Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν σπεύδουμε να γαμεύσουμε τη Σόνια γιατί δεν μας ενθουσιάζει ιδιαίτερα, παρά τις αποδοκιμασίες που έχουμε εισπράξει όσες φορές το έχουμε αναφέρει.
Μας φέρνει στο νου το Τσερνομπιλ. Ραδιενέργεια, Σόνια, Σόναρ, κοκ
Έχει σπάσει πολύ στο πρόσωπο η Σόνια, σε βαθμό που χρειάζεται ανακαίνιση.Με δεδομένο οτι σκοπεύει να συνεχίσει το επάγγελμα για αρκετό καιρό.
Μην σας παραπλανά η υποχθόνια φερόμενη συντρόφισσα.Δεν την λένε Σόνια!
Γκαλίνα την λένε,μετάφραση του Ελληνικού "Γαλήνη".Και προσφέρει γαλήνη αν την πετύχετε στις καλές της στιγμές.
Κανονίσετε να την επισκεφθείτε σε ώρα που δεν έχει κόσμο.Αν δεν είσθε ποδοσφαιρόφιλος, πηγαίνετε την ώρα του επικείμενου τελικού.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρακαλώ, να αναφέρεται, όποτε είναι δυνατόν, αν είναι φυσικά ή fake.
Ευχαριστώ.
Σαφώς θα γραφούν όλα όσα επισημανθούν με την οπτική αναγνώριση.
Τώρα για την τεχνική τεκμηρίωση που επιτυγχάνεται με το κοινώς λεγόμενο χούφτωμα, απαιτεί επισκέψεις σε όλες τις βυζομπαλούδες. Αυτή η δραστηριότητα  :knockinb: εκτός από αρκετό χρόνο και χρήμα προϋποθέτει να μας αρέσουν πρωταρχικά και αποκλειστικά οι βυζομπαλούδες που δεν ισχύει προσωπικά

Επισκέπτης
....
Τη Κυριακή το πρωί στην Αντριάννα στη Φωκαίας, η υπηρεσία άλλαζε σεντόνι σε κάθε πελάτη(σιδερώμενο διπλωμένο) και πέταγε και 1 γρήγορο σκουπο-σφουγγάρισμα.
Παράλληλα ζητούσε απο τους αναμένοντας εις το σαλουν να ομιλούν χαμηλοφωνως και ερωτούσε τους πελάτας μετα τη συνέρευση πως πέρασαν με τη κοπέλα
Σωστή η Κυρία......
ρε παιδιά είναι δυνατόν σε κάθε συναγωνιστή να αλλάζουν σεντόνια? (Φωκαίας 22 πάνω)
μα είναι ασύμφορο αυτό μην τρελαθούμε...
...
Στο Φωκαίας 22 άνω ύστερα απο κάθε συνέυρεση :grin: :rockon: Τι φαιβ σταρ και μαλακίες :grin:
Η συγκεκριμένη Κυρία ,ήταν σλάβα,ξανθιά 50+ άρα και ήταν Κυριακή πρωί.
Δε ξέρω τι φρίκη είχε φάει κυριακάτικα αλλά αν είναι πάντα έτσι χαλαρά παίζει να είναι η καλύτερη υπηρεσία δέλων Αθηνών και περιχώρων...
Μπράβο στην Κυρία της υπηρεσίας.
Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές τις επιβραβεύουμε, συναγωνιστές.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! :o

Ένα κλιματιστικό για δυο δωμάτια !!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/81977429172812791826.jpg[/img[/URL]]

:2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ακριβώς !  :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Που τα ειδες ρε φίλε τα αξιόλογα?Μονο κατι μπαζα για μενα τουλαχιστον υπαρχουν που την εχουν ακουσει λιγοοο
Αποτελεί προσωπική σου εκτίμηση και δεν αντιλέγω  :)
Εσύ έχεις δει κάπου κάτι αξιόλογο τις τελευταίες 100 ημέρες;  :think:
Σε ρωτάω γιατί δεν έχω δει (με όλο τον σεβασμό) κάποια ενημέρωση σου  :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η μοναξιά δεν έχει το θλιμένο χρώμα στα μάτια της συννεφένιας γκόμενας ...

Δεν ανοίγει τα πόδια της με πνιχτά γελάκια, βοϊδίσιο βλέμμα, κοφτούς αναστεναγμούς και ασορτί εσώρουχα ...

Η μοναξιά,

έχει το χρώμα των Πακιστανών η μοναξιά...

Επισκέπτης
Babel:
Φυλής 200 Ξανθή μεγαλοκοπέλα με υπερτροφοδοτούμενο κώλο με ολίγην κυτταρίτιδα.
Yπερτροφοδοτούμενο κώλο θα ορίσουμε τον πλαδαρό κώλο;
Η την turbo-κωλάρα που σε εκτοξεύει στα ουράνια;
www.imagerous.com/] [/URL]
Τοποθετήσου farkeli ως νονός της έκφρασης αυτής.
67 πάνω. Η Αλίνα “στο μουνί μου”. Αθώα στη φάτσα πιπίνα με πανέμορφο στήθος και διαφορούμενες κριτικές. Ακα, 69.
Φυλής 65 άνω εννοούσες.
Αλίνα "στο μουνί μου".Η σπασαρχίδω γλωσοκοπάνα:Μπορου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου...
Και η τελική δήλωση της Αλίνας:ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ας προσπαθήσουμε να απλοποιήσουμε (όσο μπορούμε...) τους χαρακτηρισμούς του κώ(ο)λου  :grin:

[size=12pt]τροφοδοτούμενος[/size] χρακτηρίζεται ο κώ(ο)λος που τροφοδοτεί ιδιαίτερα και σημαντικότερα ως προς τα λοιπά στοιχεία (βυζιά, πρόσωπο, κορμί κλπ) την καύλα (μας)

[size=12pt]Υπερ[/size]-τροφοδοτούμενος χρακτηρίζεται ο κώ(ο)λος που τροφοδοτεί την καύλα (μας) πάνω από τον μέσο όρο ή πάνω από τον κανονικό όρο τροφοδσίας

[size=12pt]Υπο[/size]-τροφοδοτούμενος χρακτηρίζεται ο κώ(ο)λος που τροφοδοτεί την καύλα (μας) κάτω από τον μέσο όρο ή κάτω από τον κανονικό όρο τροφοδσίας

Σαφώς υπάρχουν και άλλοι χαρακτηρισμοί του κώ(ο)λου   :grin:

Συγκεκριμμένα, μπορούμε να έχουμε :

υπερ-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο χωρίς αναγκαστικά να είναι και πληθωρικός ή φουσκωτός ή πλαδαρός
υπο-τροφοδοτούμενο κώ(ο)λο ο οποίος ενδέχεται να είναι φουσκωτός ή εξαφανισμένος ή ... "ντροπαλός"

υστερόγραφο : Ντροπαλός κώ(ο)λος μπορεί να χαρακτηρισθεί ο κώ(ο)λος που ενώ έχει υψηλές προδιαγραφές να κάνει πετυχημένη καριέρα εντούτοις είτε η κοπέλα που τον έχει, ντρέπεται να τον (ανα)δείξει είτε ο κώ(ο)λος έχει κάποιες ανεξήγητες και ανυπέρβλητες ανα(κατα)στολές

αυτά... περι κω(ο)λων  :2funny:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Babel:Yπερτροφοδοτούμενο κώλο θα ορίσουμε τον πλαδαρό κώλο;
Η την turbo-κωλάρα που σε εκτοξεύει στα ουράνια;
www.imagerous.com/] [/URL]
Τοποθετήσου farkeli ως νονός της έκφρασης αυτής.Φυλής 65 άνω εννοούσες.
Αλίνα "στο μουνί μου".Η σπασαρχίδω γλωσοκοπάνα:Μπορου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου-μπουρου...
Και η τελική δήλωση της Αλίνας:ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥ!!!

Για το Φ200, μεγάλος-στρογγυλός & μαλλον πλαδαρός ήταν. Ειχε και λιγη κυτταριτιδά

Για Αλινά, ναι σωστος στο ντεποσπιτο την έβρικα.
Με την Αλίνα συντροφέ είχα περάσει καλα στο 92.... Αλλα σε συνδυασμό με τη δική σου εμπειρία προκύπτει ότι μάλλον είναι με τα φεγγάρια της.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ωχ...ρε φαρκελι,χτυπησες το αδυνατο σημειο μου τωρα...κατανοητος 100%...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom