Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι, βεβαια. Αυτο περιμενω τοσα χρονια.  :rockon:  :cheesy:
lustforlife :birdman:

Εχω πυρετο σημερα απο το πρωι αλλα δουλευα ολη μερα και το βραδυ πηγα στην Ευα στο Ιασωνος 1. Ημουνα τελειως χαλια και δυσκολευτηκα πολυ αλλα ευτυχως η κοπελιτσα ειχε πολυ μεγαλη υπομονη σημερα και καταφερα να τελειωσω. Στο τελος της ειπα χιλιες φορες ευχαριστω και μου ειπε οτι ειμαι καλο παιδι.  :rolleyes:
Ρε μαλάκα θα την αρρωστήσεις την κοπέλα >:(

Επισκέπτης
lustforlife :birdman:

Ρε μαλάκα θα την αρρωστήσεις την κοπέλα >:(

Εχω πυρετο αλλα δε φαινομαι αρρωστος. Δεν τη φιλησα στο στομα, λιγο το μουνακι της εγλυψα. Ωραια ητανε.  :smitten:

τι lustforlife ρε :birdman: :birdman: :birdman:δε θα την πηδαγε...αυτο εννοει...ε πικερ?

Θα την πηδαγα αν μου αρεσε ρε, αυτο θελω απο μια γκομενα, να μου την πεσει εκεινη.  :)

Επισκέπτης
Εχω πυρετο αλλα δε φαινομαι αρρωστος. Δεν τη φιλησα στο στομα, λιγο το μουνακι της εγλυψα. Ωραια ητανε.  :smitten:
Αφού μόνο βρωμοποδάρες έγλειφες :sunglasses:

Θα την πηδαγα αν μου αρεσε ρε, αυτο θελω απο μια γκομενα, να μου την πεσει εκεινη.  :)
lustforlife κερνάς γαμήσι :thefinge:

Επισκέπτης
νταξει δε θα σε χρεωσω την επομενη :fuck2: :birdman:
Δεν θέλω να γαμήσω πάλι εσένα ρε. Στον έχω ανοίξει πολύ και κάνει σαν καμπάνα :birdman:

Το εκανα κι αυτο. Φοραγε ψηλες μποτες κι απο μεσα, στα απιστευτα πατουσακια της φοραγε λευκα σοσονακια. Και φυσικα τα πατουσακια ηταν πεντακαθαρα.  :P
Αν δεν παίζει λίγη μαυρίλα ανάμεσα στα δάχτυλα, δεν έχει ουσία τύπε. Σούπα χωρίς αλάτι, κρεβάτι χωρίς μαξιλάρια, κώλος χωρίς μερέντα...

Επισκέπτης

Αληθεια, δεν ειναι γραμμενο γι' αυτην?  :smitten:

There's a light that shines on Persephone,
Always a fire in her eyes,
And the last time that I went to her
I could tell things weren't right.

I just don't care to see your years go wasting,
There's no longer magic in your eyes.

In your time, you could outshine everybody else around,
But your off-stage ways might be a bore -
You take a bow, you take a fall.

I came to be here in the footlights,
To live with you through every song,
And your face displays a peaceful field.
I can't believe the curtain has to fall.

Now I know your years were never wasted,
Tonight I saw the magic in your eyes

Επισκέπτης
Θα 'ταν πιο ταιριαστό αν το bore το έκανες whore... :sunglasses:

Επισκέπτης
Παθαίνουμε για να μαθαίνουμε στρατηγέ :2funny:

Επισκέπτης
@ Προφέσορ, Φαρκέλι τα σέβη μου!

:rockon: :rockon: :rockon:

ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΟΡΟΦΟΣ
Αλεξάνδρα με μελαχρινά μαλλιά μέχρι τους ώμους, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, αρκετά ενδιαφέρουσες σωματικές αναλογίες και σαφώς πολύ καλές ως προς το μπουρδελο-εισιτήριο των 10 ευρώ με στητά μέτρια (στο μέγεθος) βυζιά και αξιοπρόσεκτο κώ(ο)λο
Την έχω πάρει, καλή είναι για τα 10.

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Αν δεν παίζει λίγη μαυρίλα ανάμεσα στα δάχτυλα, δεν έχει ουσία τύπε. Σούπα χωρίς αλάτι, κρεβάτι χωρίς μαξιλάρια, κώλος χωρίς μερέντα...
[/quote]
ετσι ειναι :lheel: :humpleg: :rockon:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ αλλά μπροστά στην δική σου καταιγιστική ενημέρωση η δική μου δεν ήταν τίποτα.
Μην το ξαναπείς αυτό. Στο έχω ξαναπεί ότι μου είναι πολύ χρηστικές οι ενημερώσεις σου, γιατί συνήθως τσαρκάρουμε διαφορετικές ώρες και σε διαφορετικές μπουρδελογειτονιές.
Εκτός από τότε στη φυλής με τα γιαπωνεζάκια  :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:rockon:
Έχει φοβερή κωλάρα η άτιμη. Αν και το πρωκτικό δεν με ενδιαφέρει, νομίζω ότι όσες φορές έχω πάει στο διδ 8 πάνω, δεν έχει ανακοινωθεί πρωκτικό. Στο Φυλής 67 θυμάμαι έκανε.

Μου άρεσε κι η δική σου lust, σόρυ.  :rockon:
:grin:

Επισκέπτης
σφιχτο χυμωδες σωμα,με τελειες ολοστρογγυλες εντυπωσιακες βυζαρες...στο ιασωνος 20α(το ισογειο) νυχτερινη το καλοκαιρι...καστανομαλλα νομιζω...αυτα θυμαμαι...

στο δωματιο συνεργασιμη και υπομονετικη,αλλα απαθης...

κι εγω κι ο φιλος μου δεν τα κλαψαμε τα 15 αλλα ειμαστε στο "εεε...ντααααξει..." μολις βγηκαμε ψιλοξενερωμενοι...
Lust για την ίδια λέμε, είμαι σίγουρος! Έτσι ήταν στην αρχή και με εμένα πριν 2-3 χρόνια. Από τότε την έχω πάρει πολλές φορές και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, γι'αυτό και δεν γράφω κριτική γι'αυτή, γιατί δεν θα μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Το ίδιο συνέβει και με τόσες άλλες κοπέλες: Την Μαρία την ψευτοπολωνέζα που έλεγα με τον Ακόρεστο, την Ρουσλάνα, την Λάουρα την ψευτοολλανδέζα κ.α.

Πάντως στο μετάξι έπαιζε και μια άλλη Μιρέλα (ίσως να εννοεί αυτή Ο Πικερ) απ'ότι θυμάμαι ή οποία ήταην κοντούλα με μπούκλες, λεπτό ωραίο κορμάκι και μεσαία λίγο πεσμένα βυζιά. Έχω πολύ καιρό να την δώ αυτή.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Η Ρουσλανα κανει τπτ παραπανω αμα αναπτυξεις οικειοτητα μαζι της?
Ποσο παει αυτη, δεν θυμαμαι. 15?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom