Επισκέπτης
Εγω λεω οτι αμα ξαναπαω θα τα ξαναφαει και δε θα πει και κουβεντα γιατί της πηρα τον αερα τωρα. Εγω μαγκα μου εχω αλλο μυαλο απο σενα και ας μην ειμαι του πανεπηστημιου να τα λεω ωραια.
Εγω λεω οτι αμα μια πουτανα δε γουσταρει να τη χυνουνε να αφησει τη πουτανια και να παει να πλενει πιατα. Και εγω δε παω στα μαγαζια για να βρω γκομενα ουτε για να το παιξω τζοβενος, αυτα τα μαγαζια ειναι για αυτη τη δουλεια για να γαμαμε εμεις και μονο για αυτη τη δουλεια.
Τώρα αν καποια παιδια νομιζουνε οτι ειναι για να βρεις γκομενα εγω λεω οτι αυτοι ειναι λαθος και το εχουνε παραξηγησει το πραμα λιγο.Και αυτο το ειχα πει και σε αλλο παιδι πιο παλια, αμα λετε οτι εισαστε γνωστοί με τις κοπελες και ειστε φιλοι πηγενετε να της πείτε να σας κατσουνε χωρις λεφτα ή να κατσουνε στο δωματιο 10 λεπτα παραπανω να δείτε τι θα σας πουνε μετα αυτες.
Αυτες τη δουλεια τους κανουνε και μια απο τις δουλειες τους ειναι να σου λενε οτι εισαι ο καλυτερος εσυ και κανενας αλλος και λοιπα. Αμα μερικα παιδια τα πιστεύουνε αφυτα τα λογια και τις καψουρεύονται τοτε αυτοι εχουνε το λαθος και οχι εγω που τα λεω αλλιώς.
Και για το αλλο το παιδι που λεει πριν οτι ναι τα 120 ευρω ειναι πολλα αλλα αμα δε θελεις δε πας για μπανιο εγω λεω οτι αυτο δεν ειναι σωστο γιατι τοτε αμα ειναι να σου φερω εγω σουβλακια οταν πεινας και να σου πω "α 100 ευρώ κανει το σουβλακι και αμα θες τρως αλλιως μενεις νηστηκος".
Δε παει ετσι το πραμα να ζητανε οτι θελουνε και αμα βρουνε το μαλακα να τα δωσει δε τρεχει μια επειδη τη γλιτωσα εγω. Εγω ξερω οτι το στούντιο ειναι για να γαμας δεν είναι ταβερνα να σου βγαζει κατάλογο με αλλη τιμη για το καθε πραγμα.
Αυτα που λενε τα λενε μη τσιμπησει κανενα θυμα και μετα να τον κοροϊδεύουνε.
Θες να κανεις κατι να δεις οτι ειμαι σωστος σε αυτα που λεω;
Αμα σου πει την αλλη φορα που θα πας η τσατσα οτι το κανονικο 50 το 69 70 το ελευθερο 80 το μασαζ 90 και το μπανιο με τη κοπελα 120, πες της εγω θελω να τα κανω ολα μαζι και κανονικο και ακαποτο και μασαζ και μπανιο με τη κοπελα να δεις τι θα σου πει.Θα σου πει για ολα 300 ευρω;.
[size=20pt]Όχι δε θα σου πει θα σου πει λιγοτερα και δε το κανει γιατι σου κανει εκπτωση η επειδη σε ξερει αλλα γιατι ολα αυτα ειναι του αερα που λενε και δε εχουνε προβλημα να τα κανουνε και τζαμπα αλλα περιμενουνε το μαλακα για να του τα παρουνε[/size]. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις τι θελω να πω αλλα ετσι λεω εγω οτι ειναι τα πραγματα.
Ανεξέλεγκτε έχεις συγκροτημένη αυθεντική σκέψη.
Επιβεβλημένη η αναδημοσίευση για να ανοίξουν τα στραβά τους τα κορόϊδα.