You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΣΧΟΛΗ γυναικων....!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 742
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εσυ να το δεις που θες να πας στα παρίσια με ελληνίδες, ξέρεις οι γαλλίδες τι θα σου πουν;
στ'αρχιδια μου τι θα μου πουν...αφου θα ειμαι με την αγαπημενη μου γκομενα
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
στ'αρχιδια μου τι θα μου πουν...αφου θα ειμαι με την αγαπημενη μου γκομενα![]()
έλεγα μήπως ήξερες γιατί ούτε εγώ ξέρω....
απ΄την άλλη άντε να πεις σε μια γαλλίδα "ρούφα το", τι θα καταλάβει;
αναλογα τι χρωμα μαλλι εχει....χαχα
που να ξερω;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παντως λουκρητια ασχετα που τα μελη ειστε λιγες υπαρχουν παντα και οι επισκεπτριες του σαιτ οποτε δεν παει χαμενη η προσφορα της σχολης...
θα μας αναλυσεις λιγο πως πρεπει να φερεται στην σχεση της μια κοπελα ωστε να μην γινεται πρηχτρια και φορτικη...ανελυσε θεματα κρισιμης σημασιας οπως σεξ και θελω-δεν θελω,τσαμπιονσλιγκ και ποδοσφαιρα,αντρικες φιλιες και παρεες,αντρας και τσιλιμπουρδισμα-φλερτ,κρεβατομουρμουρα κλπ.
πως να μην γινεστε απωθητικες δηλαδη και βαρετες σαν θειτσες;
μηπως η μη προσκολληση μονο στην σχεση και το ανοιγμα και στις δικες σας παρεες ειναι η λυση;
πως να ξεπερνατε την ζηλεια και να μην γινεστε κατινες με το παραμικρο ανευ λογου;
θα μας αναλυσεις λιγο πως πρεπει να φερεται στην σχεση της μια κοπελα ωστε να μην γινεται πρηχτρια και φορτικη...ανελυσε θεματα κρισιμης σημασιας οπως σεξ και θελω-δεν θελω,τσαμπιονσλιγκ και ποδοσφαιρα,αντρικες φιλιες και παρεες,αντρας και τσιλιμπουρδισμα-φλερτ,κρεβατομουρμουρα κλπ.
μηπως η μη προσκολληση μονο στην σχεση και το ανοιγμα και στις δικες σας παρεες ειναι η λυση;
πως να ξεπερνατε την ζηλεια και να μην γινεστε κατινες με το παραμικρο ανευ λογου;
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτη την ερωτηση πρεπει να στην απαντησει αντρας και ΟΧΙ γυναικα!παντως λουκρητια ασχετα που τα μελη ειστε λιγες υπαρχουν παντα και οι επισκεπτριες του σαιτ οποτε δεν παει χαμενη η προσφορα της σχολης...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γυναικες ενωθειτε να απαντησουμε!!!!!!!!!!!
μια μια τις ερωτησεις!
μια μια τις ερωτησεις!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.δεν θελει αναλυσει.η νορμαλ κοπελα κ οχι τα χαζογκομενακια οταν λενε οχι ειναι οχι.χωρις ναζακια.παντως λουκρητια ασχετα που τα μελη ειστε λιγες υπαρχουν παντα και οι επισκεπτριες του σαιτ οποτε δεν παει χαμενη η προσφορα της σχολης...
2.ποδοσφαιρα.κατσε δες.χεστηκα.εκτος αν εχουμε ΗΔΗ κανονισει κατι.
3.ναι παρεες.τι?ποια ειναι η ερωτηση?
4.ολοι φλερταρουμε αλλα ως εκει.
5.τι να σ πω?ρωτα πιο συγκεκριμενα!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε σχολασαμε!!!!!!!!!!! ![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
φυγανε!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα θα επιστρεψουν!!!!!!!!! ![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
nikolaos656
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γτ ο τζι ελ εχει καμια 40αρια λιγοτερα ποστ;
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φυγανε!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα θα επιστρεψουν!!!!!!!!!![]()
εγω προσωπικα ζηταω συγγνωμη για τις ωρες που ελειψα, αλλα δουλεια και μετα αναζητηση αυτοκινητου και λιγο νανι βλεπεις,
αν και με βλεπω να ξανακοιμαμαι λογω κουρασης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επεστρεψα για λιγο αλλα θα ξαναφυγω και θα μπω μαλλον βραδυ...κοινωνικες υποχρεωσεις...καλησπερα και στην σεξουλα.... :-*1.δεν θελει αναλυσει.η νορμαλ κοπελα κ οχι τα χαζογκομενακια οταν λενε οχι ειναι οχι.χωρις ναζακια.
2.ποδοσφαιρα.κατσε δες.χεστηκα.εκτος αν εχουμε ΗΔΗ κανονισει κατι.
3.ναι παρεες.τι?ποια ειναι η ερωτηση?
4.ολοι φλερταρουμε αλλα ως εκει.
5.τι να σ πω?ρωτα πιο συγκεκριμενα!
για τις παρεες εννοω αν και ποσο δεχεστε τις αντρικες παρεες με οτι αυτες συνεπαγονται για την σχεση σας απο θεμα χρονου που καταναλωνει ο συντροφος σας σε αυτες και πιθανων παρεκτροπων του στις οποιες τον παρασερνουν(μπουρδελα,στριπτσοου,κωλομπαρα κλπ).Τι συμβουλευεις τα κοριτσια να κανουν για να κρατανε πιο πολυ τα αγορια μαζι τους;επηρεαζει μια καλη ή κακη αντροπαρεα μια σχεση;
αλλα και αντιστροφα ποσο ειστε διατεθιμενες να περιορισετε τις δικες σας παρεες για χαρη μιας σχεσης;πρεπει να γινεται αυτο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις