Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
"Κασσανδρεία" εν Αθήναις:Στο ψητοπωλείο στην γωνία Κων/λεως και Κασσάνδρας, anexelektos.
Πέντε πλήρη ατομικά γεύματα:5 Χ 10 = 50 ευρώ.

Να φροντίζετε για την παραλαβή Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, γιατί συνήθως, το ξεχνάει το παλλικάρι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος του Sarouman να γράψει απενοχοπιημένα τις γλαφυρότατες κριτικές του.
απλώς να πω ότι τα προγράμματα καλύπτουν ανάγκες ανθρώπων. δεν υπάρχουν καλές και κακές, γελοίες ή σοβαρές ανάγκες. είναι απλώς ανθρώπινες ανάγκες. ας μην το παίζουν λοιπόν διάφοροι "αντρακλες"

Επισκέπτης

ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος του Sarouman να γράψει απενοχοπιημένα τις γλαφυρότατες κριτικές του.
απλώς να πω ότι τα προγράμματα καλύπτουν ανάγκες ανθρώπων. δεν υπάρχουν καλές και κακές, γελοίες ή σοβαρές ανάγκες. είναι απλώς ανθρώπινες ανάγκες. ας μην το παίζουν λοιπόν διάφοροι "αντρακλες"

Ναί, ναί, ὑπάρχουσι καὶ αἱ ἀνάγκαι τῶν Ὑπερόχων Νεαρῶν Κυριῶν τῶν Καταστημάτων νὰ γελῶσι. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Πραγματικα ο sarouman ειναι αξιεπαινος και ακομπλεξαριστος. Προσωπικα διαβαζοντας αυτα που εγραφε, σοκαριστηκα λιγο αλλά τον παραδεχομαι.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

Συμφωνώ μαζί σου.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:2funny:

Καὶ αἱ Κυρῖαι τῶν σπουδαστηρίων ἔχουσι ἀνώτερον ἐπίπεδον βεβαίως βεβαίως

:2funny:

Να υποθέσσω ότι τα σπουδαστήρια είναι τα στουντιος; 

Και τα μπουρδέλα τι είναι;

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
"Το στησιμο της στα 4 ειναι για να δημοσιευεται στην Εφημεριδα της Κυβερνησεως..υποδειγματικο!!
Προσπαθει να γλιτωσει την ιππασια..ισως το κουραστικοτερο πραγμα που κανει μια πουτανα μεσα στο δωματιο..μην την αφησετε!Το Κατεχει!!!

Νεα μεθοδος ενημερωσης. Στην εφημεριδα της κυβερνησεως! σωστος ο πιατσας, τετοιο μπουρδελο που ειμαστε, καλο ειναι να μαθαινουμε τα στησιματα των εργαζομενων απο τα ΦΕΚ.

Η ιππασια οντως δειχνει αν η ταναπου θελει να ιδρωσει τη φανελλα, η ονειρευεται θεση στο δημοσιο! Καντε το τεστ, λιγες το περνανε.

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
καυλιάρηδες συναγωνιστές η Καρολάιν από Studio Ισμήνης για την οποία έχετε ποστάρει φωτόγραφίες της στις 4-5 πρόσφατες σελίδες στο Thread της ημερήσιας ενημέρωσης για Studio κ όντως είναι αυτή διότι έχω δει τσοντο-κλιπάκι της, έχει σχέση με την Καρολάιν που εμφανίζεται στο *****:
http://www.*****./sedcards/details/12 
??
2 Καρολάιν στο ίδιο Studio αποκλείεται να υπάρχουν, βασικά οι φωτογραφίες δείχνουν άλλη κοπέλα!!
τελικά ποιά είναι σήμερα αυτή που δείχνουν οι φώτος ή αυτή εδώ από το Greecelaides? :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φαρκέλι για ακόμα φορά άψογος!!!Ωραίες οι φωτογραφικές σου παρεμβάσεις!!Την επόμενη φορά να θυμιθείς να φωτογραφίσεις τις καινούριες τοιχογραφίες δίπλα απο ιάσωνος 37 που απεικονίζουν αγάλματα. Αναφορικά τώρα με Σαμπρίνα να τονίσω οτι την καρίερα της την ξεκίνησε απο το παρακμιακό σπιτάκι Μαραθώνος και Αχιλλέως και μετά πήρε προαγωγή στα Κεντρικά της Φυλής!!ΧΕ!ΧΕ!Δεύτερον ίσως τελικά να στάθηκες τυχερός που δεν πέρασες Αντρεα γιατί μπορεί να είχε αργήσει με κανέναν αράπη και πακιστανό και να σε ξεπέταγε και σένα στα 5 λέπτα όπως την έπαθα εγώ σήμερα.Και τέλος αγαπητέ μου φίλε ποτέ το πορτοφόλι σου στην κωλότσεπη και ιδίως στο Μεταξουργείο! ;)

:thumbsup:

Σωστός !

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:idiot:ελα ρε συναδελφε μη βαρας  :headbang:τρεχω 24ωρες μπροστα,ειναι που θελω να ερθει η παρασκευη :rockon:

μια χαρα ξηγηθηκες συναδελφε....  ;)

κρατα αυτα που σ αρεσαν....και πηγαινε παρασκευη να τα τιμησεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πηγε καλα η κριτική μου πάντως.. 5/6  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Φωκαιας 17 πανω.... τρομερη παρουσια την ειδα χθες... και μπηκα ειδα και τις κριτικες μετα εδω .
Κοιτα να δεις ρε τυπε, ποια η φυλής που ειχε παλια τοσες μπομπες...  :jerking: :jerking:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πηγε καλα η κριτική μου πάντως.. 5/6  :zfuck:
Εμένα με την ξανθια κωλοδίνουσα Μαρια ηταν διαφορετικη η εμπειρια μου αν και η καταληξη η ίδια  :S .

Συγκεκριμενα η κοπελα μπορω να πω πως προσπαθούσε αρκετά, αλλά η αντικαυλωτική αύρα της, το ότι δεν αφηνε χαδια σε μουνι, όσο και η απιστευτα ασχημη φωνη-λεπτη τσιρίδα που εχει με ξενερωναν παρα πολυ.
Ξεκινησαμε το γαμήσι και επειδη απο την ξενέρα και την ζέστη που υπηρχε στο δωματιο δεν υπηρχε πληρης στυση, απετυχα να το βαλω στον κωλο  :hmm: και με ξαναρχισε στην πιπα. Ξανα γαμησι, όπου το παλευα αρκετη ωρα να χυσω, μεχρι που βαρεθηκα και της λεω πηγαινε, άλλη φορα.
Εμενα δεν σηκωθηκε να φυγει παντως, εγω βαρεθηκα στο 15λεπτο  :huh: και την εδιωξα.

Μαλιστα πηγα να πω και 2 λογια στην τσατσα και με αφησε ΑΦΩΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ, ζητωντας μου συγνωμη που δεν περασα καλα  :o :o

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom