Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοιτα να δεις ρε τυπε, ποια η φυλής που ειχε παλια τοσες μπομπες...  :jerking: :jerking:

Δεν ειναι μονο τα κεντρικα "ευαγγελιο" τα χουμε ξαναπει....
απο Λιοσιων το ψαξες καθολου? Η Ελενα ειναι καλη.... κανει σουπερ πιπα... στο χωματιανου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ειναι μονο τα κεντρικα "ευαγγελιο" τα χουμε ξαναπει....
απο Λιοσιων το ψαξες καθολου? Η Ελενα ειναι καλη.... κανει σουπερ πιπα... στο χωματιανου
Εχω κανει μερικες τσάρκες τελευταια...  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντομεταξυ εχω παει αρκετα απογευματα και τα σπιτια στο μεταξουργειο ειταν κλειστα...  :think:

Τυπε ξαναπηγαινε σημερα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

επισης να πω και για το ισογειο (κολοκυνθους 38β)
οτι ηταν η ιδια (αλλα τελικα δεν ηταν φοβισμενη)αδιαφορη,και αγγαρεια σε βαθμο που με το ζορι περπατουσε (ψιλομοιαζει και λιγο της Ιωαννας η κανω λαθος? σε σωματοτυπο) ολα full με 20€

:offtopic:αυτο που με παραξενεψε ομως ηταν ενας τυπος (με το κινητο στο χερι) οπου καθως βγηκα και απο τα δυο σπιτακια με ρωτουσε πιεστικα και επανελλειμενα ποια ηταν ?, ποια ηταν ? του ειπα και λεει ποια η Ιωαννα , η Φλωρα (παντα με το κινητο στο χερι) οχι καμμια απο αυτες του απαντω,και σκεφτομαι τι εγινε ρε παιδια εβαλε o master του site ανταποκριτας για on-line ενημερωση ?

τυπε κανας πορνορεπορτερ θα ηταν  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΣΩΣΤΟΣ!!!!

ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?
ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΩΡΑ....
ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΣΥ..... ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ!!  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΔΥΜΟΥ Ή ΕΛΛΗΣ?  (ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΜΕ ΒΥΖΑΚΙΑ)

ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΔΥΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιξτο κορωνα - γραμματα τυπε.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σήμερα 24/11/2010 στη βραδινή βάρδια περπατώντας (όπως πάντα τυχαία  :grin:) στη Φυλής ...

ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ
Άννα καυλιάρα ξανθιά σε κανονικό πρόγραμμα με προκλητικές διαθέσεις και προθέσεις...
Ικανοποιητικό σώμα με αναλογίες μοντέλου...
Μέτρια προς μικρά (αλλά τεντωμένα) βυζιά και υπέρ-μετρα χορευτικό κώ(ο)λο

ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ
Ρωξάνα μελαχρινή κορασίδα, επιδιώκοντας πορνο-καριέρα αλλά σε αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία με πρωκτικό και με καλή περιποίηση

:2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τα υπόλοιπα ... ΑΥΡΙΟ

γιατί δεν βλέπω το πληκτρολόγιο ...  :2funny: :2funny: :2funny:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
boldemort,σου λεω το νοημα μιας κριτικης ειναι βαθυτερο,σιγουρα βοηθαει πολυ περισσοτερο στο να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη αλλα φωτογραφιζεις το
μαγαζι καποιου με αλλα λογια,αυτος θα επρεπε να σε πληρωνει γι'αυτο...ειναι
κατι που μενει...αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για το τι παιζει κοιτας την ενημερωση συχνα-πυκνα και περνεις πληροφοριες οι οποιες χανονται μετα γρηγορα αλλα αυτο ειναι καλως η κακως εσκεμενο...οσοι προλαβαν να δουν προλαβαν με αλλα λογια,αυτοι που κυριως ασχολουνται συστηματικα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...
Στρατηγέ farkeli είσαι αυστηρός...παιδιά είναι...
Όταν τα υπό κρίση μηνύματα αφορούν ιερόδουλες και πηγάζουν από πρόσφατες ενημερώσεις, ας δημοσιεύονται εδώ για λόγους συνοχής.
Αλλά για τα "περί ανέμων και υδάτων", συμφωνώ και επαυξάνω.
Θεμιτές τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό το νήμα, για κοπέλες που προκύπτουν από ημερήσια ενημέρωση.
...

Στρατηγέ jockerx δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ... παιδιά  :)

Με τις ενημερώσεις όμως υπάρχει πρόβλημα

Αυτό που έγραψε ο hardcoras έχει ενδιαφέρον ...

Εκτιμώ ότι το θρεντ που άνοιξες για το σχολιασμό ημερήσιων ενημερώσεων είναι το πλέον κατάλληλο για να γίνει "αποσυμφόρηση" των ενημερώσεων

Επισκέπτης

Στρατηγέ jockerx δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ... παιδιά  :)
Με τις ενημερώσεις όμως υπάρχει πρόβλημα
Ένα είναι σίγουρο.Στον επόμενο πόλεμο θα είμαστε Στρατηγοί και οι δύο...

Συνημμένα

• ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.jpg
    ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ.jpg
    39,7 KB · Εμφανίσεις: 25

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ένα είναι σίγουρο.Στον επόμενο πόλεμο θα είμαστε Στρατηγοί και οι δύο...
Δεν το βλέπω!   :rolleyes:

Μάλλον "μας βλέπω" ως μαλακισμένους ήρωες και κάποιους "άλλους" για πετυχημένους στρατηγούς  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Να σημειώσω εδώ (από όσα γνωρίζω) ότι ο πρώτος που ξεκίνησε και μας επηρέασε στο πορνο-φωτορεπορταζ είναι ο Spiderdom  :rockon: :rockon: :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
βραβείο βαρετής και επαναληπτικής/επαναλαμβανόμενης ενημέρωσης
στον  jockerx !
:2funny:  :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:
Ιάσωνος 28 άνω-Καστανή χαριτωμένη κοντή νεαρά με πρωκτικό στα 15 ευρώ.Διαφαίνεται τάση πάχυνσης εις το διηνεκές.
Λεωνίδου 28 άνω.

Στις φόλες συγκαταλέγετε και τη Μαργαρίτα, κύριε jockerx;
Συναγωνιστές έχουν καταγράψει αρκετές φορές μέσα στο 2010 τα περί της απάτης-Μαργαρίτας στα Φυλής 84-86.
Μελαγχροινή,σχετικά ψηλή με ακάποτο και πρωκτικό.Αυτή ήταν στην κριτική σας;

Φυλής 84 άνω:
Απογευματινή τσάρκα στην Φυλής, περί τις 20.00.
.. Ήταν αυτή με το ακά, το σκέφτηκα και της είπα να ξεκινήσει (δεν γαμιέται, τόσα έχουμε κάνει στην ζωή μας...). Πίπα μάλλον αδιάφορη, δεν το κατέχει το άθλημα. Βασικά πολύ δόντι, φοβήθηκα ότι θα μου τον έβγαζε κοτλέ. Εντάξει, δεν είμαι ευκολοφόρετος, αλλά με λίγη προσπάθεια κάθε καλός χωράει. Μετά το δεκάλεπτο, και ενώ την είχα ακόμα στην πίπα, μου έδειξε ότι έπρεπε να φύγει. Κούνησα το κεφάλι με συγκατάβαση, της είπα να κρατήσει ένα εικοσάρικο (δεν μου είχαν φέρει ρέστα) και να ξανάρθει.
Δεύτερος γύρος, μετά την παρτούζα. Πίπας συνέχεια, αυτή τη φορά χωρίς τα δόντια του καρχαρία (ίσως φταίω εγώ για την πρώτη φορά, δεν της είχα δώσει να καταλάβει). Επειδή δεν έβλεπα όμως χαΐρι, [size=20pt]της είπα να φορέσει το λάστιχο (με έγδαρε με τα νύχια) [/size]και να ανέβει.
10 λεπτά αδιάφορη πίπα με δόντι...έπρεπε να το χειριστείς από τα πρώτα 1-2 λεπτά.Άσκοπη κατασπατάληση 10 λεπτών.
[size=20pt]Πάντα εμείς φοράμε την καπότα.[/size]
Το 99% των ιερόδουλων δεν την φοράει σωστά.Παλαιές έμπειρες ιερόδουλες την φορούν λανθασμένα και θίγονται κιόλας αν τους κάνεις υπόδειξη.

καιρο εχω να την δω αυτη στην περιοχη,τωρα ξανα επιασε δουλεια?
Φεύγουν κι έρχονται...

βραδυνη βολτα...
Μετα εκστασιασμενος κ οπως ανεβαινω προς Φυλης μπαινω στο καινουριο το 66α,εκει τσατσα μια επεισοδιακη φατσα με τσαμπουκα κ χιουμορακι κ εργαζομενη μια Τζεσυ,ξανθα μαλλια,φατσα στριππερ απο αυτες που βαριουνται να ειναι στο χωρο κ να τρωνε καυλια αλλα ειναι τυπικες,τι εννοω θα αναλυσω αμεσως,κουβεντα στο σαλονι.ωραιο σπιτακι τους ελεγα κτλ μαλακιες,το γκομενακι καθοταν κ μου [size=20pt]ελεγε οτι ειναι καινουρια στη δουλεια[/size],της λεω θα χρειαστω κανα 12 λεπτο για να παιξω μπαλα.Με τα πολλα μπαινει,μηδεν προκαταρκτικα,αρχισα να μυριζομαι την ιστορια,λεει το ποιημα να ξαπλωσω κ παω να δω τι σοι τρομπονι παιζει.Αρχιδια μυδια.Μηδεν εις το πηλικο,ασχετιδου.Σηκωνομαι απο το κρεβατι κ ορθιος κ γονατιστη αυτη διπλα στον καθρεπτη με πιπωνε,εμοιαζε το σκηνικο με τσιμπουκωμα σε τουαλετα κλαμπ καθως το μουνακι πιπωνε με τις υποδειξεις΄΄λιγο πιο βαθια,ετσι΄΄με αποτελεσμα να με κανει τουρμπο :pipa1:,μετα η τυπικοτητα της παει να εξαντληθει λεγοντας επι λεξη΄΄Θα κανουμε 1-2 στασεις κ θα μεινουμε εκει,θα περασεις καλα΄΄λες κ ηταν η ξεναγος μου στην Ακροπολη η Τσεχα(δεν ειναι ρουμανο-βουλγαρα παντως)
Τη στηνω στα 4 κ λεω''θα φας καλα τωρα΄΄/Αρχιζω κ σφυροκοπαω κανα 5λεπτο στο πισοκολλητο με τελειο σμιλεμενο κωλο κ χυτα ξανθα μαλλια.Με τα πολλα χυνω κ εκεινη τη στιγμη βαζει το χερι στον πουτσο μου κ το μουνι της.Της λεω ΄΄επειδη εισαι καινουρια να μαθεις να αφηνεις πρωτα να χυνει ο μαν κ μετα να τραβιεσαι'' [size=20pt]Η απαντηση της΄΄Ξερω εγω τοσο καιρο..΄[/size]..
Χθες το πρωί, στο Φυλής 66Α ήταν η Σούζι από Φυλής 134 1ος.Μάλλον πέτυχες την ξανθιά Τζέσυ-Τζέσικα-"Βουλγάρα"-Τσέχα" που επίσης εργάζεται στο Φυλής 134 1ος, έχει κριτικές και δεν είναι καινούργια.

Ο Σταθμος λαρισσης με τα πόδια, δίπλα ειναι για τους πορδελομαραθώνες!
Αν σκεφτεις οτι ενα βραδυ και περα απο την τσαρκα που ειχε προηγηθει, πηραμε το μετρό για γκάζι και από εκει με τα ποδια καναμε στουντιάδα στα κασσανδρας και φτασαμε πλατεία ομονοίας με τα πόδια!
Επίσης, πολλές φορες περπατάμε από μεταξι σε φυλής και τούμπαλιν, αμα δεν βρουμε κατι καλο 
Λαμπρόν παράδειγμα για τους νέους!  :woldman:
Σεξ & περπάτημα.Φυσική γυμναστική.

Επισκέπτης

Δεν το βλέπω!   :rolleyes:
Μάλλον "μας βλέπω" ως μαλακισμένους ήρωες και κάποιους "άλλους" για πετυχημένους στρατηγούς  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Οπλίτα farkeli (υποβαθμίστηκες στο έσχατο  :2funny:), εμείς οι ήρωες θα γαμάμε (αν ζούμε :2funny:) τις νοσοκόμες και άσε τους Στρατηγούς να βγάζουν λόγους...

Συνημμένα

• ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑΤΑΣΑ.jpg
    ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑΤΑΣΑ.jpg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΚΛΑΡΙΝΑ.jpg
    ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΚΛΑΡΙΝΑ.jpg
    267,6 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
ε ναι ρε παιδια μου τη εχη δωσει πια η μαλακια! παλιοτερα που εβριζε η αλλη η ροσιδα βγαινανε οι αγαπουληδες και λεγανε ααα μορο μου μη τον ακους εισαι η καλυτερη και αντι να τη πουνε σαφτη βγαινανε και τη λεγανε σε μενα επδιδη ειπα οτι δε περασα καλα μαζη της. και μετα ο αλλος πηγε και εγραψε ψεφτηκη κρητικη οτι και καλα πηγε επειδη ακουγε τα χειροτερα για να δη αν ητανε αληθεια αλλα δεν ητανε αληθεια και περασε καλυτερα στη ζωη του. τι μαλακιες ειναι αφτες? εγω του την ειχα πει τοτε του εραστη ...
:thumbsup:
Κύριε ανεξέλεγτε, καλά τα λέτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom