Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 277K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Φίλε Επιρρεπή, με όλη την καλή διάθεση, το να πηγαίνεις σε μπουρδέλο με στόχο να βγάλεις γκόμενα είναι λίγο τραγικό.  Αν προκύψει κάτι παραπάνω θα είναι επειδή θα το έχεις επιτρέψει εσύ λόγω του ότι ενδεχομένως πιστεύεις ότι δεν θα μπορούσες να χτυπήσεις τέτοια γκόμενα έξω φλερτάροντάς την. Αυτό όντως δείχνει έλλειψη χαρακτήρα κατ'εμέ. Εξάλλου πιστεύω ότι οι ιερόδουλες έχουν δει τόσα που μπορούν να μας παίξουν στα δάχτυλα για πλάκα. Ιδίως άμα είσαι κανάς ευαίσθητος και αγαπούλης μπορεί να την πατήσεις άσχημα. Εξάλλου ρε παιδιά συνήθως τις γκόμενες τις βγάζουμε για καφέ με απώτερο στόχο το σεξ και όχι το αντίστροφο έτσι δεν είναι;  :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
βασικα ξεμπερδεψτε στο μυαλο σας το γαμαω - βγαζω γκομενα, στα μπουρδελα παμε για να περασουμε 10-20 λεπτα και να χυσουμε τιποτα περισσοτερο αν θελουμε αγκαλιες φιλια και εξοδους για ποτακι χτυπαμε ελλεινιδα σε μπαρ και ξεμπερδευει

αυτη ειναι η γνωμη μου

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.158
Πόντοι
14.615
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
γαμαμε στα μπουρδελακια και μετα για ποτακι η καφεδακι να βρεις κανεννα γκομενα κι

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Μάλλον με τη ζέστη βαριόμαστε να κάνουμε καμιά βόλτα,και αρκούμαστε σε συζητήσεις και διδαχές.
Οι οποίες είναι απαραίτητες καθώς το να διατηρείσαι σε πνευματική φόρμα είναι το ίδιο σημαντικό με τον να διατηρείσαι και σε σωματική. Όποιος λέει ότι τις βαριέται είναι όποιος δεν τις αντέχει γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα κατά το ίδιον τρόπο που αυτός που βαριέται να περπατήσει είναι αυτός που δεν αντέχει να περπατήσει.

Γενικά ισχύουν τα παραπάνω,το αφοριστικό ύφος όμως χτυπάει άσχημα,δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο ή on-off, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις.Προσωπικά ζηλεύω τους ανθρώπους που είχαν και έχουν το χάρισμα να σχεδιάζουν και να προβλέπουν τα πάντα στη ζωή τους,από τη δουλειά που θα κάνουν μέχρι και την γκόμενα που θα παντρευτούν,αυτοί όμως είναι λίγοι και τυχεροί, στους υπόλοιπους συμβαίνουν τυχαία και απρόβλεπτα πράγματα.Στο προκείμενο,ποιός μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα και σιγουριά πότε πού και πώς θα συναντήσει κάποια γκόμενα,πουτάνα στο θέμα μας,πώς θα εξελιχθεί μια περαιτέρω γνωριμία,και πώς θα την απορρίψει για μόνιμη σχέση όταν διαπιστώσει ότι καλύπτεται ερωτικά,συναισθηματικά,ψυχικά,κι ότι η γκόμενα είναι πιο ξηγημένη από τις αδήλωτες αδέσποτες κρυφοπουτάνες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
Θα σου απαντήσω εγώ Επιρρεπή. Η ειδοποιός διαφορά έγκειται στο κατά πόσο καλύπτεται ή θέλει να πιστεύει ότι καλύπτεται, γιατί η δεύτερη περίπτωση σημαίνει απλά ότι έχει δαγκώσει την λαμαρίνα. Και σου λέω εγώ που κοντεύω τα 50 ότι ερωτεύτηκα μια πουτάνα. Ε δεν θα μου ρίξεις μούντζα; Μα θα μου πεις είναι ανθρώπινο. Μα τι ανθρώπινο όταν μιλάμε για κοντά μισού αιώνα άνθρωπος που έχει παντρευτεί, έχει κάνει οικογένεια, έχει μεγαλώσει δυο παιδιά και έχει πηδήξει 2000 πουτάνες; Γιατί αν μετά απ' όλα αυτά συνεχίζεις να ερωτεύεσαι εύκολα τότε είσαι συναισθηματικά ασταθής. Πλέον έχω την εμπειρία να ξέρω τι επιλέγω (το αν δύναμαι σωματικά και οικονομικά είναι άλλο θέμα) και όσο μεγαλύτερη είναι η εμπειρία τόσο περισσότερα είναι τα προσόντα που ζητάς, πράγμα που κάνει το να ερωτευτείς σχεδόν αδύνατο. Πόσο μάλλον το να ερωτευτείς μία πουτάνα.
Δεν είναι τυχαίο που αυτοί που ερωτεύονται πιο εύκολα είναι οι έφηβοι. Αυτό είναι επειδή έχουν πολύ μικρό πεδίο ορισμού απ' όπου αντλούν τις εμπειρίες τους.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
βασικα ξεμπερδεψτε στο μυαλο σας το γαμαω - βγαζω γκομενα, στα μπουρδελα παμε για να περασουμε 10-20 λεπτα και να χυσουμε τιποτα περισσοτερο αν θελουμε αγκαλιες φιλια και εξοδους για ποτακι χτυπαμε ελλεινιδα σε μπαρ και ξεμπερδευει

αυτη ειναι η γνωμη μου
Και κάπως έτσι είναι. Όχι να χτίζουμε ολόκληρες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις γύρω από τις πουτάνες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Βεβαι η καθε ηλικια στον ανδρα εχει!μια διαφορετικοτητα προς στο θεμα του ερωτα με τις γυναικες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686

αυτη ειναι η γνωμη μου
Αν εξ ορισμού την κατατάσσω στις περίφημες ελλεεινίδες,δεν έχω καμία όρεξη για εξόδους,αγκαλιές και φιλιά μαζί της,να ακούω και να υφίσταμαι τις μαλακίες της και τις υστερίες της μόνο και μόνο για "τζάμπα" σεξ.Προτιμώ να τα δώσω σε πουτάνα που γουστάρω και να περάσω καλά.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Στο προκείμενο,ποιός μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα και σιγουριά πότε πού και πώς θα συναντήσει κάποια γκόμενα,πουτάνα στο θέμα μας,πώς θα εξελιχθεί μια περαιτέρω γνωριμία,και πώς θα την απορρίψει για μόνιμη σχέση όταν διαπιστώσει ότι καλύπτεται ερωτικά,συναισθηματικά,ψυχικά,κι ότι η γκόμενα είναι πιο ξηγημένη από τις αδήλωτες αδέσποτες κρυφοπουτάνες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
Επίσης θα είναι πιο ξηγημένη όντως; Ποια η διαφορά επαγγελματίας πουτάνας από μη επαγγελματία; Ότι απλά η πρώτη έχει φάει κάτι χιλιάδες πούτσες περισσότερες από την δεύτερη. Πιο ξηγημένη είναι σίγουρα στο θέμα του σεξ επειδή απλά είναι δουλειά της. Τόσα δίνω, πόσα θες που έλεγε και ο συχγωρεμένος ο Μητροπάνος. Πέρα από το σεξ γιατί είναι πιο ξηγημένη; Επειδή έχει δει περισσότερα; Ίσως αλλά από την άλλη είναι και πιο ταλαιπωρημένη συναισθηματικά πράγμα που έχει επιδεινώσει τον ήδη γυναικείο χαρακτήρα της, οπότε τελικά οι πιθανότητες στο να είναι πιο ξηγημένη μια επαγγελματίας μου μοιάζουν στην καλύτερη ισότιμες με μιας που δεν κάνει αυτήν τη δουλειά. Οπότε στα σημεία κερδίζει τελικά η μη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
Το πνεύμα των γραφόμενών μου δεν είναι να αποδείξω ή να ισχυριστώ ότι αξίζει ή όχι να τα φτιάξεις με πουτάνα,αλλά ότι δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η σχέση με μη εκδιδόμενη αποδεικνύεται εξ αρχής πιο στέρεη και σίγουρη.Άλλωστε και η επιστήμη για το μόνο που μας διαβεβαιώνει ότι είναι απόλυτο είναι η ταχύτητα του φωτός,για οτιδήποτε άλλο ισχύει η περίφημη αρχή της απροσδιοριστίας...  :hi:

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εδώ βρήκαν να τα μεταφέρουν; Ότι να ναι...
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό νήμα για τέτοιου είδους συζητήσεις μπας και ξυπνάει κανένας από τους πιτσιρικάδες που πάνε και ψάχνουν έρωτες, αγαπούλες, καφεδάκια, λουλουδάκια, σκατουλάκια και γενικά οποιεσδήποτε σχέσεις μη πελατειακού χαρακτήρα με τις πουτάνες.
Πέραν τούτου, η αρχή της απροσδιοριστίας (ή αβεβαιότητας αλλιώς) μπορεί να κινεί το σύμπαν αλλά οι πουτάνες είναι τόσο αρχαίο επάγγελμα με τόσο ανεπαίσθητη αλλαγή στην πορεία των αιώνων που εν έτει 2016 μπορούμε πλέον να μιλάμε με βεβαιότητα γι' αυτές.
Εν πάσει περιπτώσει, Επιρρεπή όσο και να διαφωνώ μαζί σου στα σημεία θα ήθελα να σου ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ πως είσαι από τα λίγα ενεργά μέλη στο site με πραγματικό ήθος  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καλύτερα να ψάχνεις τον έρωτα στις πουτάνες από το να κοροϊδεύεις την κακομοίρα τη γυναίκα σου και να την κερατώνεις μαζί τους.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χίλιες φορές να είσαι αγαπούλης και νταβατζής παρά ένα παλιο-λαμόγιο που κερατώνει μια ζωή τη γυναίκα του με πουτάνες.  :vomit:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
Το'χα ξαναγράψει κι αλλού,''η ζωή έχει μεγάλη φαντασία,πολύ μεγαλύτερη απ'αυτήν που μπορείς να φανταστείς...'' Από το nick μου το δηλώνω ότι ρέπω σε μη συμβατικές καταστάσεις,χωρίς να παραγκωνίζω ή να παραβλέπω τον παράγοντα ''λογική'',όσο μπορεί αυτός να λειτουργήσει βέβαια,όταν επικρατεί το συναίσθημα... Δεν υπερηφανεύομαι που μου έτυχε να καψουρευτώ πουτάνα,χωρίς να προχωρήσω σε περαιτέρω σχέση που απέρριψε,αλλά δεν ενθουσιάζομαι κι απ'αυτά που βλέπω στο στενό κι ευρύτερο περιβάλλον μου με την ποιότητα των συμβατικών σχέσεων,χωρίς αυτό να σημαίνει,το επαναλαμβάνω,ότι προτρέπω κάποιον να επιδιώξει σχέση με επαγγελματία εκδιδόμενη.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.004
Πόντοι
10.686
Φρονω οτι η δικια σας πειρα επειδη σας διαβαζω απο το γυμνασιο μαζι με τα δικα μου νιατα και τον ενθουσιασμο μπορουν να συναντηθουν καπου στη μεση και να πετυχουν τον τελειο συνδυασμο  :)
Εν  πασει περιπτωση αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ιεροδουλες μας προετοιμαζουν ουσιαστικα για τα κοριτσια που θα συναντησουμε εξω
Αν λοιπον εκτος απο το σεξ στ οποιο και εξασκουμαστε και διδασκομαστε,προκυψει και μια σχεση με πουτανα,καλοδεχουμενη κατα την γνωμη μου με βαση το πλαισιο της παραπανω προτασης,οτι δηλαδη μαθαινουμε και καποια πραγματα πανω στη σχεση,εστω και αυτη την τοσο ιδιομορφη
Έτσι αντιλαμβάνονταν τον ρόλο τους οι ''ιερόδουλες'' στην αρχαία Αθήνα,εξ ορισμού επιτελώντας ιερό έργο,σε μια κοινωνία όμως που με σημερινούς όρους ήταν ελιτίστικη καθώς σ'αυτήν την παιδεία συμμετείχαν μόνον οι Αθηναίοι πολίτες... Στη σημερινή σύγχρονη κοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βιώσεις μ'αυτόν τον τρόπο τη συνεύρεσή σου με πουτάνες,όπως έχει εκφυλιστεί ο ρόλος τους.Χρειάζεται ήθος και κουλτούρα,έννοιες που δυστυχώς σπάνια συναντάς σήμερα,και το πιο πιθανό συμπέρασμα που θα αποκομίσει κάποιος μπετόβλακας απ'όλην αυτήν την πορεία με τις εκδιδόμενες είναι ότι οι γυναίκες αξίζουν μόνο για χύσιμο στη μάπα και κωλογαμήσι!Δεν λέω,καλά είναι κι αυτά να τα κάνεις που και που για την ποικιλία,αλλά δεν είναι αυτοσκοπός...

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Χίλιες φορές να είσαι αγαπούλης και νταβατζής παρά ένα παλιο-λαμόγιο που κερατώνει μια ζωή τη γυναίκα του με πουτάνες.  :vomit:
[size=11pt]Ξεροχύνω με ένα αληθινό Πικεροπόστ, το οποίο είχαμε επιτακτική ανάγκη!  :cum:  :rockon:
[/size]
[size=30pt]ΡΙΣΠΕΚΤ !!!  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel: [/size]

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Καλύτερα να ψάχνεις τον έρωτα στις πουτάνες από το να κοροϊδεύεις την κακομοίρα τη γυναίκα σου και να την κερατώνεις μαζί τους.
Λες δηλαδή ότι είναι καλύτερα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου παρά άλλους; Σίγουρα υπό περιπτώσεις ισχύει.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Το'χα ξαναγράψει κι αλλού,''η ζωή έχει μεγάλη φαντασία,πολύ μεγαλύτερη απ'αυτήν που μπορείς να φανταστείς...'' Από το nick μου το δηλώνω ότι ρέπω σε μη συμβατικές καταστάσεις,χωρίς να παραγκωνίζω ή να παραβλέπω τον παράγοντα ''λογική'',όσο μπορεί αυτός να λειτουργήσει βέβαια,όταν επικρατεί το συναίσθημα... Δεν υπερηφανεύομαι που μου έτυχε να καψουρευτώ πουτάνα,χωρίς να προχωρήσω σε περαιτέρω σχέση που απέρριψε,αλλά δεν ενθουσιάζομαι κι απ'αυτά που βλέπω στο στενό κι ευρύτερο περιβάλλον μου με την ποιότητα των συμβατικών σχέσεων,χωρίς αυτό να σημαίνει,το επαναλαμβάνω,ότι προτρέπω κάποιον να επιδιώξει σχέση με επαγγελματία εκδιδόμενη.
Δεν υπερηφανεύσαι που καψουρεύτηκες πουτάνα, δεν προτρέπεις κάποιον να επιδιώξει σχέση με πουτάνα αλλά από την άλλη δεν προτρέπεις και κάποιον να μην επιδιώξει σχέση με πουτάνα και εκεί είναι όλο το ζουμί. Και εγώ έχω κάνει μαλακίες στην ζωή μου για τις οποίες δεν είμαι περήφανος (προς θεού όχι κάτι σχετικό με πουτάνες) και αναλόγως συμβουλεύω για να μην τις κάνουν και άλλοι.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Έτσι αντιλαμβάνονταν τον ρόλο τους οι ''ιερόδουλες'' στην αρχαία Αθήνα,εξ ορισμού επιτελώντας ιερό έργο,σε μια κοινωνία όμως που με σημερινούς όρους ήταν ελιτίστικη καθώς σ'αυτήν την παιδεία συμμετείχαν μόνον οι Αθηναίοι πολίτες... Στη σημερινή σύγχρονη κοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βιώσεις μ'αυτόν τον τρόπο τη συνεύρεσή σου με πουτάνες,όπως έχει εκφυλιστεί ο ρόλος τους.Χρειάζεται ήθος και κουλτούρα,έννοιες που δυστυχώς σπάνια συναντάς σήμερα,και το πιο πιθανό συμπέρασμα που θα αποκομίσει κάποιος μπετόβλακας απ'όλην αυτήν την πορεία με τις εκδιδόμενες είναι ότι οι γυναίκες αξίζουν μόνο για χύσιμο στη μάπα και κωλογαμήσι!Δεν λέω,καλά είναι κι αυτά να τα κάνεις που και που για την ποικιλία,αλλά δεν είναι αυτοσκοπός...
Θα αναγκαστώ να επαναληφθώ αλλά μέσα σε όλα αυτά ξεχνάς κάτι σημαντικό. Το θέμα της ηλικίας.
Ακόμη και στην αρχαία Αθήνα να ζούσαμε, το να περιμένει ένας 25, 30, 40, 50 χρονών να προετοιμαστεί από τις πουτάνες για τις μη πουτάνες δείχνει ότι το τραίνο που κουβαλάει τις γυναίκες το έχει χάσει ανεπιστρεπτί.
Είπαμε! Οι πουτάνες είναι εκεί για να βρίσκουμε εύκολα το γαμήσι που αποζητάμε. Χωρίς υποσχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις και το κυριότερο χωρίς σαχλούς συναισθηματισμούς. Και φυσικά -εάν και μόνο αν είσαι πιτσιρίκος- να σε μάθουν και δυο τρία πράγματα για τις γυναίκες που θα συναντήσεις στην ζωή σου. Εάν ξεφύγεις απ' αυτό το μοτίβο τότε κατά κανόνα θα καταλήξεις αιώνιος πουτανοκαψούρης ή (ακόμα χειρότερα) να αναμιχθείς τόσο πολύ με τον χώρο που να φτάσεις να θεωρείς φυσιολογική οποιαδήποτε γυναίκα ρουφάει 20 ψωλές κάθε μέρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom