Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σε όλες λέω ερωτόλογα. "Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου" κτλ. Τις γαμάω γονατιστά ιεραποστολικά, τις χαϊδεύω στο πρόσωπο και τους λέω πολλά ερωτόλογα.
πιστευεις οτι αυτο σου δινει ποντους στα ματια τους?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν με ενδιαφέρει. Εκείνη την ώρα λατρεύω τη γυναίκα που μου δίνει το κορμάκι της για 10 ευρώ.
εχεις ζωγραφισει ποτε καρδουλες εξω απο τα αγαπημενα σου μπουρδελα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Πίκερ για την κυριακή τι ετοιμάζεις για το κορινάκι  :rolleyes: :think: :erection: :erection:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τίποτα φυσικά. Αυτή είναι γιορτή για φλώρους και για αδερφές. Εγώ είμαι τελείως αντισυμβατικός τύπος.

Ειναι η μοναδικη μερα του χρονου που δε μπορει να αρνηθει δωρο σοκολατακια. Ξανασκεψου το.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση

Ρωσοποντιο
Sorry για το καρα :offtopic:  αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι? :think: :think:
  :2funny: Τι ψαχνεις να βρεις ρε κου τσου και συ? :jerking:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Sorry για το καρα :offtopic:   αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι? :think: :think:
Εμενα παντως οταν ειχα ρωτησει τη τσατσα στο Ιουλιανου 71 να μου πει για τη φωτεινη,μου ειπε παει αυτη,σταματησε.Παντρευτηκε εναν Ελληνα,εδω.Ρωσοποντιο.Μαλλον για διευκρινιστικους λογους.Οπως λεω εγω τον θειο μου που εχει παει στο Καναδα απο το 1957 και ζει ακομα εκει,Καναδο.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Sorry για το καρα :offtopic:   αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι? :think: :think:

Γιατί αδερφέ οι Πόντιοι της Ρωσσίας έχουν μια πολύ συγκεκριμένη ιστορία που καλό θα είναι να διαβάσεις πριν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.Δεν πήγαν μετανάστες στη Ρωσσία απλά για να βγάλουν μεροκάματο ή για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις!!!!!!Και την ταυτότητα του Πόντιου την κρατούσαν με νύχια και με δόντια και πέθαιναν γι αυτή κοντά 100 χρόνια!!!

[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%B9[/url]

44:40 !!!!!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Προτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση  :sunglasses:

[video]14fREuUbrTY&feature=youtu.be[/video]

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Προτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση  :sunglasses:

[video]14fREuUbrTY&feature=youtu.be[/video]
[size=11pt]Ρισπέκτ για την εγκατάσταση κάμερας σε καίρια σημεία της πιάτσας...  :kneel:  :kneel:  :kneel:

Τα σέβη μου  :hi:[/size]

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Αν μου επιτρέπει η Διαχείριση του σάιτ, θα ήθελα να παραθέσω τα εξής, αφού διαπίστωσα το πνεύμα ελευθερίας του λόγου που διαπνέει τον παρόντα ιστότοπο:

Mr Dee:
μερικες γενικες παρατηρησεις:
1. ο γασπαρης απο οτι φαινεται ειναι τσιρακι ή και εγω δεν ξερω ποιος αλλος της αλυσιδας καταστηματων φωκαιας και αχαρνων γωνια και φιλιππιδου. ολο αυτα τα μαγαζια λεει οτι εχει καλες και οτι περνα καλα και ΑΡΑ κρινεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ! Dancing Smiley
Σωστά.
2. ο parakmiakos , ο billy13, ο dude007, o cobra και αρκετοι αλλοι με οσους ακομη κλωνους εχουν ειναι τυποι που ειναι ΑΝΑΞΙΟΙ και δεν υπαρχει λογος καποιος να διαβαζει κατι που γραφουν! Dancing Smiley
Σωστά. parakmiakos,dude007,Ερικ Καστελ,Σκουμπι Ντου,Ακας Κωλάντερος,Παλουκι Λουκ,Βανάκιας και καμμιά πενηνταριά (και βάλε) λογαριασμοί είναι το ίδιο πρόσωπο.
3. ο dimitrakis29 ή πορνομεταναστης ωραια τα βιντεακια του αλλα μεχρι εκει αναρωτιεμαι πως πανε καποιοι και τον γνωριζουν απο κοντα.
Τουλάχιστον έχει έναν λογαριασμό και δεν μας πρήζει.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
MichaelAngelo:
Τον Γασπάρη απορώ πώς τον ακούει κόσμος και πιστεύει ότι γαμάει κάθε μέρα 3 πουτάνες (της ίδιας αλυσίδας όπως λες) με λεφτά από το στοίχημα.Και η θεοποίηση που έχει κάνει στην Άννυ είναι σε βαθμό ανάλογη με την Χριστίνα του Chris33. Στην ΠΟΙΑ? Στην μετριότατη Άννυ.  Jerking Off  Jerking Off
Οι έχοντες την μέση ψυχοδιανοητική κατάσταση δεν τον ακούν.

Mr Dee

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
64
Πόντοι
1
μερικες γενικες παρατηρησεις:
1. ο γασπαρης απο οτι φαινεται ειναι τσιρακι ή και εγω δεν ξερω ποιος αλλος της αλυσιδας καταστηματων φωκαιας και αχαρνων γωνια και φιλιππιδου. ολο αυτα τα μαγαζια λεει οτι εχει καλες και οτι περνα καλα και ΑΡΑ κρινεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!  :2funny:
2. ο parakmiakos , ο billy13, ο dude007, o cobra και αρκετοι αλλοι με οσους ακομη κλωνους εχουν ειναι τυποι που ειναι ΑΝΑΞΙΟΙ και δεν υπαρχει λογος καποιος να διαβαζει κατι που γραφουν!  :2funny:
3. ο dimitrakis29 ή πορνομεταναστης ωραια τα βιντεακια του αλλα μεχρι εκει αναρωτιεμαι πως πανε καποιοι και τον γνωριζουν απο κοντα.  :dancing:

ερχονται και αλλες αποκαλυψεις!  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom