Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 276K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παίδες μια ερώτηξη: Η Αλίνα του Κω/λεως 61 (studio Αρτεμις) είναι η Αλίνα της Βούρβαχη (Orhidea)?

Αν όχι τι λέει από υπηρεσίες μιας και την βλέπω μπαμπάτσικη..:-)
Η ίδια είναι.Πρέπει να συμμορφωθείς στο πρόγραμμά της για να περάσεις καλά.
Νομίζει οτι είναι επαγγελματίας.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Η ίδια είναι.Πρέπει να συμμορφωθείς στο πρόγραμμά της για να περάσεις καλά.
Νομίζει οτι είναι επαγγελματίας.

Ε τότες δεν λέει..πάω Φυλής, τα προστάγματα κ οι οδηγίες δεν μου αρέσουν καθόλου πληρώνω και δεν θέλω να νιώθω σαν 15χρονος παρθένος :2funny:
ΛευκοΡώσα είναι έχετε πει? είναι ωραία ρε γαμώτο αν κ δεν βλέπω πρόσωπο, πρέπει να βρω μια Ελλεεινίδα γκόμενα σαν αυτήν μου φαίνεται :2funny:
anyway σε ευχαριστω!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αποτελεί προσωπική σου εκτίμηση και δεν αντιλέγω  :)
Εσύ έχεις δει κάπου κάτι αξιόλογο τις τελευταίες 100 ημέρες;  :think:
Σε ρωτάω γιατί δεν έχω δει (με όλο τον σεβασμό) κάποια ενημέρωση σου  :grin:
Eαν είχα δει θα ειχα ενημερώσει

Επισκέπτης
Αλίνα-Δ95, Β19:
Ε τότες δεν λέει..πάω Φυλής, τα προστάγματα κ οι οδηγίες δεν μου αρέσουν καθόλου πληρώνω και δεν θέλω να νιώθω σαν 15χρονος παρθένος :2funny:
ΛευκοΡώσα είναι έχετε πει? είναι ωραία ρε γαμώτο αν κ δεν βλέπω πρόσωπο
Δεν προστάζει.Δημιουργεί κλίμα GFE αλλά σε γενικές γραμμές θέλει να ακολουθείς την ροή της.Όταν βγεις από τα προβλεπόμενα κατά αυτήν, δυσανασχετεί.
Όσον αφορά την ομορφιά.Ομορφούλα είναι.Όχι εξεζητημένη ομορφιά."Το κορίτσι της διπλανής πόρτας" η  "φοιτήτρια προχωρημένης ηλικίας-από το αυτί και στον δάσκαλο"  :2funny: :2funny: :2funny:
Είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί αδύνατη και βελτιώθηκε η εμφάνισή της.Χαρακιά στο πρόσωπο και στο σώμα (κάπου στην μέση αν θυμάμαι καλά).Εκτός κι αν έκανε περαιτέρω επεμβάσεις για εξάλειψή τους.

Επισκέπτης
farkeli,jockerx,spiderdom,hardcoras ειμαι ο panzek αλλα κατι εγινε και εχασα τον κωδικο μου οταν αλλαξε το site και τωρα ονομαζομαι devotion2
τα θερμα χαιρετισματα μου
Γεια σου φίλε.Είχαμε απώλειες κατά την μετάπτωση του συστήματος!... :priest:
Πως έγινε αυτό;

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια μπορει αυτο το thread να μπει στην αρχικη να το βρισκουμε πιο ευκολα ετσι ωστε να μη ταλαιπωρουμε την ημερισια ενημερωση...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φαρκελι επεσες στη τικα (αχιλλεως 48 πανω),φανταζομαι...καλα ακομα ειναι αυτη?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστά.
Μάλλον Τίκα την λένε (αν θυμάμαι καλά). Δούλευε (ως συνήθως) με την ευτραφή μελαχρινή τσατσοπούλα που μοιάζει με αγελαδίσια χαρμολύπη της Καζαντζιδικής εποχής...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι,αυτη που σε πιανει στο μπιρι μπιρι και δε σ'αφηνει...

