Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???

Επειδη θιγεις το φετιχ μου...... :humpleg: :humpleg:

Γυναικες ειστε......λιγο χαμογελο,λιγο ναζι και τα καταφερες......

Μονη φαση να μην κατσει ειναι αν ειναι κανας φλωρος-σιχασιαρης-αγαμητος-βλακας.....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
το πρωκτικο το εθεσα ως παραδειγμα καλε μου, ας το πω αλλιως:
προσωπικα γουσταρω ο συντροφος μου να περιποιειται τα ποδια μου (πατουσιτσες δαχτυλακια κλπ) με καθε πιθανο τροπο, ποσο ανετα μπορω ομως να το ζητησω???

απλά ζήτα το. Σε πολλούς αρέσει, άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι. Προσωπικά αμα μου το ζητούσε κοπέλα θα χοροπήδαγα απο την χαρά μου. Συνήθως γίνεται το αντίθετο αλλα αντί για το χοροπηδηχτό χαράς βάλε μια φάτσα απορίας...

andreas1001

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε φανατικ εισαι οντως 20 χρονων;

για πουρακος μοιαζεις

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
απλά ζήτα το. Σε πολλούς αρέσει, άσχετα αν το παραδέχονται ή όχι. Προσωπικά αμα μου το ζητούσε κοπέλα θα χοροπήδαγα απο την χαρά μου. Συνήθως γίνεται το αντίθετο αλλα αντί για το χοροπηδηχτό χαράς βάλε μια φάτσα απορίας...

αυτη τη φατσα αποριας την ξερω εχει πολυ πλακα αν εο καλοσκεφτεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για αυτο τα ζευγαρια δεν πανε καλα σεξουαλικα
γιατι δεν συζητανε και γιατι υπαρχουν τα γαμωκομπλεξ..................και τα ταμπου!πως θα το παρει!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αυτη τη φατσα αποριας την ξερω εχει πολυ πλακα αν εο καλοσκεφτεις

πιθανόν για εσένα αλλα για εμένα δεν έχει καθόλου. Δηλαδή, εκεί που της κάνω ένα άνοιγμα, και της δείχνω λίγη εμπιστοσύνη, κάτι που μπορεί να γίνει αρκετά ωραίο γίνεται μαλακία. Δηλαδή ξενερώνω αμα την βλέπω να με κοιτάζει σαν την κατσίκα που κοιτάζει τον ξύλινο φράχτη την ώρα που το αρμέγει ο γεωργός, και μετά απο λίγω χάνω κάθε διάθεση. Αυτο υποτίθεται οτι το συζητάτε μετά και γελάτε; :tickedoff:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
πιθανόν για εσένα αλλα για εμένα δεν έχει καθόλου. Δηλαδή, εκεί που της κάνω ένα άνοιγμα, και της δείχνω λίγη εμπιστοσύνη, κάτι που μπορεί να γίνει αρκετά ωραίο γίνεται μαλακία. Δηλαδή ξενερώνω αμα την βλέπω να με κοιτάζει σαν την κατσίκα που κοιτάζει τον ξύλινο φράχτη την ώρα που το αρμέγει ο γεωργός, και μετά απο λίγω χάνω κάθε διάθεση. Αυτο υποτίθεται οτι το συζητάτε μετά και γελάτε; :tickedoff:

μαλλον δεν καταλαβες,
προσωπικα, εμενα ερχονται οι φιλες και με ρωτανε τι να κανουν σε καθε περιπτωση που τους ειπε κατι καινουριο ο φιλος τους και γελαω με αυτες γτ οταν τους δινω καποια απαντηση μενουν με αυτην τη φατσα

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
για αυτο τα ζευγαρια δεν πανε καλα σεξουαλικα
γιατι δεν συζητανε και γιατι υπαρχουν τα γαμωκομπλεξ..................και τα ταμπου!πως θα το παρει!

γιατι το μυαλο ολων μας, ειναι στο τι θα σκεφτει ο αλλος για εμας και οχι στο πως θα περασουμε ευχαριστα με αυτα που εχουμε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στη σχολή γυναικών , δεν θα έπρεπε να μαθαίνουν οι κορασίδες, ότι δεν πρέπει να βγαίνουν για καφέ με άγνωστους τύπους αν δεν γουστάρουν να γαμηθούν μαζί τους;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μαλλον δεν καταλαβες,
προσωπικα, εμενα ερχονται οι φιλες και με ρωτανε τι να κανουν σε καθε περιπτωση που τους ειπε κατι καινουριο ο φιλος τους και γελαω με αυτες γτ οταν τους δινω καποια απαντηση μενουν με αυτην τη φατσα

καλά εσύ είσαι η dr.love ας πούμε; Μυαλό δεν έχουν για να καταλάβουν μόνες τους;

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
καλά εσύ είσαι η dr.love ας πούμε; Μυαλό δεν έχουν για να καταλάβουν μόνες τους;

dr. love???
δεν θα με χαλουσε αλλα οχι
δυστυχως ή ευτυχως εχω αρκετες εμπειριες και το θαρρος να τις συζητησω
τωρα αν ειναι χαζες ή οχι δεν νομιζω οτι εξαρταται απο αυτο, το πιο πιθανο ειναι οτι θελουν μια δευτερη γνωμη

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
αυτό δεν καταλαβαίνω. Τι δευτερη γνώμη;
Ας πούμε εγώ ποτέ δεν έχω πεί στον κολλητό μου: "Ρε μαλάκα η έτσι θέλει να το κάνουμε στην κουζίνα και να αλοίψω τον μικρό dawn με μαγιονέζα 2%, τι λές να το κάνω;"
δευτερη γνώμη αν θα τους αρέσει κατι;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ας πούμε εγώ ποτέ δεν έχω πεί στον κολλητό μου: "Ρε μαλάκα η έτσι θέλει να το κάνουμε στην κουζίνα και να αλοίψω τον μικρό dawn με μαγιονέζα 2%, τι λές να το κάνω;"
ε καλα μην εισαι απολυτος κουβεντα μπορει να γινεται...

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αμ μπακ...
λακη?τι εννοεις αγνωστους τελειως?ποια βγαινει με αγνωστους ετσι?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
όταν μάθουμε θα σου πούμε.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

θες να μου πεις οτι ποτε δεν εχεις συζητησει με τους φιλους σου για καποιο καλο γαμησι ή πιπα που σου εκανε μια γκομενα???

και γιατι ειναι απαραιτητο να θελει μια δευτερη γνωμη για κατι που θελει να κανει κι οχι για κατι που ηδη εκανε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom