Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
λογικα αν εχεις καλη σχεση δεν πρεπει να πηγαινεις μπουρδελα τουλαχιστον οχι πανω απο μια φορα τον μηνα για κανα καινουριο τεμαχιο...πρεπει ομως να βγαζεις τα γουστα με την κοπελα σου και αυτο νομιζω ειναι το μειον με τις ελλ(ε)ηνιδες...ειναι πολυ συντηρητικες και ξενερωτες...τι αποψη εχεις επ αυτου;
θελει το κοινο να ακουσει τις σεξουαλικες σου συμβουλες για να εξοικονομουμε και χρημα απο τις πουτανες...

υγ  ως καθηγητρια πρεπει να μιλας με βιβλιογραφικες αναφορες και παραθεσεις οχι με προσωπικες εμπειριες μονο...τα ερωτηματα ειναι της μαιευτικης σωκρατικης σχολης για να δινουν αφορμη για διαλογο..οχι προσωπικα

ειμαι της αποψης οτι για ενα καλο κρεββατι θα πρεπει να συζητας με τον συντροφο σου τις ανασφαλειες σου, τις φαντασιωσεις σου κλπ, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα.
Ειναι γεγονος ομως, οτι για το σεξ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για τους αντρες , απο την αποψη οτι λογω φυσης , νοοτροπιας και δεν ξερω τι αλλο, σας βγαινουν καποια γουστα που δεν σας φαινονται περιεργα οπως σε εμας τις γυναικες
π.χ σας φαινεται πολυ φυσιολογικο να μας γαματε απο κωλο σωστα??? για φανταστειτε να ερθει η κοπελα σας την ωρα του σεξ και να σας πει "μωρο μου ασε με να σου βαλω δαχτυλο" θα τσινισετε ή οχι
Το να πηγαινετε στα μπουρδελα σας δινει αυτη την ανεση να κανετε οτι θελετε με την κοπελα  που πληρωνετε, και εχετε και απαιτησεις (λογικο ειναι τα χρηματα σας δινετε)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αυτη εναι η απαντηση ομως αγαπητε δροσοσταλιδα!
θα σε σωσει η συμβουλη μου...

ρε ποιά είναι η συμβουλή δηλαδή. Δώσε ένα παράδειγμα γιατι είμαι λίγο στόκος. Πχ σήμερα που ήθελαν κάτι ζώα, να τις βοηθήσω σε μια δουλεία ήταν όλο γλύκες και χαρές. Και οτι είμαι το καλύτερο παίδι και μαλακίες. Βέβαια ποτέ δεν με έχουν καλέσει για καφέ ή να με ρωτήσουν τι κάνω ή τετοια. Οκ, δεν λέω οτι είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, αλλα μου την δίνει το γλύψιμο οταν θέλουν χάρη. Δηλαδή την επόμενη φορά αν τους πώ "πάρτε μου απο μία πίπα η κάθε μία" θα έχω άδικο;

θλιμμένος νούφαρος.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
π.χ σας φαινεται πολυ φυσιολογικο να μας γαματε απο κωλο σωστα??? για φανταστειτε να ερθει η κοπελα σας την ωρα του σεξ και να σας πει "μωρο μου ασε με να σου βαλω δαχτυλο" θα τσινισετε ή οχι

σχετικά με αυτό δεν θα είχα πρόβλημα, αρκεί να έχει μικρά δάχτυλακια.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε ποιά είναι η συμβουλή δηλαδή. Δώσε ένα παράδειγμα γιατι είμαι λίγο στόκος. Πχ σήμερα που ήθελαν κάτι ζώα, να τις βοηθήσω σε μια δουλεία ήταν όλο γλύκες και χαρές. Και οτι είμαι το καλύτερο παίδι και μαλακίες. Βέβαια ποτέ δεν με έχουν καλέσει για καφέ ή να με ρωτήσουν τι κάνω ή τετοια. Οκ, δεν λέω οτι είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, αλλα μου την δίνει το γλύψιμο οταν θέλουν χάρη. Δηλαδή την επόμενη φορά αν τους πώ "πάρτε μου απο μία πίπα η κάθε μία" θα έχω άδικο;

θλιμμένος νούφαρος.
αρχισε να ζητας εσυ θεληματα.
πχ οταν ενας συναδελφος παει γ εξωτερικη δουλεια φορτωσε του κατι δικο σου.
αν αρνηθει ξερεις τι θα κανεις την επομενη φορα που θα ζητησει κατι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειμαι της αποψης οτι για ενα καλο κρεββατι θα πρεπει να συζητας με τον συντροφο σου τις ανασφαλειες σου, τις φαντασιωσεις σου κλπ, ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα.
Ειναι γεγονος ομως, οτι για το σεξ τα πραγματα ειναι πιο ευκολα για τους αντρες , απο την αποψη οτι λογω φυσης , νοοτροπιας και δεν ξερω τι αλλο, σας βγαινουν καποια γουστα που δεν σας φαινονται περιεργα οπως σε εμας τις γυναικες
Το να πηγαινετε στα μπουρδελα σας δινει αυτη την ανεση να κανετε οτι θελετε με την κοπελα  που πληρωνετε, και εχετε και απαιτησεις (λογικο ειναι τα χρηματα σας δινετε)
σε βρισκω πολυ σωστη και προχωρημενη...παντως το θεμα του πρωκτικου ειναι πολυ παρεξηγημενο και υπερτιμημενο θε ελεγα...δεν νομιζω οτι απασχολει πραγματικα τους περισσοτερους..εως και απωθει αρκετους θα ελεγα...μιλαω για πιο ΄΄απλα΄΄ πραγματα...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

θλιμμένος νούφαρος.

αδικο δεν θα εχεις !!!
συγγνωμη λουκ :grin: :grin:

αλλα κι εσυ βρε παιδακι μου το εχεις χεσει τι θεμα μονο ναι λες???δλδ αν σου πουν να πας να πνιγεις θα πας ???
παν μετρον αριστον λεγανε οι προγονοι μας και ειχαν δικιο

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το να πηγαινετε στα μπουρδελα σας δινει αυτη την ανεση να κανετε οτι θελετε με την κοπελα  που πληρωνετε, και εχετε και απαιτησεις (λογικο ειναι τα χρηματα σας δινετε)
αν εξαιρεσεις αυτο(οταν εχεις σχεση)
συμφωνω απολυτα! :rockon:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
σε βρισκω πολυ σωστη και προχωρημενη...παντως το θεμα του πρωκτικου ειναι πολυ παρεξηγημενο και υπερτιμημενο θε ελεγα...δεν νομιζω οτι απασχολει πραγματικα τους περισσοτερους..εως και απωθει αρκετους θα ελεγα...μιλαω για πιο ΄΄απλα΄΄ πραγματα...

το πρωκτικο το εθεσα ως παραδειγμα καλε μου, ας το πω αλλιως:
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???
εθιξες το αγαπημενο μου φετιχ...με μενα νο προμπλεμ...για το πως να το ζητησεις δεν ξερω...φροντισε να ναι περιποιημενα τα ποδαρακια και βαμμενο το νυχακι κοκκινο και θα ρθει μονο του...

υγ αν ακουει ο whitey να κλεισει αυτια... :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
αν εξαιρεσεις αυτο(οταν εχεις σχεση)
συμφωνω απολυτα! :rockon:

αγαπη μου γλυκια αν δεν μπορεις να ικανοποιησεις τον αντρα σου στο κρεβατι αυτο ειναι φυσικη συνεπεια

κι εδω ερχομαι κι λεω το εξης (αν και χιλιο ειπωμενο): η γυναικα στον εξω κοσμο πρεπει να ειναι κυρια και στο κρεββατι πουτανα (ψυχη και σωμα), εκει να δεις αν τον εχεις τον αντρα μεσα στο βρακι σου ή τρεχει στα μπουρδελα

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν δεν εισαι ανετη με τον συντροφο σου με ποιον θα εισαι?!

αγαπη μου γλυκια αν δεν μπορεις να ικανοποιησεις τον αντρα σου στο κρεβατι αυτο ειναι φυσικη συνεπεια

κι εδω ερχομαι κι λεω το εξης (αν και χιλιο ειπωμενο): η γυναικα στον εξω κοσμο πρεπει να ειναι κυρια και στο κρεββατι πουτανα (ψυχη και σωμα), εκει να δεις αν τον εχεις τον αντρα μεσα στο βρακι σου ή τρεχει στα μπουρδελα
δε διαφωνω αλλα να χωρισει.οχι να παει με αλλη!

δε το διαπραγματευομαι αυτο!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εθιξες το αγαπημενο μου φετιχ...με μενα νο προμπλεμ...για το πως να το ζητησεις δεν ξερω...φροντισε να ναι περιποιημενα τα ποδαρακια και βαμμενο το νυχακι κοκκινο και θα ρθει μονο του...

προσωπικα παντα τα εχω περιποιημενα αν και το κοκκινο δεν ειναι το χρωμα μου,

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τα ιδια περιπου λετε απο αλλη οπτικη απλα...εννοειται πως κανενας δεν γουσταρει να γαμαει αλλου αν περναει 100% καλα καπου...απλα συνηθως αυτο σπανια συμβαινει και υπαρχουν πληθος αιτιων.λουκρητια μπορεις να αναλυσεις καποιες απο αυτες μεχρι να γυρισω οπως την φθορα της σχεσης,την ελλειψη παθους,την βαριεστημαρα,την ελλειψη ανανεωσης (εμφανισιακης )απο τις γυναικες και σεξουαλικου ενδιαφεροντος οταν βολευονται σε μια μονιμη σχεση και κυριως την ψευτικη εντυπωση του τυλιγματος-δεσιματος του γαιδαρου ιδιως μετα το στεφανι-αν και δεν εισαι παντρεμενη...
εδω να απαντησουμε και αν τελικα το θεμα σεξ ειναι το ιδιο σημαντικο για τα δυο φυλα εξισου...σε βαθος χρονου και οχι μεχρι να στεριωσει μονο η σχεση στα αρχικα σταδια που το χρησιμοποιειτε για να μας βαλετε στο βρακι σας οπως γλαφυρα περιεγραψε η σεξουλα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

δυστυχωs δεν ειναι θεμα..."διαπραγματευσηs".....Αν θα το μαθειs, θα το μαθειs μετα το "φονο".....Και τοτε χωριζειs...οχι πριν....Για να υπαρξει τιμωρια , πρεπει πρωτα να γινει το.."εγκλημα".....Εγω δεν ξερω κανεναν να το εθεσε προκαταβολικα ωs θεμα, προτου το κανει δλδ

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
εγω ειμαι στην προκειμενη περιπτωση αλλα μιλαμε για τον μ.ο. γυναικων και αντρων αντιστοιχα

θα σου απαντησω ως εξης:
ξερεις πολλους αντρες να μπορουν να μεινουν μονοι τους??πρεπει η αντικαταστατρια να ειναι ετοιμη και δοκιμασμενη πριν αφησουν κατι  σιγουρο

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

αποχρωσεις του κοκκινου και του πορτοκαλι και στην εσχατη περιπτωση γαλλικο σε συνδυασμο με καποιο σχεδιο
ευτυχως εχω πεντικουριστα με φαντασια :grin: :grin:

Επισκέπτης
Στη σχολή γυναικών , δεν θα έπρεπε να μαθαίνουν οι κορασίδες, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν για καφέ με άγνωστους τύπους αν δεν γουστάρουν να γαμηθούν μαζί τους;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Στη σχολή γυναικών , δεν θα έπρεπε να μαθαίνουν οι κορασίδες, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν για καφέ με άγνωστους τύπους αν δεν γουστάρουν να γαμηθούν μαζί τους;

Μα το κανουν για το....ιματζ.....Που πηγε το μυαλο σου??? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom