Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Εσύ προχθές υπερασπιζόσουν τις σχεσούλες με τις πουτάνες και τώρα (που συνεχίζω να τις κατακρίνω) μου λες ότι είμαι ουσιαστικός;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ως εμπειρία ζωής και ως προετοιμασία για τις σχέσεις στην κανονική ζωή ναι
Ποσο χρονων είσαι;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Όσο προσεχείς και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να εμπλακεί πολύ συναισθηματικά, δεν παθαίνεις τίποτα να κάνεις σχέση με πουτανα. Πολυ πιθανό μια χαρά να περάσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είπε μια χιλιοειπωμένη μαλακία ο μακελάρης και ο xilnik την βρήκε ουσιαστική. Εγώ βασικά δεν είμαι ούτε με αυτούς που κάνουν σχέσεις με πουτάνες αλλά σίγουρα τους προτιμώ από τα ελεεινά λαμόγια που ζουν διπλή ζωή κοροϊδεύοντας τις ηλίθιες γυναίκες τους.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η προετοιμασια παντα χρειαζεται στος ανδρες διοτι αν δεν εχεις θα φας πολλα χαστουκια στις κανονικες γυναικες οι γυναικες εχουν πολυ μυαλο και μας χειριζονται  οπως θελουνε  βημα βημα το πας στις  σχεσεις και αναλογα την ηλικια εχεις τα πλεονεκτηματα η τα μειονεκτηματα  το πιο δυσκολο βημα ειναι ο γαμος για εμενα διοτι εκει χρειαζεται μεγαλη προσοχη  

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σχέση με πουτάνα θα έκανα μόνο αν δεν είχα την ικανότητα να χύνω μέρα παρά μέρα στο 10-λεπτο. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να επιδιώξω κάτι τέτοιο. Τη γυναίκα μου όμως δεν θα την κορόιδευα ΠΟΤΕ. Αν πήγαινα παράλληλα με πουτάνες θα της το έλεγα ΣΤΑ ΙΣΙΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το ψέμα είναι για τους δειλούς. Όποιος λέει ψέματα είναι ανθρωπάκι για τον πούτσο που δεν μπορεί να τα καταφέρει με την αλήθεια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν υπαρχει κανεις τελειος η θα εισαι παντρευμενος   και θα απατας την γυναικα σου με διαφορες πουτανες η μη πουτανες   η μπορει να εχεις σχεση και να την απατας  με αλλες  η μπορει να γινει και το αντιθετο να σε απατα η γυναικα σου η γκομενα σου   τα παντα εχουν ενα κοστος  διαλεγεις και επιλεγεις

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Όσο προσεχείς και δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να εμπλακεί πολύ συναισθηματικά, δεν παθαίνεις τίποτα να κάνεις σχέση με πουτανα. Πολυ πιθανό μια χαρά να περάσεις.
Εσύ είσαι σίγουρα πολύ πιτσιρικάς.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Σχέση με πουτάνα θα έκανα μόνο αν δεν είχα την ικανότητα να χύνω μέρα παρά μέρα στο 10-λεπτο. Δεν βρίσκω κανέναν άλλο λόγο να επιδιώξω κάτι τέτοιο.
Συμφωνούμε λοιπόν. Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο άλλης συζήτησης.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ναι. Και ρωτάω την ηλικία σου για να δω αν μπορώ να σου δώσω να το καταλάβεις.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ρισκο ειναι  Picker   να  πας  να πεις στην γυναικα σου οτι πηγαινεις   με  πουτανες αν  σου να χωρισετε   τη κανεις

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παντα σε κανουωε οι  εμπειριες καλυτερο στις γυναικες διαφορετικη εμπειρια εχεις στα 20  και αλλη στα 50   απλως ο καθενας εχει τη ν αποψη του στο  ζητημα αν θα εκανες σχεση με πουτανα ειναι ενα  περιπλοκο   θεμα   το καλυτερο ειναι να εισαι ελευθερος και να περνας καλα στην ζωη σου  

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Για να είσαι ελεύθερος Γάσπαρη, πρέπει να μάθεις να πειθαρχείς πάνω στα συναισθήματα σου. Ούτε να τα εγκλωβίζεις γιατί θα γίνεις δυστυχισμένος, αλλά ούτε και να τα αφήνεις ανεξέλεγκτα και να γίνεσαι έρμαιο αυτών (να σκέφτεσαι με το πουλί σου στην προκειμένη) γιατί πάλι θα καταντήσεις δυστυχισμένος και προβληματικός και αυτό είναι κανόνας. Η πειθαρχία πάνω στα συναισθήματα οδηγεί σε αυτοέλεγχο, το βασικό χαρακτηριστικό ενός δυνατού ανθρώπου.
Ο vril είπε παραπάνω ότι πρέπει να προσέχεις και να μην αφήνεις τον εαυτό σου να εμπλακεί πολύ συναισθηματικά. Όσο λογικοφανές και αν φαίνεται, όλο το ζουμί είναι στην λέξη ΠΟΛΥ. Αντί δηλαδή να ξεχωρίσει στο μυαλό του για ποιαν δουλειά βρίσκονται εκεί οι πουτάνες (που δεν είναι η κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών μας) θεωρεί ότι είναι σε θέση να παίζει με τα συναισθήματα του και να τα χαλιναγωγεί (εδώ δώσε λίγο συναίσθημα, εκεί δώσε πολύ κοκ). Υπάρχει άραγε κανένα ανθρώπινο πλάσμα στον κόσμο που να το καταφέρνει αυτό; Και γι' αυτό λέω ότι είναι σίγουρα πολύ πιτσιρικάς.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Μακελαρη, σαφώς και ο άνθρωπος μπορεί να χαλιναγωγεί τα συναισθήματα του. Θέλει βέβαια συναισθηματικό έλεγχο και πειθαρχία για να βάζεις τη λογική να υπερισχύσει. Αυτά τα στοιχεία δεν τα έχουν όλοι φυσικά και πιθανόν να χρειαστεί κανείς να τα δουλέψει. Οι πιτσιρικάδες είναι συνήθως που υστερούν εκεί, όχι το ανάποδο.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Μακελαρη, σαφώς και ο άνθρωπος μπορεί να χαλιναγωγεί τα συναισθήματα του. Θέλει βέβαια συναισθηματικό έλεγχο και πειθαρχία για να βάζεις τη λογική να υπερισχύσει. Αυτά τα στοιχεία δεν τα έχουν όλοι φυσικά και πιθανόν να χρειαστεί κανείς να τα δουλέψει. Οι πιτσιρικάδες είναι συνήθως που υστερούν εκεί, όχι το ανάποδο.
Παιδια πολυ το σκεφτεστε.Ειμαι ενας ανθρωπος που εχει κανει τα κερατα του στον τομεα του σεξ.Και με πουτανα αν μπλεξεις μια χαρα περνας.Αρκε να μην εχει νταβα.Εγω μπλεκω μονο με ανεξαρτητες.Και στο σπιτι τους εχω παει και φαγητο με εχουν κερασει πολλες φορες και τα παντα.Και κανονικες γυναικες εχω  και ταυτοχρονα πουτανες.Δεν εχω παθει ποτε τιποτα.Αρκει να μην ανοιγεσε πολυ συναισθηματικα.Και στις μεν και στις δε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom