Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Ειδικα [size=14pt]οι στουντιακιδες λιγο πολυ ειναι ατομα υψηλοτερου βιοτικου επιπεδου[/size] και κατα συνεπεια λογικα η συντριπτικη πλειοψηφια ενα pc στο σπιτι θα το εχουν. Θα συμφωνουσα με τον τυπο που εβριζε την γλυκουλα αν μιλουσαμε για μαγαζια στιλ μεταξι, φυλης κλπ Ομως πελατολογια το ενα και αλλο το αλλο

Και σκεφτόμουνα καιρό τι (μου) φταίει...  :think:

Αυτό ήταν!

Βρήκα την απάντηση! Είμαι χαμηλοτερου επιπέδου (μιας και επισκέπτομαι τα μπουρδέλα)

:2funny: :2funny: :2funny:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι jumbo μαστους και καπουλια πυραυλε...εχω μεινει αναυδος...

Επισκέπτης
Και σκεφτόμουνα καιρό τι (μου) φταίει...  :think:

Αυτό ήταν!

Βρήκα την απάντηση! Είμαι χαμηλοτερου επιπέδου (μιας και επισκέπτομαι τα μπουρδέλα)

:2funny:

Καὶ αἱ Κυρῖαι τῶν σπουδαστηρίων ἔχουσι ἀνώτερον ἐπίπεδον βεβαίως βεβαίως

:2funny:

Επισκέπτης
Με αφορμη ολα αυτα που ακουγονται περι "μπαζων" θα ηθελα να πω το εξης:
Ολοι ΕΜΕΙΣ (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα)που με τοση ευκολια κρινουμε ειμαστε οι "Κυριοι τέλειοι" ?
Αραγε κανεις απο ΕΜΑΣ δεν εχει λιγο κοιλιτσα, λιγο φαλακριτσα, λιγα κιλά παραπάνω, γαμψη μυτη, ειναι λιγο κοντουλης και τοσα αλλα?
Γιατί;
Παριστάνουμε τους επί χρήμασι γαμιάδες ευπόρων γυναικών;

Είμαι αντίθετος με χαρακτηρισμούς τύπου "μπάζο", ειδικότερα όταν ξέρω οτι η κρινόμενη κοπέλα τους πληροφορείται και δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα που να καθιστά απάτη τις υπηρεσίες της.

Επισκέπτης
Και σκεφτόμουνα καιρό τι (μου) φταίει...  :think:
Αυτό ήταν!
Μην γελάς καθόλου!

Εδώ ο κ.Πύραυλος εκτοξεύεται σε επίπεδα F.F.K.!!!

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
διακρινω μια στροφη στις τροφαντες και ευσωμες γυναικες κυρ-πυραυλε η κανω λαθος...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
διακρινω μια στροφη στις τροφαντες και ευσωμες γυναικες κυρ-πυραυλε η κανω λαθος...

Ακούστε, από μικρό παιδί μέχρι σήμερα, με έλκουν οι δυο μεγάλες αξίες της ζωής: ο κώλος και το βυζί.
(Όπως λέμε το βουνό και η θάλασσα).

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όλα τα καλά παιδιά!
HOT NIGHT IN DALLAS - Moon Martin (1978)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εγώ...
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
..γνωστός μου που έχει σχέση με Δασκάλα Ουκρανίδα λέει ότι ΔΕΝ είναι μύθος ότι οι Ουκρανίδες είναι ίσως οι πιο ωραίες διότι στο 20ο αιώνα οι άντρες αποδεκατίζοταν σταδιακά για διάφορους λόγους οπότε αυτοί που απέμεναν διάλεγαν τις ομορφότερες και έτσι η ''ράτσα'' ομόρφηνε
ας επιβεβαιώσει κάποιος...
Οι Ουκρανοί υπέστησαν μαζικές διώξεις, εκτοπισμούς στην Σιβηρία και εκκαθαρίσεις από τον Στάλιν.

Επισκέπτης
Αν μου επιτρέπεται, ο lex80 αναφέρθηκε στην τάση των χρηστών τελευταία να μιλάνε για σχέση απόδοσης-τιμής στο χώρο των στούντιο και το ότι αντί για "Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο" έγινε το thread "Ημερήσιο κράξιμο για στούντιο". Δε νομίζω ότι είχε να κάνει με το δικό σας post, αγαπητέ. Εσείς ήσαστε απόλυτα εντός θέματος :)
Σαφώς πήρε αφορμή από το μήνυμά μου για την Ολίβια-Ντανιέλα-Βριλλησού 57.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο κ. Φουτζίμ γράφει στη χάση και στη φέξη, αλλά είναι μοναδικός!!!

συναγωνιστες καλησπεριζω και μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Καυλωμενος στο φουλ και παω ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ για διλεπτο
χυσιμο στο στομα σε οποια βρω..το μαγαζι κλειστο και παθαινω μπλακ αουτ.τρεχω στο διπλανο ενω νοιωθω τα
χυσια να λερωνουνε το παντελονι μου.Η Τσατσα βγαινει και μου παρουσιαζει την ΕΥΑ μια φαλαινα που δεν βλεποτανε
αλλα εγω την εβλεπα σαν μοντελο...(ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΥΛΑ)Θελω να χυσω στη δαντελα σου της λεω ενω εχω αρχισει να
βγαζω το καυλι μου στο σαλονι  και να το παιζω.Η Φαλαινα τσαντιζεται και φευγει στη κουζινα χωρισ να πει κουβεντα
ενω η τσατσα με κατσαδιαζει,σας παρακαλω κυριε τι πραγματα ειναι αυτα δεν περιμενετε να πατε τουλαχιστον στο
δωματιο?φευγω κυριολεκτικα με τη πουτσα στο χερι τρεχοντας για ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ....
Μπαινω μεσα το σαλονι αδειο.βγαζω το καυλι εξω και φωναζω.ΝΤΕΝΙΖΑΑΑ.Βγαινει η γκομενα γουρλωνει τα ματια και μου λεει'
σιγα μωρο μου ενα πελατη εχω και ερχομαι αμεσως.την ιδια στιγμη της εχω χουφτωσει τη κολαρα και τη βαζω στο ανοιχτο δωματιο απεναντι απο το σαλονι και αρχιζω να το παιζω μπροστα στη μαπα της...να παω να παρω τουλαχιστον τη καποτα απο
μεσα μου λεει.αρχιζω να χυνω στις βυζαρες της λεγοντας λες να χρειαζεται?και το κορυφαιο χυνοντας ακουω συναγωνιστη
απο εξω να λεει κλεισε και καμια πορτα ρε μεγαλε μας πηραν τα σκαγια ενω η ντενιζα ελεγε SPERM MANIAC...ENA ΜΕΓΑΛΟ
ΣΥΓΜΩΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ(ΟΣΟ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ)ΑΛΛΑ
ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Φουτζίμ = Δύναμη (αλλά τεμπέλης):

Συναγωνιστες διαβαστε ιστορια να ευθημησουμε και λιγο....κατεβαινω χθες φυλης καυλωμενος στο φουλ και παω καρφι για
ντενισα στο Φ54 κατω.Το κοριτσι οπως εχουμε ξαναπει ειναι μουναρος αλλα κομοδινο...μπαινω μεσα βγαινει η γρια τσατσα
η ξανθια και προτου προλαβει να μου πει της λεω η ΝΤΕΝΙΣΑ ειναι?ναι μου λεει,πεστης να ερθει γρηγορα γιατι θελω να τη χυσω,
καλα παληκαρι μου ολοι αυτο θελουν μου λεει καπως στραβωμενη.μπαινω στο δωματιο πεταω το καυλι εξω ετοιμο να εκραγει και
περιμενω τη ψωλα...ανοιγει τη πορτα που εισαι ρε καυλα της λεω γιατι αργησες?τη ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζω να το παιζω μπροστα στα βυζακια της με κατευθυνση τα μουτρα της..μη χυσεις πανω μου μου λεει οχι ρε εισαι χαζη της λεω και εκει που
παει να βγαλει το κιλοτακι αρχιζω και τη χυνωλιγο στο μαγουλο λιγο στον ωμο και τα πιο πολλα στο στρωμα αφου πεταχτηκε σανελατηριο απο το κρεβατι.καλα εισαι τρελος? μου λεει,δηλαδη μωρη καυλα σε εχυσα σε 20 δευτερα εβγαλες το πιο ευκολο
20ρικο της βραδιας και φωναζεις και απο πανω της λεω αγριεμενος.η γκομενα μαλακωσε και αφου σκουπιστηκε της λεω την αλλη φορα θα σε χυσω στη μαπα,μη τολμησεις θα σε σκισω μου λεει γελωντας και φευγοντας τς εριξα και ενα δυνατο κολοσκαμπιλο.αχ ρε πουστη
με πονεσες μου λεει και εφυγε τρεχοντας.επειδη ΣΤΗ ΝΤΕΝΙΣΑ το εχω ξανακανει αυτο οταν δουλευε στο Φ 134 ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ κομοδινο αλλα για τετοια γουστα εμενα μου κανει.

Επισκέπτης
Φανάρι στην Λιοσίων (άσχετο)
13852066112671788205.jpg
[/quote[/URL]]
Το σήμα της τροχαίας παραποιημένο...
Τα στραβά και ανάποδα των Ελληνικών δρόμων που επισημαίνει ο καθηγητής περιβαλλοντολόγος Παπαδόπουλος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom