Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Φαίνεται τελικά εδώ μέσα πως είμαι ο μόνος που δεν έχει βγει με πουτανα.  :2funny:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Φαίνεται τελικά εδώ μέσα πως είμαι ο μόνος που δεν έχει βγει με πουτανα.  :2funny:
Δεν πειραζει τυπε μουυυ.Εχεις καιρο!Αρκει να μην εχει νταβα.Και σου ανοιξουνε δευτερη κωλοτρυπιδα! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα παντα εχουνε ενα οριο  το να βγεις με πουτανα  ειναι ευκλολο το ζητημα ειναι να προσεξεις τα συναισθηματα σου περισσοτερο κινδυνευουνμ οι  πιτσιρικαδες  που δεν εχουν εμπειριες  βεβαια και με τις κανονικες γυναικες κινδυνευεις    για αυτο πρεπει και τις δυο κατηγοριες να τις προσεχεις διοτι μπορεις να μπλεξεις χωρις να  φταις

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τα παντα εχουνε ενα οριο  το να βγεις με πουτανα   ειναι ευκλολο το ζητημα ειναι να προσεξεις τα συναισθηματα σου περισσοτερο κινδυνευουνμ οι  πιτσιρικαδες  που δεν εχουν εμπειριες   βεβαια και με τις κανονικες γυναικες κινδυνευεις    για αυτο πρεπει και τις δυο κατηγοριες να τις προσεχεις διοτι μπορεις να μπλεξεις χωρις να  φταις
Ετσι ακριβως!!Μονο που στις πουτανες προσεχεις μην εχει και νταβα.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Ο Xilnik , ο μεγάλος ενημερωτής

πρέπει να έχει 9 dan στη μπουρδελότσαρκα !  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.martialtalk.com/attachments/cbh9th-jpg.18362/[/img[/URL]]

Είναι από τους πιο σημαντικούς μεγάλους δασκάλους ! :headbang3: :headbang3:

Φανούρης Τζούρας, Professor X κλπ. ,

δεν έχουν ασκηθεί την εποχή 1993-1999
και έχουν το πολύ  4 dan, σαν νέοι στη μπουρδελότσαρκα.

[/quote] Aπό το 1994 δραστηριοποιούμαι και απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα.Και ασφαλώς και τις πρόλαβα τις Ρωσίδες μουνάρες που λες.Εκείνο όμως που δεν έχεις αναφέρει στους νεότερους είναι ότι εκείνη την εποχή πολύ λίγες προσφέρανε εξτρά 69,κώλο κλπ.Για γυμνό τσιμπούκι ακόμα λιγότερες ή μάλλον καμία απο τις Ρωσίδες μουνάρες.Μόνο καμία Ελληνίδα ώριμη της κακιάς ώρας το πρόσφερε και αυτό για να σπάσει τον ανταγωνισμό απο τις Ρωσίδες.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Aπό το 1994 δραστηριοποιούμαι και απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα.Και ασφαλώς και τις πρόλαβα τις Ρωσίδες μουνάρες που λες.Εκείνο όμως που δεν έχεις αναφέρει στους νεότερους είναι ότι εκείνη την εποχή πολύ λίγες προσφέρανε εξτρά 69,κώλο κλπ.Για γυμνό τσιμπούκι ακόμα λιγότερες ή μάλλον καμία απο τις Ρωσίδες μουνάρες.Μόνο καμία Ελληνίδα ώριμη της κακιάς ώρας το πρόσφερε και αυτό για να σπάσει τον ανταγωνισμό απο τις Ρωσίδες.
Εγω ημουνα τυχερος γιατι εζησα από την αρχη ολη αυτή τη χρυση περιοδο, δηλαδή από το 1991 και μετα που αρχισε η σταδιακη, και μετα μαζικη εισβολή των ρωσικων αστεριων.
Μιλαμε για απίστευτα μουνια, που ελεγες ότι τα γαμας στην ουσια "τζαμπα" με 3000 δρχ. τοτε. Αφου θυμαμαι εκανα "σαρωση" στη Φυλης(μιλαω σε μια συγκεκριμενη βαρδυα), και μετα μ' επιανε ζαλαδα, γιατι δεν ηξερα ποια να διαλέξω, και σε ποια να πρωτοπαω.
Και τοτε υπηρχαν σταθερα τρεις βαρδυες. Η Φυλης δε κοιμοταν ποτε.....
Και βεβαια συμφωνω και με το προφεσσορα, ότι τοτε ολες αυτές κανανε υπεραπλο πρόγραμμα, για τον απλουστατο λογο, ότι ειχαν τοση πολύ δουλεια, που δεν ειχαν αναγκη να κανουν κατι εξτρά.
Και ηταν επιβεβλημενο εκ των πραγματων να κατσω να μαθω "ανευ διδασκαλου" που λενε τη ρωσικη γλωσσα, η οποια με βοηθησε τα μεγιστα στη συνεχεια της πορνοκαριερας μου θα λεγα, και την οποια ομιλω μεχρι τωρα με απολυτη επιτυχια... :thumbsup:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οσοι προλαβατε  τις καλες  εποχες με τις ρωσιδες  ησασταν  τυχεροι  ε,μεις οι μικροτεροπι χαιρομαστε να μαθαινουμε εμπειριες  απο τους μεγαλυτερους  συναγωνιστες 

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Τι να πω κι εγω που είμαι στην πιατσα από ...Λοιπον, θα φανη σε πολλους λιγο περιεργο,καπου το εχω ξαναγραψει,αλλα πιστευω ότι  μετα το 1995 ,με την αθροα εισοδο των πρωην ανατολικων , το σεξ στα μπουρδελα εγινε κονσερβα ,ητοι καμμία ουσια (πλην εξαιρεσεων). Το δε τσιμπουκι,στην υπερβολή της χρησης του,σκοτωσε την επαφη εκει. και ενας άλλος ΜΥΘΟΣ είναι  ότι στα πριν χρονια υπηρχαν μονο μπαζα ελληνιδες χοντροκωλες και βουβάλια. Δυστυχως,ενας ακομη αστικος μυθος. Θυμαμαι που ειχα γαμισει πιτσιρικας μια μουναρα ΚΟΡΙΝΑ, σε ένα μπουρδελο στην οδο Βαλτετσιου...τι ναπω, εμφανιση,καθαριοτητα ,συμπεριφορα  ??? Αλλα , οι μυθοι είναι απαραίτητοι δυστυχως για την πορεια των κοινωνιών ...

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Εγω ημουνα τυχερος γιατι εζησα από την αρχη ολη αυτή τη χρυση περιοδο, δηλαδή από το 1991 και μετα που αρχισε η σταδιακη, και μετα μαζικη εισβολή των ρωσικων αστεριων.
Μιλαμε για απίστευτα μουνια, που ελεγες ότι τα γαμας στην ουσια "τζαμπα" με 3000 δρχ. τοτε. Αφου θυμαμαι εκανα "σαρωση" στη Φυλης(μιλαω σε μια συγκεκριμενη βαρδυα), και μετα μ' επιανε ζαλαδα, γιατι δεν ηξερα ποια να διαλέξω, και σε ποια να πρωτοπαω.
Και τοτε υπηρχαν σταθερα τρεις βαρδυες. Η Φυλης δε κοιμοταν ποτε.....
Και βεβαια συμφωνω και με το προφεσσορα, ότι τοτε ολες αυτές κανανε υπεραπλο πρόγραμμα, για τον απλουστατο λογο, ότι ειχαν τοση πολύ δουλεια, που δεν ειχαν αναγκη να κανουν κατι εξτρά.
Και ηταν επιβεβλημενο εκ των πραγματων να κατσω να μαθω "ανευ διδασκαλου" που λενε τη ρωσικη γλωσσα, η οποια με βοηθησε τα μεγιστα στη συνεχεια της πορνοκαριερας μου θα λεγα, και την οποια ομιλω μεχρι τωρα με απολυτη επιτυχια... :thumbsup:

Μεγάλες εποχές τότε όντως... Γυμνό μόνο η Νανά (απόγευμα) και η Ρίτα στην πρωινή βαρδια. Για όσους θυμούνται... Με 5-7.000 παίρναμε κάτι θεες στα λιγοστά κρυφοστουντιο... Και εκεί είχε εξτραδακια...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Aπό το 1994 δραστηριοποιούμαι και απορώ πως έβγαλες το συμπέρασμα.Και ασφαλώς και τις πρόλαβα τις Ρωσίδες μουνάρες που λες.Εκείνο όμως που δεν έχεις αναφέρει στους νεότερους είναι ότι εκείνη την εποχή πολύ λίγες προσφέρανε εξτρά 69,κώλο κλπ.Για γυμνό τσιμπούκι ακόμα λιγότερες ή μάλλον καμία απο τις Ρωσίδες μουνάρες.Μόνο καμία Ελληνίδα ώριμη της κακιάς ώρας το πρόσφερε και αυτό για να σπάσει τον ανταγωνισμό απο τις Ρωσίδες.

Συγγνώμη Professor X  :hi: 

Οι ενημερώσεις σου μου έδιναν την εντύπωση 30ρη. Αυτό
είναι καλό, είσαι ακμαίος ! :rockon:

Επομένως και συ ανήκεις στους μεγαλους δασκάλους !

:kneel: :kneel:

Με όλο το σεβασμό όμως, νομίζω ότι δεν με φτάνεις
όσον αφορά την περίοδο 1993-1999.
Ο λόγος είναι ότι είχα κληρονομήσει ένα κτήμα, που το πούλησα
και επένδυσα σε ότι υπήρχε τότε ,
μπουρδελάκια σε Φυλής και Μετάξι, μασατζίδικα κρυφά και φανερά,
στριπ κλαμπς, ντελίβερυ στο σπίτι, κωλόμπαρα κλπ.
Επίσης ταξίδεψα πολλές φορές στη Ρωσία και Ουκρανία,
και σε άλλες πρώην ανατολικές χώρες.
Αυτά τα έχω καταγράψει ! :rockon: :rockon:
Είχα συνεργαστεί με άλλους συναγωνιστές και είχαμε προφορικό δίκτυο
πληροφοριών.

Με όλο το σεβασμό, θεωρώ απίθανο να έχεις τις εμπειρίες
που είχα από το 1993-1999.
Ωστόσο , έχεις την εκτίμησή μου σαν ενημερωτής και
σαν συναγωνιστής ! :rockon:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εμεις οι νεοι  συναγωνιστες χαιρομαστε να μαθαινουμε τις ιστοριες με τις ρωσσιδες της εποχη σας

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Μου αρέσει που απαντάς...για ποιο λόγο ?δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν ενημερώνεις, εγώ γυρίζω από 1989 αλλά το σαιτ το ανακάλυψα το 2010 και σε μόλις 6 χρόνια δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάνει το πλήθος των ενημερωσεων μου αλλά λόγω του ότι δεν είμαι συμπαθής στον αυτιαγγουρα και επειδή γράφω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τα διαβάζουν κάποιοι είμαι παρεξηγημενος... όλοι όσοι ενημερώνουν είναι άξιοι συνχαρητηριων, τι να λέμε τώρα, γενικά το θέμα της ημερήσιας ενημέρωσης το έχουν γεμίσει με άσχετα σπαμ που δεν μεταφέρονται, αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν γράφω μόνο κριτικές, καλά να περνάς και δεν έχεις να απαντάς σε κανέναν, κάνε το κέφι σου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ο λόγος είναι ότι είχα κληρονομήσει ένα κτήμα, που το πούλησα
και επένδυσα σε ότι υπήρχε τότε ,
μπουρδελάκια σε Φυλής και Μετάξι, μασατζίδικα κρυφά και φανερά,
στριπ κλαμπς, ντελίβερυ στο σπίτι, κωλόμπαρα κλπ.
Επίσης ταξίδεψα πολλές φορές στη Ρωσία και Ουκρανία,
και σε άλλες πρώην ανατολικές χώρες.
Κρίμα εμείς οι νεότεροι να μην προλάβουμε τις ωραίες εκείνες εποχές. Τώρα γαμάς πια στα μπουρδέλα ή η ποιότητα πλέον δε σε τραβάει;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
   Τι να πω κι εγω που είμαι στην πιατσα από ...Λοιπον, θα φανη σε πολλους λιγο περιεργο,καπου το εχω ξαναγραψει,αλλα πιστευω ότι  μετα το 1995 ,με την αθροα εισοδο των πρωην ανατολικων , το σεξ στα μπουρδελα εγινε κονσερβα ,ητοι καμμία ουσια (πλην εξαιρεσεων). Το δε τσιμπουκι,στην υπερβολή της χρησης του,σκοτωσε την επαφη εκει. και ενας άλλος ΜΥΘΟΣ είναι  ότι στα πριν χρονια υπηρχαν μονο μπαζα ελληνιδες χοντροκωλες και βουβάλια. Δυστυχως,ενας ακομη αστικος μυθος. Θυμαμαι που ειχα γαμισει πιτσιρικας μια μουναρα ΚΟΡΙΝΑ, σε ένα μπουρδελο στην οδο Βαλτετσιου...τι ναπω, εμφανιση,καθαριοτητα ,συμπεριφορα  ??? Αλλα , οι μυθοι είναι απαραίτητοι δυστυχως για την πορεια των κοινωνιών ...

Φιλαράκο, χωρίς παρεξήγηση, είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ !

Αυτοί οι άντρες που ήταν 18+ ετών το 1993 , σήμερα είναι 43+ , δηλαδή
μιλάμε για > 2.000.000 άντρες.
Υπάρχουν άπειροι μάρτυρες για την χρυσή εποχή των μπουρδέλων
που ήταν το 1993-1999. Το 1999 ξεκίνησε πογκρίμ, και μέχρι
το 2001 είχαν απελάσει > 20 χιλιάδες Ρωσίδες και πρώην ανατολικές .
Τότε τα μπουρδέλα είχαν ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !
Θυμάμαι, φοιτητής(  αλλά έχοντας λεφτά λόγω κληρονομιάς), περίμενα 45 λεπτά
για να γαμήσω μια Ουκρανή ονόματι Όλγα στο Ιάσωνος 19Α κάτω !

Αν ήθελες εξτρά, έδινες ΚΡΥΦΟ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ στις κοπέλες.
Έδινα ποτρμπουάρ και έδιναν γλωσσσόφιλα Ρωσίδες και Ουκρανές,
ενώ τότε αν πήγαινες π.χ. στις βιτρίνες στο Άμστερνταμ
ήταν αδύνατο, και με εξτρά λεφτά, να σου δώσουν γλωσσόφιλο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Μου αρέσει που απαντάς...για ποιο λόγο ?δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν ενημερώνεις, εγώ γυρίζω από 1989 αλλά το σαιτ το ανακάλυψα το 2010 και σε μόλις 6 χρόνια δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάνει το πλήθος των ενημερωσεων μου αλλά λόγω του ότι δεν είμαι συμπαθής στον αυτιαγγουρα και επειδή γράφω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τα διαβάζουν κάποιοι είμαι παρεξηγημενος... όλοι όσοι ενημερώνουν είναι άξιοι συνχαρητηριων, τι να λέμε τώρα, γενικά το θέμα της ημερήσιας ενημέρωσης το έχουν γεμίσει με άσχετα σπαμ που δεν μεταφέρονται, αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν γράφω μόνο κριτικές, καλά να περνάς και δεν έχεις να απαντάς σε κανέναν, κάνε το κέφι σου

:kneel: :kneel: :kneel:

Εσύ Νέα Σμύρνη είσαι πολύ μεγάλος ενημερωτής ! :rockon: :rockon:

Πολύ απλά, νόμιζα ότι ο ProfessorXήταν 30ρης, οπότε
δεν είχε ζήσει την χρυσή εποχή από το 1993-1999.

Την χρυσή εποχή έζησαν όσοι ήταν 18+ το 1993
δηλαδή 43+ σήμερα.
Πάνω από 2.000.000 άντρες είναι 43+ , στην Ελλάδα.
Υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες για την χρυσή εποχή 1993-1999.

Το θέμα όμως είναι, είχατε αρκετά χρήματα για ξόδεμα
το 1993-1999 ;
Εγώ, μέχρι να γίνω φοιτητής, ζούσα πολύ οικονομικά.
Επειδή κληρονόμησα από ένα θείο μου ένα κτήμα
τον Ιούνιο του  1992 , και το πούλησα για να πληρωθεί ο φόρος,
αλλά μου έμειναν αρκετά εκατομμύρια, είχα λεφτά που αποφάσισα
κατά ένα μεγάλο μέρος να τα φάω σε Ρωσίδες -Ουκρανές κτλ.

Με όλο λοιπόν το σεβασμό, νομίζω ότι δεν έχετε
τη δική μου εμπειρία. Επειδή ζούσα με οικονομία
και πήγαινα στα μπουρδελάκια από φοιτητής,
συνέχισα να πηγαίνω στα μπουρδέλα, που πλέον είχαν
πανέμορφες Ανατολικές. Επειδή είχα λεφτά, αλλά όχι
νοοτροπία  πλούσιου, που πηγαίνει μόνο στα ακριβά,
πήγαινα σε ΟΛΗ τη γκάμα , από μπουρδέλα, μασατζίδικα, μέχρι στριπ κλάμπ,
και απέκτησα μεγάλη εμπειρία.
ΔΕΝ κάνουμε ανταγωνισμό, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι ενημερωτές
ο ένας τον άλλο, αλλά απλά αναφέρομαι στη χρυσή εποχή
1993-1999, σαν μέτρο σύγκρισης, για να είναι πιο αντικειμενική
η ενημέρωση για τα μπουρδέλα και τα στούντιο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Κρίμα εμείς οι νεότεροι να μην προλάβουμε τις ωραίες εκείνες εποχές. Τώρα γαμάς πια στα μπουρδέλα ή η ποιότητα πλέον δε σε τραβάει;

Γαμάω στα μπουρδέλα, διότι πάντα ζούσα οικονομικά,
άσχετα αν δοκίμαζα και ...ακριβά φρούτα ( π.χ. κάποιες
στριπτηζούδες της είχα πληρώσει >50.000 δρχ, δηλαδή >150 περίπου ευρώ )

Π.χ. επί μια εβδομάδα, μέχρι προχτές , γάμαγα τη Μπιάνκα
στο Διδύμου 22 , το απόγευμα.
Το πιπίνι αυτό , έχει ένα από τα πιο στενά μουνιά
και ρηχά, που έχω δοκιμάσει σε οποιαδήποτε είδους βίζιτα !

Μόνο στη Βουλγαρία είχα πάρει τόσο στενό μουνί.
Μια 18ρα , ερασιτέχνιδα, που με πήγε μεσημεριάτικα σπίτι
της και ΔΕΝ έμπαινε η πούτσα στο μουνί της , παρότι
μάλλιασε η γλώσσα μου από το γλειφομούνι !  :2funny: :2funny:
Πήγαμε στο τοπικό φαρμακείο και αγόρασα μια αλοιφή
σαν λιπαντικό, για να τη πηδήξω !  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λογικο να υπαρχουν διαφορες στα μπουρδελλα ανα την εποχη υπηρχαν και καλυτερες οικονομικες συνθηκες  αλλο  1993-1999 που το ζησατε οι μεγαλυτεροι  αλλο το 2000  εως 2008  και σλλο το 2008 με 2016  που ειναι περιεργη η κατασταση

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω φιλε εχω συμπληρωσει μια  8 χρονια στα μπουρδελλα καλα περναω  βρισκω παντα αυτο που θελω να γαμαω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Π.χ. επί μια εβδομάδα, μέχρι προχτές , γάμαγα τη Μπιάνκα
στο Διδύμου 22 , το απόγευμα.
Το πιπίνι αυτό , έχει ένα από τα πιο στενά μουνιά
και ρηχά, που έχω δοκιμάσει σε οποιαδήποτε είδους βίζιτα !
Ωραίος τύπε. Άμα δε βαριέσαι κάθε μέρα παστίτσιο, με 'γεια σου με χαρά σου.

Πάλι μεταφέρθηκαν εδώ οι συζητήσεις μας.  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom