Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Άντε γαμήσου ρε χοντρέ, μπούλη...
γιατι με λες χοντρο γνωριζομαστε? εχω αδυνατισει αρκετα σε πληροφορω. και μιλα καλυτερα μη σε πλακωσω στις φαπες.
Άντε γαμήσου ρε χοντρέ, μπούλη...
γιατι με λες χοντρο γνωριζομαστε? εχω αδυνατισει αρκετα σε πληροφορω. και μιλα καλυτερα μη σε πλακωσω στις φαπες.
παντως το θεμα πρεπει να το συζητησουμε σοβαρα. δεν μπορει ο ππ και 2 -3 αλλοι να γαμανε ολα τα θεματα. προτεινω να τους εξοστρακισουμε απο το σαιτ. δεν ειναι πολλοι, ευκολα αναγνωριζονται. εξω οι σπαμερς και οι αλλοδαποι απο την ελλαδα.
τσιπουρες οπως η σουφρα του καφαση..Έλα χοντρούλη να σε δούμε... έλα να δούμε τί ψάρια πιάνεις...
Έλα χοντρούλη να σε δούμε... έλα να δούμε τί ψάρια πιάνεις...
τσιπουρες οπως η σουφρα του καφαση..
τσιπουρες οπως η σουφρα του καφαση..
εσενα πρεπει να σε ξερω. ποιος εισαι ρε βλαχο? σημερα μετα το μπανιο θα παμε για μελανουρια. ξερω που εχουν περασμα.
γαμησα ρε παπαροπαπε
στο καστρο κανει πιατσα η αλεκα???με πουστράκια από την Κορινθία δεν έχω πάρε - δώσε...
Τσιπούρα ήταν?
Λίγος... του Αλέκου πιάνει και στείρες λέμεεεεεεεεεεεε....
λεω να σας γραψω στ αρχιδια μου και να παω θαλασα. δεν εχω ορεξη σημερα. νηστευω κι αυτη τη βδομαδα οποτε θα απεχω απο τζογο, στουντιο και λοιπες ακολασιες
απο σημερα νηστεια θα κοινωνισω την κυριακη. ουτε βρισιες ουτε τσακωμοι, ουτε ψαρακι, ουτε καζινο, ουτε πουτανες.
θα κόψεις και τη ;;;;
μην ασχολεισαι με τα πρεζονια που θελουν να σε διαβαλλουν...απο σημερα νηστεια θα κοινωνισω την κυριακη. ουτε βρισιες ουτε τσακωμοι, ουτε ψαρακι, ουτε καζινο, ουτε πουτανες.
απο την αλλη κυριακη θα σε φωναξω να μου παιξεις εσυ μια.
μην ασχολεισαι με τα πρεζονια που θελουν να σε διαβαλλουν...
αυτοι ειναι χαμενοι απο χερι...συνεχισε στο δρομο του Κυριου..
ναι ρε φιλε, ελληνας ειμαι. θα κρατησω τις παραδοσεις του εθνους και της πιστης μου. καλος ο εκλυτος βιος, αλλα πρεπει να φροντιζουμε και για τη σωτηρια της ψυχης μας. οπως φροντιζω το σωμα μου φροντιζω και το πενευμα.