Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
επεστρεψα για λιγο αλλα θα ξαναφυγω και θα μπω μαλλον βραδυ...κοινωνικες υποχρεωσεις...καλησπερα και στην σεξουλα.... :-*
για τις παρεες εννοω αν και ποσο δεχεστε τις αντρικες παρεες με οτι αυτες συνεπαγονται για την σχεση σας απο θεμα χρονου που καταναλωνει ο συντροφος σας σε αυτες και πιθανων παρεκτροπων του στις οποιες τον παρασερνουν(μπουρδελα,στριπτσοου,κωλομπαρα κλπ).Τι συμβουλευεις τα κοριτσια να κανουν για να κρατανε πιο πολυ τα αγορια μαζι τους;επηρεαζει μια καλη ή κακη αντροπαρεα μια σχεση;
αλλα και αντιστροφα ποσο ειστε διατεθιμενες να περιορισετε τις δικες σας παρεες για χαρη μιας σχεσης;πρεπει να γινεται αυτο;
μιλαω καθαρα προσωπικα!
1.δεν με ενοχλουν οι παρεες του καθολου!φυσικα μιλαω γ αντρες που οταν εχουν σχεση δε πανε σε μπουρδελα!
2.κ αυτος οπως κ γω εχουμε μια ισσορροπια!μοιραζουμε τον χρονο μας ωστε να μην παραμελουμε το ταιρι μα ς αλλα ουτε κ τους φιλους μας.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εγω δεν μπορω να καταλαβω οτι δινετε ιδια προσοχη σε παρεες και μαλακιες........

Λες και ειστε πιτσιρικια 15 χρονων.

(Καλα το ξερουμε οτι  πολλοι ειναι ενηλικα πιτσιρικια.......αλλα)

Αντι να κοιτατε να ειστε σοβαροι-σοβαρες στη σχεση και την προοδο της σχεσης σας κοιτατε πως θα βγειτε για καφε και αλλα τετοια ανουσια πραγματα.

Φαινεται δλδ οτι δεν ικανοποιηστε απο τις ερωτικες σχεσεις και θελετε και παρεες...............καπως ετσι.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα μιλαω γ αντρες που οταν εχουν σχεση δε πανε σε μπουρδελα!
λογικα αν εχεις καλη σχεση δεν πρεπει να πηγαινεις μπουρδελα τουλαχιστον οχι πανω απο μια φορα τον μηνα για κανα καινουριο τεμαχιο...πρεπει ομως να βγαζεις τα γουστα με την κοπελα σου και αυτο νομιζω ειναι το μειον με τις ελλ(ε)ηνιδες...ειναι πολυ συντηρητικες και ξενερωτες...τι αποψη εχεις επ αυτου;
θελει το κοινο να ακουσει τις σεξουαλικες σου συμβουλες για να εξοικονομουμε και χρημα απο τις πουτανες...

υγ  ως καθηγητρια πρεπει να μιλας με βιβλιογραφικες αναφορες και παραθεσεις οχι με προσωπικες εμπειριες μονο...τα ερωτηματα ειναι της μαιευτικης σωκρατικης σχολης για να δινουν αφορμη για διαλογο..οχι προσωπικα

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εγω δεν μπορω να καταλαβω οτι δινετε ιδια προσοχη σε παρεες και μαλακιες........

Αντι να κοιτατε να ειστε σοβαροι-σοβαρες στη σχεση και την προοδο της σχεσης σας κοιτατε πως θα βγειτε για καφε και αλλα τετοια ανουσια πραγματα.

Φαινεται δλδ οτι δεν ικανοποιηστε απο τις ερωτικες σχεσεις και θελετε και παρεες...............καπως ετσι.......
δε καταλαβα τι εννοεις?οτι πρεπει να μην εχουμε φιλους κ το μονο ατομο που θα μας νοιαζει να ειναι ο αλλος?!

πλακα κανεις ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

φιλε φανατικ η σχολη σε χρειαζεται να νουθετησεις και συ τα μικρα παιδια του σαιτ αλλα πρεπει να δεχτεις το φαινομενο και την εκταση του στις μικρες ηλικιες...δεν αφορα εσενα και μενα φυσικα που δεν ειμαστε κοντα στο λυκειο,ουτε καν στο πανεπιστημιο πια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λογικα αν εχεις καλη σχεση δεν πρεπει να πηγαινεις μπουρδελα τουλαχιστον οχι πανω απο μια φορα τον μηνα για κανα καινουριο τεμαχιο...πρεπει ομως να βγαζεις τα γουστα με την κοπελα σου και αυτο νομιζω ειναι το μειον με τις ελλ(ε)ηνιδες...ειναι πολυ συντηρητικες και ξενερωτες...τι αποψη εχεις επ αυτου;
θελει το κοινο να ακουσει τις σεξουαλικες σου συμβουλες για να εξοικονομουμε και χρημα απο τις πουτανες...

υγ  ως καθηγητρια πρεπει να μιλας με βιβλιογραφικες αναφορες και παραθεσεις οχι με προσωπικες εμπειριες μονο...τα ερωτηματα ειναι της μαιευτικης σωκρατικης σχολης για να δινουν αφορμη για διαλογο..οχι προσωπικα
1.αυτοτο μια φορα το μηνα το εκλαμβανω μονο ως κακο χιουμορ.
2.αν δε εισαι ευχαριστημενος χωριζεις!τελος!δε σηκωνω συζητηση αλλη.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
δε καταλαβα τι εννοεις?οτι πρεπει να μην εχουμε φιλους κ το μονο ατομο που θα μας νοιαζει να ειναι ο αλλος?!

πλακα κανεις ?

Παλι δεν καταλαβες????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλα ας το αφησουμε δεν μπορεις να κατανοησεις αυτα που γραφω. :rolleyes: :rolleyes:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Παλι δεν καταλαβες????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλα ας το αφησουμε δεν μπορεις να κατανοησεις αυτα που γραφω. :rolleyes: :rolleyes:
εξηγησε μου...
στο νετ δεν ειναι τοσοευκολη η σωστη κατανοηση του λογου..
σε ρωταω..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αγαπητή loukritia!
Έχω το εξής πρόβλημα, και πιστευω οτι ως γυναίκα θα μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση: Απο τότε που ήμουν στο σχολείο οι γυναίκες με έπιαναν κοροίδο. Επειδή εκ φύσεως είμαι φιλότιμο άτομο και άν κάποιος μου ζητήσει κάτι ευγενικά δύσκολα θα μπορέσω να του πώ όχι. Ειδικά αν κάτι για εμένα δεν είναι ιδιαίτερος κόπος. Πχ, όταν βγαίνω για κάποια εξωτερική δουλεία όλοι μου φορτόνουν τις δικές τους δουλείες. Δεν είναι πρόβλημα για μένα να τις κάνω αλλα μετά το θεωρούν δεδομένο οτι θα τις κάνω, ενώ στραβόνουν όταν τους λέω όχι. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οτι επηρρεάζει στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Σταδιακά με βλέπουν σαν καλό μαλάκα, που είναι οκ για να μας κάνει τις αγγαρείες (τότε τον θυμόμαστε) αλλα δεν τον θέλουμε για περισσότερα. Μήπως, λέω, αν γίνω και εγώ γαιδούρι και σταρχίδιαμουόλα αποκτήσω κύρος απέναντύ στο όχι τόσο ασθενές φύλλο; :grin:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αγαπητή loukritia!
Έχω το εξής πρόβλημα, και πιστευω οτι ως γυναίκα θα μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση: Απο τότε που ήμουν στο σχολείο οι γυναίκες με έπιαναν κοροίδο. Επειδή εκ φύσεως είμαι φιλότιμο άτομο και άν κάποιος μου ζητήσει κάτι ευγενικά δύσκολα θα μπορέσω να του πώ όχι. Ειδικά αν κάτι για εμένα δεν είναι ιδιαίτερος κόπος. Πχ, όταν βγαίνω για κάποια εξωτερική δουλεία όλοι μου φορτόνουν τις δικές τους δουλείες. Δεν είναι πρόβλημα για μένα να τις κάνω αλλα μετά το θεωρούν δεδομένο οτι θα τις κάνω, ενώ στραβόνουν όταν τους λέω όχι. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι οτι επηρρεάζει στις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Σταδιακά με βλέπουν σαν καλό μαλάκα, που είναι οκ για να μας κάνει τις αγγαρείες (τότε τον θυμόμαστε) αλλα δεν τον θέλουμε για περισσότερα. Μήπως, λέω, αν γίνω και εγώ γαιδούρι και σταρχίδιαμουόλα αποκτήσω κύρος απέναντύ στο όχι τόσο ασθενές φύλλο; :grin:
1.να ξεκαθαρισω καταρχην οτι δε μασαω... :2funny:
2.αφου αναγνωριζεις το προβλημα αλλαξε το.φυσικα να σου πω οτι το να πας απο το ενα ακρο στο αλλο δεν ειναι η λυση..βρες την ισσορροπια.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αγαπητή loukritia!
καλα που δεν εβαλες κ υπογραφη¨:μοναχικο κυκλαμινο... :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
1.να ξεκαθαρισω καταρχην οτι δε μασαω... :2funny:
2.αφου αναγνωριζεις το προβλημα αλλαξε το.φυσικα να σου πω οτι το να πας απο το ενα ακρο στο αλλο δεν ειναι η λυση..βρες την ισσορροπια.
γιατι δεν πας σε καμια Ρανια Θρασκια! χαραμιζεσαι

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
καλα που δεν εβαλες κ υπογραφη¨:μοναχικο κυκλαμινο... :2funny:

συγνώμη το ξέχασα.

Μοναχικός δροσοσταλίδας.

Ομως η απάντηση σου δεν με ικανοποίησε. Πιστευω οτι η Δρούζα θα μου δώσει καλύτερη λύση, για να μήν πω οι Καραμέρος/Χαριτάτος, οι οποιόι θα το συνδιάσουν με το ποδόσφαιρο. 

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
συγνώμη το ξέχασα.

Μοναχικός δροσοσταλίδας.

Ομως η απάντηση σου δεν με ικανοποίησε. Πιστευω οτι η Δρούζα θα μου δώσει καλύτερη λύση, για να μήν πω οι Καραμέρος/Χαριτάτος, οι οποιόι θα το συνδιάσουν με το ποδόσφαιρο. 
αυτη εναι η απαντηση ομως αγαπητε δροσοσταλιδα!
θα σε σωσει η συμβουλη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom