Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Και αλλες ομορφες κορασιδες που κοπηκαν αλλα αξιζουν προσοχης. Τα δυο καυλοπιπινα Ναταλυ και ξυπολυτη Ελενα απο φωκαιας 7 υπογα, η Ρωξαννη το λαγουδακι απο φωκαιας 17 και αν δεν περιοριζομαστε μονο στη φυλης, η Βικη απο πιπινου 118 να αντικαθιστα την Αννα- Ιλονα στο νουμερο 5.
Επισης τρεις μεγαλες απωλειες της περασμενης σεζον.
Πατριτσια το μπεμπε, αχ τι μπεμπε να το δαγκωσεις και να το φας σαν σοκολατα γαλακτος.
Αντζελα η ξανθια μουνα απο φυλης 71 ισογειο, πολλοι την ειπαν φολα, εγω ομως θυμαμαι οτι εφευγα με ενα χαμογελο μεχρι τ' αυτια, απο το γαμησι που ειχα ριξει, απο τις μαλακιες που ελεγε την ωρα του αγωνα και κυριως απο τον τροπο που τα ελεγε.
Ξενια η αψηλη απο μοντελοαλυσιδα το μωρο, προσωπικη μου αδυναμια και γενικα η μεγαλη μου αδυναμια των τελευταιων 2-3 ετων.
Αντε και για να μη βγαλουμε τα κολυβα, τα καλα ειναι μπροστα μας, τα καλυτερα ερχονται  :S.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ξενια φιλε και εμενα αδυναμια απο την μοντελοαλυσιδα την γαμαγα αρκετες φορες ωραιο μωρο η ναταλυ και η ελενα η ξυπολητη η σαρα απο φιλιππιδου και φωκαιας ωραιο  μωρο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Και αλλες ομορφες κορασιδες που κοπηκαν αλλα αξιζουν προσοχης. Τα δυο καυλοπιπινα Ναταλυ και ξυπολυτη Ελενα απο φωκαιας 7 υπογα, η Ρωξαννη το λαγουδακι απο φωκαιας 17 και αν δεν περιοριζομαστε μονο στη φυλης, η Βικη απο πιπινου 118 να αντικαθιστα την Αννα- Ιλονα στο νουμερο 5.
Επισης τρεις μεγαλες απωλειες της περασμενης σεζον.
Πατριτσια το μπεμπε, αχ τι μπεμπε να το δαγκωσεις και να το φας σαν σοκολατα γαλακτος.
Αντζελα η ξανθια μουνα απο φυλης 71 ισογειο, πολλοι την ειπαν φολα, εγω ομως θυμαμαι οτι εφευγα με ενα χαμογελο μεχρι τ' αυτια, απο το γαμησι που ειχα ριξει, απο τις μαλακιες που ελεγε την ωρα του αγωνα και κυριως απο τον τροπο που τα ελεγε.
Ξενια η αψηλη απο μοντελοαλυσιδα το μωρο, προσωπικη μου αδυναμια και γενικα η μεγαλη μου αδυναμια των τελευταιων 2-3 ετων.
Αντε και για να μη βγαλουμε τα κολυβα, τα καλα ειναι μπροστα μας, τα καλυτερα ερχονται  :S.

Η Ξένια δουλεύει σε στούντιο.
Δες διάφορες φωτό ,και θα τη βρεις...

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591

Δούλευε στο Κατεχάκη 5 με το όνομα Νίνα.

Ελα ρε παιχτη, ειναι οντως αυτη. Κακα τα ψεματα, αξιζε για παραπανω το μωρο. Φαντασου να βγει καποιος αλλος μυστης και να μας πει για την Πατριτσια οτι δουλευει ως call girl  :wanker:. Λεω εγω τωρα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
κακα τα ψεματα ολες οι κοπελες που  φευγουν απο τα μπουρδελλα πανε στουντιο αν δουν οτι δεν εχουνε πελατεια ξαναγυρνανε πισω στα μπουρδελλα  ολες θελουν τα λεφτα απλως ξαναγυρνανε με αλλο ονομα  

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Συγγνώμη Professor X  :hi: 

Οι ενημερώσεις σου μου έδιναν την εντύπωση 30ρη. Αυτό
είναι καλό, είσαι ακμαίος ! :rockon:

Επομένως και συ ανήκεις στους μεγαλους δασκάλους !

:kneel: :kneel:

Με όλο το σεβασμό όμως, νομίζω ότι δεν με φτάνεις
όσον αφορά την περίοδο 1993-1999.
Ο λόγος είναι ότι είχα κληρονομήσει ένα κτήμα, που το πούλησα
και επένδυσα σε ότι υπήρχε τότε ,
μπουρδελάκια σε Φυλής και Μετάξι, μασατζίδικα κρυφά και φανερά,
στριπ κλαμπς, ντελίβερυ στο σπίτι, κωλόμπαρα κλπ.
Επίσης ταξίδεψα πολλές φορές στη Ρωσία και Ουκρανία,
και σε άλλες πρώην ανατολικές χώρες.
Αυτά τα έχω καταγράψει ! :rockon: :rockon:
Είχα συνεργαστεί με άλλους συναγωνιστές και είχαμε προφορικό δίκτυο
πληροφοριών.

Με όλο το σεβασμό, θεωρώ απίθανο να έχεις τις εμπειρίες
που είχα από το 1993-1999.
Ωστόσο , έχεις την εκτίμησή μου σαν ενημερωτής και
σαν συναγωνιστής ! :rockon:
Ως σπουδαστής οι απολαβές μου δεν μου επέτρεπαν να πηγαίνω συχνά αλλά ήμουν πελάτης των οίκων ανοχής σε τακτική βάση.Μία φορά την εβδομάδα επισκεπτόμουν τους οίκους και παροδικά και δύο φορές.Στούντιο ήξερα ότι υπήρχαν πολλές κοπέλες αλλά στοιχίζαν 10.000 δρχ ποσό απαγορευτικό για μένα.Τα call girls που οι αγγελείες στις εφημερίδες έβριθαν απο αυτά στοίχιζαν 22.000 δρχ.Οπότε αν λες αλήθεια σίγουρα είχες πιο πολλές εμπειρίες απο εμένα αναμφίβολα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Ως σπουδαστής οι απολαβές μου δεν μου επέτρεπαν να πηγαίνω συχνά αλλά ήμουν πελάτης των οίκων ανοχής σε τακτική βάση.Μία φορά την εβδομάδα επισκεπτόμουν τους οίκους και παροδικά και δύο φορές.Στούντιο ήξερα ότι υπήρχαν πολλές κοπέλες αλλά στοιχίζαν 10.000 δρχ ποσό απαγορευτικό για μένα.Τα call girls που οι αγγελείες στις εφημερίδες έβριθαν απο αυτά στοίχιζαν 22.000 δρχ.Οπότε αν λες αλήθεια σίγουρα είχες πιο πολλές εμπειρίες απο εμένα αναμφίβολα.

Αυτοί που ήταν 18+ το 1993 , σήμερα είναι 41+
Έτσι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ μάρτυρες για την
κατάσταση της πορνείας από το 1993-1996

Σε σύγκριση με τη σημερινή κατάσταση
η εποχή 1993-1999 ήταν κάτι ανεπανάληπτο.

Μόνο με ταξίδια στην Ουκρανία και τη Ρωσία
μπορεί κανείς να δει εφάμιλλες  γκομενάρες που
δούλευαν βίζιτες τότε στην Ελλάδα.

Τώρα θέλει πάρα πολύ μεγάλη μπουρδελότσαρκα
για να βρει κανείς καλούτσικα κομάτια.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μου αρέσει που απαντάς...για ποιο λόγο ?δεν υπάρχει ανταγωνισμός όταν ενημερώνεις, εγώ γυρίζω από 1989 αλλά το σαιτ το ανακάλυψα το 2010 και σε μόλις 6 χρόνια δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάνει το πλήθος των ενημερωσεων μου αλλά λόγω του ότι δεν είμαι συμπαθής στον αυτιαγγουρα και επειδή γράφω τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θέλουν να τα διαβάζουν κάποιοι είμαι παρεξηγημενος... όλοι όσοι ενημερώνουν είναι άξιοι συνχαρητηριων, τι να λέμε τώρα, γενικά το θέμα της ημερήσιας ενημέρωσης το έχουν γεμίσει με άσχετα σπαμ που δεν μεταφέρονται, αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν γράφω μόνο κριτικές, καλά να περνάς και δεν έχεις να απαντάς σε κανέναν, κάνε το κέφι σου
Εσύ αξίζεις συγχαρητηρίων γιατί είσαι απο τους πολύ λίγους που ξεκίνησαν απο τα 13 τους έτη.Πιστεύω ανήκεις στην κατηγορία του μόλις 0,02%.

Απάντησα για να μην υπάρχει παρερμηνεία μιας και η δική μου εμπειρία στο χώρο της πορνείας ξεκίνησε απο τα 90s και ασφαλώς κάθε δεκαετία που διανύουμε αλλάζει πράγματα στον χώρο του αγοραίου έρωτα. Τα 90s έχουν το χαρακτηριστικό ότι όπως είπε και ο Λαδάκης είχαμε για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας μας την αθρόα είσοδων μουνάρων γυναικών απο το Ανατολικό μπλοκ και έμαθε ο Έλληνας τι σημαίνει γυναίκα.Βέβαια όπως είπα υπηρεσίες δεν είχαμε αλλά μιας και είμασταν νεαροί τότε δεν μας πολυαπασχολούσε μιας και γαμάγαμε αυτά τα όμορφα κορμιά που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαμε να γαμήσουμε. Αλλά απο το 2003 και μετά σημειώθηκε μία άλλη μεγάλη επανάσταση στον αγοραίο έρωτα αυτή της προσφοράς εξτρά στην βασική τιμή.Και έτσι μπορούμε να πούμε ότι κάθε εποχή στον αγοραίο έρωτα έχει τα θετικά της και τα αρνητικά. Τα 70ς και λίγο στις αρχές των 80ς πχ όπως καταμαρτυρούν οι παλιοί γινόταν τακτικά σεξ στους οίκοους χωρίς προφυλακτικό και αυτό γιατί δεν είχε διαδοθει το ΑΙDS.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η καθε εποχη  ειχε τα δικα της τωρα κοιοταζουμε το σημερα  εσεις ζησατε μια εποχη εμεις οι πιο μικροτερη σε ηλικια θα ζησουμε μια αλλη εποχη 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
η καθε εποχη  ειχε τα δικα της τωρα κοιοταζουμε το σημερα  εσεις ζησατε μια εποχη εμεις οι πιο μικροτερη σε ηλικια θα ζησουμε μια αλλη εποχη 
Κοιτάμε το σήμερα και γράφουμε για το σήμερα.Αναπολούμε όμως και τα παλιά όπως και εσύ θα τα αναπολείς όταν φθάσεις στην ηλικία μας.Αργότερα που δεν θα είμαστε δυστυχώς ενεργοί θα αναπολούμε μόνο τα παλιά.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
βεβαια λογικο ειναι εμεις οι νεοι μαθαινουμε απο εσας τους παλιοτερους

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Κοιτάμε το σήμερα και γράφουμε για το σήμερα.Αναπολούμε όμως και τα παλιά όπως και εσύ θα τα αναπολείς όταν φθάσεις στην ηλικία μας.Αργότερα που δεν θα είμαστε δυστυχώς ενεργοί θα αναπολούμε μόνο τα παλιά.
Όχι κ. Προφέσορ!
Αν τυχόν στο μέλλον πάψουμε να είμαστε ενεργοί, τότε θα γράφουμε σε thread για γλυφοκωλάδες.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω μίας έζησα και εγώ αυτήν την εποχή αν και ανήλικος τότε... υπήρχαν όντως μουνάρες , όπως υπήρχαν μέτριες και χάλια ενώ υπήρχαν και πολλές τρανσ... ο κοινός παρανομαστής
όλων αυτών στην πλειονότητα  τους οι μέτριες υπηρεσίες
τώρα υπάρχουν μουνάρες , υπάρχουν μέτριες υπάρχουν χάλια αλλά βρίσκεις πιο εύκολα υπηρεσίες
μου κάνει μεγάλη εντύπωση που έζησες εκείνη την επόχη στο τώρα εσύ ο ίδιος να ζητάς και εμφάνιση και υπηρεσίες και χρόνο στο δωμάτιο και μάλιστα στο δεκάρικο....
μάλλον από εκλεκτικός για να κάνουμε και λίγο χιούμορ θα έπρεπε να αλλάξεις το νικ σου πάλι μιας και το έχεις κάνει ήδη μια φορά και να το κάνεις ευκαιριακός...

Εγω πραγματικα νοιώθω πολύ τυχερος, κι ευλογημένος συναμα, που εζησα στα ντουζενια μου αυτές τις εποχές, με τ' απίστευτα μουνια που γαμησα. Θα συμφωνησω βεβαια ότι οι υπηρεσίες ηταν τυπικες, αλλα τι να λεμε τωρα...Εδώ μιλάγαμε για θεομουνα, και μοιραιο ηταν οι υπηρεσίες να περνανε σε δευτερη μοιρα.
Εσυ βεβαια ησουν στην αναπτυξη ακομα, και οντας και ανηλικος όπως ειπες, κι αυτό από μονο του είναι σιγουρα ένα ελαφρυντικο για σενα, μιας και τα κριτήρια σου ηταν υπο διαμορφωση ακομα, οποτε πρεπει να κριθείς με επιεικια.
Τοτε μιλάγαμε για επιπεδο Champions League, και τωρα μιλαμε για Β' και Γ' εθνικη.
Στην ουσια τοτε γαμαγαμε τζαμπα με 3000, ενώ τωρα τα 20 ευρω για τη συγκεκριμενη ποιοτητα γυναικων είναι υπερ του δεοντος πολλα. Θα δεχθω αυτή τη τιμη(και σε ορισμένες περιπτώσεις), με τις εξτρα υπηρεσίες που προσφερουν, γιατι αν μιλαμε για απλο πρόγραμμα, είναι σκετη ληστεια, και κοροιδια μαζι, και δυστυχως τα κοροιδα είναι πολλα, και δε τελειωνουν ποτε.
Κάθε συγκριση με την εποχη εκεινη είναι σιγουρα ατυχης(η μερα με τη νυχτα), και φυσικα εγω δεν εχω την απαιτηση να βρω κατι αναλογο, πρωτον γιατι δεν υπαρχουν τετοια μουνια τωρα ουτε κατά διανοια, και δευτερον, με τις οικονομικες δυνατότητες που διαθετω προσπαθω να συνδυασω στο μετρο του δυνατου βεβαια, και εμφανιση, και υπηρεσίες, και πιστευω ότι το χω καταφερει κατά ένα μεγαλο ποσοστο.
Βεβαια η ποιοτητα στο Μεταξι, είναι τοις πασι γνωστο ότι είναι πολύ χαμηλη πλεον, αλλα αυτό το ξερω, και το 'χω αποδεχθεί. Θεωρω ότι οι περισσοτερες επιλογες που 'χω κανει μεχρι τωρα, εχουν στεφθει με απολυτη επιτυχια, και με καλυπτουν ως επι το πλειστον.(με βαση παντα τα δεδομενα που υπαρχουν).
Βεβαια εχω φαει κι εγω τις φολες μου, όπως ολοι πιστευω, αλλα αυτό είναι μεσ' το προγαρμμα.
Οσον αφορα το νικ μου, για να κανουμε και λιγο χιουμορ όπως λες, δε προκειται πλεον μα το αλλάξω παλι, γιατι με εκφραζει, και με αντιπροσωπευει απολυτα.
Ισα ισα θα 'λεγα ότι θα σου ταιριαζε πιο πολύ σε σενα, μιας κι εσυ απ' ότι φαινεται εχεις τη δυνατοτητα να βρίσκεις ευκαιριες, και να γαμας ότι εχει τρυπα.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
θα συμφωνήσω μόνο στις 4 , την Βίκη μέ τίποτα , βέβαια η αλήθεια είναι ότι περίμενα πεντάδα απο Μεταξουργείο ή μάλλον ακόμα καλύτερα ακόμα περιμένω
και φυσικά ακόμα καλύτερα κάποιες που να έχεις πάει μαζί τους , σου έκανα και μία ερώτηση πιο πάνω αλλά δεν απάντησες.

Μαλλον δε προσεχεις τι γραφω, η διαβαζεις μονο αυτά που θελεις. Μου εκανες μια ερωτηση ποια θεωρω πιο ωραια κοπελα αυτή τη στιγμη, και σου απαντησα 5+1.
Επειδή δε μου ζητησες συγκεκριμενα από που, εβαλα από Φυλης, και περιξ.
Αφου θελεις και από Μεταξι, ευχαρίστως να σου πω :(η σειρα είναι τυχαια)

1. Αντριαννα από Ιασωνος 20γ.
2. Λαουρα από Κολωνου 27 ισογειο.
3. Χριστινα από Κολωνου 53.
4. Χριστινα από Κολωνου 15.
5. Γκαμπριελλα από Κολωνου 32β.

Να σου πω την αληθεια , μου εκανε μεγαλη εκπληξη που συμφώνησες στις 4 από τις 5, μιας και το γουστο σου δε φαινεται να είναι και το καλυτερο δυνατο, αν κρινω με το επιπεδο των γυναικων που συνηθως επιλεγεις να πας.
Εγω ειλικρινα με αρκετες απ΄αυτες ουτε να με πληρωνανε 20 ευρω δε θα τις γαμαγα, όχι και να τις δωσω και εξτρα χρηματα παραπανω, να χαλασω και τη πιατσα κιολας.
Αλλα από την άλλη δεχομαι ότι υπαρχουν γυναικες για όλα τα γουστα.
Εσυ προφανως δινεις πιο πολύ βαση στις υπηρεσίες, και δικαιωμα σου, κι ας μη βλέπεται η κοπελα. Σεβαστο. Εγω από τη μερια μου προσπαθω να τα συνδυασω και τα δυο.
Αλλοτε με επιτυχια, και αλλοτε με αποτυχια.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Τα 90s έχουν το χαρακτηριστικό ότι όπως είπε και ο Λαδάκης είχαμε για πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας μας την αθρόα είσοδων μουνάρων γυναικών απο το Ανατολικό μπλοκ και έμαθε ο Έλληνας τι σημαίνει γυναίκα.

Μεγαλη αληθεια ειπες προφεσσορα, οσο κι αν δεν αρεσει σε καποιους, και δε θελουν να το παραδεχθουν..... :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.843
Πόντοι
46.232
Μαλλον δε προσεχεις τι γραφω, η διαβαζεις μονο αυτά που θελεις. Μου εκανες μια ερωτηση ποια θεωρω πιο ωραια κοπελα αυτή τη στιγμη, και σου απαντησα 5+1.
Επειδή δε μου ζητησες συγκεκριμενα από που, εβαλα από Φυλης, και περιξ.
Αφου θελεις και από Μεταξι, ευχαρίστως να σου πω :(η σειρα είναι τυχαια)

1. Αντριαννα από Ιασωνος 20γ.
2. Λαουρα από Κολωνου 27 ισογειο.
3. Χριστινα από Κολωνου 53.
4. Χριστινα από Κολωνου 15.
5. Γκαμπριελλα από Κολωνου 32β.

Να σου πω την αληθεια , μου εκανε μεγαλη εκπληξη που συμφώνησες στις 4 από τις 5, μιας και το γουστο σου δε φαινεται να είναι και το καλυτερο δυνατο, αν κρινω με το επιπεδο των γυναικων που συνηθως επιλεγεις να πας.
Εγω ειλικρινα με αρκετες απ΄αυτες ουτε να με πληρωνανε 20 ευρω δε θα τις γαμαγα, όχι και να τις δωσω και εξτρα χρηματα παραπανω, να χαλασω και τη πιατσα κιολας.
Αλλα από την άλλη δεχομαι ότι υπαρχουν γυναικες για όλα τα γουστα.
Εσυ προφανως δινεις πιο πολύ βαση στις υπηρεσίες, και δικαιωμα σου, κι ας μη βλέπεται η κοπελα. Σεβαστο. Εγω από τη μερια μου προσπαθω να τα συνδυασω και τα δυο.
Αλλοτε με επιτυχια, και αλλοτε με αποτυχια.
Μόνο μια ερώτηση από αυτές που γράφεις έχεις πάει με κάποια κύριε εκλεκτικε? στα μπουρδελα δεν πάω για να γαμισω μουναρες έχω την κανονική μου ζωή γι αυτό, στα μπουρδελα γαμαω ότι μου κάνει κλικ όταν την δω έχω πάει με μουναρες έχω πάει και με μπάζα πάντα από επιλογή μου, εσύ είσαι εκλεκτικος στα λόγια και μιας που μιλάς για τα παλιά το 89 που άρχισα τα μπουρδελα δεν είχε 3 χιλιάρικα ασχετε...είσαι σε συνχηση και απαντάς αρλουμπες, όπως και ο Λαδακης.... δεν έχετε καταλάβει ότι δεν έχω κάτι με τις κοπέλες της δεκαετίας του 90  αλλά το να λέτε ότι πια στην σημερινή εποχή δεν υπάρχουν μουναρες είναι αστείο, γράφε ρε κακομοιρη στο τετραδιακη σου βαθμολογίες για τις κοπέλες μπας και πάρεις απόφαση να πας να πηδηξεις, δεν έχεις μυαλό φαίνεται να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να στηριζεσαι σε κριτικές, κριτικές μια κοπέλα μπορεί να έχει δέκα και να έχουν πάει μαζί της χιλιάδες που δεν είναι καν μέλη σε σαιτ το 95% αυτών, γαμα ρε οποία σου αρέσει και μην παριστάνει τον εκλεκτικο στα λόγια, δεν έχεις να απολογηθεις για τίποτα και ξεκολλα από το παρελθόν έχουμε 2016

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom