Επισκέπτης
dirtyliving: ANEΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ!!!
Σήμερα, πέρασα και εγώ από Μετάξι. Συντομη βολτα -Ultra mini tsarque- στα ψηλα της περιοχής. Ρουσλάνα απούσα. Φήμες την φέρουν απαχθείσα από τον Picker.
Κάποια Έυα που έχεις πεί, είναι μια petite με κοντό μαλάκι; Ήταν έκεί μόνη της.Εχω δεί και μια άλλη, ξανθομπουκλωτή με αρκετούτσικη περιφέρεια, αγνώστου nick name.
Δεν γούσταρα και πήγα στην Ιωάννα, μια και μου τη θύμισε ο Lust. Business, as usual.
Xαμηλότερα δεν κατέβηκα, γιατί μου φάνηκε ότι είδα το Δρ. σουγκράνιες με κάτι σεντόνια και δε γούσταρα.
Εξάλου πήγες εσύ.
H Ρουσλάνα, μας χαιρετά!
You had plenty money 1922
But you let other women make a fool of you Why don't you do right?
Like some other men do?
Why don't you get out of here and
Bring me some money too.
Your sitting there wondering what it's all about
If you ain't got no money they're going to
Put you out
Why don't you do right
Like some other men do?
Bring me some money too.
I fell for your jive and I took you in
Now all you got to offer me's a fifth of gin
Why don't you do right
Like some other men do?
Bring me some money too.
Ιάσωνος 46 επάνω – Σελένα από φυλής. Μελαχρινή με μπούκλες, μεσαίου αναστήματος, αδύνατο κορμί, μεγάλα βυζιά γύρω στο 2,8 με ωραίες ρώγες και μικρό κώλο. Βασικό και πρωκτικό στα 15 (δεν θυμάμαι για ελ.στοματικό).
Η συγκεκριμένη, μαζί με την σοφία/ρομπέρτα (από φυλής κι αυτή) διαγωνίζονται στο ποια θα έχει τις περισσότερες άσχημες κριτικές, μεχρι να σταματήσουν τη δουλειά. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός, αφού δεν διστάζουν να βάζουν τους χαζονταβάδες και τους κρυφο-αγαπούληδές τους, να γράφουν αρνητικές κριτικές. Η σοφία νομίζω έχει ξεκινήσει και μόνη της να γράφει άσχημες κριτικές για τον εαυτό της, τις οποίες η Σελένα λόγω ηλιθιότητας τις μαυρίζει.
Σήμερα, πέρασα και εγώ από Μετάξι. Συντομη βολτα -Ultra mini tsarque- στα ψηλα της περιοχής. Ρουσλάνα απούσα. Φήμες την φέρουν απαχθείσα από τον Picker.
Κάποια Έυα που έχεις πεί, είναι μια petite με κοντό μαλάκι; Ήταν έκεί μόνη της.Εχω δεί και μια άλλη, ξανθομπουκλωτή με αρκετούτσικη περιφέρεια, αγνώστου nick name.
Δεν γούσταρα και πήγα στην Ιωάννα, μια και μου τη θύμισε ο Lust. Business, as usual.
Xαμηλότερα δεν κατέβηκα, γιατί μου φάνηκε ότι είδα το Δρ. σουγκράνιες με κάτι σεντόνια και δε γούσταρα.
Εξάλου πήγες εσύ.
H Ρουσλάνα, μας χαιρετά!
You had plenty money 1922
But you let other women make a fool of you Why don't you do right?
Like some other men do?
Bring me some money too.
Your sitting there wondering what it's all about
If you ain't got no money they're going to
Put you out
Why don't you do right
Like some other men do?
Bring me some money too.
I fell for your jive and I took you in
Now all you got to offer me's a fifth of gin