Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
:offtopic: Βλέπω παραπάνω οτι το μέλος Mr Dee διαγράφηκε λόγω προσωπικής επίθεσης σε άλλο μέλος.Ευχάριστο να τηρούνται οι κανόνες δεν λέω.Αυτό το άλλο μέλος όμως πόσες προσωπικές επιθέσεις έχει κάνει στον billy13 στον picker στον dude;Αγνοείστε το σχόλιο μου.Απλά αναρωτιέμαι :offtopic:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Ούτε ενα ευχαριστώ δεν άκουσα για τα μυγδαλάκια σου όμως :cheesy:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ούτε ενα ευχαριστώ δεν άκουσα για τα μυγδαλάκια σου όμως :cheesy:

Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου  :grin:
Θα ήθελα και κάποια στιγμή να συνδεθείς και με τον
κανονικό σου λογαριασμό (αν έχεις πρόσβαση) και να σε κεράσω και εγώ κανα παστελάκι βρε  :grin:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Και ποιος είναι ο κανονικός μου φιλαράκι μου; :cheesy:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Άκρα του τάφου σιωπή.Τι εύκολο που είναι να κατηγορείς χωρίς να επιχειρηματολογείς ε;  :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.991
Πόντοι
46.232
:offtopic: Βλέπω παραπάνω οτι το μέλος Mr Dee διαγράφηκε λόγω προσωπικής επίθεσης σε άλλο μέλος.Ευχάριστο να τηρούνται οι κανόνες δεν λέω.Αυτό το άλλο μέλος όμως πόσες προσωπικές επιθέσεις έχει κάνει στον billy13 στον picker στον dude;Αγνοείστε το σχόλιο μου.Απλά αναρωτιέμαι :offtopic:
Καλά όταν και τα συγκεκριμένα ναυάγια εβριζαν κλπ αλλά μέλη πάλι δεν είχε γίνει κάτι... τότε δεν είχες αναρωτηθεί το ίδιο... βέβαια όταν ο ένας πήγε να βλάψει τα συμφέροντα του σαιτ με συνοπτικές διαδικασίες τον έφαγαν αν και έπρεπε από πιο νωρίς ενώ ο άλλος (όχι ότι δεν το άξιζε) με ψήφους φαντάζομαι και από κλώνους βγήκε με διαφορά μιστερ μαλακας και εξαφανίστηκε... τουλάχιστον με το ορίτζιναλ νικ νειμ του... ο πικερ είναι άλλη περίπτωση από αυτούς τους δύο χρόνια

σόρυ για το σπαμ...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλά όταν και τα συγκεκριμένα ναυάγια εβριζαν κλπ αλλά μέλη πάλι δεν είχε γίνει κάτι... τότε δεν είχες αναρωτηθεί το ίδιο... βέβαια όταν ο ένας πήγε να βλάψει τα συμφέροντα του σαιτ με συνοπτικές διαδικασίες τον έφαγαν αν και έπρεπε από πιο νωρίς ενώ ο άλλος (όχι ότι δεν το άξιζε) με ψήφους φαντάζομαι και από κλώνους βγήκε με διαφορά μιστερ μαλακας και εξαφανίστηκε... τουλάχιστον με το ορίτζιναλ νικ νειμ του... ο πικερ είναι άλλη περίπτωση από αυτούς τους δύο χρόνια

σόρυ για το σπαμ...
μια και το έφερε η κουβέντα ξέρεις τι έγινε με τον Πικερ;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1

σόρυ για το σπαμ...
Φίλε μου οι κανόνες πρέπει να ισχύουν ανεξαρτήτως ναυαγίων και απλών μελών.Το ότι δεν ειχα αναρωτηθεί τότε ήταν απλά επειδή δεν ίσχυαν.Ποτέ δεν ίσχυαν σε αυτό το σάιτ και ήταν πάντα για τα μάτια του κόσμου.Αυτό που με έκανε να αναρωτηθώ τώρα είναι γιατί ίσχυσαν για μια και μοναδική φορά και μάλιστα απέναντι σε μέλος που τους έχει παραβιάσει κατ εξακολούθηση και αισχροτητα.Οσο να ναι βγάζει μάτι.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1

σόρυ για το σπαμ...
Απ ότι θυμάμαι πάντως εσύ μια χαρά λόγια έγραφες για τον Μπίλλυ και μέγιστο τον ανεβαζες και τεράστιο τον κατεβαζες.Και τώρα ναυάγιο;Πόσο αέρας είναι τελικά τα λόγια και οι σημαιοστολισμοί ε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.991
Πόντοι
46.232
Απ ότι θυμάμαι πάντως εσύ μια χαρά λόγια έγραφες για τον Μπίλλυ και μέγιστο τον ανεβαζες και τεράστιο τον κατεβαζες.Και τώρα ναυάγιο;Πόσο αέρας είναι τελικά τα λόγια και οι σημαιοστολισμοί ε;
Θα έκανα συζήτηση μαζί σου αλλά η έχεις επιλεκτική μνήμη η βλέπεις μονοπλευρα... όταν με εβριζε ο κουζινακιας δεν είπες να τον διαγραψουν σωστά ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Θα έκανα συζήτηση μαζί σου αλλά η έχεις επιλεκτική μνήμη η βλέπεις μονοπλευρα... όταν με εβριζε ο κουζινακιας δεν είπες να τον διαγραψουν σωστά ?

Από το bou να τον διαγράψουν ???  :2funny:
Αυτόν τον διέγραψαν από το ληξιαρχείο !  :2funny:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Σου επαναλαμβάνω πως οι κανόνες ποτέ δεν ίσχυσαν εδω μέσα άρα κι εσύ να τον έβριζες πάλι δεν θα έλεγα να διαγραφείς γιατί απλά θα ήτανε μάταιο.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
όχι ρε φίλε έχασα το στοίχημα, είπα σε φίλο ότι μόλις γράψω σε πέντε λεπτά θα πεταχτεί ο παπαρας, τελικά άργησες περισσότερο... Θα καθυστερήσες στην αλλαγή κωδικών, καλησπέρα ρομαντικέ κλωνε  :hi:

Εγώ πάντως ένα βλέπω. Δεν γίνονται ενημερώσεις και η Ημερήσια ενημέρωση έχει γεμίσει με μαλακίες κλώνων.
Κρίμα γιατί θα μπορούσαμε όλοι να βοηθάμε και το σιτε να είναι πολύ καλύτερο αντί να γράφονται βλακείες  :-

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Εγώ πάντως ένα βλέπω. Δεν γίνονται ενημερώσεις και η Ημερήσια ενημέρωση έχει γεμίσει με μαλακίες κλώνων.
Κρίμα γιατί θα μπορούσαμε όλοι να βοηθάμε και το σιτε να είναι πολύ καλύτερο αντί να γράφονται βλακείες  :-
Να το πει κανένας άλλος ρε Παπαρακμιακέ πάει στο διάολο αλλά εσύ;Που έχεις γεμίσει το σάιτ με ξερατά απειλές και σκουπίδια;Νομίζεις ότι η ημερήσια ενημέρωση είναι αυθύπαρκτη και δεν επηρεάζεται από το ύφος των υπόλοιπων νημάτων και ότι κάποιος δεν ξενερωνει με το να διαβάζει τις γελοιότητες σου αλλού; :vomit:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Να το πει κανένας άλλος ρε Παπαρακμιακέ πάει στο διάολο αλλά εσύ;Που έχεις γεμίσει το σάιτ με ξερατά απειλές και σκουπίδια;Νομίζεις ότι η ημερήσια ενημέρωση είναι αυθύπαρκτη και δεν επηρεάζεται από το ύφος των υπόλοιπων νημάτων και ότι κάποιος δεν ξενερωνει με το να διαβάζει τις γελοιότητες σου αλλού; :vomit:

Εγώ πάντως έχω γράψει 28 κριτικές και αρκετές ενημερώσεις.
Δεν βλέπω κάπου την δική σου συνεισφορά στο site.
Μήπως είσαι ένα άχρηστο μέλος ?

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom