Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
dirtyliving: ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Ιάσωνος 46 επάνω Σελένα από φυλής. Μελαχρινή με μπούκλες, μεσαίου αναστήματος, αδύνατο κορμί, μεγάλα βυζιά γύρω στο 2,8 με ωραίες ρώγες και μικρό κώλο. Βασικό και πρωκτικό στα 15 (δεν θυμάμαι για ελ.στοματικό).
    Η συγκεκριμένη, μαζί με την σοφία/ρομπέρτα (από φυλής κι αυτή) διαγωνίζονται στο ποια θα έχει τις περισσότερες άσχημες κριτικές, μεχρι να σταματήσουν τη δουλειά. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, αφού δεν διστάζουν να βάζουν τους χαζονταβάδες και τους κρυφο-αγαπούληδές τους, να γράφουν αρνητικές κριτικές. Η σοφία νομίζω έχει ξεκινήσει και μόνη της να γράφει άσχημες κριτικές για τον εαυτό της, τις οποίες η Σελένα λόγω ηλιθιότητας τις μαυρίζει.   
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σήμερα, πέρασα και εγώ από Μετάξι. Συντομη βολτα -Ultra mini tsarque- στα ψηλα της περιοχής. Ρουσλάνα απούσα. Φήμες την φέρουν απαχθείσα από τον Picker.
Κάποια Έυα που έχεις πεί, είναι μια petite με κοντό μαλάκι; Ήταν έκεί μόνη της.Εχω δεί και μια άλλη, ξανθομπουκλωτή με αρκετούτσικη περιφέρεια, αγνώστου nick name.
Δεν γούσταρα και πήγα στην Ιωάννα, μια και μου τη θύμισε ο Lust. Business, as usual.
Xαμηλότερα δεν κατέβηκα, γιατί μου φάνηκε ότι είδα το Δρ. σουγκράνιες με κάτι σεντόνια και δε γούσταρα.
Εξάλου πήγες εσύ. :)

H Ρουσλάνα, μας χαιρετά!

You had plenty money 1922
But you let other women make a fool of you Why don't you do right?
Like some other men do?

Why don't you get out of here and
Bring me some money too.

Your sitting there wondering what it's all about
If you ain't got no money they're going to
Put you out

Why don't you do right
Like some other men do?

Bring me some money too.

I fell for your jive and I took you in
Now all you got to offer me's a fifth of gin

Why don't you do right
Like some other men do?

Bring me some money too.

Επισκέπτης
dirtyliving: ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σήμερα, πέρασα και εγώ από Μετάξι. Συντομη βολτα -Ultra mini tsarque- στα ψηλα της περιοχής. Ρουσλάνα απούσα.
Κάποια Έυα που έχεις πεί, είναι μια petite με κοντό μαλάκι; Ήταν έκεί μόνη της.Εχω δεί και μια άλλη, ξανθομπουκλωτή με αρκετούτσικη περιφέρεια, αγνώστου nick name.

...
Η εύα είναι πολύ αδύνατη χωρίς καμπύλες, μεσαίου ανστήματος, όμορφο πρόσωπο, καστανό μαλλί με μπούκλες. Η ξανθομπουκλωτη με την περιφέρεια είναι η έρρικα.

Φήμες την φέρουν απαχθείσα από τον Picker.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Xαμηλότερα δεν κατέβηκα, γιατί μου φάνηκε ότι είδα το Δρ. σουγκράνιες με κάτι σεντόνια και δε γούσταρα.
Εξάλου πήγες εσύ. :)
Τον είδα όντως...ένας ξερακιανός με μαύρο κατσαρό άπλυτο μαλλί δεν είναι; Γιατί ήταν ένας τέτοιος σήμερα.

μπες ρομαντισμο

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν ξέρω τι να πω ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ, γι'αυτό και θα το πω απλά.

Δεν προσπάθησα να κάνω κάποιο νέο ρεκόρ, σπάζοντας ταυτόχρονα το παλιό, γιατί ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικός με τους άλλους (παρά μόνο με τον ίδιο μου τον εαυτό). Δεν είμαι ούτε στην καθημερινότητά μου έτσι, πόσο μάλλον στο φόρουμ. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών και μαλακιών με απαραίτητα συστατικά την ευγένεια το χιούμορ και την αμοιβαία συμπάθεια
Το συγκεκριμένο εγχείρημα περιτριγύριζε στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν και η πραγματική πρόκληση δεν ήταν αν θα καταφέρω να το ολοκληρώσω (γιατί ήμουν σίγουρος γι'αυτό) αλλά τι είδους ενημέρωση θα μπορούσα να γράψω μετά απ'αυτό (θα άξιζε άραγε καθόλου ως ποιότητα ενημέρωσης;)
Μου αρέσει να μιλάω με νούμερα μερικές φορές γιατί εδώ και χρόνια κρατάω κάποια στατιστικά, δεν είχα σκοπό να δείξω ότι εγώ πήγα σε 200 μπουρδέλα άρα είμαι και γαμώ!

Παρά την έλλειψη ανταγωνιστικότητας όμως, δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον αριθμό 300+ που αναφέρεις. Στη δεκαετία του 2000 ποτέ δεν υπήρξαν τόσα πολλά μπουρδέλα. Μάλιστα εν έτει 2012 έχουμε περισσότερα μπουρδέλα απ'το 2000. Στη δεκαετία του 90 συμφωνώ (και το έχω γράψει ήδη) ότι υπήρχαν πολύ περισσότερα απ'ότι σήμερα. Εξήγησα επίσης τους λόγους που ένα αντίστοιχο εγχείρημα πριν 15-20 χρόνια ήταν πολύ πιο δύσκολο.
Η ενημέρωση μου είναι από κάτω, μπορεί ο καθένας να διαβάσει την πολύ μικρή αναφορά που κάνω στο κομμάτι εισαγωγή  στην αρχή της ενημέρωσης.

Ε! τότε όλα καλά!  ;)

εννοείται ότι έβαλαν στη ενημέρωση και στουντιος  ;)

dirtyliving άψογος και παρακαλώ την διαχείριση του σαϊτ σύντομα (αν συμφωνεί) και τιμημένος ...  :rockon: :rockon: :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλή χρονιά dirtyliving

Επισκέπτης
...
Σήμερα, πέρασα και εγώ από Μετάξι. Συντομη βολτα -Ultra mini tsarque- στα ψηλα της περιοχής.
...
Γεράσαμε jopino. Ultra mini εσύ, super mini εγώ (αθροιστικά πάντως φτιάχνουμε μία Mini tsarque [10-20 σπίτια])...σε λίγο δε θα βγαίνουμε απ'τα σπίτια μας!   :2funny:

Δεν γούσταρα και πήγα στην Ιωάννα, μια και μου τη θύμισε ο Lust. Business, as usual.
    Μάλλον δεν είναι γραφτό σου να ξαναπηδήξεις τη ρουσλάνα. Νομίζω η πορνομοίρα σου, σε σπρώχνει στην αγκαλιά της Ιωάννας. Εδώ που τα λέμε, είχαμε μαζευτεί πολλοί αγαπητικοί (της Ρουσλάνας)...μικρό κορίτσι είναι...ποιον να πρωτοπρολάβει κι αυτή.

Άντε, σε λίγο καιρό θα μιλάμε για τους δικούς σου έρωτες με την Ιωάννα, η οποία απ'ότι βλέπω έχει αποκτήσει ένα μινι φαν κλαμπ από σένα και τον lust.
Σε λίγο καιρό σας βλέπω κύριοι, κάτω απ'το παράθυρο του κολ30 πάνω, μαζί με τους πάκηδες, να κάνετε καντάδα στην όμορφη ιωάννα. Προσέχτε μόνο τον αλβανό τσάτσο ρομπέρτο (αν υφίσταται ακόμη ως οντότητα)... έχει βαρύ χέρι...μπορεί να μην είστε τόσο τυχεροί όσο εγώ.  :2funny:

Τον είδα όντως...ένας ξερακιανός με μαύρο κατσαρό άπλυτο μαλλί δεν είναι; Γιατί ήταν ένας τέτοιος σήμερα.
Ντυμένος με σεντόνι...κατσαρό άπλυτο μαλλί...είχε και μούσι...

Μα καλά, ο Δρ. Σουγκράνιες είναι ο Μπιν Λάντεν;  :think:

Επισκέπτης
Γεράσαμε jopino. Ultra mini εσύ, super mini εγώ (αθροιστικά πάντως φτιάχνουμε μία Mini tsarque [10-20 σπίτια])...σε λίγο δε θα βγαίνουμε απ'τα σπίτια μας!   :2funny:
Με τα χρόνια θα είμαστε απλά θεωρητικοί και γνωμοδότες. Σαν τους οικονομολόγους στις εφημερίδες. Άστα να πάνε.

Ντυμένος με σεντόνι...κατσαρό άπλυτο μαλλί...είχε και μούσι...
Μα καλά, ο Δρ. Σουγκράνιες είναι ο Μπιν Λάντεν;  :think:
Δεν τα φόραγε τα σεντόνια. Να με τυλίξει ήθελε. Αλλά τη πάτησε, γιατί με τύλιξε η Ιωάννα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλή χρονιά φίλε μου jopino

Απέχεις από την δράση ή αφήνεις τόπο στα νιάτα;
*  *  *
Ή έχεις προεντεταμένα εξωκοινοβουλευτικά πορνοπροβλήματα; :2funny:
Όλα αυτά που σημείωσες ... 
Ελπίζω και εύχομαι να μην σου έλειψα ... 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλή χρονιά και σε σένα
Και σε εμένα και στους ... "άλλους"   :grin:

(Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.)
Αν είναι κάποιος να πεθάνει, τότε (μάλλον) θα πεθάνει ...  :cheesy:

Τότε θα τα λέμε ... "συχνότερα"

:)

Επισκέπτης
Mπράβο στους πορνο-ρεπορταρέους (πως λέμε παλιοχωριαταρέους  :2funny:) pistolero, lustforlife, sotirof, xilnik  :rockon:

Παρατηρήσεις:

1)
...
71β ρενατα,τι κορμι ειναι αυτο που εχει αυτο το κοριτσι..
Άμαν xilnιk τι μας έκανες. Θα τρελαθεί ο jopino μόλις το δει, άντε να τον συγκρατήσουμε τώρα!

2) Έγινε λόγος για μια Σύλβια από μουνίς προδρόμου στις προηγούμενες σελίδες.
Θυμάμαι που ο Amadeus έλεγε για κάποια που έχει κονδυλώματα. Νομίζω ότι έλεγε γι'αυτή. Αν πέταξα μαλακία ζητώ συγγνώμη. Απλά η πορνομνήμη είναι μυστήριο πράγμα.

3) Άσχετο, αλλά σε περίπτωση που τη ψάχνει κάποιος (ο Ροκαβλόν πχ όταν γυρίσει) αυτή εδώ,

Θάσου 13 – 1η πόρνη η Σύλβια από διδ18 υπογειο και 2η μία καστανή πλαδαρή ομορφούλα
ας κοιτάξει κι εδώ αν δε τη βρει.

4) Κάποιος φίλος είχε πει κάτι για την Φλόρη από φυλής. Θυμάμαι ότι την ψάχνει ο streetwalker.  

Επισκέπτης
Για μια Άννα έλεγε ο μουσικόφιλος συναγωνιστής dirty.
χαχα...ειπα μαλακία τελικά...δεν παραξενεύομαι και τόσο  :2funny:

Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιος μπουρδελόδρομος :rockon:
Το είχα γράψει στην Hyper tsarque ενημέρωση που έκανα πριν 10 μέρες. Εντάξει δεν σε κατηγορώ, κανείς δεν τη διάβασε  :2funny:

Επισκέπτης
Φίλε ότι τη διάβασα τη διάβασα... δεν πιστεύω να περίμενες να τη μάθω κι απ' έξω :2funny:
Ναι ναι άστα αυτά...ξέρω γω  :'( :'( :'(

εγω σταμάτησα στην τρίτη παράγραφο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα καλά....εσύ απλά διάβασες τις εισαγωγικές μαλακίες που έγραψα στην αρχή.

Τι να πω ρε παιδιά με απογοητεύετε πολύ...ούτε την εμπειρία μου με το τραβεστί Κορίνα δεν διαβάσατε. Άντε να το βάλω κι αυτό, αλλά δεν σας ξαναμιλάω  :(  :(

Πιπίνου 54Κορίνα, τραβεστί με τα όλα του. Ψηλη ξανθιά με μεγάλα βυζιά, hydraulics σε δημόσια θέα και λαιμό αρσιβαρίστα. Προσπαθούσε να με πείσει να περάσω, αλλά της εξήγησα πολύ ευγενικά ότι κατά λάθος βρέθηκα εκεί και ότι πηγαίνω μόνο με γυναίκες. Μέχρι να το πω, μου είχε βγάλει απ΄το παντελόνι την πάκικη ψωλή μου. Ευτυχώς το χειρίστηκα καλά και έφυγα χωρίς περαιτέρω απώλειες. Πρωκτικό (σε ενεργητικό ή παθητικό ρόλο) στα 40 ευρώ

Επισκέπτης

ούτε την εμπειρία μου με το τραβεστί Κορίνα δεν διαβάσατε. Άντε να το βάλω κι αυτό, αλλά δεν σας ξαναμιλάω  :(  :(
Καμιά φορά αναρωτιέμαι φίλε dirty ότι δεν πηγαίνω με τραβεστί μόνο και μόνο από ανασφάλεια μήπως και δεν μου δώσουν κώλο :-

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.789
Πόντοι
46.232
Μα καλά....εσύ απλά διάβασες τις εισαγωγικές μαλακίες που έγραψα στην αρχή.

Τι να πω ρε παιδιά με απογοητεύετε πολύ...ούτε την εμπειρία μου με το τραβεστί Κορίνα δεν διαβάσατε. Άντε να το βάλω κι αυτό, αλλά δεν σας ξαναμιλάω  :(  :(
όχι αν και ξημερώματα την διάβασα ολόκληρη...........μου χρωστάς χάρη  :grin: :grin: :grin:

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
Γειά σου dirty! :rockon:

1) Άμαν xilnιk τι μας έκανες. Θα τρελαθεί ο jopino μόλις το δει, άντε να τον συγκρατήσουμε τώρα!

Άσε. Με το που το είδα αύξησα τα χάπια. (εκτός από τα πράσινα, πήρα κια κάτι ροζ-σομόν) :2funny: :2funny: :2funny:
Πρέπει να πάρω άδεια, να περάσω από τον οίκο. Αν είμαι πολύ γκαντέμης, θα έχει ρεπό...

@ xilkin: Mε χαρά βλέπω τη δυναμική επιστροφή σου. :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom