ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
η λαουρα η φραουλιτσα την ειχα γαμησει και φωκαιας 27 ισογειο ωραιο μωρο
χα χα χα γιώργο μου δεν είμαι κριτήςσμυρνη τις δικες μου επιλογες πως τις βλεπεις αννυ πορνοσταρ σιμονα σαρα αλινα και λαουρα η φραουλιτσα θα εβαζα και την αντζυ
εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω μίας έζησα και εγώ αυτήν την εποχή αν και ανήλικος τότε... υπήρχαν όντως μουνάρες , όπως υπήρχαν μέτριες και χάλια ενώ υπήρχαν και πολλές τρανσ... ο κοινός παρανομαστής
όλων αυτών στην πλειονότητα τους οι μέτριες υπηρεσίες
τώρα υπάρχουν μουνάρες , υπάρχουν μέτριες υπάρχουν χάλια αλλά βρίσκεις πιο εύκολα υπηρεσίες
μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έζησες εκείνη την επόχη στο τώρα εσύ ο ίδιος να ζητάς και εμφάνιση και υπηρεσίες και χρόνο στο δωμάτιο και μάλιστα στο δεκάρικο....
μάλλον από εκλεκτικός για να κάνουμε και λίγο χιούμορ θα έπρεπε να αλλάξεις το νικ σου πάλι μιας και το έχεις κάνει ήδη μια φορά και να το κάνεις ευκαιριακός...
N.smirni76 σε ευχαριστώ που με επαληθεύεις σχετικά με το επίπεδο των ιερόδουλων τη δεκαετία του '90. Αν και είχα μικρή εμπειρία από τα μπουρδέλα την εποχή εκείνη, είμαι απόλυτα σίγουρος από όσα θυμάμαι ότι ο Λαδάκης λέει - ως συνήθως - απίστευτες υπερβολές.
πολύ σίγουρο σε βλέπω σε αυτά που γράφεις ...Φιλαράκο, είπες την αλήθεια !
πολύ σίγουρο σε βλέπω σε αυτά που γράφεις ...
με ξέρεις ? που ξέρεις ότι δεν είχα χρήματα , μπορώ να σε πληροφορήσω ότι τα λεφτά που έβγάζα πιτσιρικάς
δεν τα έχεις δεί .... όσο για τις εμπειρίες που λές έχω πάρα πολύ , πληροφοριακά απο 1992- 1998
γάμαγα μόνο σε στούντιο 6-7 φορές την εβδομάδα , βάλε Φυλής Μεταξουργείο και γκόμενες
αν δεν ξέρεις καλό είναι να μην μιλάς μας έχεις πρήξει
έτσι πήγαινες στα κρυφά στούντιο και δεν ήξερες ποια να διαλέξεις και με μόλις 11-12 χιλιάρικαΑυτό που θυμαμαι εγω από εκεινη την εποχη είναι ότι υπηρχαν πολλες μουναρεςστη φυλης που όμως αλλαζαν συνεχεια. Και ότι πηγαινα σε κατι στουντιακια οπου ειχαν 5-10 κοπελες μεσα.
Αυτό που θυμαμαι εγω από εκεινη την εποχη είναι ότι υπηρχαν πολλες μουναρεςστη φυλης που όμως αλλαζαν συνεχεια. Και ότι πηγαινα σε κατι στουντιακια οπου ειχαν 5-10 κοπελες μεσα.
έτσι πήγαινες στα κρυφά στούντιο και δεν ήξερες ποια να διαλέξεις και με μόλις 11-12 χιλιάρικα
λαδάκη έχεις κολλήσει ...δεν μπορώ να συζητήσω κάτι μαζί σου
η κάθε εποχή έχει τα δικά της , εγώ δεν κατηγορώ την τότε εποχή γι αυτό και δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχεις φάει
αν είσαι και εσύ προσκολημένος με το παρελθόν υπάρχουν και ειδικοί να σε βοηθήσουν , γράφε ότι θές
Θυμαμαι 10000 το απλο, 15000 το πρωκτικο και οι μουναρες παρελαση. Πηγαινα σε ένα στουντιο απέναντι από το αλσος παγκρατιου λογω εγγύτητας. Μετα τα εκλεισαν όλα μαζι με κατι ιστοριες του τριανταφιλοπουλου νομιζω.