Επισκέπτης

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια,20 ευρω χωρις εξτρα πολλα δεν ειναι πλεον ετσι οπως εχουν
γινει τα πραγματα...αφου τωρα οι περισσοτερες τα κανουν ολα,γιατι δινετε
20 για απλο,εγω προσωπικα σε αυτα που ζητανε 20 το απλο τη κανω πλεον,και δεν ειναι
οτι δεν εχω το ταλιρο απλα σπαζομαι...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδιά καμια που να μοιάζει έστω και λίγο με την Μilfo-μάνα την Rachel Love έχετε δει σε κανα μπουρδέλο-studio? έστω και μελαχροινή δεν με χαλάει, όπως και τα κιλά της :2funny:

έχω κατεβάσει βιντεάκια της και είναι γκαύλα η άτιμη :cum:

Επισκέπτης
ρε παιδια,20 ευρω χωρις εξτρα πολλα δεν ειναι πλεον ετσι οπως εχουν
γινει τα πραγματα...αφου τωρα οι περισσοτερες τα κανουν ολα,γιατι δινετε
20 για απλο,εγω προσωπικα σε αυτα που ζητανε 20 το απλο τη κανω πλεον,και δεν ειναι
οτι δεν εχω το ταλιρο απλα σπαζομαι...
:thumbsup:
Τα τάληρα είναι μετρημένα.Το έχουμε το "τάληρο" για να καλύψουμε άλλες ανάγκες και υποχρεώσεις.
Ούτως η άλλως επιδιώκουμε την καλύτερη ανταπόδοση σε υπηρεσίες στα 20 ευρώ.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Προτιμω χιλιες φορες σωστες υπηρεσιες και χωρις εξτρα,παρα τα εξτρα με χαλια σερβις.Ακαποτο πλεον κανουν πολλες αλλα λιγες ξερουν να κανουν εστω και μια απλα καλη πιπα...οσο για κολο,τι να το κανω οταν η αλλη δε στηνεται καν στα τεσσερα αλλα περιμενει να τη γαμησεις ιεραποστολικα.

Επισκέπτης
Προτιμω χιλιες φορες σωστες υπηρεσιες και χωρις εξτρα,παρα τα εξτρα με χαλια σερβις.Ακαποτο πλεον κανουν πολλες αλλα λιγες ξερουν να κανουν εστω και μια απλα καλη πιπα...οσο για κολο,τι να το κανω οταν η αλλη δε στηνεται καν στα τεσσερα αλλα περιμενει να τη γαμησεις ιεραποστολικα.
Έχεις δίκιο.Η καλύτερη ανταπόδοση δεν τεκμαίρεται από τα εξτρά που ίσως τα ανακοινώνουν μόνο σαν κράχτες.Και μέσα στο δωμάτιο...αγγαρεία.
Π.χ.Λαρίσα-Φώκαιας 19:Ακάποτο και πρωκτικό στα 20 ευρώ.Κολοκύθια τούμπανα.Ακάποτη πίπα-αγγαρεία, αρχίδια δεν γλύφει,μυγιάγγιχτη,νευρικότητα,ξινές γκριμάτσες και περιμένει να κτυπήσει την πόρτα η τσατσά για να φύγει.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Απο ποτε θυμασαι ακαποτα στα ντελλα?...ουτε τρια χρονια,,,μη μου πεις οτι και στις αρχες της δεκαετιας του 80 ετσι ητανε γιατι τοτε μπορει να γαμαγες και χωρις μπαλονακι που λεει ο λογος.Η μοδα του ακαποτου για μενα δεν θεωρειται εξτρα ειδικα οταν το 90 τοις εκατο των γυναικων στα ντελα δεν εχει χαρτια.Θα συμφωνησω και με το μπακαλη που λεει οτι μπορει ο πελατης να μην αντιμετωπιζει μεγαλο κινδυνο ομως ειναι ακρως επικινδυνο για τη κοπελα που το κανει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom