Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να πω οτι εχετε αδικο αν και το θεμα χωραει μεγαλη συζητηση,
πιο πολυ ομως σπαζομαι με τις μυξοπαρθενες της φυλης που ζητανε 20αρικο
το απλο,αυτο ειναι ολο,η τα μπουρδελακια στην ιασωνος 1 (μαυρο εκει ρε...)ποια η διαφορα με το ιασωνος 20 η τα υπολοιπα...γιατι δηλαδη οι αλλες που τα κανουν ολα με 20 η και με 15 (και ναι,κολο παιρνεις και ιεραποστολικα,δεν χρειαζεται να την ξεσκισεις τη κοπελα και να τη κανεις να κλαιει απ'το πονο...) δεν εχουν ψυχη,και μη μου πειτε οτι ειναι πιο ωραιες οι γκομενες στη φυλης η πιο καθαρες και παραμυθια,παω πανω απο 20 χρονια και ξερω...

Επισκέπτης
Απο ποτε θυμασαι ακαποτα στα ντελλα?...ουτε τρια χρονια,,,μη μου πεις οτι και στις αρχες της δεκαετιας του 80 ετσι ητανε γιατι τοτε μπορει να γαμαγες και χωρις μπαλονακι που λεει ο λογος..
Οι εποχές που μπορεί να γάμαγες χωρίς καπότα σύμφωνα με αναφορές μεγαλυτέρων αλλά και ιερόδουλης εκείνης της περιόδου εκτείνονται στις δεκαετίες 1960,1970.

Το όλο θέμα τιμών-υπηρεσιών συμπυκνούται στο εξής:

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ  ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΥ

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1-2 που θυμαμαι εγω το 90' που εκαναν ακαποτα η κολο ουτε καν
το ανεφεραν εξω στις υπηρεσιες,στο ελεγαν στο δωματιο,σε ρωτουσαν αν
θελεις και τοτε το εκαναν...τοτε θα ακουγοταν γελοιο και κλεψια να το εκλαβουν ως
εξτρα,ουτως η αλλως τοτε δεν υπηρχε εξτρα παρα μονο μια τιμη για ολους
και για ολα...

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ποσοι θελουν να πηδανε κολο χωρις τη θεα του?...αν δε μπορει η κοπελα ας μη το κανει...ας καθεται πιο πολυ ωρα στο δωματιο και να κανει προκαταρκτικα.Στην ιασωνος 1 η μονη που ζηταει 20 ευρο ειναι η καζακστανη Ζαννετ,επειδη ειναι σκιστοματα,,,για κανενα αλλον λογο.Η αληθεια ειναι οτι απο τη στιγμη που η τσαρκα εγινε ιντερνετικη αλλαξανε και καποια δεδομενα στα μπουρδελα.Βεβαια αυτο ωφελησε τα στουντιο που διαφημιζονται και πληρωνουν τα σαιτ που ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα.Στα μπουρδελα η μονη αλλαγη που εχει γινει ειναι οι εξτρα υπηρεσιες και ισως η πιο καλη συμπεριφορα απο ορισμενες ιεροδουλες και τσατσαδες....η καθαριοτητα ειδικα στο μεταξι παραμενει οπως ηταν και πριν τη δημιουργια των σαιτς.Παντως τα μπουρδελα εχουν μικρη αναγκη απο τα φορουμ,αφου η πλειοψηφια των πελατων τους ειναι ανθρωποι που δε γνωριζουν απο το τι γραφεται εδω μεσα.Το μεταξι κατα 70 τοις ζει απο τους μεταναστες,τη φυλης τη ξερει ολη η ελλαδα και θα παει ετσι και αλλιως...τεσπα ξεφυγα λιγο απο το θεμα.

Επισκέπτης
Αλίνα:"Στο μουνί μου!" -Φυλής 65 άνω, Φυλής 92 παλαιό και ενίοτε Φώκαιας 19.
Συμφωνω  σε  αυτα  που  λες ειναι  η  πρωτη  φορα που  επεσα  επανω  σε  αυτην δεν  την  ειχα  ξαναδει...
Αλλα  το  πολυ  να  χασω  αλλο  ενα  εικοσαρικο.Αλλα στην  υπηρεσια  δεν  θα  αρεση  αυτο γιατι ειμαι  γνωστος  της και  εχτες  που  πηγα ηταν  καμοια δεκαρια  και  δεν  εμεινε  κανενας εκτος  απο  εμενα....Για  να νιωσης  και δικαιωμενος για  αυτα  που  γραφεις  για τις  ξεπετες?
Εν τω μεταξύ εσύ θα έχεις χάσει ακόμα 20 ευρώ είτε είναι γνωστή σου η τσατσά είτε όχι-είτε αρέσει στην τσατσά είτε δεν αρέσει.
Αν είναι να προσαρμόζεσαι εσύ στις επιταγές της κοπέλας, ξέχασέ το...

Μπράβο στο 69 πάντως που και το πρωί με αυτό το αρχοντικό μιλφοειδές που έχει κρατάει ψηλά τα εμφανισιακά στάνταρ του δρόμου :thumbsup:
Πράγματι η Τάνια-Φυλής 69 κάτω, αξίζει εμφανισιακά (αρχοντική παρουσία) και φαίνεται ευγενέστατη.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και φυσικα το καλο παραδειγμα το δινει η προεδρος,30 ευρω για να γαμησεις τη βιβιαν...
και δε λεω το μπουρδελο αυτο ξεχωριζει απο τα υπολοιπα και σα χωρος και σα σερβις κατι
που ισχυε και παλια,αλλα γιατι τοτε δεν ηταν πιο ακριβο απο τα υπολοιπα?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ποσοι θελουν να πηδανε κολο χωρις τη θεα του?...αν δε μπορει η κοπελα ας μη το κανει...ας καθεται πιο πολυ ωρα στο δωματιο και να κανει προκαταρκτικα.Στην ιασωνος 1 η μονη που ζηταει 20 ευρο ειναι η καζακστανη Ζαννετ,επειδη ειναι σκιστοματα,,,για κανενα αλλον λογο.Η αληθεια ειναι οτι απο τη στιγμη που η τσαρκα εγινε ιντερνετικη αλλαξανε και καποια δεδομενα στα μπουρδελα.Βεβαια αυτο ωφελησε τα στουντιο που διαφημιζονται και πληρωνουν τα σαιτ που ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα.Στα μπουρδελα η μονη αλλαγη που εχει γινει ειναι οι εξτρα υπηρεσιες και ισως η πιο καλη συμπεριφορα απο ορισμενες ιεροδουλες και τσατσαδες....η καθαριοτητα ειδικα στο μεταξι παραμενει οπως ηταν και πριν τη δημιουργια των σαιτς.Παντως τα μπουρδελα εχουν μικρη αναγκη απο τα φορουμ,αφου η πλειοψηφια των πελατων τους ειναι ανθρωποι που δε γνωριζουν απο το τι γραφεται εδω μεσα.Το μεταξι κατα 70 τοις ζει απο τους μεταναστες,τη φυλης τη ξερει ολη η ελλαδα και θα παει ετσι και αλλιως...τεσπα ξεφυγα λιγο απο το θεμα.

Αυτό που γράψατε είναι ένα μικρό και καλό χρονογράφημα, αγαπητέ κύριε.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως ολα αυτα που οπως λετε οτι ηταν κλειστα εχτες ολα τα μπουρδελα εχουν να
κανουν με το σχεδιο αναβαθμισης του κεντρου της αθηνας που οπως ειχαν πει
θα μπει σε εφαρμογη αρχες σεπτεμβρη? λεγανε οτι θα καταπολεμησουν τα ναρκωτικα και τη
πορνεια...λετε να τα κλεισουν?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
μηπως ολα αυτα που οπως λετε οτι ηταν κλειστα εχτες ολα τα μπουρδελα εχουν να
κανουν με το σχεδιο αναβαθμισης του κεντρου της αθηνας που οπως ειχαν πει
θα μπει σε εφαρμογη αρχες σεπτεμβρη? λεγανε οτι θα καταπολεμησουν τα ναρκωτικα και τη
πορνεια...λετε να τα κλεισουν?

Μήπως ήταν κλειστά επειδή χτες 2/9 στις 8 μ.μ. υπήρχε συνέλευση του "Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας"; (για τη συνέλευση το ξέρω από την πρώτη σελίδα του σάιτ όπου η πρόσκληση είχε αναρτηθεί χτες).

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΓΡΙΟΠΑΠΑΡΑ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνάδελφε συγγνώμη...
απλά εδώ,
σε αυτό το θρεντ,
μπορώ να ποστάρω,
άσχετα θέματα  ;)

Επισκέπτης
4/9/2010-Σαββατιάτικη απογευματινή περιήγηση:
Σκοτεινό παραπέτασμα (Αλκαμένους 117)-Τζίνα.Μελαγχροινή, σκουρόχρωμη, ολίγον ευτραφής "αθίγγανη", "εκ Πύργου Ηλείας η Καλαμάτας" με αντιαισθητικό μεγάλο αναλογικά κώλο και λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Επιστρατεύτηκαν διόπτρες νυκτός του Στρατού  :sunglasses:
Ανιχνεύτηκαν ίχνη πλαδαρότητας και στον κώλο.
Η Τζίνα άνοιξε την πόρτα του δωματίου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σαλόνι για να βγει.
Πριν βγει, στάθηκε στο κούφωμα της πόρτας με πλάτη στο σαλόνι και μισοανοιγμένη πόρτα ενώ κρατούσε το χερούλι της.Ήταν ορατή αχνά κατά το ήμισυ καθέτως.Δεν μίλαγε στον πελάτη του δωματίου.Ούτε αυτός στην Τζίνα.
Περίμενε να ολοκληρώσει το λογίδριό της η υπηρέτρια και μετά να βγει.Για να εκτεθεί όσο το δυνατόν λιγότερο στα μάτια των πελατών του σαλονιού.Μελετημένα βήματα και πάντα στο ύψος της κουζίνας.Από μακριά κι αλάργα!
Αυτή είναι η πάγια τακτική του καταστήματος:ΠΙΣΣΑ-ΣΚΟΤΑΔΙΑ!

Ε λοιπόν, μακριά κι αλάργα κι εμείς!
Δεν ήταν η γνωστή σκατοκαργιόλα-κωλόγρια Ελληνίδα χοντρέλω τσατσά με το κοντό γκρίζο μαλλί και τα κοκκάλινα γυαλιά οράσεως.Από Λ.Καραγιάννη 35, Πιπίνου 118, Αριστομένους 72 και Φυλής 69 άνω με το Χριστινάκι.

Ευχαριστω πολυ δια τας φιλοφρονησεις σας κυριε jockerx.Kaταβαλλω φιλοτιμες προσπαθειες
οπως διορθωσω την ορθογραφια μου.Σας ευχαριστω και για την αφιερωση.Παντως σχετικα με το σιγμα αρχικο και τελικο υπαρχουν και χειροτερα βλεπε giasou!Αυτος εχει μανια με το θητα.
Ο giasou είναι giasou Kitso mou leventi !
Εσείς είσθε προφέσορας.Ατενίσατε το διηνεκές και μην συγκρίνεστε με τον giasou.

H γνωστή Άντελλα μοντέλο-κομοδίνο που δούλευε στο Φ25Β πριν 2-3 χρόνια??Επέστρεψε η πρόκειται για άλλη?
Άλλη.

Σάββατο βράδυ : μεταξύ 12 παρά & 12 και, στην Φυλής.
Φυλ. 59 άνω: Μια ξανθούλα, ακλούλα με σαρκώδη χείλη & εμφανή η καισαρική.  Παίζει & απογεύματα στο 67.
Πότε;.Τρίτη βάρδια,μεταμεσονύχτια;

Πιπ. 65: Η Άνκα. Εδοκιμάσθη αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιολογο για να κάψω την πίτσα που έφαγα βλέποντας την Εθνική. Βοήθησε και το γεγονός ότι δεν είχε κόσμο εκεί. Επίσης, η τσα2 ήταν ευγενική (όχι σαν μια άλλη ξανθιά που είναι μέσα στην ξινίλα).
Ήταν η παχουλή γριά με το βαμμένο μαύρο κοντό μαλλί;.Είναι καινούργια εκεί.Αυτή πρέπει να ήταν διπλοβάρδια από το πρωί.
Ένα ΣΚΕΤΟ ΖΩΟ!!!.Το μυαλό της είναι κολλημένο στα 20 εύρω.Τίποτα άλλο.Είναι υποκριτικά ευγενική.

Επισκέπτης
ΠΡΩΙΝΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ - ΔΙΔΥΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/9/10
...
Απο θεμα κοσμου στα σπιτακια , κατι το οποιο μου εκανε εντυπωση ηταν το γεγονος οτι ο κοσμος ηταν αρκετος , αν αναλογιστεις  οτι στα περισσοτερα σπιτακια και μεχρι να βγει η ιερη δουλος να κανει την παρουσιαση της ο αριθμος των ατομων που περιμεναν εφτανε και τους 7. Η κινηση εδειχνε να σπαει προς την Διδυμου οπου και παλι στο σαλονακι τα ατομα που μαζευοντουσαν και περιμεναν δεν επεφταν κατω απο 3. Το γεγονος αυτο θα πρεπει να προβληματισει τους ερευνητες της Πουτανολογιας οι οποιοι μεχρι τωρα στην διατριβη τους προτειναν στους αρχαριους του αθληματος τις πρωινες ωρες της καθημερινης για πιο ανετη μπουρδελοτσαρκα - καταθεση ..
Δραματική αύξηση της ανεργίας κ.Boldemort!
Οι άνεργοι περιδιαβαίνουν απελπισμένοι τα μπουρδέλα για οφθαλμόλουτρο αναμένοντες το απομεσήμερο για να ψωνίσουν φθηνά η να περισυλλέξουν τα υπολείμματα των λαϊκών αγορών!
Ήγγικεν η ώρα που οι οίκοι θα αναγκασθούν να καθιερώσουν τιμές λήξεως βάρδιας! :2funny: :2funny: :2funny:

1. ΦΥΛΗΣ 134 ισογειο: Ξανθο αδυνατουλικο πιπινακι το οποιο παρουσιαστηκε μονο του μιας και η τσατσα απο οτι φαινοταν βαριοταν που ζουσε η εστω ειχε εκνευριστει απο τις αναδουλειες. Πολυ καλο πιπινι για τους πιπινολατρες που δεν εχουν και μεγαλες απαιτησεις στο στηθος μιας και το στηθακι του ηταν συμπαθητικο μεν μικρουλι δε , ονομα δεν ειπε , παρα λικνιζοταν με χαρη μπροστα μας. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.
Ήταν σχετικά ψηλό με μακρόστενο -μέτριο έως άσχημο για κάποιους- πρόσωπο;
Η Βουλγάρα Στεφανία...

2.ΦΥΛΗΣ 134 πανω: Πανω - κατω / κατω - πανω η ιδια κατασταση με το ισογειον , ξανθο με κορμακι αλλα λιγο πιο αδυνατουλι απο το κατω , κανονικη κατασταση ονομα επισης δεν ακουσα.
Λογικά η Τζέσικα επέστρεψε στην θέση της νταρντάνας βυζαρούς Μόνικας.

2.Διδυμου 8 κατω:  Η γνωστη "ευγενικη" τσατσα της Διδυμου στο κατω , αυτη τη τυπισσα θα ηθελα να την παρω , με ερεθιζει το στυλακι της , η κοπελα ηταν η κλασσικη ξανθια τσεχα που δουλευει εκει τα πρωινα , ελαφρως γεματουλα αλλα τα εχει ωραια πανω της , η τσατσα ειπε το ονομα της αλλα τα λεει τοσο περιεργα με την ψιλη φωνουλα της οπου δεν μπορεσα να συγκρατησω ονομα.
Λογικά η μεσήλικη και πλέον Λίλιαν από Τροφωνίου 11 άνω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρα ηταν ευστοχη η παρατηρηση μου με τον τοσο κοσμο!!!

Μου κανε και μενα εντυπωση , γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που σκαω πρωι στην Φυλης. Τοσος κοσμος? και καθημερινη? Ειναι αυτο που λες μαλλον.

Οσο για το Φυλης 134 στο ισογειο ναι , η στεφανια πρεπει να ηταν ειπα να το βαλω επειδη την θυμομουν απο παλαιοτερη μπουρδελοτσαρκα σε πρωινη βαρδια (30/8) αλλα ειπα να το επιβεβαιωσει καποιος εμπειροτερος. Για μενα παντως εχει "ασχημο" μεν προσωπο αλλα με σεξυ τροπο. Ψιλο εκφυλη μια καταθεση την αξιζει.  

για το 2. δεν εχω ιδεα βασιζομαι πανω σου  :grin:

Στο 3. ακριβως... ακουσα ενα "..ΙΑΝ" στο τελος απο την "ευγενικη" τσατσα του ισογειου της Διδυμου .. αρα αυτο θα εβγαινε απο καποιο ΛΙΛΙΑΝ  :grin:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
''Λ.Καραγιάννη 35-Αλίνα.Η παλαίμαχη αν όχι αείμνηστη ηθοποιός "Αφροδίτη Γρηγοριάδου" προς το καλύτερο.
Δίδυμο με τον Βύρωνα Πάλλη (Δικηγόρος Λαμπύρης) στην δεκαετία του 1960-1970 πρωταγωνίστησε σε ταινίες δράματος και μυστηρίου  τύπου " η θύελα των στεναγμών". ''

Παρατηρηση που φερνει μνημες! τοτε ασπρομαυρες ελληνικες δραματος και μυστηριου, σημερα εγχρωμες μικρου μηκους 20-30 λεπτων, τυπου ''η καυλα των αναστεναγμων''
Η Γρηγοριαδου οπως ηταν τοτε, η οπως θα ειναι τωρα?
Ταυτιζομαι με τον Λαμπιρη!

Επισκέπτης
Φυλής 109 άνω:
αυτη η καραφλη αδερφη ηταν τσατσος?παει για αυτοφωρο αν του κανεις μηνυση για κλοπη,εκτος απο κρεας κλεβει κ χρημα ο παλιοκερατας,sorry για το off topic αλλα επιβαλλεται!!
Βασικός κανόνας:
Τα λεφτά πάντα στο πορτοφόλι και το πορτοφόλι σε τσέπη.Χαιρετάμε την κοπέλα, φεύγει και μετά σηκωνόμαστε για να πλυθούμε.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :rockon: αν έχει κανεις κανένα καλο link με ελληνίδες να πηδιούνται ας μου το στήλη για να πάω για ύπνο ο καημένος :humpleg:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
:think: ούτε εν πμ δεν ήρθε και έχω λιώσει λέμε :knuppel:

Επισκέπτης
Για παραδειγμα το Χριστινακι στην Αγαθουπολεως 54 οταν βγηκε η τσατσα να παρουσιασει μονο πιπες που δεν μου πηρε... να την εβλεπες ποσο μελισταλαχτα μου μιλουσε... και εδω θα το τονισω οχι μελισταλαχτα σε στυλ τσατσας διδιμου 8 κατω... (οποιος εχει παει πολλες φορες ξερει) αλλα αληθινα μελισταλαχτα γιατι? γιατι φυσικα την ακουγε η ιδιοκτητρια...  
Η σπαστικιά σκατοκαργιόλα Χριστίνα είχε την τύχη που της άξιζε.Το έκλεισε το μπουρδέλο της.

Αναδημοσίευση:
Την είχα δοκιμάσει Φυλής 54 στο πάνω.Προσποιητά νευρικά χαμόγελα υποδοχής,κατ'ευθείαν καπότα σε πεσμένο πούτσο,υποτυπώδης πίπα μόνο στο πουτσοκέφαλο ενώ καθόταν σε απόσταση από εμένα για να μην πιάνω τίποτα.
Όπως οι μαλακισμένες Ελλεϊνίδες του 1980.
Ως αντιστάθμισμα έβαλα τη φαντασία μου σε ενέργεια,κάβλωσα και σηκώθηκα να μου κάνει πίπα στα όρθια:πέσαν οι μάσκες απότομα!!!
Ενώ τίποτα δεν είχε διαμοιφθεί ανάμεσά μας άρχισε να φωνάζει με εκνευρισμό (λες και την έπνιγε το δίκιο) οτι τώρα πρέπει να κάνουμε πισωκολητό.
Και στήθηκε αμέσως στα τέσσερα από μόνη της για να ολοκλήρωσει την ΞΕΠΕΤΑ μιλώντας σπαστικά-εκνευριστικά.
Ακολούθησαν διαξιφισμοί κατά τους οποίους άκουσα το εξής εκπληκτικό:
"Ο προηγούμενος δεν ήθελε πίπα στα όρθια,έκανε τη δουλειά του και έφυγε!!!
Πιστεύουν οτι αρπάξαν τα λεφτά και δεν πρόκειται να τα δώσουν πίσω.Γελάστηκαν παιδιά!!!.Πάρτε την αστυνομία,κάντε φασαρία και μη φοβάστε ούτε νταβατζήδες ούτε τίποτα!!!.
Οταν την είδα μετά από δύο χρόνια στου Αγαθοπόλεως 54 σηκώθηκα να φύγω αμέσως και η ευγενική τσατσά "έκανε το λάθος" να με ρωτήσει "γιατί δεν περνάς;".Εριξα ένα ξεχέσιμο,η Χριστίνα με άκουγε βουβή από την κουζίνα,η τσατσά με άκουγε με προσοχή,μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε οτι "τώρα άλλαξε η Χριστίνα,   (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) δεν είναι αυτή που ξέρατε".

Υ.Γ. Τέτοιες κουτοπονηριές έλεγε και σε μένα.Όταν άρχισε να φωνάζει στα καλά καθούμενα της λέω με ήρεμο και τρυφερό ύφος μήπως "σώσω την παρτίδα":Μωρό μου γιατί φωνάζεις; Είσαι ψυχρή και απότομη.Μόνο με ηρεμία μωρό μου γίνεται αυτή η δουλειά.

Η απάντησή της κεραυνός εν αιθρία:
Αυτά τα  "μωρό μου" να τα πεις σε καμμιά χαζή,ήρθα εδώ να κάνω την δουλειά μου και εσύ με βρίζεις.(Το άλλοθί της απέναντι στην τσατσά)

Εγώ:Τι βρισιά σου είπα;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ:Με είπες ψυχρή

Κουτοπονηριά και θρασύτητα σε όλο τους το μεγαλείο....για να φάει το 20άρι αγάμητη.
Στο Αγαθουπόλεως 54-LCD TV την πέτυχα μια-δυό φορές.Όταν οι συναγωνιστές κι εγώ κάναμε μεταβολή και φεύγαμε, στρίγλιζε ψευτοευγενικά-υστερικά καταπιέζοντας το "κακό" της:
"Μην φεύγετε,δεν ξέρετε τι χάνετε"

ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΑΠΑΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟ ΔΩ  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom