Επανασυνδεθηκα μονο για να πω δυο πραγματα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ.
Υπηρξα κι εγω μελος του μπου παλιοτερα, τωρα πια εδω κι εναμιση χρονο γραφω στο αλλο. Και δεν γραφω τυχαια εκει, επελεξα να εχω φιλους που βασανιζουν το τι θα πουν, δεν προσβαλλουν για να αναδειξουν το εγω τους, ακολουθουν το ιντερνετικο σαβουαρβιβρ και ομονοουν σε ελαχιστα βασικα πραγματα, σεβασμου, ευθυνης, γουστου, κοινης λογικης, υγιεινης. Οχι μονο στην μπουρδελοζωη αλλα παντου!
Το οτι ειναι κλειστο, σημαινει οτι δεν μπαινει κανεις παρα αν προσκληθει. Αρα δεν ειναι δημοσιο, δεν γραφει και δεν διαβαζει ο καθενας. Εχει την ιδιωτικοτητα που εχει το σαλονι μου οταν καλω 10 φιλους. Παρακαλω να μην χρησιμοποιειται το ρημα «δημοσιευεται» για ο,τι λεγεται εκει.
Δεν γνωριζω κοσμο απο το μπου. Καποτε γνωρισα τον Ροκαβλον. Ο οποιος ειναι αυτα που γραφει. Εχει χιουμορ, αρχες, ειναι υπευθυνος, προσεκτικος και αυστηρος με την υγιεινη και προσπαθει να ειναι ακριβοδικαιος.
Βεβαιως κανει λαθη, αλλα οποιος δρα κανει και λαθη.
Καμια σχεση δηλ με αυτα που αναφερει ο bmw. Αληθεια, bmw, πως συνδεεις τον Βελουχιωτη με τον ροκ; Ποιος σου περιεγραψε τον ροκ; Ποιος σου μετεφερε οτι κατι λεγεται για σενα στο σαιτ; Τι σου μετεφερε; Αυτα περι Μπαρμπορας με σοκολατακια και λουλουδια, ποιος σου τα μετεφερε; Υπαρχει τιποτε απο ολα αυτα η ειναι προιον φαντασιας, λογια του αερα, του καφε, του χαβαλε; Και στηριζομενος σε λογια που σου ειπαν βγαινεις και λες οσα λες;
Εχουν τοση αξια οση εχει το να πει καποιος, μου εχουν πει αξιοπιστοι συνομηλικοι του bmw οτι μικρος επεσε απο την κουνια με το κεφαλι κι εκτοτε το εχασε, μπορει και να λοβοτομηθηκε, το τελευταιο ειναι 5% πιθανο.
Κι εσεις αντμιν μοντερειτορες, τα αφηνετε ολα αυτα; Γιατι; Για την επισκεψιμοτητα; Γιατι σβηνετε δις, το ποστ του συναδελφου georgepappas1 (
) που κι αυτος ηταν μελος παλια στο μπου, οπου εγραφε την γνωμη του για τα τωρινα; Βρισε σβησε, δεν φοβαστε οτι μονο θηρια θα θρεφετε εδω τελικα και σαρκαστικους ειρωνες;
Σμυρνη, εσυ περασες απο το σαιτ για ενα χρονο. Καταλαβες τιποτα; Δεν ταιριαζες, αλλα δεν εκανες και κανενα κοπο να προσαρμοστεις. Εκει συγκρουστηκαμε καποιες φορες ειδικα για το αν κρατουσες την ανωνυμια σου, για το αν εχει αξια να γραφεις οτι καθεσαι 25λεπτα και μετα να αναρτας φωτογραφιες στο μπου, για το αν γινεσαι αναγνωρισιμος με το νικ σου, οποτε και ιδιαιτερος πελατης. Δεν απαντουσες. Τωρα σε βλεπω λαλιστατο. Οταν διαφωνεις, η δεν γουσταρεις, τα βροντας ολα κατω και το δηλωνεις και συγκρουεσαι, η φευγεις. Επι μηνες εμενες μεχρι να φυγεις, αποχαιρετας, ξαναγυριζεις, τι εκανες; Ετοιμαζες την εκδικηση; Καλως εφυγες.
Τα υπολοιπα περι θλιβερης παρεας που κανει κλωνους και μαυριζει τις κριτικες και θα μας παει ο δενξερω ποιος «κωλοφεραντζα» και αλλα τρελλα, σας τα επιστρεφω. Ξερετε τι γραφω στο κλειστο σαιτ και με θεωρειτε θλιβερο; Θλιβερος κι ο Φανουρης; Και ο Κρητικος; Και αλλοι;
Τον Τζοπινο και τον Ντερτιλιβινγκ τους εχετε διαβασει; Θλιβεροι κι αυτοι; Σας εχει περιηγησει κανεις στο σαιτ μας; Εχετε δει τα θεματα; Το υφος; Η ασχολια μας με αλλα σαιτ ηταν σκορπιες κουβεντες. Καταδικη συμπεριφορων. Και παντα λεγαμε οτι δεν φυγαμε απο καπου για να φερουμε το ιδιο κλιμα σε μας. Ο Σμυρνη ειχε παρατηρηθει 100 φορες απο τον Ροκ να μην αναφερει προσωπα που δεν συμμετειχαν στο δικο μας. Το οτι δεν μιλαμε δημοσια σημαινει οτι δεν θελουμε. Οταν το πατε στα ακρα γιατι νομιζετε οτι δεν θα μιλησει ποτε κανενας, οποτε αυτο σας δινει το δικαιωμα να λετε ο,τι θελετε, με αναγκαζετε να ερθω εδω και να σας τα πω! Φτανει! Το αλλο σαιτ ειναι κλειστο, οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι γραφεται, αρα λετε ο,τι θελετε;
Λασπες, μονο. Οταν αποφασιζεις να γραψεις σε δημοσιο σαιτ, εκτιθεσαι. Θα υποστεις την κριτικη, πολυ περισσοτερο οταν κανεις χοντραδες. Γραφουμε το ποσο βλακωδες, επικινδυνο, δολοφονικο ειναι να πηδαει ο καθε bmw ακαποτα κι ο bmw καταλαβαινει οτι τον κοροιδευουμε. Κι οι μοντ δεν του πιανουν το αυτι να το κοκκινισουν, αλλα τον αφηνουν να γραφει «θα φαει μπαν οποιος μου το ξαναπει, περσαν ηδη 2 χρονια και δεν γαμησα παρα μονο 3!» Ρε διαβαζουν και μικροι. Προτυπο θα γινει ο bmw με τα ακαποτα;
Και βγαινει κι ο streetwalker και τι επισημαινει; Οχι οτι μετα τα ακαποτα επρεπε να χαθεις απο τα σαιτ, η να αλλαξεις ονομα και να υπογραφεις μονιμα απο κατω «εκανα την μαλακια , δεν θα την ξανακανω», αλλα οτι μαλακια ηταν που παραδεχθηκες το λαθος σου, θα σου τα σπασουν τωρα!
Μπραβο street! Ετσι, δεν εχει σημασια η ουσια, αλλα τι σπασαρχιδιασμα θα τραβαμε μετα.
Δεν ξερω αν τα περι δεοντολογιας, αξιοπρεπειας, αιδους, ευγενειας φαινονται σε μερικους δυσνοητα, ας κανουν μια προσπαθεια. Το οφειλουν στον εαυτο τους πρωτα απο ολα και στους διπλα τους βεβαιως.
Ο Τζοπινο εγραψε κατι πολυ σωστο, δεν ειμαστε κομμα, ναι εχουμε καποια κοινα αλλα ο καθενας εχει την δικη του γνωμη και δεν υπερασπιζομαι κανενα σαιτ του Ροκ, αλλα εμενα και την επιλογη μου.
Τζοπ και Ντερτι, εστω κι ετσι, με αυτη την αφορμη, ειναι χαρα μου να σας διαβαζω, να ειστε καλα. Κριμα που τα καλα διαρκουν τοσο λιγο. Λειπετε σε ολους. Φαντασιωνομαι καμια φορα τον Cerato σε hyper τσαρκα!
Παρακαλω σβηστε και τον δικο μου λογαριασμο, δεν θα ξαναχρειαστει. Αν και ειχα δηλωσει οτι φευγω και δεν επανερχομαι, δεν τον καταργησατε. Το πεδιο ελευθερο να ορμησετε.