ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω δεν φοβαμαι xilniκ
Είσαι πάνω από 20 ετών;Τι πράγματα ειναι αυτα που ακούω ρε μύστες;
Φοβάστε μην σας ερωτευθουν,μην σας κτυπήσουν,μην το ένα μην το άλλο.
Γαμηστε άφοβα με θάρρος
Αισθητή η απουσία του cobra απο τέτοιου είδους θέματα
Ειδικά τα δύο τελευταία φίλε μου.Κάτι ρεμάλια,προβληματικοί,κοπρίτες και άτομα χωρίς αξιοπρέπεια και εγωισμό θα έκαναν σχέση με πουτάνα.
Toν Σεπτεμβριο τα κλεινωΕίσαι πάνω από 20 ετών;
Toν Σεπτεμβριο τα κλεινω
Toν Σεπτεμβριο τα κλεινω
Να τα εκατοστήσεις μιας και με αυτά που λες εύκολα σε παρεξηγεί κανείς.Toν Σεπτεμβριο τα κλεινω
Εγώ είπα ότι οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πρώτοι στην προτίμηση. Όχι ότι είναι οι μόνοι στην προτίμηση.Φίλε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό. Και οι πουτανες άνθρωποι είναι που έχουν ανάγκη λίγο συναίσθημα στη ζωή τους. Εξάλλου άμα τους έβλεπαν καθαρά σαν πελάτες, δε θα έκοβαν τα γλωσσοφιλα και δε θα γινόντουσαν διεκπεραιωτικες, όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Ότι είναι εξαθλιωμένες πνευματικά το έχω καταλάβει. Ακόμα κι έτσι όμως, μου φαίνεται ότι προτου βρεθείτε εξω, θα πρέπει να πηγαίνεις στο μπουρδελο κάμποσες φορες, το οποίο προϋποθέτει κασέ.
Είσαι πάνω από 20 ετών;
Γενικά δύο ειδών άνθρωποι έχουν παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.Όποιος μπλέκει στην προσωπική του ζωή με πουτάνα είναι κατάπτυστος,beta και χρήζει αξιολόγηση για δημόσιο παραφύσιν βιασμό ή εκτέλεση με αυνανισμό μέχρι θανάτου.
Αρκεί το κόκκινο ;)Κι ἐγὼ που κλείνω τὰ 71 τὸν Σεπτέμβριο νὰ συμπληρώσω στὰ λεγόμενα τοῦ κ. xilnik ὅτι λόγῳ μεγάλης γενετησίας ἰσχύος αἱ πόρναι εἶναι ἀπαραίτηται δεδομένου ὅτι μὴ ἐκδιδόμεναι διστάζουσιν νὰ συνάψωσιν σχέσιν μετ' ἐμοῦ.
Τότε είσαι χαζός. Οι χαζοί είναι που δεν φοβούνται. Οι θαρραλέοι απλά δεν το δείχνουν.εγω δεν φοβαμαι xilniκ
Φρονω οτι η δικια σας πειρα επειδη σας διαβαζω απο το γυμνασιο μαζι με τα δικα μου νιατα και τον ενθουσιασμο μπορουν να συναντηθουν καπου στη μεση και να πετυχουν τον τελειο συνδυασμοΚι ἐγὼ που κλείνω τὰ 71 τὸν Σεπτέμβριο νὰ συμπληρώσω στὰ λεγόμενα τοῦ κ. xilnik ὅτι λόγῳ μεγάλης γενετησίας ἰσχύος αἱ πόρναι εἶναι ἀπαραίτηται δεδομένου ὅτι μὴ ἐκδιδόμεναι διστάζουσιν νὰ συνάψωσιν σχέσιν μετ' ἐμοῦ.
Ακριβώς το αντίστροφο. Αν κάποιος είναι νεαρός με μικρή πείρα στις γυναίκες, τότε είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ότι πουτάνες = γαμήσι και όχι γούτσου γούτσου. Εάν δεν τον ξεκαθαρίσει τότε δεν πρόκειται να προετοιμαστεί ποτέ για τα έξω κορίτσια.Εν πασει περιπτωση αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ιεροδουλες μας προετοιμαζουν ουσιαστικα για τα κοριτσια που θα συναντησουμε εξω
Αν λοιπον εκτος απο το σεξ στ οποιο και εξασκουμαστε και διδασκομαστε,προκυψει και μια σχεση με πουτανα,καλοδεχουμενη κατα την γνωμη μου με βαση το πλαισιο της παραπανω προτασης,οτι δηλαδη μαθαινουμε και καποια πραγματα πανω στη σχεση,εστω και αυτη την τοσο ιδιομορφη
Μάλλον με τη ζέστη βαριόμαστε να κάνουμε καμιά βόλτα,και αρκούμαστε σε συζητήσεις και διδαχές.Ποιός νορμάλ άνθρωπος θα ήξερε ότι έχουν ξεμουνιάσει κα ξεκωλιάσει όλη μέρα την σύντροφό του κάθε καρυδιας καρύδι και μετά δεν θα σιχαινόταν να την πλησιάσει;Κανείς.Κάτι ρεμάλια,προβληματικοί,κοπρίτες και άτομα χωρίς αξιοπρέπεια και εγωισμό θα έκαναν σχέση με πουτάνα.Πολλές πόρνες παντρεύτηκαν νορμάλ ανθρώπους αφού παράτησαν το σπορ.Βέβαια οι σύζυγοι δεν ήξεραν το παίζει.Αν ήξεραν...