Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
....... :hi:

........ Η άνούσια άντιπαράθεση είναι τό συστατικό πού πρέπει νά λείπει άπό τούς κάποτε ύπάρξαντα φίλους........

Τι να πω, μπορεί νά άκούγεται και κάπως έγωιστικό αυτό, άπλά θεωρώ ότι νά έχουμε στήν ζωή μας άλλα πράγματα να δείξουμε πέρα άπό αυτό........ Το πιό εύκολο κατ΄έμέ πράγμα είναι να χωρέσεις τήν προσωπική σου άποψη,  και τον έγωισμό σου στα ίδια τετραγωνικά με κάποιον άλλον.............. :smitten:
[size=11pt]Πολύ ωραία όλα αυτά!

Μακάρι να εφαρμόζονταν και στην πράξη!

:hi:[/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
[size=11pt]Πολύ ωραία όλα αυτά!

Μακάρι να εφαρμόζονταν και στην πράξη!

:hi:[/size]
.......

........ Ουδέν όφελος εκ των απάντων εστί,εάν το φιλί αν και μόνο απή.

Ελαφρώς τροποποιημένο !!  :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
-Φιλιππίδου στον όροφο δύο τεμάχια. Κακός χαμός στο σαλόνι. Τα δωμάτια γεμάτα. Δεν άκουσα ονόματα ούτε προγράμματα διότι ο τσάτσος ασχολείται με την ειρωνία και τα ευφυολογήματα αντί να κάνει τη δουλειά του. Η μία πάντως μου θύμισε πάρα πολύ την Άννα Πίτσος και στο πρόσωπο και στο σώμα.  

Πως να μην γινετε κακος χαμός, εχει βγει βρωμα οτι οι κοπελες ειναι της παντρειας ψαχνουν για γαμπρο και εχουν παει ολοι οι πιρφοροαγαπουληδες να τις τυλιξουν.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Πως να μην γινετε κακος χαμός, εχει βγει βρωμα οτι οι κοπελες ειναι της παντρειας ψαχνουν για γαμπρο και εχουν παει ολοι οι πιρφοροαγαπουληδες να τις τυλιξουν.
εγω χθες που επισκευτηκα την αντζυ στη φωκαιας...πριν μπει στο δωματιο την ακουγα να μιλαει διπλα στο κουζινακι με τη τσατσα καινα της λεει οτι τωρα το βρηκαν το κολπο στη φιλιππιδου και τα ακαποτα πανε συννεφο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
εγω χθες που επισκευτηκα την αντζυ στη φωκαιας...πριν μπει στο δωματιο την ακουγα να μιλαει διπλα στο κουζινακι με τη τσατσα καινα της λεει οτι τωρα το βρηκαν το κολπο στη φιλιππιδου και τα ακαποτα πανε συννεφο.

α καλά..... τωρα που γραφτηκε και εδω η ουρά θα φτανει στο βενζινάδικο

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
α καλά..... τωρα που γραφτηκε και εδω η ουρά θα φτανει στο βενζινάδικο
τι να κανω τυπε να μην το πω να ξερει ο κοσμος?καλα και η αντζη δεν μ φανηκε και ο βραχος της καποτας και για αυτο δεχθηκα κατευθειαν να μ βαλει 2πλη καποτα στο πρωκτικο και της εσκισα το πατο με μισος μεχρι που μ ειπε να σταματησω λιγο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
τι να κανω τυπε να μην το πω να ξερει ο κοσμος?καλα και η αντζη δεν μ φανηκε και ο βραχος της καποτας και για αυτο δεχθηκα κατευθειαν να μ βαλει 2πλη καποτα στο πρωκτικο και της εσκισα το πατο με μισος μεχρι που μ ειπε να σταματησω λιγο

το ακα γαμησι οπως και να το κάνεις ειναι πολυ τραβηχτικο. ελπιζω να μην τα γκαστρωσουν τα κορίτσια μονο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Η ακάποτη κοινότητα ζει μεγάλες στιγμές... ;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εγω δεν συμμετεχω σε ακαποτα δεν το διακινδυνευω και οπιαδηποτε κορασιδα να μου ζητουσε δεν το κανω ακαποτα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Έτσι μπράβο Γιώργο!Ακλόνητος βράχος στις ρομαντικές επιθέσεις που δέχεσαι από κορασίδες που δεν μπορούν να αντισταθούν στην πορνογοητεία σου!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
εχω τα τυχερα μου αλλα φιλε την θελω την ζωη μου και την πουτσα μου ωστε να καρφωνο μουνακια και κολαρακια και ακαποτα τσιμπουκια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.956
Πόντοι
41.129
εχω τα τυχερα μου αλλα φιλε την θελω την ζωη μου και την πουτσα μου ωστε να καρφωνο μουνακια και κολαρακια και ακαποτα τσιμπουκια

τυπε προσεχε γιατι το ενα ακαποτο φερνει το άλλο. ενα αγαπισιαρικο ρομαντικό ακαποτο γαμησι με τελείωμα μεσα στο μουνακι της αννυς θα το εκανες πιστεύω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
σκληρο διλημα φιλε ακαποτο στην μοπυναρα της αννυς  αλλα δεν το κανω δεν ειμαι τρελος

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Εχεις δει κατι σκατοφατσες που συχναζουν στο σαλονι;

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Και μιας και είπαμε για κολώνια,πήρα την Wood απο την DSquared.Οι πούστηδες(όντως είναι ομοφυλόφιλοι οι άνθρωποι.) έδωσαν ρέστα.
Τι εννοείς; Οτι αγόρασαν πολλοί πούστηδες την κολώνια αυτή;

Τροποποίηση:
Η οτι σε μύρισαν οι πούστηδες με την κολώνια και στην έπεσαν;

Δευτέρα τροποποίηση:  :2funny:
Η οτι οι παρασκευαστές της κολώνιας που είναι πούστηδες, φτιάξανε καλή κολώνια;  :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom