Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γιώργο επιβαλεται οπωσδήποτε να ζητήσεις να πιείς ενα ρομαντικό καφεδάκι με την αννυ για να σε πιστέψω

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
''Λίγα λόγια και με νόημα'' επαναλάμβανε το μοτό γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού,με λίγες και ουσιαστικές πράξεις έγινε η συνεύρεση με τη Γωγώ στο Κολωνού 27 στο υπόγειο,υπό τους ήχους ζεϊμπέκικων και απτάλικων!

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Τι πράγματα ειναι αυτα που ακούω ρε μύστες;
Φοβάστε μην σας ερωτευθουν,μην σας κτυπήσουν,μην το ένα μην το άλλο.
Γαμηστε άφοβα με θάρρος
Αισθητή η απουσία του cobra απο τέτοιου είδους θέματα  :(
Είσαι πάνω από 20 ετών;

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Toν Σεπτεμβριο τα κλεινω
Να τα εκατοστήσεις μιας και με αυτά που λες εύκολα σε παρεξηγεί κανείς.
Γιατί άλλο το να γαμήσεις και άλλο το να σκέφτεσαι με το πουλί σου και να παζαρεύεις σχεσούλες και καφεδάκια με πουτάνες.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σ ευχαριστω
Η αληθεια ειναι οτι επειδη ειμαι πιτσιρικας και τα κοριτσια της ηλικιας μου ασχολουνται ολο με το κινητο τους,προτιμω πιο πολυ τις παντα ετοιμες για σεξ πουτανες

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Μπράβο σου. Έχουμε και 100% επιτυχία εκεί εξ' άλλου. Χώρια που δεν χρειάζεται να τις κάνουμε να χύσουν για να μας ξανακάτσουν.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Φίλε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό. Και οι πουτανες άνθρωποι είναι που έχουν ανάγκη λίγο συναίσθημα στη ζωή τους. Εξάλλου άμα τους έβλεπαν καθαρά σαν πελάτες, δε θα έκοβαν τα γλωσσοφιλα και δε θα γινόντουσαν διεκπεραιωτικες, όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Ότι είναι εξαθλιωμένες πνευματικά το έχω καταλάβει. Ακόμα κι έτσι όμως, μου φαίνεται ότι προτου βρεθείτε εξω, θα πρέπει να πηγαίνεις στο μπουρδελο κάμποσες φορες, το οποίο προϋποθέτει κασέ.
Εγώ είπα ότι οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πρώτοι στην προτίμηση. Όχι ότι είναι οι μόνοι στην προτίμηση.

Επισκέπτης
Είσαι πάνω από 20 ετών;

Κι ἐγὼ που κλείνω τὰ 71 τὸν Σεπτέμβριο νὰ συμπληρώσω στὰ λεγόμενα τοῦ κ. xilnik ὅτι λόγῳ μεγάλης γενετησίας ἰσχύος αἱ πόρναι εἶναι ἀπαραίτηται δεδομένου ὅτι μὴ ἐκδιδόμεναι διστάζουσιν νὰ συνάψωσιν σχέσιν μετ' ἐμοῦ.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Όποιος μπλέκει στην προσωπική του ζωή με πουτάνα είναι κατάπτυστος,beta και χρήζει αξιολόγηση για δημόσιο παραφύσιν βιασμό ή εκτέλεση με αυνανισμό μέχρι θανάτου.
Γενικά δύο ειδών άνθρωποι έχουν παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.
α) Εκείνοι που έχουν ένα σωματικό, ψυχολογικό ή πνευματικό κουσούρι.
β) Εκείνοι που θα τους ονομάζαμε καλτ. Το να ακολουθήσεις όμως έναν καλτ τρόπο ζωής από επιλογή, σημαίνει απαραίτητα ισχυρό πνεύμα με φιλοσοφικές τάσεις. Ειδάλλως τον ακολουθείς λόγω του α.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Κι ἐγὼ που κλείνω τὰ 71 τὸν Σεπτέμβριο νὰ συμπληρώσω στὰ λεγόμενα τοῦ κ. xilnik ὅτι λόγῳ μεγάλης γενετησίας ἰσχύος αἱ πόρναι εἶναι ἀπαραίτηται δεδομένου ὅτι μὴ ἐκδιδόμεναι διστάζουσιν νὰ συνάψωσιν σχέσιν μετ' ἐμοῦ.
Αρκεί το κόκκινο  ;)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Φρονω οτι η δικια σας πειρα επειδη σας διαβαζω απο το γυμνασιο μαζι με τα δικα μου νιατα και τον ενθουσιασμο μπορουν να συναντηθουν καπου στη μεση και να πετυχουν τον τελειο συνδυασμο  :)
Εν  πασει περιπτωση αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ιεροδουλες μας προετοιμαζουν ουσιαστικα για τα κοριτσια που θα συναντησουμε εξω
Αν λοιπον εκτος απο το σεξ στ οποιο και εξασκουμαστε και διδασκομαστε,προκυψει και μια σχεση με πουτανα,καλοδεχουμενη κατα την γνωμη μου με βαση το πλαισιο της παραπανω προτασης,οτι δηλαδη μαθαινουμε και καποια πραγματα πανω στη σχεση,εστω και αυτη την τοσο ιδιομορφη

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εν  πασει περιπτωση αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι ιεροδουλες μας προετοιμαζουν ουσιαστικα για τα κοριτσια που θα συναντησουμε εξω
Αν λοιπον εκτος απο το σεξ στ οποιο και εξασκουμαστε και διδασκομαστε,προκυψει και μια σχεση με πουτανα,καλοδεχουμενη κατα την γνωμη μου με βαση το πλαισιο της παραπανω προτασης,οτι δηλαδη μαθαινουμε και καποια πραγματα πανω στη σχεση,εστω και αυτη την τοσο ιδιομορφη
Ακριβώς το αντίστροφο. Αν κάποιος είναι νεαρός με μικρή πείρα στις γυναίκες, τότε είναι που πρέπει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ότι πουτάνες = γαμήσι και όχι γούτσου γούτσου. Εάν δεν τον ξεκαθαρίσει τότε δεν πρόκειται να προετοιμαστεί ποτέ για τα έξω κορίτσια.
Αν κάποιος δεν είναι νεαρός και ακόμη χρειάζεται τις πουτάνες για να προετοιμαστεί, ε είναι χαμένος από χέρι.
Ο φίλος iceman1988 (που παρά τη χρονολογία στο νικ του φαίνεται ότι είναι πραγματικά έμπειρος άντρας) τα είπε πιο καλά απ' όλους αν και απολύτως ωμά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ποιός νορμάλ άνθρωπος θα ήξερε ότι έχουν ξεμουνιάσει κα ξεκωλιάσει όλη μέρα την σύντροφό του κάθε καρυδιας καρύδι και μετά δεν θα σιχαινόταν να την πλησιάσει;Κανείς.Κάτι ρεμάλια,προβληματικοί,κοπρίτες και άτομα χωρίς αξιοπρέπεια και εγωισμό θα έκαναν σχέση με πουτάνα.Πολλές πόρνες παντρεύτηκαν νορμάλ ανθρώπους αφού παράτησαν το σπορ.Βέβαια οι σύζυγοι δεν ήξεραν το παίζει.Αν ήξεραν...
Μάλλον με τη ζέστη βαριόμαστε να κάνουμε καμιά βόλτα,και αρκούμαστε σε συζητήσεις και διδαχές.
Γενικά ισχύουν τα παραπάνω,το αφοριστικό ύφος όμως χτυπάει άσχημα,δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο ή on-off, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις.Προσωπικά ζηλεύω τους ανθρώπους που είχαν και έχουν το χάρισμα να σχεδιάζουν και να προβλέπουν τα πάντα στη ζωή τους,από τη δουλειά που θα κάνουν μέχρι και την γκόμενα που θα παντρευτούν,αυτοί όμως είναι λίγοι και τυχεροί, στους υπόλοιπους συμβαίνουν τυχαία και απρόβλεπτα πράγματα.Στο προκείμενο,ποιός μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα και σιγουριά πότε πού και πώς θα συναντήσει κάποια γκόμενα,πουτάνα στο θέμα μας,πώς θα εξελιχθεί μια περαιτέρω γνωριμία,και πώς θα την απορρίψει για μόνιμη σχέση όταν διαπιστώσει ότι καλύπτεται ερωτικά,συναισθηματικά,ψυχικά,κι ότι η γκόμενα είναι πιο ξηγημένη από τις αδήλωτες αδέσποτες κρυφοπουτάνες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom