Παράθεση από: Ampelales στις σήμερα στις 18:33
Σε FKK τη πήρες? Οτι και να σου κανε τυπε η Νικολετα δεν ειναι για τοσα λεφτα..
Τσεκαρες να δεις τι γαμας με 200 ευρω οχι 400.
Εδω ελλαδα παντως, με 200 γαμας τα παντα. Γερμανια μη νομιζεις οτι εχεις πολλες επιλογες...
spaggelodimitrakopoulos
Kανονικό μέλος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #82848 στις: σήμερα στις 19:03 »
Παράθεση από: Πραιτωριανός στις σήμερα στις 17:58
Και κατι τελευταιο. Μετα απο γνωριμια συναγωνιστη στην πιατσα, πεσαμε σε συμπτωση παλι. Προκειται για τη Νικολετα που δουλευε Φ56-66 απ΄ οτι μου ειπε συναγωνιστης και μου την εδειξε και στο fb. Την εν λογω κοπελα την ειχα παρει το 2014 σε ενα στουντιο σε ενα παρακμιακο χωριο της Βορειας γερμανιας (δεν υπαρχει λογος να το αναφερω δημοσια) που ειχα παει να δω καποιους Ελληνες συγγενεις. Η συνευρεση για κατι παραπανω απο μισαωρο, μου κοστισε 400 ευρω παρακαλω. Οποτε να ειδοποιησω τους θαυμαστες της οτι δυστυχως ειναι απιθανο να γυρισει και οτι ειναι τυχεροι οσοι την προλαβαν αυτη στα 20 ευρω... Ουτε του παππα μην το πειτε.
Μα ολες οι συμπτωσεις σε εσενα τυχαινουν και σε ολοκληρη Γερμανια τη μία επεσες επάνω σε μια απο
Μεταξουργειο και την άλλη επανω στη Νικολετα από Φυλης που της εσκασες και 400 σε παρακμιακο χωριο της Β.Γερμανιας; Hmmm....
Φιδεμπορας;
« Απάντηση #82849 στις: σήμερα στις 19:06 »
Παράθεση από: spaggelodimitrakopoulos στις σήμερα στις 19:03
Μα ολες οι συμπτωσεις σε εσενα τυχαινουν και σε ολοκληρη Γερμανια τη μία επεσες επάνω σε μια απο
Μεταξουργειο και την άλλη επανω στη Νικολετα από Φυλης; Hmmm....
Φιδεμπορας; Orchestra
Τι να κανουμε ρε φιλε;; συμβαινουν κι αυτα.... Αμα δεν πιστευεις τι να σου πω, ψαξε βρες τες και ρωτα τες που δουλευαν, και αν σου πουν κατι διαφορετικο, ελα να τα ξαναπουμε.
Πραιτωριανός
Kανονικό μέλος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
« Απάντηση #82851 στις: σήμερα στις 19:09 »
Παράθεση από: Kylo_Ren στις σήμερα στις 19:07
Και 400€ 2funny
Αν μπορεσεις, βρες επαφη μαζι της και ρωτα την ποσα παιρνει εκει ενας πελατης.