gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να παρει σιπραλεξπαραβλεπετε το γεγονος οτι ο λακης φετος ειχε δυνατες απωλειες. Αυτο κάθε άνθρωπο τον σοκαρει .
να παρει σιπραλεξπαραβλεπετε το γεγονος οτι ο λακης φετος ειχε δυνατες απωλειες. Αυτο κάθε άνθρωπο τον σοκαρει .
παραβλεπετε το γεγονος οτι ο λακης φετος ειχε δυνατες απωλειες. Αυτο κάθε άνθρωπο τον σοκαρει .
να σου δωσει κανενα απο δευτερο χερι ο μπαροςΛεω να το κρατησω λιγο ακομα. Που θα βρω χειροτερο;
φισ στικς και φιστινγκ στον κωλο τουΣυμφωνώ μαζί σας. Ο κάπτεν ίγκλο βγάζει απαίσια φις στικς. :S
ο εχθρος του εχθρου μου φιλοςΣυμπονετική όπως πάντα. Με συγκινήσατε!
Τα εχει χασει ο Λακης.
Εχει αρχισει η αποδομηση του.
Ναι την έπιασε η συμπόνια ,δεν εχει ανάγκη ο μέγιστος Λάκης τον οικτο της
Η δ. Ερινάλια είναι μακρόθυμη. Πάντα θα του προσφέρει τον ώμο της για να κλάψει.
Που να τα βαλει;Μηπως εχει αφησει χωρο για αλλα.σιγά ρε τύπε, μια χαρά τα λέει ο Λάκης
μπορεί απλά να έβαλε μερικά κιλά πρόσφατα και του βγαίνουνε σε νεύρα
πολλοί το παθαίνουν αυτό
Στα αυτιάΠου να τα βαλει;Μηπως εχει αφησει χωρο για αλλα.
Γιατί θα έπρεπε να ξέρω τι εστί moderated ;;;
Η πείρα μου από φόρουμ , περιορίζεται σε τούτο
και σε άλλο που έμπαινα προ 14ετίας ....
Παντως και αυτος ο Λακης βλεπει κατι που δεν ειναι σιγουρος τι σημαινει. Νταξει δεν γεννηθηκαν ολοι την εποχη της τεχνολογιας, αλλα αντι να κατσει πρωτα να ρωτησει να το ψαξει περισσοτερο αρχιζει κατι θεωριες συνομωσιας με γυναικες, παιδια, ip, οπλα, απαγωγες, ψεκασμους κτλ.
man μην τον αποπαιρνεις ετσι τον μαριοΕσενα ποιος σου ειπε να μιλήσεις τωρα?
man μην τον αποπαιρνεις ετσι τον μαριο
μπορει να αυτοκτονησει μαν,δεν ειναι πλακες αυτεςΠλακα του κάνω μωρε.
μπορει να αυτοκτονησει μαν,δεν ειναι πλακες αυτες
του εχω παρει μετρα τυπεΑΠΟΛΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ πελάτης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε που είσαι ρε μαλάκα θα τον πάρει άλλος ...