αναλογα απο τι εχουν χτυπηθει τυπε
αν ειναι απο το σιδερικα που ποσταρεις το θεαμα θα ειναι αποκρουστικο :S
Σκληρή δουλειά τύπε. Αλλά ήσυχη, χωρίς γκρίνιες.
Αλήθεια.Και οι συγγενείς πάντα λένε, τι φτιάχνει ο άνθρωπος.δεν ειχαμε ποτέ παραπονο απο πελατη τυπε
δεν ειχαμε ποτέ παραπονο απο πελατη τυπε
Καμία πολύεύθυμηπρόστυχη χήρα σου έχει τύχει τύπε;
αυτη παρα ηταν ευθυμη τυπεΣαν την Ηλιάδη του Μπάμπη ;;;
τυπε υπαρχει μεγαλη προκαταληψη για το επαγγελμαΚαμία πολύεύθυμηπρόστυχη χήρα σου έχει τύχει τύπε;
αυτη παρα ηταν ευθυμη τυπε
τυπε υπαρχει μεγαλη προκαταληψη για το επαγγελμα
ρατσισμος :S
Δικαιώς τύπε.
6€ το άτομο καφές σε νεκροταφείο και μαύρα , είναι πολλά ....
Μαύρα λόγω πένθους, δεν γίνεται αλλιώς.
τι παιρνεις ρε τυπε με 6 ευρω? τον καφε? τα κουλουρακια? το κονιακ? το σερβις? τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του :SΔικαιώς τύπε.
6€ το άτομο καφές σε νεκροταφείο και μαύρα , είναι πολλά ....
τι παιρνεις ρε τυπε με 6 ευρω? τον καφε? τα κουλουρακια? το κονιακ? το σερβις? τι ειναι ο καβουρας τι ειναι το ζουμι του :S
η δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν,το να πουλας ληγμενα λαχεια σε τυφλους ειναιτυπε υπαρχει μεγαλη προκαταληψη για το επαγγελμα
ρατσισμος :S
Εχει συμβει τετοια αποτροπαια πραξη μανη δουλεια δεν ειναι ντροπη μαν,το να πουλας ληγμενα λαχεια σε τυφλους ειναι
μπορεί να είχαν φαγούρα δικέ μου και τα έξυσε ο τύπος αχαχούχας.και ξυσμενα ξυστα μαν,αλλα παλιοτερα αυτα
και ξυσμενα ξυστα μαν,αλλα παλιοτερα αυταΕχει συμβει τετοια αποτροπαια πραξη μαν
για αυτα τον εχω κραξει και εγω για τα οπλα και τις μαγκιες και τους θανατους που ευχεται και επίσης σιχαινομαι τις ιδεες του. Αλλά στην συγκεκριμενη φαση τον κατανοω. Αν σου βριζανε το σπιτι και σου λεγανε οτι θα σου γαμησουν την οικογενεια ε οσο και να το πεις θα θολωνες
Εγώ δεν ασχολούμαι με τα εμέσματα του συναφιού σας γενικώς
και πολύ περισσότερο με εσάς ειδικώς.
Εσείς όμως, με αναφέρετε στα μισά posts σας ....
Απαξ σας είπα , ότι σας γαμώ το σπίτι και τέλος.
Στην ίδια ετούτη σελίδα , αυτοδιαψεύδεστε ....
και αποδεικνύετε περίτρανα, ότι προέρχεστε από γαμημένη φάρα
και ότι γαμιέστε οικογενειακώς.