Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω λεω οτι αμα ξαναπαω θα τα ξαναφαει και δε θα πει και κουβεντα γιατί της πηρα τον αερα τωρα. Εγω μαγκα μου εχω αλλο μυαλο απο σενα και ας μην ειμαι του πανεπηστημιου να τα λεω ωραια.
Εγω λεω οτι αμα μια πουτανα δε γουσταρει να τη χυνουνε να αφησει τη πουτανια και να παει να πλενει πιατα. Και εγω δε παω στα μαγαζια για να βρω γκομενα ουτε για να το παιξω τζοβενος, αυτα τα μαγαζια ειναι για αυτη τη δουλεια για να γαμαμε εμεις και μονο για αυτη τη δουλεια.
Τώρα αν καποια παιδια νομιζουνε οτι ειναι για να βρεις γκομενα εγω λεω οτι αυτοι ειναι λαθος και το εχουνε παραξηγησει το πραμα λιγο.Και αυτο το ειχα πει και σε αλλο παιδι πιο παλια, αμα λετε οτι εισαστε γνωστοί με τις κοπελες και ειστε φιλοι πηγενετε να της πείτε να σας κατσουνε χωρις λεφτα ή να κατσουνε στο δωματιο 10 λεπτα παραπανω να δείτε τι θα σας πουνε μετα αυτες.
Αυτες τη δουλεια τους κανουνε και μια απο τις δουλειες τους ειναι να σου λενε οτι εισαι ο καλυτερος  εσυ και κανενας αλλος και λοιπα. Αμα μερικα παιδια τα πιστεύουνε αφυτα τα λογια και τις καψουρεύονται τοτε αυτοι εχουνε το λαθος και οχι εγω που τα λεω αλλιώς.
Και για το αλλο το παιδι που λεει πριν οτι ναι τα 120 ευρω ειναι πολλα αλλα αμα δε θελεις δε πας για μπανιο εγω λεω οτι αυτο δεν ειναι σωστο γιατι τοτε αμα ειναι να σου φερω εγω σουβλακια οταν πεινας και να σου πω "α 100 ευρώ κανει το σουβλακι και αμα θες τρως αλλιως μενεις νηστηκος".

Δε παει ετσι το πραμα να ζητανε οτι θελουνε και αμα βρουνε το μαλακα να τα δωσει δε τρεχει μια επειδη τη γλιτωσα εγω. Εγω ξερω οτι το στούντιο ειναι για να γαμας δεν είναι ταβερνα να σου βγαζει κατάλογο με αλλη τιμη για το καθε πραγμα.
Αυτα που λενε τα λενε μη τσιμπησει κανενα θυμα και μετα να τον κοροϊδεύουνε.

Θες να κανεις κατι να δεις οτι ειμαι σωστος σε αυτα που λεω;
Αμα σου πει την αλλη φορα που θα πας η τσατσα οτι το κανονικο 50 το 69 70 το ελευθερο 80 το μασαζ 90 και το μπανιο με τη κοπελα 120, πες της εγω θελω να τα κανω ολα μαζι και κανονικο και ακαποτο και μασαζ και μπανιο με τη κοπελα να δεις τι θα σου πει.Θα σου πει για ολα 300 ευρω;.

[size=20pt]Όχι δε θα σου πει θα σου πει λιγοτερα και δε το κανει γιατι σου κανει εκπτωση η επειδη σε ξερει αλλα γιατι ολα αυτα ειναι του αερα που λενε και δε εχουνε προβλημα να τα κανουνε και τζαμπα αλλα περιμενουνε το μαλακα για να του τα παρουνε[/size]. Δε ξερω αν με καταλαβαίνεις τι θελω να πω αλλα ετσι  λεω εγω οτι ειναι τα πραγματα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ανεξέλεγκτε έχεις συγκροτημένη αυθεντική σκέψη.
Επιβεβλημένη η αναδημοσίευση για να ανοίξουν τα στραβά τους τα κορόϊδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λ.ιωνιας 12
πισω απτον σταθμο αττικη
ειναι η κολλητη του μπουρδελομορτη δικε μου :2funny:
μην σε φρικαρει η τραβελοτσατσα που βηχει και μιλαει σαν νταλικιερης :2funny:

τυπε δεν φευγει αυτη απο εκει μεχρι να αποφασισω επιτελους να παω να την τιμησω.

Ειναι σημαδιακο... Σαββατοκυριακα την εχεις πετυχει?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ανεξέλεγκτε έχεις συγκροτημένη αυθεντική σκέψη.
Επιβεβλημένη η αναδημοσίευση για να ανοίξουν τα στραβά τους τα κορόϊδα.

Ο ανεξελεγκτος, δεν εχει μονο συγκροτημενη σκεψη, αλλα λεει το αυτονοητο χωρις να τον βαραινει καμια συνηθεια, η προιστορια, η αλλου ειδους σχεση με τα στουντιο. Ειδικα στο σημερινο οικονομικο πλαισιο, οι παρατηρησεις του αποκτουν μεγαλυτερη βαρυτητα.
Ετσι ειναι..."περιμενουνε το μαλακα για να του τα παρουνε"...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οπλίτα farkeli (υποβαθμίστηκες στο έσχατο  :2funny:), εμείς οι ήρωες θα γαμάμε (αν ζούμε :2funny:) τις νοσοκόμες και άσε τους Στρατηγούς να βγάζουν λόγους...
:2funny: :2funny: :2funny:

... αμα λετε οτι εισαστε γνωστοί με τις κοπελες και ειστε φιλοι πηγενετε να της πητε να σας κατσουνε χωρις λεφτα ή να κατσουνε στο δοματιο 10 λεπτα παραπανω να δε΄ιτε τι θα σας πουνε μετα αφτες. Αφτεσ τη δουληα τουσ κανουνε και μια απο τις δουλειες τους ειναι να σου λενε οτι εισαι ο καλυτερος  εσυ και κανενας αλλος και λοιπα. ...
:thumbsup:
Και να συμπληρώσω ότι ούτως ή άλλως οι κοπέλες με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (ερωμένης, συζύγου κλπ) δεν "κάθονται παραπάνω" αν δεν έχουν "κάτι" να κερδίσουν.
Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, σεβόμενος (σαφώς) τις πιθανές αντίθετες απόψεις, που εύχομαι (ειλικρινά) να είναι οι περισσότερες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup:
Και να συμπληρώσω ότι ούτως ή άλλως οι κοπέλες με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (ερωμένης, συζύγου κλπ) δεν "κάθονται παραπάνω" αν δεν έχουν "κάτι" να κερδίσουν.
Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, σεβόμενος (σαφώς) τις πιθανές αντίθετες απόψεις, που εύχομαι (ειλικρινά) να είναι οι περισσότερες...

Σωστος  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για μενα το μεταξουργειο δεν αξιζει τοσο παντως.

αφου ειναι 15 ευρω φαντασου τι πατσουρες θα γαμησεις.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δεν θα το έλεγα αυτό!!Εγώ σήμερα με μόλις 15 ευρώ γάμησα πιπινάκι του γάλακτος καινούριο στη δουλειά!
Επιβεβαιώνω !  ;)

Εξόρμηση στην πρωινή βάρδια κυρίως στο Μεταξουργείο.Αρχικά ξεκίνησα απ Αλκιβιάδου 16Α για προθέρμανση στην βουλγάρα την Ντιάνα.
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Κλαούντια κοντή,λεπτή,πρόσωπο τραχύ,μελαμψη με ακάποτο και πρωκτικό.Στον όροφο ήταν γεματούλα ξανθιά με μακριά μαλλιά και τατού
στο μπράτσο με ακάποτο και πρωκτικό.Έχει δουλέψει και στο κάτω.Αμφότερες αδιάφορες.Η περιοχή της Φυλής γεμάτη σκουπίδια.
Κάθοδος στο μεταξουργείο εδώ είχε σκουπίδια άλλου είδους.Πάρα πολλοί αλλοδαποί συμμορίτες να κάνουν πηγαδάκια και πάρα πολλοί τοξικομανείς στην Ιάσωνος και την Καλλέργη.
Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η Μόνικα ξανθιά γεματούλα εκεί που πρέπει με πρωκτικό.Στον όροφο ήταν η Άντζελα το βλοσυρό μελαχρινό ποντίκι που δούλευε παλιά στο Φωκ 27 υπόγειο.Πρωκτικό.Έχει χρησιμοποιήσει και το όνομα Στέλλα.
Ιάσωνος 44 ψηλή καστανή με πιασμένα μαλλιά,λευκή,γεμάτη με ατσούμπαλο σώμα,αλβανικά χαρακτηριστικά.
Ιάσωνος 46 μεσαίο ξανθιά,κανονικών κιλών,με κοτσιδάκι,όχι ωραίο σώμα,λευκή,αλβανικά χαρακτηριστικά.Ακάποτο τσιμπούκι.Στο αριστερό παρουσιάστηκαν 2 καινούριες με μακριά μαύρα μαλλιά,λευκό δέρμα,αμφότερες παχουλές.Αλβανικά χαρακτηριστικά.Κανονικό πρόγραμμα.Η παρτούζα κοστίζει 30 ευρώ.Για τα μπάζα όμως!!
Ιάσωνος 37 ισόγειο η Ιωάννα ανακοίνωσε το πρόγραμμα 15 ευρώ με πρωκτικό.Κατα καιρούς και ανάλογα με τις αναδουλείες που έχει ,έχει ανακοινώσει και ακάποτο τσιμπούκι τελειωτικό με 20 ευρώ.
Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο καινούρια παχουλή με μακριά μαλλια και ολόσωμο μαύρο.Μπάζο!Στον όροφο είναι κλασσικά η άσχημη φαφούτα μεγαλοκοπέλα που δουλεύει τον τελευταίο μηνά εκεί.Καμιά αλλαγή προς το καλύτερο και στα 2 αυτά μαγαζιά!
Ιάσωνος 33 ήταν ξανθιά μεγαλοκοπέλα κανονικών κιλών μέτρια προς ωραία με 69.Σκυλέ φάτσα.Αλβανικά χαρακτηριστικά.
Ιάσονως 30 υπόγειο καινούρια ξανθιά κοπέλα με καρέ μαλλί.Γεματούλα όχι χονδρή.Λευκή μέτριας εμφανίσεως.Στον όροφο τσατσά ήταν η Αντζυ και παρουσίασε ένα καινούριο
λεπτό,καστανό με μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα.Ωραίο αλλά το χαλούσε λίγο η μεγάλη μύτη που είχε.
Ιάσωνος 19 ισόγειο η κοντή όμορφη κοπέλα,λεπτή,με μακριά μαλλιά καστανά που είναι συνήθως εκεί.Στον όροφο παρουσιάστηκε νταρνανογκόμενα ελαφρώς γεμάτη,ξανθιά,λευκή με ολόσωμο μαύρο.Απλώς ωραία.
Κολώνου 48 ήταν η Λώρα,Ρωσίδα γνωστή μιλφ απο Αγκύρας 12,Διδύμου 16 και 20 καθώς και αλκαμένους 113.Εδώ με μόλις 10 ευρώ υποθέτω χωρίς εξτρά.
Κολώνου 32 υπόγειο ήταν παχουλή,κοντή,λευκή και ξανθιά μεγαλοκοπέλα.Μπάζο.Ρώσικα χαρακτηριστικα.Στον όροφο ήταν μελαμψή,αθίγγανη κοπέλα,κοντή και λεπτή με τατού στην κοιλιά της.Ομοιότητα με λατίνα,μακρυά μαύρα μαλλιά και έχει δουλέψει και στο 32 υπόγειο καθώς και στα απέναντι κτίρια.Απλώς όμορφη,
Κολωνού 27 ισόγειο καινούριο έκφυλο μωρό με σκυλε πρόσωπο!!Φορούσε δερμάτινο sexy κορμάκι,κορμί με καμπύλες,αρμονικά κατανεμημένα κιλάκια.Μακρυά μαύρα μαλλια.69.Δέχεται και παρτούζα.Το όνομά της είναι Σακίρα.Είναι μεγαλοκοπέλα και καμία σχέση δεν έχει με την γνωστή Σακίρα.Όποιος δοκίμασε ας γράψει κάτι.
Κεραμικού 13 υπόγειο κοπέλα ξανθιά με μακριά μαλλιά.Αλβανικά χαρακτηριστικά,λευκή.Μέτρια εμφάνιση.Στο ισόγειο είναι ένα ψηλό,λευκό,με μακριά μαύρα μαλλιά,αδύνατη
και έχει τατού στο μπράτσο.Ωραίο μωρό προσφέρει και 69 και ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα εκεί στην ίδια βάρδια!!Στον όροφο ήταν ένα μωρό με μαύρα μαλλιά προς το μακρύ είχε πολύ σκυλέ καυλωτικό πρόσωπο και πρόσφερε και αυτό 69.Κανονικών κιλών,
Ακομινάτου στο ισόγειο ήταν ένα μελαμψό με κοντά μαύρα μαλλια αδύνατη και πολύ άσχημη.
Λεωνίδου 6 ήταν μελαμψή,ξανθιά,κανονικών κιλών μέτρια προς όμορφη.
Και τέλος στο Κεραμικού 15 όροφος ανακάλυψα καινούριο πιπινάκι του γάλακτος,Ρουμάνα.Είναι η Άνδρεα Νο2 και προφανώς γίνεται για παραπλάνηση το ίδιο όνομα απο την αλυσίδα αυτή.Προσφέρει 69 και φιλάκια στα βυζάκια και στο μάγουλο.Έχει μακρυά μαύρα μαλλιά είναι αδύνατη 0% λιπαρά και στενομούνα.Κατάθεση και θα ανεβάσω κριτική εντός ολίγων λεπτών!!
Πείτε μου. Το κάνει ή δεν το κάνει επίτηδες;  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θα το έλεγα αυτό!!Εγώ σήμερα με μόλις 15 ευρώ γάμησα πιπινάκι του γάλακτος καινούριο στη δουλειά!

Ναι... ισως πρεπει να κανω μια βολτα απο εκει.
Δεν εχω παει ποτε το παραδεχομαι  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
farkeli εγώ λέω αυτό που βλέπω!Πάντως μέχρι τον κώλο δεν είχε καμία μακρύ μαλλί!!

Επισκέπτης
Ναι... ισως πρεπει να κανω μια βολτα απο εκει.
Δεν εχω παει ποτε το παραδεχομαι  :grin:

Mα, λόρδε, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν την επίσκεψη στο Μεταξουργείο. Παίζουν και καλά και κακά τεμάχια, καλές και κακές μέρες, καλά και κακά γενικώς, όπως παντού άλλωστε.

Αν δε σε ικανοποιήσουν οι πουτάνες , υπαρχει και κουλτούρα εκεί... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mα, λόρδε, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν την επίσκεψη στο Μεταξουργείο. Παίζουν και καλά και κακά τεμάχια, καλές και κακές μέρες, καλά και κακά γενικώς, όπως παντού άλλωστε.

Αν δε σε ικανοποιήσουν οι πουτάνες , υπαρχει και κουλτούρα εκεί... :2funny:

Τους ναρκομανεις φοβομουν για αυτο δεν πατουσα....
Δεν γουσταρω να βλεπω τετοιες σκηνες.

Αλλα γενικα οταν ξεκιναω για μπουρδελοτσαρκες
οι πρωτες μου επιλογες παντα ειναι Φυλης - ΛΙοσιων

και εχει τοσους δρομους εκει.... (υποκαταστηματα)  :grin:

που τρως εκει και μετα δεν θες να πας αλλου  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τους ναρκομανεις φοβομουν για αυτο δεν πατουσα....
Δεν γουσταρω να βλεπω τετοιες σκηνες.

Αλλα γενικα οταν ξεκιναω για μπουρδελοτσαρκες
οι πρωτες μου επιλογες παντα ειναι Φυλης - ΛΙοσιων

και εχει τοσους δρομους εκει.... (υποκαταστηματα)  :grin:

που τρως εκει και μετα δεν θες να πας αλλου  :grin:
Άν χαράξεις σωστά την πορεία σου με κατάλληλους ελιγμούς, έχεις την δυνατότητα να μην δεις σχεδόν τίποτα από τα "αρνητικά" της περιοχής ...  :grin:

Επισκέπτης
Aν πάντως σε χαλάει, Boldemort, μην πας. Βεβιασμένα δεν λέει... :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Επισκέπτης
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ...  :rockon: :rockon: :rockon:
Όλα ωραία!
Οπλίτα  farkeli, που τα είδες τα ωραία;;;
Γαμώ την λέσχη του Μπίλντεμπεργκ, το Δ.Ν.Τ., την τρόϊκα και το κράτος που έχουμε!

τυπε στις πουτανες μαρεσει η φαφουτιαση οχι σε μενα :2funny:
εγω βαζω χρυσα δοντια δικε μου γιατι μονο αυτα θα μου μεινουν μετα το δντ
κανω τα λεφτα μου χρυσαφι :2funny:
Απόλυτε, ο κόσμος βγάζει τα χρυσά δόντια και τα εξαργυρώνει...
Ο Γιώργος Γεωργίου έγινε πρότυπο εμφάνισης!
Βέβαια καλά κάνεις γιατί σε περίπτωση πτώχευσης θα σου χρειαστούν για να αγοράσεις κάποια πινάκια φακής... :2funny:

220 τυπε σου κανει και σφραγισμα μετα
Φωτιά οι πούστηδες και πρέπει να πάω κι εγώ.

Μια ερωτηση.... Τα μεσημερια καθημερινες στο ΦΥλης 200 υπηρεσια ειναι ακομη αυτη η ξερακιανη ρωσιδα τσατσα
που βηχει και σφυριζει εξω απο τις πορτες και ανεβαζει την μουσικη στα 10 λεπτα?
(και ειχε και την απαιτηση να δωσουμε και 30 ευρω) η Κατερινα ηταν μεν πολυ καλη στις υπηρεσιες
της και ευδιαθετη αλλα εμενα προσωπικα η εμφανιση της δεν με ειχε συναρπασει...  :-
Να ξερω να μην περναω καν δηλαδη .  :cheesy:
Πρόσφατα πήγα και ήταν αυτή.Επίσης την είδα και απόγευμα δύο φορές.Η συμπαθής καλή απογευματινή Ελληνίδα κυρία της υπηρεσίας αναρρώνει.

στις: 03/12/10, 23:11 Διδυμου 27 ισόγειο,Νικολέτα απο Φυλής 40 με ακάποτο και πρωκτικό.Λεπτή ξανθιά αλλά ...απατη.Ψευτικο τσιμπουκι και δεν αφηνει ελευθερα πιασιματα.Μακρυα και αλαργα.
Έχω αναφερθεί για την συγκεκριμένη σε αρκετά ποστ μου vasilia.Δυστιχώς την πάτησες και εσύ!
Πρόκειται για την ίδια Νικολέτα;.Γιατί στο Διδυμου 27 ισόγειο εθήτευσε πρόσφατα και έτερη Νικολέτα, καστανόξανθη και ατσούμπαλη σωματικά με ακάποτο.

Πρωί σήμερα.
Φυλής 92 κάτω ΔΙΔΥΜΟ ξανά με μελαχρινή - ξανθιά στο ίδιο στυλ η μελαχρινή κουλούρι η ξανθιά ακάποτο. Στο σαλονάκι η μελαχρινή την έπεσε στον σωλήνα και η ξανθιά με το baby doll στον π...ο μου
Ιωάννα-μελαγχροινή και Αλίνα τέως Μπεμπέ Λιλύ -ξανθιά.Δραματικά αγωνίζονταν οι κορασίδες να κρατήσουν πελάτη.
Η Ιωάννα με το που βγήκε στο σαλόνι κάρφωσε την κωλοτρυπίδα της στον σωλήνα.Την στιγμή που κάποιος πήγε να διαρρεύσει από τις άκρες προς την έξοδο, η Ιωάννα εκτέλεσε αστραπιαία αναστροφή κώλου και επικύπτουσα κάρφωσε τον κώλο της στον πούτσο του ακινητοποιηθέντος στην γωνία συναγωνιστή ενώ στήριζε τα χέρια της πλέον στον σωλήνα.Το βλέμμα, οι μορφασμοί και η εκφορά λόγου της Ιωάννας ήταν εναγώνια καθώς την παρατηρούσα ενώ ο κώλος της φυλούσε Θερμοπύλες στον πούτσο του ανθρώπου.Πουτάνα κρίση...Η Αλίνα-Χωματιανού 11κάτω γέλασε και χούφτωσε τον πούτσο μου.Είναι νωρίς για δάκρυα Στέλλα...

Την Πέμπτη το πρωί δοκίμασα την Αλίνα-τέως Μπεμπέ Λιλύ στο Μ.Προδρόμου 16 υπόγειο:
                                    [size=20pt] ΑΠΑΤΗ[/size]
Θα ακολουθήσει η δέουσα κριτική.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
jockerx όντως ήταν εκείνη την μέρα η Νικολέτα απο Φυλής 40.Έχει πάει και στο Διδυμου 27.Όσο για την άλλη Νικολέτα με το ατσούμπαλο σώμα την έχω δει και αυτήν στο Διδυμου 27.Υποθέτω οτι ο βασιλιάς πήρε την Νικολέτα απο Φυλής 40 α)λόγω προγράμματος και β)γιατί η περιγραφή του μου θύμισε ακριβώς και σε μένα την αποτυχημένη συνεύρεση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom