Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
πικερ της κορινας της ελεγες ερωτολογα?
πιστευεις οτι αυτο σου δινει ποντους στα ματια τους?Σε όλες λέω ερωτόλογα. "Αγάπη μου, κούκλα μου, ψυχή μου" κτλ. Τις γαμάω γονατιστά ιεραποστολικά, τις χαϊδεύω στο πρόσωπο και τους λέω πολλά ερωτόλογα.
εχεις ζωγραφισει ποτε καρδουλες εξω απο τα αγαπημενα σου μπουρδελα?Δεν με ενδιαφέρει. Εκείνη την ώρα λατρεύω τη γυναίκα που μου δίνει το κορμάκι της για 10 ευρώ.
πιστευεις οτι αυτο σου δινει ποντους στα ματια τους?
Τίποτα φυσικά. Αυτή είναι γιορτή για φλώρους και για αδερφές. Εγώ είμαι τελείως αντισυμβατικός τύπος.
Sorry για το καρα αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι?Μια πολυ συνοπτικη ενημερωση
Ρωσοποντιο
Τι ψαχνεις να βρεις ρε κου τσου και συ?
Εμενα παντως οταν ειχα ρωτησει τη τσατσα στο Ιουλιανου 71 να μου πει για τη φωτεινη,μου ειπε παει αυτη,σταματησε.Παντρευτηκε εναν Ελληνα,εδω.Ρωσοποντιο.Μαλλον για διευκρινιστικους λογους.Οπως λεω εγω τον θειο μου που εχει παει στο Καναδα απο το 1957 και ζει ακομα εκει,Καναδο.Sorry για το καρα αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι?
Sorry για το καρα αλλα εχω μια απορια ... γιατι οι ποντιοι που ερχονται απο αλλες χωρες πλυν της πρωην ΕΣΣΔ δεν χαρακτιριζονται π.χ. γερμανοποντιοι η αμερικανοποντιοι?
Προτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση
Καλησπέρα τύπε.. ελπίζω να μην είναι Μπούλινγκ όλο αυτό.
υποκλίνομαιΠροτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση
[video]14fREuUbrTY&feature=youtu.be[/video]
[size=11pt]Ρισπέκτ για την εγκατάσταση κάμερας σε καίρια σημεία της πιάτσας...Προτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση
Ο bakalhs δε μπορεί να απαντήσει προς το παρόν, γιατί ξεροχύνει διαρκώς.Προτείνω fullscreen, headset ακουστικά, σβηστά φώτα και δυνατή ένταση
Σωστά.μερικες γενικες παρατηρησεις:
1. ο γασπαρης απο οτι φαινεται ειναι τσιρακι ή και εγω δεν ξερω ποιος αλλος της αλυσιδας καταστηματων φωκαιας και αχαρνων γωνια και φιλιππιδου. ολο αυτα τα μαγαζια λεει οτι εχει καλες και οτι περνα καλα και ΑΡΑ κρινεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ! Dancing Smiley
Σωστά. parakmiakos,dude007,Ερικ Καστελ,Σκουμπι Ντου,Ακας Κωλάντερος,Παλουκι Λουκ,Βανάκιας και καμμιά πενηνταριά (και βάλε) λογαριασμοί είναι το ίδιο πρόσωπο.2. ο parakmiakos , ο billy13, ο dude007, o cobra και αρκετοι αλλοι με οσους ακομη κλωνους εχουν ειναι τυποι που ειναι ΑΝΑΞΙΟΙ και δεν υπαρχει λογος καποιος να διαβαζει κατι που γραφουν! Dancing Smiley
Τουλάχιστον έχει έναν λογαριασμό και δεν μας πρήζει.3. ο dimitrakis29 ή πορνομεταναστης ωραια τα βιντεακια του αλλα μεχρι εκει αναρωτιεμαι πως πανε καποιοι και τον γνωριζουν απο κοντα.
Οι έχοντες την μέση ψυχοδιανοητική κατάσταση δεν τον ακούν.Τον Γασπάρη απορώ πώς τον ακούει κόσμος και πιστεύει ότι γαμάει κάθε μέρα 3 πουτάνες (της ίδιας αλυσίδας όπως λες) με λεφτά από το στοίχημα.Και η θεοποίηση που έχει κάνει στην Άννυ είναι σε βαθμό ανάλογη με την Χριστίνα του Chris33. Στην ΠΟΙΑ? Στην μετριότατη Άννυ. Jerking Off Jerking Off
Άρα τον ακούν οι περισσότεροι.Οι έχοντες την μέση ψυχοδιανοητική κατάσταση δεν τον ακούν.
Άρα τον ακούν οι περισσότεροι.