nikolaos656
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ντον εσυ πρεπει να εισαι 45αρης
λογικα αν εχεις καλη σχεση δεν πρεπει να πηγαινεις μπουρδελα τουλαχιστον οχι πανω απο μια φορα τον μηνα για κανα καινουριο τεμαχιο...πρεπει ομως να βγαζεις τα γουστα με την κοπελα σου και αυτο νομιζω ειναι το μειον με τις ελλ(ε)ηνιδες...ειναι πολυ συντηρητικες και ξενερωτες...τι αποψη εχεις επ αυτου;
θελει το κοινο να ακουσει τις σεξουαλικες σου συμβουλες για να εξοικονομουμε και χρημα απο τις πουτανες...
υγ ως καθηγητρια πρεπει να μιλας με βιβλιογραφικες αναφορες και παραθεσεις οχι με προσωπικες εμπειριες μονο...τα ερωτηματα ειναι της μαιευτικης σωκρατικης σχολης για να δινουν αφορμη για διαλογο..οχι προσωπικα
αυτη εναι η απαντηση ομως αγαπητε δροσοσταλιδα!
θα σε σωσει η συμβουλη μου...
π.χ σας φαινεται πολυ φυσιολογικο να μας γαματε απο κωλο σωστα??? για φανταστειτε να ερθει η κοπελα σας την ωρα του σεξ και να σας πει "μωρο μου ασε με να σου βαλω δαχτυλο" θα τσινισετε ή οχι
αρχισε να ζητας εσυ θεληματα.ρε ποιά είναι η συμβουλή δηλαδή. Δώσε ένα παράδειγμα γιατι είμαι λίγο στόκος. Πχ σήμερα που ήθελαν κάτι ζώα, να τις βοηθήσω σε μια δουλεία ήταν όλο γλύκες και χαρές. Και οτι είμαι το καλύτερο παίδι και μαλακίες. Βέβαια ποτέ δεν με έχουν καλέσει για καφέ ή να με ρωτήσουν τι κάνω ή τετοια. Οκ, δεν λέω οτι είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, αλλα μου την δίνει το γλύψιμο οταν θέλουν χάρη. Δηλαδή την επόμενη φορά αν τους πώ "πάρτε μου απο μία πίπα η κάθε μία" θα έχω άδικο;
θλιμμένος νούφαρος.
σε βρισκω πολυ σωστη και προχωρημενη...παντως το θεμα του πρωκτικου ειναι πολυ παρεξηγημενο και υπερτιμημενο θε ελεγα...δεν νομιζω οτι απασχολει πραγματικα τους περισσοτερους..εως και απωθει αρκετους θα ελεγα...μιλαω για πιο ΄΄απλα΄΄ πραγματα...ειμαι της αποψης οτι για ενα καλο κρεββατι θα πρεπει να συζητας με τον συντροφο σου τις ανασφαλειες σου, τις φαντασιωσεις σου κλπ, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα.
Ειναι γεγονος ομως, οτι για το σεξ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για τους αντρες , απο την αποψη οτι λογω φυσης , νοοτροπιας και δεν ξερω τι αλλο, σας βγαινουν καποια γουστα που δεν σας φαινονται περιεργα οπως σε εμας τις γυναικες
π.χ σας φαινεται πολυ φυσιολογικο να μας γαματε απο κωλο σωστα??? για φανταστειτε να ερθει η κοπελα σας την ωρα του σεξ και να σας πει "μωρο μου ασε με να σου βαλω δαχτυλο" θα τσινισετε ή οχι
Το να πηγαινετε στα μπουρδελα σας δινει αυτη την ανεση να κανετε οτι θελετε με την κοπελα που πληρωνετε, και εχετε και απαιτησεις (λογικο ειναι τα χρηματα σας δινετε)
ρε ποιά είναι η συμβουλή δηλαδή. Δώσε ένα παράδειγμα γιατι είμαι λίγο στόκος. Πχ σήμερα που ήθελαν κάτι ζώα, να τις βοηθήσω σε μια δουλεία ήταν όλο γλύκες και χαρές. Και οτι είμαι το καλύτερο παίδι και μαλακίες. Βέβαια ποτέ δεν με έχουν καλέσει για καφέ ή να με ρωτήσουν τι κάνω ή τετοια. Οκ, δεν λέω οτι είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, αλλα μου την δίνει το γλύψιμο οταν θέλουν χάρη. Δηλαδή την επόμενη φορά αν τους πώ "πάρτε μου απο μία πίπα η κάθε μία" θα έχω άδικο;
θλιμμένος νούφαρος.
αν εξαιρεσεις αυτο(οταν εχεις σχεση)ειμαι της αποψης οτι για ενα καλο κρεββατι θα πρεπει να συζητας με τον συντροφο σου τις ανασφαλειες σου, τις φαντασιωσεις σου κλπ, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα.
Ειναι γεγονος ομως, οτι για το σεξ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για τους αντρες , απο την αποψη οτι λογω φυσης , νοοτροπιας και δεν ξερω τι αλλο, σας βγαινουν καποια γουστα που δεν σας φαινονται περιεργα οπως σε εμας τις γυναικες
Το να πηγαινετε στα μπουρδελα σας δινει αυτη την ανεση να κανετε οτι θελετε με την κοπελα που πληρωνετε, και εχετε και απαιτησεις (λογικο ειναι τα χρηματα σας δινετε)
σε βρισκω πολυ σωστη και προχωρημενη...παντως το θεμα του πρωκτικου ειναι πολυ παρεξηγημενο και υπερτιμημενο θε ελεγα...δεν νομιζω οτι απασχολει πραγματικα τους περισσοτερους..εως και απωθει αρκετους θα ελεγα...μιλαω για πιο ΄΄απλα΄΄ πραγματα...
εθιξες το αγαπημενο μου φετιχ...με μενα νο προμπλεμ...για το πως να το ζητησεις δεν ξερω...φροντισε να ναι περιποιημενα τα ποδαρακια και βαμμενο το νυχακι κοκκινο και θα ρθει μονο του...το πρωκτικο το εθεσα ως παραδειγμα καλε μου, ας το πω αλλιως:
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???
αν εξαιρεσεις αυτο(οταν εχεις σχεση)
συμφωνω απολυτα!![]()
αν δεν εισαι ανετη με τον συντροφο σου με ποιον θα εισαι?!το πρωκτικο το εθεσα ως παραδειγμα καλε μου, ας το πω αλλιως:
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???
δε διαφωνω αλλα να χωρισει.οχι να παει με αλλη!αγαπη μου γλυκια αν δεν μπορεις να ικανοποιησεις τον αντρα σου στο κρεβατι αυτο ειναι φυσικη συνεπεια
κι εδω ερχομαι κι λεω το εξης (αν και χιλιο ειπωμενο): η γυναικα στον εξω κοσμο πρεπει να ειναι κυρια και στο κρεββατι πουτανα (ψυχη και σωμα), εκει να δεις αν τον εχεις τον αντρα μεσα στο βρακι σου ή τρεχει στα μπουρδελα
εθιξες το αγαπημενο μου φετιχ...με μενα νο προμπλεμ...για το πως να το ζητησεις δεν ξερω...φροντισε να ναι περιποιημενα τα ποδαρακια και βαμμενο το νυχακι κοκκινο και θα ρθει μονο του...
προσωπικα παντα τα εχω περιποιημενα αν και το κοκκινο δεν ειναι το χρωμα μου,
δυστυχωs δεν ειναι θεμα..."διαπραγματευσηs".....Αν θα το μαθειs, θα το μαθειs μετα το "φονο".....Και τοτε χωριζειs...οχι πριν....Για να υπαρξει τιμωρια , πρεπει πρωτα να γινει το.."εγκλημα".....Εγω δεν ξερω κανεναν να το εθεσε προκαταβολικα ωs θεμα, προτου το κανει δλδαν δεν εισαι ανετη με τον συντροφο σου με ποιον θα εισαι?!
δε διαφωνω αλλα να χωρισει.οχι να παει με αλλη!
δε το διαπραγματευομαι αυτο!
εγω ειμαι στην προκειμενη περιπτωση αλλα μιλαμε για τον μ.ο. γυναικων και αντρων αντιστοιχααν δεν εισαι ανετη με τον συντροφο σου με ποιον θα εισαι?!
δε διαφωνω αλλα να χωρισει.οχι να παει με αλλη!
δε το διαπραγματευομαι αυτο!
![]()
![]()
![]()
ποιο ειναι;
![]()
Στη σχολή γυναικών , δεν θα έπρεπε να μαθαίνουν οι κορασίδες, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν για καφέ με άγνωστους τύπους αν δεν γουστάρουν να γαμηθούν μαζί τους;