"Κασσανδρεία" εν Αθήναις:Στο ψητοπωλείο στην γωνία Κων/λεως και Κασσάνδρας, anexelektos.
Πέντε πλήρη ατομικά γεύματα:5 Χ 10 = 50 ευρώ.
Να φροντίζετε για την παραλαβή Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, γιατί συνήθως, το ξεχνάει το παλλικάρι.
"Κασσανδρεία" εν Αθήναις:Στο ψητοπωλείο στην γωνία Κων/λεως και Κασσάνδρας, anexelektos.
Πέντε πλήρη ατομικά γεύματα:5 Χ 10 = 50 ευρώ.
ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος του Sarouman να γράψει απενοχοπιημένα τις γλαφυρότατες κριτικές του.
απλώς να πω ότι τα προγράμματα καλύπτουν ανάγκες ανθρώπων. δεν υπάρχουν καλές και κακές, γελοίες ή σοβαρές ανάγκες. είναι απλώς ανθρώπινες ανάγκες. ας μην το παίζουν λοιπόν διάφοροι "αντρακλες"
ένα μεγάλο μπράβο για το θάρρος του Sarouman να γράψει απενοχοπιημένα τις γλαφυρότατες κριτικές του.
απλώς να πω ότι τα προγράμματα καλύπτουν ανάγκες ανθρώπων. δεν υπάρχουν καλές και κακές, γελοίες ή σοβαρές ανάγκες. είναι απλώς ανθρώπινες ανάγκες. ας μην το παίζουν λοιπόν διάφοροι "αντρακλες"
Καὶ αἱ Κυρῖαι τῶν σπουδαστηρίων ἔχουσι ἀνώτερον ἐπίπεδον βεβαίως βεβαίως
Οἰκῖσκοι.Να υποθέσσω ότι τα σπουδαστήρια είναι τα στουντιος;
Και τα μπουρδέλα τι είναι;
Φαρκέλι για ακόμα φορά άψογος!!!Ωραίες οι φωτογραφικές σου παρεμβάσεις!!Την επόμενη φορά να θυμιθείς να φωτογραφίσεις τις καινούριες τοιχογραφίες δίπλα απο ιάσωνος 37 που απεικονίζουν αγάλματα. Αναφορικά τώρα με Σαμπρίνα να τονίσω οτι την καρίερα της την ξεκίνησε απο το παρακμιακό σπιτάκι Μαραθώνος και Αχιλλέως και μετά πήρε προαγωγή στα Κεντρικά της Φυλής!!ΧΕ!ΧΕ!Δεύτερον ίσως τελικά να στάθηκες τυχερός που δεν πέρασες Αντρεα γιατί μπορεί να είχε αργήσει με κανέναν αράπη και πακιστανό και να σε ξεπέταγε και σένα στα 5 λέπτα όπως την έπαθα εγώ σήμερα.Και τέλος αγαπητέ μου φίλε ποτέ το πορτοφόλι σου στην κωλότσεπη και ιδίως στο Μεταξουργείο! ;)
Παιδια κανα μιλφιδι καλο που μπορω να πετυχω?
ελα ρε συναδελφε μη βαρας τρεχω 24ωρες μπροστα,ειναι που θελω να ερθει η παρασκευη
Πηγε καλα η κριτική μου πάντως.. 5/6
Ειναι της μοδας τελευταια τυπε στην φυλής, ακομα και στο μεταξουργειο περνας ΜΕΤΡΙΑ τουλάχιστον...
κριτικη ειναι αυτη ρε οχι ενημερωση
μαλλον θα ειναι και αλλοι σαν και εσενα τυπε... θα φαγανε φολα :-
Ειναι της μοδας τελευταια τυπε στην φυλής, ακομα και στο μεταξουργειο περνας ΜΕΤΡΙΑ τουλάχιστον...
Που πέζει αυτο?Σελενα επρεπε να πας.... ακουγονται καλα λογια
Που πέζει αυτο?
Κοιτα να δεις ρε τυπε, ποια η φυλής που ειχε παλια τοσες μπομπες...Φωκαιας 17 πανω.... τρομερη παρουσια την ειδα χθες... και μπηκα ειδα και τις κριτικες μετα εδω .
Εμένα με την ξανθια κωλοδίνουσα Μαρια ηταν διαφορετικη η εμπειρια μου αν και η καταληξη η ίδια :S .Πηγε καλα η κριτική μου πάντως.. 5/6