Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Μιλάω με δύο Μολδαβές μύστη μου και οι δύο μουνάρες! Η μία 18 πιτσιρίκα και η άλλη 35 μιλφάρα πανέμορφη! Πριν το καλοκαίρι θα ανέβω να τις δω και μπορώ να πω ότι είναι πιο νορμάλ από Ρωσίδες σε θέμα συμπεριφοράς και σε ομορφιά δεν υστερούν καθόλου! Ρώσικα μιλάνε ακόμα και οι Ρουμάνες, οπότε στον χώρο των μπουρδέλων είναι μεγάλο ατού να μιλάς την Ρώσικη. Από την προφορά πάντως την κόβεις τι είναι, γιατί οι Μολδαβές τα μιλάνε πολύ μέτρια  :hi:
[size=11pt]Ξεροχύνω και πάλι με τις κατακτήσεις σου  :kneel:
Και, βέβαια, είναι μεγάλο προσόν να μιλάς τη γλώσσα της πόρνης, αφού πάντα ξεκλειδώνονται έξτρα υπηρεσίες  ;)
Κι εγώ τα είχα παλιά με μια Μολδαβή, αλλά από τη μειονότητα των Γκαγκαούζων. Τα Ρώσσικά της ήταν σχεδόν άπταιστα. Να προσέχεις, γιατί ναι μεν οι Μολδαβές τα κάνουν όλα στο κρεβάτι, αλλά πάνε να σε τυλίξουν με γάμο.
Πάντως, οι Ρουμάνες δε μιλάνε καθόλου Ρώσσικα. Δεν καταλαβαίνω που το είδες αυτό....[/size]

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
ρωσικα μειλανε μερικες ρουμανες διοτι επι διδακτωρια τσαουσεσκο στα σχολεια απ το δημοτικό τους μάθαιναν ρώσικα και γαλλικα

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
[size=11pt]Ξεροχύνω και πάλι με τις κατακτήσεις σου  :kneel:
Και, βέβαια, είναι μεγάλο προσόν να μιλάς τη γλώσσα της πόρνης, αφού πάντα ξεκλειδώνονται έξτρα υπηρεσίες  ;)
Κι εγώ τα είχα παλιά με μια Μολδαβή, αλλά από τη μειονότητα των Γκαγκαούζων. Τα Ρώσσικά της ήταν σχεδόν άπταιστα. Να προσέχεις, γιατί ναι μεν οι Μολδαβές τα κάνουν όλα στο κρεβάτι, αλλά πάνε να σε τυλίξουν με γάμο.
Πάντως, οι Ρουμάνες δε μιλάνε καθόλου Ρώσσικα. Δεν καταλαβαίνω που το είδες αυτό....[/size]
Δεν θα το έλεγα κατάκτηση αυτό, γιατί οι γκομενες απ' ότι κατάλαβα κάνουν κρα για να φύγουν από εκεί ακόμα και με τον κουασιμόδο αν είναι ανάγκη  :grin:
Νταξει δεν μιλάνε τα Ρώσικα σε ποσοστό όσο οι Βουλγάρες και οι Μολδαβές, αλλά έχω συναντήσει κάποιες κοπέλες που τα μίλαγαν κουτσά στραβά

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν θα το έλεγα κατάκτηση αυτό, γιατί οι γκομενες απ' ότι κατάλαβα κάνουν κρα για να φύγουν από εκεί ακόμα και με τον κουασιμόδο αν είναι ανάγκη  :grin:
Νταξει δεν μιλάνε τα Ρώσικα σε ποσοστό όσο οι Βουλγάρες και οι Μολδαβές, αλλά έχω συναντήσει κάποιες κοπέλες που τα μίλαγαν κουτσά στραβά

Τυπε εχεις διασυνδεσεις με Μολδαβια; Γιατι δεν ανοιγεις ενα γραφειο συνοικεσιων να παντρευεις ναυαγια απο Ελλαδα;

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Τυπε εχεις διασυνδεσεις με Μολδαβια; Γιατι δεν ανοιγεις ενα γραφειο συνοικεσιων να παντρευεις ναυαγια απο Ελλαδα;
Θα τους μαλώσει η μαμάκα αν μπλέξουν με Μολδαβές, γιατί τους μεγάλωσαν για την μία και μοναδική Ελλεεινίδα-κακομαθημένη πριγκίπισσα! Η μαμά δεν θα το δεχτεί το ξένο αίμα  :tickedoff:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θα τους μαλώσει η μαμάκα αν μπλέξουν με Μολδαβές, γιατί τους μεγάλωσαν για την μία και μοναδική Ελλεεινίδα-κακομαθημένη πριγκίπισσα! Η μαμά δεν θα το δεχτεί το ξένο αίμα  :tickedoff:

Μετα απο καποια ηλικια δεν εχουν επιλογες. Σκεψου το. Ολο και περισσοτεροι Ελληνες μενουν μαγκουφηδες.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Παράθεση από: Ampelales στις σήμερα στις 18:33
Σε FKK τη πήρες? Οτι και να σου κανε τυπε η Νικολετα δεν ειναι για τοσα λεφτα..
Τσεκαρες να δεις τι γαμας με 200 ευρω οχι 400.

Εδω ελλαδα παντως, με 200 γαμας τα παντα. Γερμανια μη νομιζεις οτι εχεις πολλες επιλογες...

spaggelodimitrakopoulos
Kανονικό μέλος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #82848 στις: σήμερα στις 19:03 »
Παράθεση από: Πραιτωριανός στις σήμερα στις 17:58

Και κατι τελευταιο. Μετα απο γνωριμια συναγωνιστη στην πιατσα, πεσαμε σε συμπτωση παλι. Προκειται για τη Νικολετα που δουλευε Φ56-66 απ΄ οτι μου ειπε συναγωνιστης και μου την εδειξε και στο fb. Την εν λογω κοπελα την ειχα παρει το 2014 σε ενα στουντιο σε ενα παρακμιακο χωριο της Βορειας γερμανιας (δεν υπαρχει λογος να το αναφερω δημοσια) που ειχα παει να δω καποιους Ελληνες συγγενεις. Η συνευρεση για κατι παραπανω απο μισαωρο, μου κοστισε 400 ευρω παρακαλω. Οποτε να ειδοποιησω τους θαυμαστες της οτι δυστυχως ειναι απιθανο να γυρισει και οτι ειναι τυχεροι οσοι την προλαβαν αυτη στα 20 ευρω... Ουτε του παππα μην το πειτε.
Μα ολες οι συμπτωσεις σε εσενα τυχαινουν και σε ολοκληρη Γερμανια τη μία επεσες επάνω σε μια απο Μεταξουργειο και την άλλη επανω στη Νικολετα από Φυλης που της εσκασες και 400 σε παρακμιακο χωριο της Β.Γερμανιας;  Hmmm....
Φιδεμπορας;  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

« Απάντηση #82849 στις: σήμερα στις 19:06 »
Παράθεση από: spaggelodimitrakopoulos στις σήμερα στις 19:03
Μα ολες οι συμπτωσεις σε εσενα τυχαινουν και σε ολοκληρη Γερμανια τη μία επεσες επάνω σε μια απο Μεταξουργειο και την άλλη επανω στη Νικολετα από Φυλης;  Hmmm....
Φιδεμπορας; Orchestra

Τι να κανουμε ρε φιλε;; συμβαινουν κι αυτα.... Αμα δεν πιστευεις τι να σου πω, ψαξε βρες τες και ρωτα τες που δουλευαν, και αν σου πουν κατι διαφορετικο, ελα να τα ξαναπουμε.

Πραιτωριανός
Kανονικό μέλος
*
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #82851 στις: σήμερα στις 19:09 »
Παράθεση από: Kylo_Ren στις σήμερα στις 19:07
Και 400€ 2funny

Αν μπορεσεις, βρες επαφη μαζι της και ρωτα την ποσα παιρνει εκει ενας πελατης.
καλτ  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Η αλλη φουσκωσε τα βυζια της και ζηταει +80 και ο αλλος βαζει σχεση τιμης αποδοσης 9????!!! :huh: :huh: :huh: :idiot:
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Η αλλη φουσκωσε τα βυζια της και ζηταει +80 και ο αλλος βαζει σχεση τιμης αποδοσης 9????!!! :huh: :huh: :huh: :idiot:
ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό λες ρε μύστη ??? το ότι παρακαλάνε για τηλέφωνα από call girls σαν

κάτι τελειωμένους πυρφόρους ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μετά λέμε για πυρφόρους και για ελλεινήδες ενώ έχουμε τους μουνοπαρακαλιάρηδες μέσα στο site  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Κλεινοντας ένα σχολιο για ένα ποστ του ampelale σχετικα με τους πιρφοροαγαπουληδες
Μην φοβαστε να ειστε ο εαυτος σας,οσοι ειστε ρομαντικοι και με αισθηματα
Τον εαυτο σας τον κουβαλατε και στα μπουρδελα
Ειτε ρωτησεις έναν που δεν γνωριζει από μπουρδελα,ειτε ρωτησεις τον πιο εμπειρο μυστη μετα από χρονια εμπειριας,θα σου πει το ιδιο ακριβως πραγμα
Μην εμπιστευεστε τις ιεροδουλες
Όμως σημασια δεν εχει μονο ο προορισμος αλλα και το ταξιδι,ισως κυριως αυτό
Ενας λοιπον ρομαντικος  μυστης,ενας ανθρωπος με αισθηματα και αγαπη για τις κοπελες του χωρου και αυτό που προσφερουν,στη διαρκεια του ταξιδιου, αν είναι σωστος, να ειστε σιγουροι ότι θα περασει πολύ καλυτερα,πολύ πιο ομορφα με αυτά τα κοριτσια και πιθανον να εχει καποιες  πολύ ομορφες και εντονες εμπειριες  που θα τον συνοδευουν σε ολη του την ζωη
Όπως και στην οδυσσεια,ο οδυσσεας θα περασει από πολλες περιπετειες,θα πρεπει να μαθει να εχει αυτοελεγχο,δυναμη και κουραγιο προκειμενου να φτασει στο τελικο του σκοπο
Εν τω μεταξυ όμως θα εχει μαθει και θα εχει ζησει πολλα πραγματα,που είναι και το ζητουμενο
Σε όλο αυτό το ποστ-έμμεση εξομολόγηση, να παραθέσω μόνο το παρακάτω.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Μαλακίες στο στυλ του Ζεν Κρεμπιέ. O πραγματικός μπουρδελιάρης είναι ακριβώς αυτός ο μοναχικός τύπος που ψάχνει να ζήσει τον έρωτα στα μπουρδέλα, στις συνευρέσεις των 10 λεπτών. Ερωτεύεται τις πουτάνες συνεχώς, χωρίς φυσικά να περιμένει κι εκείνες να νιώσουν το ίδιο. Δεν τον ενδιαφέρει να τον αγαπήσουν, μόνο να τον αφήνουν να τις γαμάει. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ζει τα πάντα μέσα σε 10 λεπτά και αυτό του είναι αρκετό, γι' αυτό και λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει ειρωνικά όταν οι πουτάνες του λένε για τους "γκόμενούς" τους, καθώς είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι όλοι οι πελάτες των ιερόδουλων είναι και γκόμενοί τους, αφού τις γαμάνε κανονικά.

Παραθέτω το τελευταίο μήνυμα που έστειλα σήμερα στην Κορίνα. Έτσι αγαπάει ο πραγματικός μπουρδελιάρης:

"Μου έχεις λείψει μωρό μου, μου έχεις λείψει πολύ. Έβλεπα τη φωτογραφία με τα ποδαράκια σου που την είχαμε βγάλει μαζί, θυμάσαι αγάπη μου; Αυτά τα ποδαράκια τα έχω γλείψει τόσες πολλές φορές, τα λατρεύω. Γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ Κορινάκι; Μου λείπεις κούκλα μου, σ' αγαπώ πάρα πολύ. Σε λατρεύω ψυχή μου."
:jerking: :jerking: :jerking:

40 χρονών άνθρωπος τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.226
Πόντοι
506
Μαλακίες στο στυλ του Ζεν Κρεμπιέ. O πραγματικός μπουρδελιάρης είναι ακριβώς αυτός ο μοναχικός τύπος που ψάχνει να ζήσει τον έρωτα στα μπουρδέλα, στις συνευρέσεις των 10 λεπτών. Ερωτεύεται τις πουτάνες συνεχώς, χωρίς φυσικά να περιμένει κι εκείνες να νιώσουν το ίδιο. Δεν τον ενδιαφέρει να τον αγαπήσουν, μόνο να τον αφήνουν να τις γαμάει. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης ζει τα πάντα μέσα σε 10 λεπτά και αυτό του είναι αρκετό, γι' αυτό και λέγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ. Ο πραγματικός μπουρδελιάρης γελάει ειρωνικά όταν οι πουτάνες του λένε για τους "γκόμενούς" τους, καθώς είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει ότι όλοι οι πελάτες των ιερόδουλων είναι και γκόμενοί τους, αφού τις γαμάνε κανονικά.

Παραθέτω το τελευταίο μήνυμα που έστειλα σήμερα στην Κορίνα. Έτσι αγαπάει ο πραγματικός μπουρδελιάρης:

"Μου έχεις λείψει μωρό μου, μου έχεις λείψει πολύ. Έβλεπα τη φωτογραφία με τα ποδαράκια σου που την είχαμε βγάλει μαζί, θυμάσαι αγάπη μου; Αυτά τα ποδαράκια τα έχω γλείψει τόσες πολλές φορές, τα λατρεύω. Γιατί με πλήγωσες τόσο πολύ Κορινάκι; Μου λείπεις κούκλα μου, σ' αγαπώ πάρα πολύ. Σε λατρεύω ψυχή μου."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποσο ξεφτιλισμένος έχεις καταντήσει ρε πυρφόρε :vomit:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Picker είσαι η ντροπή του είδους

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Τα  προσωπικά  κτητικά >>" μωρό μου-- αγάπη μου", απο πελάτες  οικων , αντικεμενικά δεν έχουν νόημα...

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547

:vomit: :vomit: :vomit:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ε όχι να βρίσκουμε επιθυμητό να μας κλάνουν.......... έλεος τι άλλο θα δούμε χαχαχαχαχα
Αν είναι να κλάνουν να είναι δεμένες και να μην λύνονται καθόλου. :s&m_3:
Παρανόησες το πνεύμα της παράθεσής μου!Εννοώ ότι όταν κάτι δεν είναι υπολογισμένο,και προκύπτει εμφανώς αυθόρμητα,μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο σεξ και αλλού,σε σχέση με το συνηθισμένο,πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν προσβάλλεται ή θίγεται κάποιος ή κάποια...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τύποι υπαρχουν πολλοί ειτε πυρφόροι/αγαπούληδες είτε κάποιοι πολυ μοναχικοί άνθρωποι που στη συνάντηση με την πόρνη εισπράττουν τη ψευδαίσθηση ότι με αυτούς και την εκάστοτε εκδιδόμενη συμβαίνει κάτι διαφορερικό/ανώτερο μεταξυ τους.
Εισπράττουν στο κουτό μυαλό τους οτι η πόρνη τους επέλεξε/ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους για να ζήσουν κάτι ανώτερο, κάτι συναισθηματικό.
Προφανώς στη πουτάνα κόβη το μάτι της και ταίζει πυρφοροσανό τους πυρφοροαγαπουλιάριδες. Ξέρει οτι απ το συγκεκριμένο θύμα/πελάτη θα βγάλει το νοίκι της, το φαγητό της, τις ταρίφες της σπιτι/δουλειά. Κατα βάθος η πουτάνα τους πυρφοροαγαπουλιάριδες τους έχει για κατώτερο είδος άνδρα. Επίσης κατα βάθος η πουτάνα μισή τους πυρφοροαγαπουλιάριδες που νομίζουν οτι είναι ανώτεροι/εκλεκτοι απ τις υπόλοιπες πούτσες που τρώει.
Ακόμα και οι πουτάνες σαν γυναίκες γνωριζουν οτι είναι πολυ υποτιμητικό για έναν άνδρα να τις δεχθεί για σχέση και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σεβαστεί καμία πουτάνα πυρφοροαγαπουλιάρη σαν άνδρα. Σαν πελάτη μόνο τους θέλει προφανώς.  :hi:
Σωστά. Προσωπικά πιστεύω ότι για ένα μεγάλο μέρος των πουτάνων ισχύει αυτό που γράφεις. Και δεν το λένε μόνο για τους αγαπούληδες. Γενικότερα, για τους πελάτες του αγοραίου έρωτα τέτοια άποψη έχουν. Ενδόμυχα όλους τους θεωρούν ως κάποιο "κατώτερο" είδος άντρα

Επισκέπτης
Σωστά. Προσωπικά πιστεύω ότι για ένα μεγάλο μέρος των πουτάνων ισχύει αυτό που γράφεις. Και δεν το λένε μόνο για τους αγαπούληδες. Γενικότερα, για τους πελάτες του αγοραίου έρωτα τέτοια άποψη έχουν. Ενδόμυχα όλους τους θεωρούν ως κάποιο "κατώτερο" είδος άντρα

Δὲν ἰσχύει.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Οχι τύπε μόνο τους αγαπούληδες εχουν για κατώτερο είδος άνδρα και μάλιστα τους μισούν επειδή κατά βάθος ο πυρφοροαγαπουλιάρης το παίζει μεγαλείωτατος στη πουτάνα οτι δεν ειναι σαν τους άλλους που της γαμάνε τις τρυπες. Εκει πέφτει το δούλεμα απ τη πουτάνα οτι το παίζει ξεχωριστός ο πυρφόρος. Τον απλό μπουρδελιάρη που γαμάει τη μουνότρυπα της πουτάνας και δε ξαναπάει τον σέβεται ποιό πολύ.  :hi:

Τελος να σου πω οτι οι πουτανες γενικοτερα δε τα αναλυουν ολα αυτα τοσο πολυ στο μυαλο τους, αυτο που έχουν δηλαδη. Αρκει να πέφτει να χρήμα. Τίποτα άλλο δε σκέφτονται. Απλά σε πολλές αρέσει να βγάζουν τη πουτανιά τους και οι πυρφόροι ειναι ότι πρέπει για πορνοδούλεμα.  :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom