
να βαράω όποιον βρω.

Επισκέπτης
@ dirtiliving & jopino

Ρίτσο ο ένας σήμερα, οπερέτα σε τρεις πράξεις ο άλλος...
Η τόση καλλιτεχνική ανησυχία πάντως, πιστεύω ότι θεραπεύεται μετά την απώλεια του πρώτου δεκαεύρου ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
@ dirtiliving & jopino

Η τόση καλλιτεχνική ανησυχία πάντως, πιστεύω ότι θεραπεύεται μετά την απώλεια του πρώτου δεκαεύρου ;)
ετσι ειναι...

δυστυχως το μουνι σ απομακρυνει απ το πραγματικο νοημα της ζωης,την τεχνη :woldman:

Επισκέπτης
@ dirtiliving & jopino

ετσι ειναι...

δυστυχως το μουνι σ απομακρυνει απ το πραγματικο νοημα της ζωης,την τεχνη :woldman:

Mη το λέτε.
Δεν είναι να απαραίτητο να πηγαίνουν ξεχωριστά.

Ροκαβλόν, γιατί το βλέπεις έτσι; Εσυ είσαι ιδεολόγος μπουρδελιάρης, όχι σαν κάτι τυχάρπαστους που πάνε στα μπουρδέλα όπως πάνε και στον καμπινέ.

Συνημμένα

• wc.jpg
    wc.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης

Ροκαβλόν, γιατί το βλέπεις έτσι; Εσυ είσαι ιδεολόγος μπουρδελιάρης, όχι σαν κάτι τυχάρπαστους που πάνε στα μπουρδέλα όπως πάνε και στον καμπινέ.
Εγώ αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το σεξ από μόνο του αποτελεί τη μέγιστη έκφανση της τέχνης... ;)

Επισκέπτης
Είχα ξαναγράψει, ότι με είχαν βρίσει πουτάνες και τσατσάδες στα κοζάκικα, μην αφήνωντας μου επιλογή, απ'το να πάρω τον πούλο απο 'κει μέσα!

Εμ, κι εσυ δε φερθηκες εξυπνα. Εχει κι αλλες ωραιες κοπελες εκει. Οταν δεν εβρισκες τη Ρουσλανα θα μπορουσες να επαιρνες καποια αλλη.

Εγω τωρα παιζω εναλλαξ με Ρουσλανα και Ευα, βρισκω σχεδον παντα τη μια απο τις δυο στο πανω δεξια σπιτι. Ειναι ωραια και η Ευα.  ;)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Το μεν πάει στο αποσυνδεδεμένος, το δε στο "εδώ είσαι".
Τον Νίτσε τον κατάλαβες, τον Picker δεν θα τον κατανοήσεις ποτέ :birdman:
α ναι?και γιατι αφαιρεσε αβαταρ και υπογραφη και απαντησε σημερα κι οχι χθες το βραδυ?

μαθε μπαλιτσα :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Για να σε κάνει να βασανίζεσαι με την πάρτη του :birdman:

Από παλιά το είχε αφαιρέσει το άβαταρ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom