Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Μεγάλες εποχές τότε όντως... Γυμνό μόνο η Νανά (απόγευμα) και η Ρίτα στην πρωινή βαρδια. Για όσους θυμούνται... Με 5-7.000 παίρναμε κάτι θεες στα λιγοστά κρυφοστουντιο... Και εκεί είχε εξτραδακια...
Να θυμησω επισης και την Εμμανουελα στο Φυλης 66Δ, που εκανε κι αυτή γυμνο-τελειωτικο (για τους παλιους εκεινης της εποχης).

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λογικο αν μεταφερθουν κανονικα εδω επρεπε να μιλαμε το αλλο  ειναι για ενημερωση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Να θυμησω επισης και την Εμμανουελα στο Φυλης 66Δ, που εκανε κι αυτή γυμνο-τελειωτικο (για τους παλιους εκεινης της εποχης).
Όπως και Η Ειρήνη η μελαχρινή νταρντανα 1.85 ύψος Ρωσίδα με τα 5αρια βυζια που ξεκίνησε από Δίδυμο 20 και μετά για λίγο ήρθε στο Φυλής 86 πριν φύγει για το κρυφό στούντιο στην Πριγκιποννησων...

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Κρίμα εμείς οι νεότεροι να μην προλάβουμε τις ωραίες εκείνες εποχές. Τώρα γαμάς πια στα μπουρδέλα ή η ποιότητα πλέον δε σε τραβάει;
Επ' ευκαιρια να πω κατι εδώ για να καταλαβουν οι πιο νεοι, για τί χαοτικες διαφορες μιλαμε, όταν αναφερόμαστε σε 'κεινες τις εποχές.
Ένα απλο παράδειγμα θα πω : Όταν αυτή τη στιγμη θεωρείται η Αννα-Ιλονα, η νουμερο ένα μουναρα της Φυλης(συμφωνα με καποια ψηφοφορια που ειχε γινει), εκεινη την εποχη, τη συγκεκριμενη δε θα την αφήνανε ουτε απ' εξω να περασει. Θα ηταν ιεροσυλια να δουλευει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η αννα ιλονα ειχα δει την ψηφορια  οχι και μουναρα την νικολετα την θυμαστε αυτη ηταν πιο μουναρα απο την αννα ιλονα εγω καταλαβα αλλη κλαση γυναικων με τις σημερινες

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
στην σημερινή μου βόλτα αρχικά Φυλής και περί σε ότι ήταν ανοιχτό είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Μαριαλενα στο Φυλής 200 καστανοξανθη με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ακά τελειωτικο στο σώμα, είναι η πρώην Μαρίνα, πρώην Ιζαμπελα από Φυλής 71,Φυλής84 α και Αγίου Πέτρου 7, θα ακολουθήσει κριτική.
Στη συνέχεια πριν από λίγο μετά από βόλτα στη Λιοσίων και περίξ δοκίμασα στο Βεργας 3 δεξιά την Νταιανα καστανή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 4αρια συν βυζι, απλό πρόγραμμα όπου με πέντε ευρώ μετατράπηκε σε ισπανική τελειωτικη δηλώνει Ιταλίδα.... 24 ετών, μαζί και η Εύα που προσφερθηκε να έρθει στο δωμάτιο να μου μεταφράζει αλλά την πήρε πελάτης, θα ακολουθήσει κριτική καθώς και μπόνους φωτός των βυζιων της αχυστα και χυμενα...

καλό βράδυ

Υ Γ παρακμιακε καλά να περνάς εκεί μακριά  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Επ' ευκαιρια να πω κατι εδώ για να καταλαβουν οι πιο νεοι, για τί χαοτικες διαφορες μιλαμε, όταν αναφερόμαστε σε 'κεινες τις εποχές.
Ένα απλο παράδειγμα θα πω : Όταν αυτή τη στιγμη θεωρείται η Αννα-Ιλονα, η νουμερο ένα μουναρα της Φυλης(συμφωνα με καποια ψηφοφορια που ειχε γινει), εκεινη την εποχη, τη συγκεκριμενη δε θα την αφήνανε ουτε απ' εξω να περασει. Θα ηταν ιεροσυλια να δουλευει.
εσύ που είσαι και εκλεκτικός πια θεωρείς ωραία κοπέλα αυτή την στιγμή ?
γιατί απ ότι έχω δεί απο τις κριτικές σου μονο δεν έχεις πάει ποτέ μέ κάποια μουνάρα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
γιατί απ ότι έχω δεί απο τις κριτικές σου μονο δεν έχεις πάει ποτέ μέ κάποια μουνάρα

Φιλαράκο, τα σέβη μου για τις ενημερώσεις σου  :hi: :hi:

Αλλά δεν υπάρχει " μουνάρα" στα μπουρδελάκια, σήμερα .

Εμφανίσιμη ναι. Μουνάρα όχι.

Η Γιάννα στο Φυλής 200 το απόγευμα , που δούλευε την προηγούμενη
εβδομάδα,το απόγευμα και την επισκέφτηκα ( δεν ξέρω αν δουλεύει τώρα)
ΗΤΑΝ όμορφη πριν παχύνει και μεγαλώσει σε ηλικία. Τώρα είναι απλώς εμφανίσιμη.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ υπάρχει " μουνάρα " σε μπουρδέλο.
Σε στούντιο, υπάρχουν κάποιες.

Τα σέβη μου πάντως, για το ρεπορταζ σου  :hi:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Αλλά δεν υπάρχει " μουνάρα" στα μπουρδελάκια, σήμερα .

Εμφανίσιμη ναι. Μουνάρα όχι.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ υπάρχει " μουνάρα " σε μπουρδέλο.
Σε στούντιο, υπάρχουν κάποιες.
Φιλε συναγωνιστη συμφωνω κι επαυξάνω. :thumbsup:
Εσυ που εζησες όπως κι εγω τις παλιες καλες εποχές, βλέπεις ότι οποιαδήποτε συγκριση με το παρον είναι πλεον ατυχης, και απλα επιβεβαιωνουν αυτά που εχουμε πει. :hi:

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Φιλαράκο, χωρίς παρεξήγηση, είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ !

/quote]

Αν διάβασες αυτό που εγραψα προσεκτικα,δεν εχει καμμία σχέση με αυτά που γραφεις εσύ.Μιλάς για άλλο θεμα,στην ουσία. Μάλλον βρήκες ευκαιρία να μου κανης επίθεση με υποτιμητικο χαρακτηρισμο, για λογους που ξερεις μονον εσυ. προσωπικα, αποφευγω χαρακτηρισμούς σε προσωπα  - μελη,ακομα και αν με εχουν βρισει χωρις κανενα λογο ,όπως ο Ντιουντ ,πριν καιρο.). Το ειδα μολις τωρα,γι αυτό και απαντω  ΤΩΡΑ.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Άντε... Χώρια και ότι η συγκεκριμένη είναι ψυχάκι.  :headbang:

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Επειδή λοιπον είμαι κι εκλεκτικος, θα σου πω πεντε κοπελες, που θεωρω ωραιες αυτή τη στιγμη(παντα μονο από θεμα εμφανισης). Η σειρα είναι τυχαια :
1. Ντιανα, από Φυλης 65α,β
2. Σονια από Φωκαιας 19.
3. Αντζελίνα από Φυλης 65β.
4. Χριστινα από Φυλης 54β,56,66α
5. Βικυ από Πιπινου 118.
Τωρα για να προλάβω πιθανη ερωτηση σου, γιατι δεν εχω παει με καποια απ' αυτές, απλα γιατι για δικους μου προσωπικους λογους δε δινω 20 ευρω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πολυ σωστή η πεντάδα
Έχει ωραίες κοπέλες η φυλής
Και η ναταλι απο Φώκαιας 7 υπόγειο
Και η ελενα η ξανθιά ξυπόλυτη απο τον ίδιο οικο
Και η Τζούλια η γερμανιδα απο φυλής 65
Και η αλινα η ψηλοκαπουλη απο φυλής 86 ειναι ωραια μωρα
Και η ξενια με την ρωξανη απο φυλής 17
Και η αννυ η πορνοσταρ ειναι εντυπωσιακή
Πάσχουμε λιγο στα mlf πια,στη κατηγορία 30- 40 ετων,δεν υπάρχουν αξιόλογες προτασεις

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
συμφωνο μαζι σας με την δεκαδα θα  εβαζα και την σαρα απο φιλιππιδου 11 α και φωκαιας 27  και την σιμονα που εχει ομορφυνει και εχει γινει τουμπανο απο φωκαιας και φιλιππιδου

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Με τον Εκλεκτικό θα συμφωνήσω εκτός της Βίκυς όπου θα έβαζα στην θέση της την Τζούλια την Γερμανίδα που ανέφερε ο Xilnik και μάλλον θα έβαζα μέσα και την Άννα Ιλονα στην θέση της Αντζελίνας αν και μεγαλουτσικη πλέον.
Η Βίκυ η Ξένια η Ρωξάνη και η Αλίνα είναι κατά την, γνώμη μου ωραία γκομενάκια αλλά απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν μουνάρες.Μπροστά στις προαναφερόμενες είναι δευτεράντζες.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Επειδή λοιπον είμαι κι εκλεκτικος, θα σου πω πεντε κοπελες, που θεωρω ωραιες αυτή τη στιγμη(παντα μονο από θεμα εμφανισης). Η σειρα είναι τυχαια :
2. Σονια από Φωκαιας 19.
5. Βικυ από Πιπινου 118.
Τωρα για να προλάβω πιθανη ερωτηση σου, γιατι δεν εχω παει με καποια απ' αυτές, απλα γιατι για δικους μου προσωπικους λογους δε δινω 20 ευρω.
Πιστευω ότι εχω το δικαιωμα να βαλω αυστηρα μια μονο επιλαχουσα :

Λαουρα η φραουλιτσα, από Φυλης 109 οροφο, Φυλης 71 ισογειο, και Λιοσιων 73.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Φιλε συναγωνιστη συμφωνω κι επαυξάνω. :thumbsup:
Εσυ που εζησες όπως κι εγω τις παλιες καλες εποχές, βλέπεις ότι οποιαδήποτε συγκριση με το παρον είναι πλεον ατυχης, και απλα επιβεβαιωνουν αυτά που εχουμε πει. :hi:
εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω μίας έζησα και εγώ αυτήν την εποχή αν και ανήλικος τότε... υπήρχαν όντως μουνάρες , όπως υπήρχαν μέτριες και χάλια ενώ υπήρχαν και πολλές τρανσ... ο κοινός παρανομαστής
όλων αυτών στην πλειονότητα  τους οι μέτριες υπηρεσίες
τώρα υπάρχουν μουνάρες , υπάρχουν μέτριες υπάρχουν χάλια αλλά βρίσκεις πιο εύκολα υπηρεσίες
μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έζησες εκείνη την επόχη στο τώρα εσύ ο ίδιος να ζητάς και εμφάνιση και υπηρεσίες και χρόνο στο δωμάτιο και μάλιστα στο δεκάρικο....
μάλλον από εκλεκτικός για να κάνουμε και λίγο χιούμορ θα έπρεπε να αλλάξεις το νικ σου πάλι μιας και το έχεις κάνει ήδη μια φορά και να το κάνεις ευκαιριακός...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
2. Σονια από Φωκαιας 19.
5. Βικυ από Πιπινου 118.
θα συμφωνήσω μόνο στις 4 , την Βίκη μέ τίποτα , βέβαια η αλήθεια είναι ότι περίμενα πεντάδα απο Μεταξουργείο ή μάλλον ακόμα καλύτερα ακόμα περιμένω
και φυσικά ακόμα καλύτερα κάποιες που να έχεις πάει μαζί τους , σου έκανα και μία ερώτηση πιο πάνω αλλά δεν απάντησες.
επίσης πρός όλους τους αγαπούληδες που πάνε στα μπουρδέλα για ότι οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτό που πρέπει (δηλαδή , πληρώνεις , δοκιμάζεις , γαμάς , φεύγεις)
θα δανειστώ δύο φράσεις του Πύραυλου :
Ο χύστης των μπουρδέλων δεν επιθυμεί αυστηρά συγκεκριμένη εμφάνιση γυναίκας.
Αντιθέτως, τον ενθουσιάζει η βιοποικιλότητα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Πολυ σωστή η πεντάδα
Έχει ωραίες κοπέλες η φυλής

Πάσχουμε λιγο στα mlf πια,στη κατηγορία 30- 40 ετων,δεν υπάρχουν αξιόλογες προτασεις
θα συμφωνήσω , βέβαια στην ηλικία πάνω απο 30 ότι χάνουν κάποιες σε εμφάνιση το κερδίζουν σε υπηρεσίες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom