Επισκέπτης
αλλο π εκανα πλακα. και αλλο να καθομαι ν ακουω μαλακιες..Τυπισσα τωρα το καταλαβες? οταν μας την ελεγες ηταν καλα ομως ε?
ορεξη για γνωριμιες δν εχω οποτε φιλια κ bye.
αλλο π εκανα πλακα. και αλλο να καθομαι ν ακουω μαλακιες..Τυπισσα τωρα το καταλαβες? οταν μας την ελεγες ηταν καλα ομως ε?
Τύπισσα ολα για σενα δουλευουν. Εφυγε η Ζαβαρα, φευγει το Μυστικο, ολοι οι πιρφοροι δικοι σου...στα προφιλ κατω κατω εκει που ειναι οι ρυθμισεις εχει διπλα τη διαγραφη λογαριασμου
type les na grafei kai o gomenos ths edw?
ε και?ειναι αγλια η κοπελαΤύπισσα ολα για σενα δουλευουν. Εφυγε η Ζαβαρα, φευγει το Μυστικο, ολοι οι πιρφοροι δικοι σου...
αλλο π εκανα πλακα. και αλλο να καθομαι ν ακουω μαλακιες..
Που να ξερω ρε τυπε παντως δεν ειναι δυσκολο κάποιος να την πηρε χαμπαρι απο εξω εδω μεσα μπαινει αρκετος κοσμος απο την καθημερινοτητα μας εδω μεσα και δεν το ξέρουμε.
συγνωμη ρε συ τι περιμενες να βρεις εδω μεσα?απλα δν ειναι μερος γ μενα.
αλλο π εκανα πλακα. και αλλο να καθομαι ν ακουω μαλακιες..
type les na grafei kai o gomenos ths edw?
συγνωμη ρε συ τι περιμενες να βρεις εδω μεσα?
κουβεντες για το πως να φτιαξεις καπκεικ και γλυκαναλατες παπαρατζες?
επαιξες χοντρα κ εσυ ομως κ καηκες...
Κι επειδη ειναι Αγγλια, τι σημαινει αυτο?ε και?ειναι αγλια η κοπελα
δεν εχω ιδεα τυπε.Ρε μλκες που ειναι το ηχητικο που ελεγε οτι μας γράφει? να της το παραθέσω
και εδω επισηςΠρολαβε να την γαμησει κανεις
παντρευτηκες;θελω απλως να διαγραψουν το προφιλ μου
τι να τους κανει τους πυρφορους που λες σε τετοια αποσταση?Κι επειδη ειναι Αγγλια, τι σημαινει αυτο?
Αυτο το ηχητικο θα αποκτησει περισσοτερους φανατικους οπαδους κι απο εκεινο το ηχητικο του Σαμαρα με τον "παναθηναϊκάκια".