Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Δεν βλέπω πως στον πούτσο σχετίζεται αυτό με το προηγούμενο ποστ σου αλλά θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω μόνο και μόνο για να μην νομίζεις ότι είπες κάτι έξυπνο...
Πρώτον ν συγκρίνεις τα 8000 ποστ τα δικά σου με τα μόλις 150 δικά μου θα δεις ότι αναλογικά προσφέρω μεγαλύτερη ενημέρωση από σένα.
Τώρα για τις 23 κριτικές που καμαρώνεις έχεις σκεφτεί ποτέ πόσους επίδοξους κριτικογραφους μπορεί να έχεις αποθαρρύνει που δεν γουστάρουν να βλέπουν τα γραπτά τους δίπλα στα ξερατά σου; :vomit:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Δεν βλέπω πως στον πούτσο σχετίζεται αυτό με το προηγούμενο ποστ σου αλλά θα μπω στον κόπο να σου απαντήσω μόνο και μόνο για να μην νομίζεις ότι είπες κάτι έξυπνο...
Πρώτον ν συγκρίνεις τα 8000 ποστ τα δικά σου με τα μόλις 150 δικά μου θα δεις ότι αναλογικά προσφέρω μεγαλύτερη ενημέρωση από σένα.
Τώρα για τις 23 κριτικές που καμαρώνεις έχεις σκεφτεί ποτέ πόσους επίδοξους κριτικογραφους μπορεί να έχεις αποθαρρύνει που δεν γουστάρουν να βλέπουν τα γραπτά τους δίπλα στα ξερατά σου; :vomit:

Πωπω με έχεις κάνει και κλαίω τώρα !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως γράφει και στην Lifo ?  :huh:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το site αυτό έτσι είναι και αν σου αρέσει  :cheesy:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Εσύ όμως είσαι αυτός που μετράς κριτικές και γκρινιάζεις σαν γυναικούλα  :cheesy:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Νομίζεις ότι η ημερήσια ενημέρωση είναι αυθύπαρκτη και δεν επηρεάζεται από το ύφος των υπόλοιπων νημάτων και ότι κάποιος δεν ξενερωνει με το να διαβάζει τις γελοιότητες σου αλλού; :vomit:
Άμα χέζεις με την πόρτα ανοιχτή, είναι λογικό να βρωμίσει ολόκληρο το σπίτι.
Μεστός και εύστοχος (χωρίς ίχνος ειρωνίας :hi:)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
αλλα πολλοι το δεχονται διοτι  παιρνουν χρηματα  βεβαια ειναι το χειροτερο πραγμα να σου γαμανε την γκομενα
Εδώ άλλες είναι παντρεμένες και οι σύζυγοι το ξέρουν.Και να σου πώ την αλήθεια,βασιζόμενος σε εμπειρίες,οι "γκόμενοι" είναι κάτσι κατσεκαλάδες που ζητάνε λεφτά,έστω και με την βία.Οι περισσότεροι.Όχι όλοι.Υπάρχουν και αγαπούληδες που μετά απο τόσο ξεμούνιασμα στην βάρδια τους κάνουν κανένα γλυφομούνι και μια ρουφοκωλάδα για να τους απαλύνουν τον πόνο...Όποιος μπλέκει στην προσωπική του ζωή με πουτάνα είναι κατάπτυστος,beta και χρήζει αξιολόγηση για δημόσιο παραφύσιν βιασμό ή εκτέλεση με αυνανισμό μέχρι θανάτου.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εμένα η απορία μου είναι ποιοι τις γαμανε (τσάμπα). Θαμώνες πελάτες με γερό κομπόδεμα; Δεν έχουν ζωή έξω από το μπουρδελο εξάλλου για να γνωρίσουν αλλιώς κόσμο.
Οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πάντα πρώτοι στην προτίμηση. Το μέλι σούρνει τις μύγες. Με αυτούς βέβαια παριστάνουν τις γκόμενες αλλά ουσιαστικά τους βλέπουν σαν πελάτες. Πέρα από αυτό νομίζεις ότι είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλεις γκόμενα μια πουτάνα ή ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ικανότητα ή ότι πρέπει να είσαι γαμιάς; Παπάρια! Εξαθλιωμένες* γυναίκες είναι και επιπλέον αγράμματες, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να τις γοητεύσεις; Προσωπικά άν ερχόταν ο γιος μου (έχω δύο νεανίες) και μου έλεγε ότι έβγαλε γκόμενα μια πουτάνα, περισσότερο θα στεναχωριόμουν για την τροπή που πήρε στην ζωή του το παιδί μου παρά θα καμάρωνα επειδή είναι γαμιάς.
Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια στα φουσέκια μου εγώ 30+, είχα έναν φίλο (ακόμα τον έχω βασικά) που ήτανε φωτογράφος και έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά κι έτσι. Μέσω αυτού είχα γνωρίσει αρκετές γκόμενες μουνάρες, γλάστρες κατά κύριο λόγο. Απ' αυτές που βλέπεις στην τηλεόραση και χασκογελάνε δίπλα στους γνωστούς χωρίς να ανοίγουν το στόμα τους για να μην τρέξει έξω το σπέρμα. Είχα φάει δύο από δαύτες. Ο φίλος μου κι αν έχει φάει! Που θέλω να καταλήξω; Ότι αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα όλο και κάποια κότα θα φας. Το θέμα είναι αν αξίζει να δαπανήσεις χρόνο και ενέργεια για να γαμήσεις δωρεάν μια γκόμενα που την γαμάς ούτως η άλλως με 10,20 ή 40 ευρώ.

*Όποιος θεωρεί ότι οι πουτάνες δεν είναι κατά κανόνα εξαθλιωμένες πνευματικά, τον θεωρώ ντε φάκτο ηλίθιο και δεν επιθυμώ να συζητήσω μαζί του.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πάντα πρώτοι στην προτίμηση. Το μέλι σούρνει τις μύγες. Με αυτούς βέβαια παριστάνουν τις γκόμενες αλλά ουσιαστικά τους βλέπουν σαν πελάτες.
Φίλε, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό. Και οι πουτανες άνθρωποι είναι που έχουν ανάγκη λίγο συναίσθημα στη ζωή τους. Εξάλλου άμα τους έβλεπαν καθαρά σαν πελάτες, δε θα έκοβαν τα γλωσσοφιλα και δε θα γινόντουσαν διεκπεραιωτικες, όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες. Ότι είναι εξαθλιωμένες πνευματικά το έχω καταλάβει. Ακόμα κι έτσι όμως, μου φαίνεται ότι προτου βρεθείτε εξω, θα πρέπει να πηγαίνεις στο μπουρδελο κάμποσες φορες, το οποίο προϋποθέτει κασέ.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εμένα η απορία μου είναι ποιοι τις γαμανε (τσάμπα). Θαμώνες πελάτες με γερό κομπόδεμα; Δεν έχουν ζωή έξω από το μπουρδελο εξάλλου για να γνωρίσουν αλλιώς κόσμο.
Αύριο κανόνισα μπάνιο στην θάλασσα με δύο πουτάνες και το μόνο που θα ξοδέψω είναι καύσιμα. Επίτηδες δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ μαζί μου για να δω τι θα κάνουν. Μόνο προφυλακτικά θα έχω μαζί μου  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Αύριο κανόνισα μπάνιο στην θάλασσα με δύο πουτάνες και το μόνο που θα ξοδέψω είναι καύσιμα. Επίτηδες δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ μαζί μου για να δω τι θα κάνουν. Μόνο προφυλακτικά θα έχω μαζί μου  ;)
Πςςς, ωραίος ο παίκτης!

Διαφωτισε μας όμως λίγο. Πώς τις κατάφερες μύστη; Χρειάστηκε να περάσεις από το μπουρδελο τους πολλές φορές πριν πουν το 'ναι';

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εν σχεση με τα πρωτερα ποστ περι σχεσεων των ιεροδουλων και την προσωπικη τους ζωη ...

εγω θα ηθελα επισημανω τα εξης ...

αν δειτε συνηθως εχουν σχεση με περιθωποιημενα ατομα ... τα οποια ειτε γιατι τους βολευει που η δικια τους δουλευει και εξασφαλιζει και αυτους , ειτε επειδη πολλους και διαφορους λογους ...  

η σχεση ιεροδουλης με καποιον ποιο φυσιολογικο παραμενει εξαιρεση στον κανονα ...

βεβαια ολα αυτα που λεω θελουν αρκετη αναλυση για να γινουν κατανοητα ... αλλα περιπου ετσι ειναι οι καταστασεις χωρις να λεμε πολλα πολλα....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αύριο κανόνισα μπάνιο στην θάλασσα με δύο πουτάνες και το μόνο που θα ξοδέψω είναι καύσιμα. Επίτηδες δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ μαζί μου για να δω τι θα κάνουν. Μόνο προφυλακτικά θα έχω μαζί μου  ;)

ναι καλα το σωστο ειναι να εχεις και δικα σου λεφτα συμμετασχεις ...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Πςςς, ωραίος ο παίκτης!

Διαφωτισε μας όμως λίγο. Πώς τις κατάφερες μύστη; Χρειάστηκε να περάσεις από το μπουρδελο τους πολλές φορές πριν πουν το 'ναι';
Ναι έχω πάρει και τις δύο αρκετές φορές. Συγκατοικούν μαζί αυτές και είναι φίλες. Έτσι η μία θα φέρει και την δεύτερη μαζί της! Μου έχει πει ότι έχει τύχει στο 12ωρο στο μπουρδέλο να βγάλει και 10 ευρώ, ενώ στις καλές μέρες βγάζει ένα 50ρικο. Οπότε δεν την χαλάει να πάει τζάμπα για μπάνιο και κάποιος να κάνει τον σοφέρ της  ;)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ναι έχω πάρει και τις δύο αρκετές φορές. Συγκατοικούν μαζί αυτές και είναι φίλες. Έτσι η μία θα φέρει και την δεύτερη μαζί της! Μου έχει πει ότι έχει τύχει στο 12ωρο στο μπουρδέλο να βγάλει και 10 ευρώ, ενώ στις καλές μέρες βγάζει ένα 50ρικο. Οπότε δεν την χαλάει να πάει τζάμπα για μπάνιο και κάποιος να κάνει τον σοφέρ της  ;)
Άντε ρε τυπε, αν είναι έτσι, ψυχικό τους κανεις.  :dancing:

Τόσο χαλια είναι και βγάζει 50 στα καλύτερα της; Κάτι θειτσες της Λιοσίων μου φέρνει στο μυαλό. :S

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Οι "με γερό κομπόδεμα" είναι πάντα πρώτοι στην προτίμηση. Το μέλι σούρνει τις μύγες. Με αυτούς βέβαια παριστάνουν τις γκόμενες αλλά ουσιαστικά τους βλέπουν σαν πελάτες. Πέρα από αυτό νομίζεις ότι είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλεις γκόμενα μια πουτάνα ή ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ικανότητα ή ότι πρέπει να είσαι γαμιάς; Παπάρια! Εξαθλιωμένες* γυναίκες είναι και επιπλέον αγράμματες, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να τις γοητεύσεις; Προσωπικά άν ερχόταν ο γιος μου (έχω δύο νεανίες) και μου έλεγε ότι έβγαλε γκόμενα μια πουτάνα, περισσότερο θα στεναχωριόμουν για την τροπή που πήρε στην ζωή του το παιδί μου παρά θα καμάρωνα επειδή είναι γαμιάς.
Πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια στα φουσέκια μου εγώ 30+, είχα έναν φίλο (ακόμα τον έχω βασικά) που ήτανε φωτογράφος και έκανε φωτογραφίσεις για περιοδικά κι έτσι. Μέσω αυτού είχα γνωρίσει αρκετές γκόμενες μουνάρες, γλάστρες κατά κύριο λόγο. Απ' αυτές που βλέπεις στην τηλεόραση και χασκογελάνε δίπλα στους γνωστούς χωρίς να ανοίγουν το στόμα τους για να μην τρέξει έξω το σπέρμα. Είχα φάει δύο από δαύτες. Ο φίλος μου κι αν έχει φάει! Που θέλω να καταλήξω; Ότι αν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα όλο και κάποια κότα θα φας. Το θέμα είναι αν αξίζει να δαπανήσεις χρόνο και ενέργεια για να γαμήσεις δωρεάν μια γκόμενα που την γαμάς ούτως η άλλως με 10,20 ή 40 ευρώ.

*Όποιος θεωρεί ότι οι πουτάνες δεν είναι κατά κανόνα εξαθλιωμένες πνευματικά, τον θεωρώ ντε φάκτο ηλίθιο και δεν επιθυμώ να συζητήσω μαζί του.
Και εμένα αν ερχόταν στο σπίτι ο γιός μου με μια εκδιδόμενη,θα είχα πρόβλημα με την πορεία της ζωής του.Βλέπεις,όντως οι περισσότερες είναι ηλίθιες,ανώριμες και προφανώς πολύ μεταχειρισμένες,οπότε ο καθένας που θα λέει ένα καλημέρα στον δρόμο,κατα πάσα πιθανότητα θα ήταν πελάτης.Αν ο γιός μου ήταν "γαμιάς",καλύτερα να έβρισκε μια κοπελίτσα και να της άλλαζε τα φώτα.Στην πουτάνα τι να κάνεις;Την γαμάνε κάθε μέρα 30-40.Όσο καλός και να είσαι,ίσως δεν νιώθει τίποτε και όχι μόνο σωματικά.Αυτές οι σχέσεις έχουν να κάνουν με λεφτά.Αν πάει ο μέσος μπουρδελιάρης να την βγάλει γκόμενα,δεν θα επιλέξει το μέσο λαϊκό παιδί,αν υπάρχει στον ανταγωνισμό κάποιος φαινομενικά ευκατάστατος.Δηλαδή αν σκάσει μύτη κάποιος με τα Millenium απο τους μαύρους (παρεπιπτόντως τα σιχαίνομαι και ο γιός μου ήταν φανατικός κάποτε),τη φόρμα,με φτηνά αξεσουάρ και άλλος ένας ντυμένος καλύτερα,με το άρωμά του,ανοίοντας πορτοφόλα με κάμποσα ψιλά και δείχνοντας ότι έχει χρήμα,κέρδισε.Ο φίλος Μακελλάρης,παραπάνω,μίλησε για γλάστρες.Έχω ζήσει και εγώ τέτοιες καταστάσεις απο τις αρχές,μέχρι τα τέλη του '90,λόγω φιλίας με πράκτορα μοντέλων.Ωραία γκομενάκια,τέρμα ηλίθια,γαμιόνται όσο δεν πάει για να γίνουν γλαστρούλες σε κανένα πρωϊνάδικο και κάποια στιγμή,όταν φανούν κάπου,μπορεί να διαβάσουν κανένα βιβλίο και να το παίζουν ντίβες.Αυτή την πληρώνεις για να φύγει.Είναι ανυπόφορες,αλλά έχουν τιμή αν θέλεις να τις γαμήσεις.Μετά φεύγεις.Απλά.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Άντε ρε τυπε, αν είναι έτσι, ψυχικό τους κανεις.  :dancing:

Τόσο χαλια είναι και βγάζει 50 στα καλύτερα της; Κάτι θειτσες της Λιοσίων μου φέρνει στο μυαλό. :S
Μεταξουργείο δουλεύουν τα κορίτσια και είναι εμφανίσιμες. Τα πρώτα γαμήσια πάνε για το σπίτι και στα υπόλοιπα κρατάνε για αυτές κάποια λεφτά...Οι καλές εποχές που βγάζανε 900 ευρώ την ημέρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom