Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
KΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ
Άσχετο!
Ποιό είναι το νόημα των δυο πλυντηρίων που είναι τοποθετημένα στο σαλόνι;
1) Δουλεύουν και τα δυο; ...και κατα συνέπεια επιδιώκεται να μας περάσει το μήνυμα ότι τα σεντόνια πλένονται ανελλιπώς;
2) Χάλασαν και έχουν ξεμείνει στο σαλόνι γιατί το μπουρδέλο δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης;
3) Ή απλά κάποιος(α) το συνέλαβε ως διακοσμητικό στοιχείο;

52101944455819054020.jpg
[/quote[/URL]]
Είναι πακέτο με τον ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΠΙΤΣΟΣ ΑΝΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-Άννα από Φυλής 65 άνω και Ιάσωνος 1 που μέχρι πρότινος δούλευε στο Κολωνού 32 άνω.Μπορεί και τώρα, δεν ξέρω.Την είδε κανείς;
Κάνει την προίκα της το κορίτσι...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Τελευταία, πολύ  :priest:"χριστιανικά" μας τα λές, συναγωνιστά farkeli...
Βρε μπας και πήρες τοις μετρητοίς αυτό που σου είχα πει:
Να εντάξεις στην περιήγησή σου την εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα Αχαρνών και να ζητήσεις την φώτιση του Αγίου;
Εκτός από τις μπουρδελο-ενημερώσεις που (κατα την γνώμη μου) απαιτείται να είναι ακριβής, ακέραιες και σοβαρές ως προς την αντικειμενικότητα των πληροφοριών και των λεγομένων, όλα τα λοιπά ποστάκια ενδέχεται σε αρκετό βαθμό να γράφονται με σκοπό την καλοπροαίρετη πλάκα...  :)

Σαφώς αν κάποιος πειραχθεί ή προσβληθεί τότε πρέπει (αυτά τα ποστάκια) να διαγραφούν...

Άν κάποιος (παρότι διαγραφούν τα ποστάκια που τον πρόσβαλαν) παραμείνει στην ... "παρεξήγηση", τότε καλώς να μείνει γιατί και εμείς έχουμε την ... "δική" μας παρεξήγηση  

:2funny: :2funny: :2funny:

αυτά και πάνω από όλα να είμαστε καλά!

μην παρεξηγηθούμε μεσημεριάτικα...    :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Είναι πακέτο με τον ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΠΙΤΣΟΣ ΑΝΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-Άννα από Φυλής 65 άνω και Ιάσωνος 1 που μέχρι πρότινος δούλευε στο Κολωνού 32 άνω.Μπορεί και τώρα, δεν ξέρω.Την είδε κανείς;
Κάνει την προίκα της το κορίτσι...

:thumbsup:

Σωστός!!!

Πράγματι πριν από λίγο καιρό στο Κολωνού 32 όροφος, βρίσκονταν (περιοδικά) στο σαλόνι τρία πλυντήρια...  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εκτός από τις μπουρδελο-ενημερώσεις που (κατα την γνώμη μου) απαιτείται να είναι ακριβής, ακέραιες και σοβαρές ως προς την αντικειμενικότητα των πληροφοριών και των λεγομένων, όλα τα λοιπά ποστάκια ενδέχεται σε αρκετό βαθμό να γράφονται με σκοπό την καλοπροαίρετη πλάκα...  :)

Σαφώς αν κάποιος πειραχθεί ή προσβληθεί τότε πρέπει (αυτά τα ποστάκια) να διαγραφούν...

Άν κάποιος (παρότι διαγραφούν τα ποστάκια που τον πρόσβαλαν) παραμείνει στην ... "παρεξήγηση", τότε καλώς να μείνει γιατί και εμείς έχουμε την ... "δική" μας παρεξήγηση  

:2funny: :2funny: :2funny:

αυτά και πάνω από όλα να είμαστε καλά!

μην παρεξηγηθούμε μεσημεριάτικα...    :)
farkeli, από Πέμπτη...

www.imagerous.com/] [/URL]
www.imagerous.com/] [/URL]

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχω πεθανει Πλεζ!!!

Επισκέπτης
Υβρίζει ο κ.pleasuregiver...και αδιάβαστος και αυθάδης... :s&m_1:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίδες μια ερώτηξη: Η Αλίνα του Κω/λεως 61 (studio Αρτεμις) είναι η Αλίνα της Βούρβαχη (Orhidea)?

Αν όχι τι λέει από υπηρεσίες μιας και την βλέπω μπαμπάτσικη..:-)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom