Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
δεν εχω συζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Απλά λέμε πόσο καλά έκανε κάτι ή πόσο άσχημα. Χώρια που οι κολλητοί μου συνήθως δεν μου λένε τι κάνουν με τις δικιές τους. Προσωπικά ζητήματα και τέτοια..

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
προτομή τιμής ένεκεν, ανακήρυξη εθνικής επετείου στο όνομά του και όλα τα γαρύφαλλα να λούζουν το στέρνο του για τον ΘΕΟ που την τιτλοδότησε Dr.Love!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
τελος το μαθημα για μενα σημερα
τα λεμε αυριο
καλη συνεχεια :) :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο αβράμης είναι φφφ, δε χρειάζεται υποδείξεις ο αβραμης  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θεμα ζηλεια ειναι ενα αλλο μεγαλο ζητημα παντως...μεσα σε λογικα πλαισια ισως να ειναι αλατοπιπερο αλλα οι κατινιστικες συμπεριφορες και η δημιουργια θεματος και σκηνων εκ του μη οντος ειναι συχνο γυναικειο χουι,σχεδον ταυτοσημο της γυναικειας παρουσιας στην σχεση...αντιθετα με τους αντρες που σχεδον παντα τους εχει δωσει δικαιωμα η γυναικα για να ζηλεψουν οι γυναικες ζηλευουν ή  κανουν πως ζηλευουν με το παραμικρο και χωρις σοβαρο λογο.θα θελα να ακουσω την γυναικεια αποψη της σχολης και τροπους αντιμετωπισης της παθολογικης ζηλειας πριν γινει πληγη για την σχεση και την φθειρει...

georgios58

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eπ νεος........

Αν θελεις να ρωτησεις κατι καποιον στελνεις πμ (μυνημα)

Ειναι οφ τοπικ.......

Οποτε στειλε πμ αν θελεις να ρωτησεις κατι.....

Μπορεις να διαγραψεις το ποστ σου......

τοσο προσωπικο ειναι αν εχεις μουστακι; :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τοσο προσωπικο ειναι αν εχεις μουστακι; :headbang:
ρε μαλακα μας εχει γαμησει ο πιτσι αποψε λεμε ...ολο μοντερειτιντ σε βλεπω με μια κιτρινη βουλα στην μουρη...θα το ανοιξω το θρεντ δεν την παλευω αλλο... :headbang:

georgios58

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλακα μας εχει γαμησει ο πιτσι αποψε λεμε ...ολο μοντερειτιντ σε βλεπω με μια κιτρινη βουλα στην μουρη...θα το ανοιξω το θρεντ δεν την παλευω αλλο... :headbang:

ανοιξε το ντε...

εγω παντως θα ηθελα να ημουν κατι αλλο που αρχιζει απο μοντ...αλλα αντι για κιτρινη βουλα,με μπλε αστερακια ;)

georgios58

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω στο ειπα για την ομαλη λειτουργεια του φορουμ............

Η απαντηση ειναι οχι......

ποια ομαλη λειτουργια;;;

εγω ειπα οτι θα τα κανω πουτανα,ετσι κ δε μαθω ποιο ειναι το νουμερο :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εικόνα των σχολών "Λουκριτία" όπου διδάσκει και η καθηγήτρια boomb....βοήθεια μας!

Συνημμένα

• __1_~2.JPG
    __1_~2.JPG
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 13

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μια μαθήτρια 15 χρόνων κατόρθωσε να συγκεντρώσει 15.600 ευρώ μέσα σε διάστημα δύο μηνών, εξασκώντας το αρχαιότερο των…επαγγελμάτων αλλά μόνο κάθε σαββατοκύριακο, μετέδωσαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το δραστήριο νεαρό κορίτσι, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε για ευνόητους λόγους, σταμάτησε τις «ενασχολήσεις» του σαββατοκύριακου όταν ένας καθηγητής του σχολείου που φοιτούσε στο Νότιο Σιλντς, κοντά στο Νιουκάστλ, βρήκε μέσα στη μαθητική της τσάντα προφυλακτικά, λιπαντικά και λεπτομέρειες του γραφείου με το οποίο συνεργαζόταν.

Το Νοέμβριο, η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι της 8.000 στερλίνες σε μετρητά κρυμμένα σε μια γωνία της σοφίτας. Η μαθήτρια κέρδιζε 1.700 λίρες την εβδομάδα.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αποκαλύφθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο στις 13 Φεβρουαρίου αποφάσισε να κατασχεθούν όλα τα χρήματα που ανακαλύφθηκαν.

Η δικαιοσύνη θα λάβει αργότερα οριστικές αποφάσεις για την υπόθεση. Η αστυνομία συνέλαβε έναν 44χρονο άνδρα και μια 46χρονη γυναίκα ως υπόπτους για εμπλοκή σε κύκλωμα πορνείας αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

το :offtopic: καλά κρατεί.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
θα κάνουν κατάληψη το Hontos Center για ψώνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom