Συναγωνιστες διαβαστε ιστορια να ευθημησουμε και λιγο....κατεβαινω χθες φυλης καυλωμενος στο φουλ και παω καρφι για
ντενισα στο Φ54 κατω.Το κοριτσι οπως εχουμε ξαναπει ειναι μουναρος αλλα κομοδινο...μπαινω μεσα βγαινει η γρια τσατσα
η ξανθια και προτου προλαβει να μου πει της λεω η ΝΤΕΝΙΣΑ ειναι?ναι μου λεει,πεστης να ερθει γρηγορα γιατι θελω να τη χυσω,
καλα παληκαρι μου ολοι αυτο θελουν μου λεει καπως στραβωμενη.μπαινω στο δωματιο πεταω το καυλι εξω ετοιμο να εκραγει και
περιμενω τη ψωλα...ανοιγει τη πορτα που εισαι ρε καυλα της λεω γιατι αργησες?τη ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζω να το παιζω μπροστα στα βυζακια της με κατευθυνση τα μουτρα της..μη χυσεις πανω μου μου λεει οχι ρε εισαι χαζη της λεω και εκει που
παει να βγαλει το κιλοτακι αρχιζω και τη χυνωλιγο στο μαγουλο λιγο στον ωμο και τα πιο πολλα στο στρωμα αφου πεταχτηκε σανελατηριο απο το κρεβατι.καλα εισαι τρελος? μου λεει,δηλαδη μωρη καυλα σε εχυσα σε 20 δευτερα εβγαλες το πιο ευκολο
20ρικο της βραδιας και φωναζεις και απο πανω της λεω αγριεμενος.η γκομενα μαλακωσε και αφου σκουπιστηκε της λεω την αλλη φορα θα σε χυσω στη μαπα,μη τολμησεις θα σε σκισω μου λεει γελωντας και φευγοντας τς εριξα και ενα δυνατο κολοσκαμπιλο.αχ ρε πουστη
με πονεσες μου λεει και εφυγε τρεχοντας.επειδη ΣΤΗ ΝΤΕΝΙΣΑ το εχω ξανακανει αυτο οταν δουλευε στο Φ 134 ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ κομοδινο αλλα για τετοια γουστα εμενα μου κανει.