Οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πάντα πρώτοι στην προτίμηση. Το μέλι σούρνει τις μύγες. Με αυτούς βέβαια παριστάνουν τις γκόμενες αλλά ουσιαστικά τους βλέπουν σαν πελάτες. Πέρα από αυτό νομίζεις ότι είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλεις γκόμενα μια πουτάνα ή ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ικανότητα ή ότι πρέπει να είσαι γαμιάς; Παπάρια! Εξαθλιωμένες* γυναίκες είναι και επιπλέον αγράμματες, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να τις γοητεύσεις; Προσωπικά άν ερχόταν ο γιος μου (έχω δύο νεανίες) και μου έλεγε ότι έβγαλε γκόμενα μια πουτάνα, περισσότερο θα στεναχωριόμουν για την τροπή που πήρε στην ζωή του το παιδί μου παρά θα καμάρωνα επειδή είναι γαμιάς.
Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια στα φουσέκια μου εγώ 30+, είχα έναν φίλο (ακόμα τον έχω βασικά) που ήτανε φωτογράφος και έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά κι έτσι. Μέσω αυτού είχα γνωρίσει αρκετές γκόμενες μουνάρες, γλάστρες κατά κύριο λόγο. Απ' αυτές που βλέπεις στην τηλεόραση και χασκογελάνε δίπλα στους γνωστούς χωρίς να ανοίγουν το στόμα τους για να μην τρέξει έξω το σπέρμα. Είχα φάει δύο από δαύτες. Ο φίλος μου κι αν έχει φάει! Που θέλω να καταλήξω; Ότι αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα όλο και κάποια κότα θα φας. Το θέμα είναι αν αξίζει να δαπανήσεις χρόνο και ενέργεια για να γαμήσεις δωρεάν μια γκόμενα που την γαμάς ούτως η άλλως με 10,20 ή 40 ευρώ.
*Όποιος θεωρεί ότι οι πουτάνες δεν είναι κατά κανόνα εξαθλιωμένες πνευματικά, τον θεωρώ ντε φάκτο ηλίθιο και δεν επιθυμώ να συζητήσω μαζί του.
Και εμένα αν ερχόταν στο σπίτι ο γιός μου με μια εκδιδόμενη,θα είχα πρόβλημα με την πορεία της ζωής του.Βλέπεις,όντως οι περισσότερες είναι ηλίθιες,ανώριμες και προφανώς πολύ μεταχειρισμένες,οπότε ο καθένας που θα λέει ένα καλημέρα στον δρόμο,κατα πάσα πιθανότητα θα ήταν πελάτης.Αν ο γιός μου ήταν "γαμιάς",καλύτερα να έβρισκε μια κοπελίτσα και να της άλλαζε τα φώτα.Στην πουτάνα τι να κάνεις;Την γαμάνε κάθε μέρα 30-40.Όσο καλός και να είσαι,ίσως δεν νιώθει τίποτε και όχι μόνο σωματικά.Αυτές οι σχέσεις έχουν να κάνουν με λεφτά.Αν πάει ο μέσος μπουρδελιάρης να την βγάλει γκόμενα,δεν θα επιλέξει το μέσο λαϊκό παιδί,αν υπάρχει στον ανταγωνισμό κάποιος φαινομενικά ευκατάστατος.Δηλαδή αν σκάσει μύτη κάποιος με τα Millenium απο τους μαύρους (παρεπιπτόντως τα σιχαίνομαι και ο γιός μου ήταν φανατικός κάποτε),τη φόρμα,με φτηνά αξεσουάρ και άλλος ένας ντυμένος καλύτερα,με το άρωμά του,ανοίοντας πορτοφόλα με κάμποσα ψιλά και δείχνοντας ότι έχει χρήμα,κέρδισε.Ο φίλος Μακελλάρης,παραπάνω,μίλησε για γλάστρες.Έχω ζήσει και εγώ τέτοιες καταστάσεις απο τις αρχές,μέχρι τα τέλη του '90,λόγω φιλίας με πράκτορα μοντέλων.Ωραία γκομενάκια,τέρμα ηλίθια,γαμιόνται όσο δεν πάει για να γίνουν γλαστρούλες σε κανένα πρωϊνάδικο και κάποια στιγμή,όταν φανούν κάπου,μπορεί να διαβάσουν κανένα βιβλίο και να το παίζουν ντίβες.Αυτή την πληρώνεις για να φύγει.Είναι ανυπόφορες,αλλά έχουν τιμή αν θέλεις να τις γαμήσεις.Μετά φεύγεις.Απλά.