βραδυνη βολτα...
Μετα εκστασιασμενος κ οπως ανεβαινω προς
Φυλης μπαινω στο καινουριο το 66α,εκει τσατσα μια επεισοδιακη φατσα με τσαμπουκα κ χιουμορακι κ εργαζομενη μια
Τζεσυ,ξανθα μαλλια,φατσα στριππερ απο αυτες που βαριουνται να ειναι στο χωρο κ να τρωνε καυλια αλλα ειναι τυπικες,τι εννοω θα αναλυσω αμεσως,κουβεντα στο σαλονι.ωραιο σπιτακι τους ελεγα κτλ μαλακιες,το γκομενακι καθοταν κ μου [size=20pt]ελεγε οτι ειναι καινουρια στη δουλεια[/size],της λεω θα χρειαστω κανα 12 λεπτο για να παιξω μπαλα.Με τα πολλα μπαινει,
μηδεν προκαταρκτικα,αρχισα να μυριζομαι την ιστορια,λεει το ποιημα να ξαπλωσω κ παω να δω τι σοι τρομπονι παιζει
.Αρχιδια μυδια.Μηδεν εις το πηλικο,ασχετιδου.Σηκωνομαι απο το κρεβατι κ ορθιος κ γονατιστη αυτη διπλα στον καθρεπτη με πιπωνε,εμοιαζε το σκηνικο με τσιμπουκωμα σε τουαλετα κλαμπ καθως το μουνακι πιπωνε με τις υποδειξεις΄΄λιγο πιο βαθια,ετσι΄΄με αποτελεσμα να με κανει τουρμπο
,μετα η τυπικοτητα της παει να εξαντληθει
λεγοντας επι λεξη΄΄Θα κανουμε 1-2 στασεις κ θα μεινουμε εκει,θα περασεις καλα΄΄λες κ ηταν η ξεναγος μου στην Ακροπολη η Τσεχα(δεν ειναι ρουμανο-βουλγαρα παντως)
Τη στηνω στα 4 κ λεω''θα φας καλα τωρα΄΄/Αρχιζω κ σφυροκοπαω κανα 5λεπτο στο πισοκολλητο με τελειο σμιλεμενο κωλο κ χυτα ξανθα μαλλια.Με τα πολλα χυνω κ εκεινη τη στιγμη βαζει το χερι στον πουτσο μου κ το μουνι της.Της λεω ΄΄επειδη εισαι καινουρια να μαθεις να αφηνεις πρωτα να χυνει ο μαν κ μετα να τραβιεσαι'' [size=20pt]Η απαντηση της΄΄Ξερω εγω τοσο καιρο..΄[/size]..