Ελπίζω όχι στον ωκεανό Καμάρα,εκεί θα είμαι εγώ!!!
πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σοβαρά μιλάω,για αυτό θα πας αλλού!!!
Παπατσόλο ελπίζω να μην ακούμε πάλι για καμια ιστορία με μπατιρογκομενοπαρέες από αύριο.
Ελπίζω όχι στον ωκεανό Καμάρα,εκεί θα είμαι εγώ!!!
πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σοβαρά μιλάω,για αυτό θα πας αλλού!!!
Οχί ρε συ μην φοβάσαι,δεν είναι τέτοιο στέκι!!!Παπατσόλο ελπίζω να μην ακούμε πάλι για καμια ιστορία με μπατιρογκομενοπαρέες από αύριο.
Οχί ρε συ μην φοβάσαι,δεν είναι τέτοιο στέκι!!!
Φλωρούμπα!Εχω διαρκείας στα επίσημα...
Ο κοκκαλης στο εκανε δωρο?Εχω διαρκείας στα επίσημα...
Τράβα τώρα να γράψεις για μόδα και ομορφιά στο cosmo...και να είσαι σταθερός στις απόψεις σου
Συνεχίζεις παπαρόγαττε...επί πνιχτη δεν είχα διαρκείας...4 χρονάκια φίλε!!!Φλωρούμπα!
Είχες βγάλει τριετίας δίπλα στον Αλέξη?
Κάτι για στέκες ας πούμε???...Ο κοκκαλης στο εκανε δωρο?
Εμαθα πολλα εκει ειδικα για μοδα για σεξ τους μαθαινα εγω
Του χρόνου που θα είσαι πάλι στην Βου μπορεί να επανέλθει!Συνεχίζεις παπαρόγαττε...επί πνιχτη δεν είχα διαρκείας...4 χρονάκια φίλε!!!
Μόλις έφυγε ξαναπήρα...πάντως μιας και το φερε η κουβέντα άρχισε να μου λείπει...
να αρχίσω να ψάχνομαι λές..???
Του χρόνου που θα είσαι πάλι στην Βου μπορεί να επανέλθει!
Του μπιλιαρδου μονο κατσε να δεις ποσες εφερε η λουκριτια απο εδω :SΚάτι για στέκες ας πούμε???...
παλι με δινεις στεγνα ρε ρουφ?!Του μπιλιαρδου μονο κατσε να δεις ποσες εφερε η λουκριτια απο εδω :S
θα δειτε πολυ ενδιαφερον αποριες
Θα έφερνα και εγώ τα φιλαράκια μου τους Κνίτες αλλά φοβάμαι μην μου φάνε τις γκόμενες!!!παλι με δινεις στεγνα ρε ρουφ?!
Το βλέπω...θα τις αναλάβει το βαρύ πυροβολικό...Του μπιλιαρδου μονο κατσε να δεις ποσες εφερε η λουκριτια απο εδω :S
θα δειτε πολυ ενδιαφερον αποριες
Βάζελος γαρ...παλι με δινεις στεγνα ρε ρουφ?!
Απλα ειμαι ειλικρινης βρωμογατοπαλι με δινεις στεγνα ρε ρουφ?!
Αυτη που το ανοιξε το θεμα πηρε τον λοσπου οποτε το γαμαμε στο σπαμ τωραTο θέμα που υπάρχει στο σιτε έχει ανοίξει πολλά παραρτήματα τελευταία!!!
Θα έφερνα και εγώ τα φιλαράκια μου τους Κνίτες αλλά φοβάμαι μην μου φάνε τις γκόμενες!!!
Βάζελος γαρ...
Απλα ειμαι ειλικρινης βρωμογατο
ρε μουνιντσα να σε ρωτησω κατι.
γτ δε μπαινεις τσατ;
Μουν...εξηγήσου ρε...ο Μουνίντζα είσαι τελικά ή η μουνίτσα???
θες να μπω εγω να βρισω καποιον;ρε μουνιντσα να σε ρωτησω κατι.
γτ δε μπαινεις τσατ;