Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ας προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε (όσο μπορούμε...) τους χαρακτηρισμούς του κώ(ο)λου  :grin:
...υστερόγραφο : Ντροπαλός κώ(ο)λος μπορεί να χαρακτηρισθεί ο κώ(ο)λος που ενώ έχει υψηλές προδιαγραφές να κάνει πετυχημένη καριέρα εντούτοις είτε η κοπέλα που τον έχει, ντρέπεται να τον (ανα)δείξει είτε ο κώ(ο)λος έχει κάποιες ανεξήγητες και ανυπέρβλητες ανα(κατα)στολές
Όπως τα γράφεις δημιουργείς την αίσθηση οτι ο κώλος είναι αυτόνομος,ενεργεί και μιλάει από μόνος του:
Η ανώτερη -αν όχι υπέρτατη- φαντασίωση περί κώλου.

Yπερτροφοδοτούμενο πλαδαρό κώλο ορίζεις;
Νομίζω οτι δεν πρέπει γιατί το "υπερτροφοδοτούμενος" έχει την έννοια του "turbo":
www.imagerous.com/] [/URL]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πιθανολογείται ότι ο κώ(ο)λος έχει αυτόνομη λειτουργία και ενεργεί από μόνος του (όπως και το κάτω "δικό" μας κεφάλι)  :2funny:

Αν υποθέσουμε την κλανιά ως ομιλία του κώ(ο)λου, τότε μπορούμε να θεωρήσουμε ότι και ο κώ(ο)λος ενίοτε μιλάει από μόνος του (κοινώς του φεύγουν ορισμένες "ψιλές") :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/44041620227287518140.jpg[/img[/URL]]

Ο συγκεκριμμένος κώ(ο)λος (κατα την γνώμη μου) είναι υπερ-τεντωμένος, υπερ-τροφοδοτούμενος και αρκετά "δουλεμένος"

Κάποιοι θεωρούν ότι ο κώ(ο)λος που τους τροφοδοτεί την καύλα είναι ο πλαδαρός κώ(ο)λος που τον αισθάνεσαι σαν να ακουμπάς μαξιλάρι από πούπουλα. Προσωπικά γούστα είναι αυτά και (νομίζω ότι) πρέπει να είναι σεβαστά.

Επισκέπτης
Πιθανολογείται ότι ο κώ(ο)λος έχει αυτόνομη λειτουργία και ενεργεί από μόνος του (όπως και το κάτω "δικό" μας κεφάλι)  :2funny:
Αν υποθέσουμε την κλανιά ως ομιλία του κώ(ο)λου, τότε μπορούμε να θεωρήσουμε ότι και ο κώ(ο)λος ενίοτε μιλάει από μόνος του (κοινώς του φεύγουν ορισμένες "ψιλές")..
Άκρως αντιαφροδισιακή αυτή η λειτουργία του κώλου.
Η αυτονομία του στο σεξ αποτελεί αντικείμενο έκστασης.Καθώς αλλάζει "πρόσωπα-γκριμάτσες" ανάλογα με τα στησίματα και την χειραγώγηση που δέχεται.Είναι ένα "πρόσωπο" της γυναίκας.

Επισκέπτης
Γιατί με ψέγεις συνάδελφε , επειδή ήμουν ειλικρινής ?
eh.gif
Η ειλικρίνεια εκτιμάται στον βαθμό που της αρμόζει.Αλλά δεν είναι δυνατόν να γελάμε με την οικτρή κατάσταση ζωής και θανάτου ενός ανθρώπου.

Επισκέπτης
πηγα διδυμου 20...πετυχα την ιβανα...δε λεω ωραια γκομενα αλλα με ξενερωσε σε πολλα η γκομενα.....''μην πειραζεις τα μαλλια μου,μη πειραζεις το προσωπο μου,μη πιανεις το προφυλακτικο εσυ'' με επρηξε.....ασε που βιαζοταν....με ξενερωσε το πουτανακι......οσο για την πιπα μια φυσιολογικη πιπα ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.....γουστα αυτα........ :pipa2:
Προβλέπω σχόλιο του jockerx στο ποστ αυτό
Σχεδόν σίγουρο δηλαδή. Στην Betfair έχει φράξει  :2funny:
Το παίζω αποστασιοποιημένος και δεν σχολιάζω... :grin:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
παίδες μια νομίζω Αλεξάνδρα η οποία ειναι ξανθιά με βυζάρες και juisy κορμί που δουλεύει στο Διδύμου το 8 το κάτω λεέι τίποτα από service? βλέπω κριτικές αλλά για μελαχροινή Αλεξάνδρα μήπως τα έβαψε για να θολώσει τα νερά καθότι διαβάζω είναι ξεπέτα? :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
παίδες μια νομίζω Αλεξάνδρα η οποία ειναι ξανθιά με βυζάρες και juisy κορμί που δουλεύει στο Διδύμου το 8 το κάτω λεέι τίποτα από service? βλέπω κριτικές αλλά για μελαχροινή Αλεξάνδρα μήπως τα έβαψε για να θολώσει τα νερά καθότι διαβάζω είναι ξεπέτα? :headbang:
Μάλλον μιλάμε για την ίδια...  ;)
Πληροφορίες  www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2048154#msg2048154]εδώ[/url]

Πάντως έχει ικανοποιητικές βυζάρες μέτριες σε μέγεθος. Ο χαρακτηρισμός "βυζάρες" έγκειται στο στήσιμο των βυζιών  ;)

Επισκέπτης
Προσοχή! Προσοχή!
Εσύ "αυτοσυλαμβάνεσαι" απροσεκτος γιατί εγώ έγραψα ότι γιορτάζει η περιοχή και όχι ο Άγιος Παντελεήμονας που (σωστά) γιόρταζε χθες
Θεωρητικά όντως.Στα παλιά χρόνια θεωρητικά και πρακτικά (με εκδηλώσεις}.
Σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκούν δύο ημέρες πλέον στα χωριά.Την παραμονή και την ημέρα μνήμης του Αγίου.Στην Αθήνα...

σε πιο απο τα 3 του 134 και τι ωρα περιπου χιστι μου ;
Kάποιος...κάπου...κάποτε...
Μην την ψάχνεις...

bakalhs:
Ὄχι. Ταλαίπωρος Γερμανὸς ἐθνοφρουρὸς (Landsturmmann) δηλ. ἠλικίας 39+.
Περίμενα να βάλεις Εύζωνα!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...[size=14pt]που στηριζει η αγαμητη Παπαρρηγα (ρε υπηρξε  αθρωπος που γαμησε αυτο  το πραμα,ημαρτον ρε,κυριε  ελεησον ρε...)[/size]
Αρα ,ηθικον διδαγμα,ηθελα  ακαποτο? καλα να παθω...

Θεός σ'χωρέσ'τον :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

http://[URL unfurl="true"]www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=52126&format=.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

[b]Τότε το ερώτημα αντιστρέφεται (ή ισχύει και) για τον συγχωρεμένο ...[/b]  :2funny:

Επισκέπτης
Κι ο πολυς κοσμος σε συνδυασμο με την περιγραφη του μετριου σερβις που παρεχει η κοπελλα, ενισχυει την αποψη μου για τα θελω της πλειονοτητας που επισκεπτεται τα μαγαζια του ειδους. Θελουν μια ομορφη εικονα, γκομεναρα με βυζαρες η δεν ξερω τι αλλο. Η ποιοτητα των υπηρεσιων δεν φαινεται να ενδιαφερει και πολυ. Κι αυτοι ειναι οι καλυτεροι πελατες! δεν ζητανε πολλα, ουτε θελουν χρονο, σε λιγα λεπτα ψεκαζουν και αλλο ενα 50ρι γραφει το κοντερ. Αυτους τους πελατες εχουμε, γιατι να δινουμε σημασια σε πραγματα που δεν τους αφορουν? κι οπως ολα τα νυχτομαγαζα εχουν κακο ποτο, κακο σερβις, οπως τα φαγηταδικα φαγητο β κατηγοριας, κι αλλα παρομοια, ετσι και τα ερωτομαγαζα πασαρουν υπηρεσιες β ποιοτητας σε φουσκωμενες τιμες. Μας αξιζουν μαλλον.
Αξίζουν στα κορόϊδα που τα δέχονται παθητικά.
Από μας βρίσκουν και θα βρίσκουν τον Δάσκαλό τους.

Revenger

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αξίζουν στα κορόϊδα που τα δέχονται παθητικά.
Από μας βρίσκουν και θα βρίσκουν τον Δάσκαλό τους.
Χωρίς καμιά παρεξηγηση.Νομίζεις οτι εσένα,εμένα,εμάς περιμένουν για να τις δασκαλεψουμε?

Επισκέπτης
το θέμα με τις τιμές των στούντιο έχει γίνει πλέον τετριμμένο. Ρώτα όποιο στούντιο θέλεις και θα δείς οτι πολύ λίγοι θα κοιτάξουν να αλλάξουν τις τιμές. Μπορούν να σου δώσουν δεκα λόγους παραπάνω απο αυτούς που θα δώσεις εσύ και θα έχουν και δίκιο στα περισσότερα. :rolleyes: καλώς η κακώς αυτές είναι οι τιμές και αναγκαστικά όσοι προτημάμε κάτι περισσότερο κάνουμε οικονομία και καταθέτουμε:think:
Μα δεν το εισπράττεις το "κάτι περισσότερο" τις περισσότερες φορές, φίλε Dawn.
Μην δέχεσαι μοιρολατρικά αυτήν την κατάσταση.
Επιλέγουμε τα καλά κορίτσια που τιμούν τον μόχθο μας είτε εργάζονται σε μπουρδέλο είτε σε στούντιο.

Επισκέπτης
...αλλά δεν το έχω σκεφθεί επαγγελματικά...
...και προκύπτει ευεργεσία ή χάρη!!!
Μπράβο συνάδελφε που το λες, ... γιατί ορισμένοι το διάβασαν και δεν το ομολογούν...
Εμείς πάντως τους καταλαβαίνουμε και τους συγχωρούμε!!!  ;)
Τελευταία, πολύ  :priest:"χριστιανικά" μας τα λές, συναγωνιστά farkeli...
Βρε μπας και πήρες τοις μετρητοίς αυτό που σου είχα πει:
Να εντάξεις στην περιήγησή σου την εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα Αχαρνών και να ζητήσεις την φώτιση του Αγίου;

Επισκέπτης
Φυλής 71 άνω-Μπάρμπορα:
εγω παλι νομιζω οτι ειναι η μονη που δεν υστερει στον τομεα παρουσιασης,γιατι?
Αυτοπαρουσιάζεται με το γνωστό αντιαφροδισιακό ηχόχρωμα φωνής εκφωνώντας ένα λογίδριο με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ψεύτικο στους ανύποπτους.Υπερβολική σοβαροφάνεια για τον χώρο.
Χθες φόραγε τα γυαλιά-ατραξιόν με τα λαμπάκια που αναβόσβηναν και με σοβαρό παράταιρο ύφος ήρθε για να εκφωνήσει τον λόγο της.
Τον Χειμώνα εμφανιζόταν με μαστίγιο-μπότες με την ίδια πάντα σοβαροφάνεια, απευθυνόμενη σε ποιους πελάτες;
Σε αυτούς που θέλουν αυταρχικό;.Έφευγε ο κόσμος αμέσως.

Επισκέπτης
Μήπως πλένει η ίδια τα αυτοκίνητα φορώντας μπικίνι; :2funny:
Όχι.Πεντάλεπτη περιδίνηση του αυτοκινήτου στους τεράστιους κυλίνδρους με τα πούπουλα οπότε εν μέσω καταιγισμού υγροσάπωνος και νερού, η υπάλληλος της Ρομίνας τσιμπουκώνει το οδηγό του αυτοκινήτου.
5 λεπτά καθαρισμός αυτοκινήτου + καθαρισμός οδηγού από τα "χοντρά" = 30 ευρώ
φερ'ειπείν... 

Πλάκα-πλάκα, όποιος καταφέρει και το ανοίξει (αδύνατον), θα κάνει χρυσές δουλειές!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom