Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτά τα λένε οι νταβάδες του ΣΚΑΪ, σε κάτι μαλάκες, ρε τύπε, για να λυπούνται τα καραπουταναριά.    :grin:
Συντηρούν και το μύθο της "πουτάνας-νταβατζή", πάντα πουλάει η ιστορία ...    :-
Κάνουν και διαφήμιση, μέσα από το ρεπορτάζ, γιατί η κίνηση στη Φυλής έχει πέσει κατακόρυφα.    :sunglasses:

Η ζωή είναι ένα δράμα και η πορνεία το ίδιο. Νταβατζήδες και πελάτες είμαστε συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα, αλλά τι να κάνεις που η ζωή είναι ένα δράμα; Δεν έχει σημασία αν η πουτάνα δείχνει θύμα εξαναγκασμού ή όχι. Τις περισσότερες φορές είναι θύμα κι ας μην το δείχνει. Άρα δεν έχει νόημα να αποφεύγουμε να γαμάμε όσες φαίνονται να είναι θύματα. Εγώ προσωπικά τις γαμάω όλες.

Επισκέπτης
Η ζωή είναι ένα δράμα και η πορνεία το ίδιο. Νταβατζήδες και πελάτες είμαστε συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα, αλλά τι να κάνεις που η ζωή είναι ένα δράμα; Δεν έχει σημασία αν η πουτάνα δείχνει θύμα εξαναγκασμού ή όχι. Τις περισσότερες φορές είναι θύμα κι ας μην το δείχνει. Άρα δεν έχει νόημα να αποφεύγουμε να γαμάμε όσες φαίνονται να είναι θύματα. Εγώ προσωπικά τις γαμάω όλες.
κι η αλιονα απ ότι εχω καταλαβει θυμα ειναι

Επισκέπτης
κι η ελενη το γκρανυ στην τροφωνιου που ριχνει κρεμπιεδες ο κωστακης κι αυτή θυμα πιστευω

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο στο ΣΚΑΪ είχε ρεπορτάζ για τις δύο Ρουμάνες που ήταν φυλακισμένες σε διαμέρισμα της οδού Διδύμου και εκδίδονταν σε διπλανό οίκο ανοχής και που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους μαστροπούς τους. Αυτό για όσους λένε ότι η πορνεία είναι επάγγελμα και περιμένουν από τις πόρνες καλύτερες υπηρεσίες.

Καλά τους κάνανε τους καθίκηδες...Κι αν είναι η φάση που νομίζω τελικά το 1109 λειτουργεί...

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
η πωλινα ειναι θυμα μαγκες και η γιαννα απο τροφωνιου

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Θα συμφωνήσω ότι η... πουτάνα η ζωή τα φέρνει διαφορετικά για την πλειοψηφία των ανθρώπων του πλανήτη,και ότι λίγοι εκπληρώνουν στο έπακρο τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους,εξαναγκαζόμενοι σε πράξεις και συμπεριφορές που δεν τις είχαν φανταστεί ή υπολογίσει πολλές φορές... Αλλά στο προκείμενο,αν αντιληφθώ ότι μια εκδιδόμενη δεν τη... βρίσκει μαζί μου,ή ακόμα χειρότερα ότι εξαναγκάζεται εμφανώς και εμμέσως γίνομαι ο βιαστής της,το παρατάω και αποχωρώ!Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω,ίσως και υποκριτικό...

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω ότι η... πουτάνα η ζωή τα φέρνει διαφορετικά για την πλειοψηφία των ανθρώπων του πλανήτη,και ότι λίγοι εκπληρώνουν στο έπακρο τα όνειρά τους και τις φιλοδοξίες τους,εξαναγκαζόμενοι σε πράξεις και συμπεριφορές που δεν τις είχαν φανταστεί ή υπολογίσει πολλές φορές... Αλλά στο προκείμενο,αν αντιληφθώ ότι μια εκδιδόμενη δεν τη... βρίσκει μαζί μου,ή ακόμα χειρότερα ότι εξαναγκάζεται εμφανώς και εμμέσως γίνομαι ο βιαστής της,το παρατάω και αποχωρώ!Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω,ίσως και υποκριτικό...

Εκεί είναι η καύλα όμως ρε τύπε... Να βιάζεις το πουτανάκι και όταν χύνεις να της λες: "Αγάπη μου, αγάπη μου!" Και μετά να πηγαίνει στον νταβατζή της.

Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
1
Εκεί είναι η καύλα όμως ρε τύπε... Να βιάζεις το πουτανάκι και όταν χύνεις να της λες: "Αγάπη μου, αγάπη μου!" Και μετά να πηγαίνει στον νταβατζή της.
Ρε συ χωρις πλακα τωρα, εχεις σκεφτει ποτε να πας να μιλησεις με καποιον ψυχιατρο;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εν τω μεταξύ, πριν από λίγο στο ΣΚΑΪ είχε ρεπορτάζ για τις δύο Ρουμάνες που ήταν φυλακισμένες σε διαμέρισμα της οδού Διδύμου και εκδίδονταν σε διπλανό οίκο ανοχής και που κατάφεραν να ξεφύγουν από τους μαστροπούς τους. Αυτό για όσους λένε ότι η πορνεία είναι επάγγελμα και περιμένουν από τις πόρνες καλύτερες υπηρεσίες.

Εισαι αρρωστος.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
:kneel: ωραιος να τρεξουν ολοι να τα κανουν αυτά  :rolleyes: πως και δεν εριξες καμια ακα κρεμπεδια ισως είναι που εισαι και 25
[size=11pt]Κρεμπιέ, τύπε? Αφού μόλις ήρθε η κοπέλα, δεν την ξέρει χρόνια  ;)[/size]

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
[size=11pt]Κρεμπιέ, τύπε? Αφού μόλις ήρθε η κοπέλα, δεν την ξέρει χρόνια  ;)[/size]
Θα πάω να την πάρω ακάποτα μύστη μου και μόλις της μιλήσω στα Ρώσικα πιστεύω θα το έχει τεράστια ανάγκη τον κρεμπιέ!!!  :wanker:
Κρεμπιέδες, χυσήματα στην μάπα...Μιλάμε για βομβαρδισμένο τοπίο η γκόμενα  :S

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Θα πάω να την πάρω ακάποτα μύστη μου και μόλις της μιλήσω στα Ρώσικα πιστεύω θα το έχει τεράστια ανάγκη τον κρεμπιέ!!!  :wanker:
Κρεμπιέδες, χυσήματα στην μάπα...Μιλάμε για βομβαρδισμένο τοπίο η γκόμενα  :S
[size=11pt]Μιλάς κι εσύ Ρώσσικα, μύστη μου!  :kneel:
Θα πάω κι εγώ αύριο να της πω ένα privet  ;)
Μην ξεχάσεις να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου...[/size]

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
[size=11pt]Μιλάς κι εσύ Ρώσσικα, μύστη μου!  :kneel:
Θα πάω κι εγώ αύριο να της πω ένα privet  ;)
Μην ξεχάσεις να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου...[/size]
Είναι η μητρική μου γλώσσα μύστη μου  :hi:
Από βδομάδα θα πάω, γιατί μέχρι την Κυριακή πέσανε μαζεμένες δουλειές. Θα ενημερώσω για τις ρομαντικές επιδόσεις της  ;)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Είναι η μητρική μου γλώσσα μύστη μου  :hi:
Από βδομάδα θα πάω, γιατί μέχρι την Κυριακή πέσανε μαζεμένες δουλειές. Θα ενημερώσω για τις ρομαντικές επιδόσεις της  ;)
[size=11pt]Ξεροχύνω με τη μητρική σου γλώσσα  :rockon:
Εγώ αναγκάστηκα να μάθω για να μπορέσω να ξεφύγω από το ζυγό των βρωμερών Ελλεηνίδων  :birdman:
Πάντως, με όσες νέες κορασίδες μιλάω Ρώσσικα παρατηρώ ότι είναι Μολδαβές στην πραγματικότητα, που το παίζουν Ρωσσίδες.
Ελπίζω να είναι καθαρόαιμο Ρωσσάκι το συγκεκριμένο....[/size]

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
[size=11pt]Ξεροχύνω με τη μητρική σου γλώσσα  :rockon:
Εγώ αναγκάστηκα να μάθω για να μπορέσω να ξεφύγω από το ζυγό των βρωμερών Ελλεηνίδων  :birdman:
Πάντως, με όσες νέες κορασίδες μιλάω Ρώσσικα παρατηρώ ότι είναι Μολδαβές στην πραγματικότητα, που το παίζουν Ρωσσίδες.
Ελπίζω να είναι καθαρόαιμο Ρωσσάκι το συγκεκριμένο....[/size]
Μιλάω με δύο Μολδαβές μύστη μου και οι δύο μουνάρες! Η μία 18 πιτσιρίκα και η άλλη 35 μιλφάρα πανέμορφη! Πριν το καλοκαίρι θα ανέβω να τις δω και μπορώ να πω ότι είναι πιο νορμάλ από Ρωσίδες σε θέμα συμπεριφοράς και σε ομορφιά δεν υστερούν καθόλου! Ρώσικα μιλάνε ακόμα και οι Ρουμάνες, οπότε στον χώρο των μπουρδέλων είναι μεγάλο ατού να μιλάς την Ρώσικη. Από την προφορά πάντως την κόβεις τι είναι, γιατί οι Μολδαβές τα μιλάνε πολύ μέτρια  :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom