gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
του εχω παρει μετρα τυπε
τον εχω ετοιμο
του εχω παρει μετρα τυπε
τον εχω ετοιμο
μπορει να αυτοκτονησει μαν,δεν ειναι πλακες αυτες
γιατι ειναι εγκεφαλικα αναπηροιΜπορεί κανείς να δει για ποιό λόγο γίνεται warned ή banned ένας συμφορουμίτης;
γιατι ειναι εγκεφαλικα αναπηροι
[move] [/move]γιατι ειναι εγκεφαλικα αναπηροι
δεν κινδυνευεις εσυναι αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποια αφορμή τι λένε, τι κάνουν. αυτά τα βρίσκουμε κάπου ή βλέπουμε απλώς το πράσινο warned κάποιo πρωί;
το ψάχνω για να ξέρουμε ποιές συμπεριφορές πρέπει να αποφεύγουμε.
[move] [/move]
Επειδή δεν είναι ΑΕΚΜπορεί κανείς να δει για ποιό λόγο γίνεται warned ή banned ένας συμφορουμίτης;
Φιλε δεν βλεπω να εχεις κοψει τα παραβολα που χρειαζονται για τις εγκρίσεις.Για κανονισε το οικονομικο και ολα θα πανε ρολοι.γιατι αργουν να εγκριθουν τα ποστ μου???πρεπει να γλειψω κανεναν??δλδ ελεος...γραφεις τωρα κ ποσταρετε μετα απο καμια ωρα...
οκ ειμαι "νεος" και?καψωνια κ ετσι?
γιατι αργουν να εγκριθουν τα ποστ μου???πρεπει να γλειψω κανεναν??δλδ ελεος...γραφεις τωρα κ ποσταρετε μετα απο καμια ωρα...
γιατι αργουν να εγκριθουν τα ποστ μου???πρεπει να γλειψω κανεναν??δλδ ελεος...γραφεις τωρα κ ποσταρετε μετα απο καμια ωρα...
αμα δεν σου αρεσει στριβε τυπε
αν το ηξερα οτι θα επερνε 3ωρο για εγκριση θα το εστελνα με ταχυδρομικο περιστερι...
η ουσια των φορουμ ειναι η ΑΜΕΣΗ επικοινωνια..τωρα αν αυτο αλλαξει επειδη εστειλα κ 5 μνμ δεν μπορω να το ξερω θα δειξει...
τωρα οσο αναφορα το υφακι το δικο σου φενετε οτι εχεις ξεχασει να κατουρας κ γ...ς μονο..."ΤΥΠΕ"
Μύκονο είσαι;τσακω μωρη λουκια αφου το θελεις
Αμα μπαίνεις απο MB τι ip εμφανίζει;