Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
εν σχεση με τα πρωτερα ποστ περι σχεσεων των ιεροδουλων και την προσωπικη τους ζωη ...

εγω θα ηθελα επισημανω τα εξης ...

αν δειτε συνηθως εχουν σχεση με περιθωποιημενα ατομα ... τα οποια ειτε γιατι τους βολευει που η δικια τους δουλευει και εξασφαλιζει και αυτους , ειτε επειδη πολλους και διαφορους λογους ...  

η σχεση ιεροδουλης με καποιον ποιο φυσιολογικο παραμενει εξαιρεση στον κανονα ...

βεβαια ολα αυτα που λεω θελουν αρκετη αναλυση για να γινουν κατανοητα ... αλλα περιπου ετσι ειναι οι καταστασεις χωρις να λεμε πολλα πολλα....
Ποιός νορμάλ άνθρωπος θα ήξερε ότι έχουν ξεμουνιάσει κα ξεκωλιάσει όλη μέρα την σύντροφό του κάθε καρυδιας καρύδι και μετά δεν θα σιχαινόταν να την πλησιάσει;Κανείς.Κάτι ρεμάλια,προβληματικοί,κοπρίτες και άτομα χωρίς αξιοπρέπεια και εγωισμό θα έκαναν σχέση με πουτάνα.Πολλές πόρνες παντρεύτηκαν νορμάλ ανθρώπους αφού παράτησαν το σπορ.Βέβαια οι σύζυγοι δεν ήξεραν το παίζει.Αν ήξεραν...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Το είπαν και οι συναγωνιστές πιο πάνω ότι αυτές με το που βρουνε γκόμενο αμεσως κόβουν τα γλωσσοφιλα και τα πολλά-πολλά. Αυτο μάλλον σημαίνει ότι είναι αρκετά χορτασμενες με τους γκόμενους τους, ώστε να δοθούν και στον πελάτη. Οκ ευρωρουφηχτρες είναι μεν, αλλά ανθρωποι στο κάτω-κάτω και υποφέρουν από μοναξιά. Οπότε δε θα το έχουν σε πολύ να κάνουν κάτι με ένα λαϊκό παιδί που περνάνε καλα μαζί του και να το σπονσοραρουν από πάνω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ποιός νορμάλ άνθρωπος θα ήξερε ότι έχουν ξεμουνιάσει κα ξεκωλιάσει όλη μέρα την σύντροφό του κάθε καρυδιας καρύδι και μετά δεν θα σιχαινόταν να την πλησιάσει;Κανείς.Κάτι ρεμάλια,προβληματικοί,κοπρίτες και άτομα χωρίς αξιοπρέπεια και εγωισμό θα έκαναν σχέση με πουτάνα.Πολλές πόρνες παντρεύτηκαν νορμάλ ανθρώπους αφού παράτησαν το σπορ.Βέβαια οι σύζυγοι δεν ήξεραν το παίζει.Αν ήξεραν...

αααα ωραια τι να πω τωρα ? γιατι εγω κατα καιρους εχω κανει τετοιες σχεσεις   ;) ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Ωραία τα λες Iceman, αλλά ξεχνάς και την περίπτωση αυτού που θα τους πουλήσει έρωτα για να τους τα φάει. Αν μη τι άλλο, είναι μάγκας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Ωραία τα λες Iceman, αλλά ξεχνάς και την περίπτωση αυτού που θα τους πουλήσει έρωτα για να τους τα φάει. Αν μη τι άλλο, είναι μάγκας.
Ο μάγκας που θα γλύφει τα χύσια του καθένα....Και αυτοί είναι λίγοι.Οι πουτάνες δεν δίνουν εύκολα λεφτά σε άσχετους...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Μεταξουργείο δουλεύουν τα κορίτσια και είναι εμφανίσιμες. Τα πρώτα γαμήσια πάνε για το σπίτι και στα υπόλοιπα κρατάνε για αυτές κάποια λεφτά...Οι καλές εποχές που βγάζανε 900 ευρώ την ημέρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί
Ήταν από τα κυριλλατα του Μεταξιού ή τα παρακμιακα;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
οι  κανονικες γυναικες και οι  τανες προυποθετουν χρονο και χρημα  το θεμα σχεση με πουτανα ειναι  δυσκολο αλλα παντα υπαρχουν ατομα  που κανουν σχεση  με  τανες  για τους δικους τους σκοπους 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
οι  κανονικες γυναικες και οι  τανες προυποθετουν χρονο και χρημα  το θεμα σχεση με πουτανα ειναι  δυσκολο αλλα παντα υπαρχουν ατομα  που κανουν σχεση  με  τανες  για τους δικους τους σκοπους 
Ε τι να κανουμε τυπε. Όπως εσύ πχ αφιερωνεις χρόνο και χρήμα στο στοίχημα, κάποιοι το αφιερώνουν στις γυναίκες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν ειπα αυτο  ολοι το κανουμε  αυτο εγω πιστευω οτι ειναι  δεν ειναι λογικο να κανεις σχεση με τανα  δεν υπαρχει λογικη σε αυτο  

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
δεν ειπα αυτο  ολοι το κανουμε  αυτο εγω πιστευω οτι ειναι  δεν ειναι λογικο να κανεις σχεση με τανα  δεν υπαρχει λογικη σε αυτο  
Κατι παραπάνω θα ξέρεις εσύ που τα έχεις φτιάξει με την Άννυ τη πορνοστάρ.  :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεν τα εχω με την αννυ την πορνοσταρ  ειπαμε μου αρεσει  αλλα οχι δεν παιζω με τετοια ζητηματα

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Ρε μάγκες μιας και πιάσατε τέτοια κουβέντα έχω πάει σε μία 2 φορές και μου κολλάει άσχημα μπορώ να πω. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μου πετάει μπηχτές για τσάμπα πήδημα.  :erection: Δεν θα με χάλαγε καθόλου να της περνάω κανά μανίκι στο τσάμπα αλλά φοβάμαι μην μπλέξω. Ξεκαθαρίζω μόνο για σεξ οτιδήποτε παραπάνω το θεωρώ ηλίθιο. Η γνώμη σας;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
για σεξ  συνεχισε το αφου σου κολαει η γκομενα  μεχρι εκει και εγω το ιδιο κανω το τσαμπα γαμηαι ολοι το θελουμε

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Πηδάς τσάμπα Γιώργο; Αν ναι δε φοβάσαι το ενδεχόμενο στη πορεία να το δουν πιο σοβαρά και να σου κάνουν μπουρδέλο τη προσωπική σου ζωή;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πηδάς τσάμπα Γιώργο; Αν ναι δε φοβάσαι το ενδεχόμενο στη πορεία να το δουν πιο σοβαρά και να σου κάνουν μπουρδέλο τη προσωπική σου ζωή;
Επειδη κι εμένα μου έχει τύχει, το μόνο που κολλάω είναι μην το πάρει πρέφα ο νταβατζής της και μπλέξω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
αφου δεν  εχω υποχρεωσεις ουτε ειμαι παντρεμενος  τι να φοβηθω  εγω παντα θελω να γαμαω πολλες γυναικες  και εγω παντα προσεχω  με τις τανες

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Επειδη κι εμένα μου έχει τύχει, το μόνο που κολλάω είναι μην το πάρει πρέφα ο νταβατζής της και μπλέξω.

Εκεί το πήγαινα και γω. Κάτι τέτοια φοβάμαι μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος.  :S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τι πράγματα ειναι αυτα που ακούω ρε μύστες;
Φοβάστε μην σας ερωτευθουν,μην σας κτυπήσουν,μην το ένα μην το άλλο.
Γαμηστε άφοβα με θάρρος
Αισθητή η απουσία του cobra απο τέτοιου είδους θέματα  :(

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Τι πράγματα ειναι αυτα που ακούω ρε μύστες;
Φοβάστε μην σας ερωτευθουν,μην σας κτυπήσουν,μην το ένα μην το άλλο.
Γαμηστε άφοβα με θάρρος
Αισθητή η απουσία του cobra απο τέτοιου είδους θέματα  :(
Εσυ μάλλον μιλάς εκ πείρας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom