Νέα

Σχετικά με το «χιούμορ» και την έλλειψη σεβασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
1ο ποστ και τον ρωτας γιατι δεν μπαινει τσατ  :huh: εδω υπαρχει ενας ερωτααααςςς μεγαλος... :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις πολλα να μαθεις για το συγκεκριμενο χρηστη....μια κουβεντα μονο θα σου πω....αμα λαχει ριχνει και το σαιτ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
1ο ποστ και τον ρωτας γιατι δεν μπαινει τσατ  :huh: εδω υπαρχει ενας ερωτααααςςς μεγαλος... :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά παθαίνεις όταν ξημεροβραδιάζεις στο cosmo φλούφλη... :jerking: :jerking:

Ο φίλος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αβράμης με τα 1000 πρόσωπα και τα 250.000 νίκνειμς...Ούτε η Λερναία Υδρα να ήταν ο πούστης :2funny: :2funny: :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τύπε, αβράμη έχετε στο κοσμοφόρουμ ή είναι δικιά μας αποκλειστικότητα? :think:
Δεν ειμαι κοσμοφουρομιτης φιλε ουτε ξερω τον αντρεα924 , τον αβραμη καπου τον πηρε το ματι μου να ψαχνει την μπαιτ στο κοσμοφορουμ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
[size=20pt]Δεν ειμαι κοσμοφουρομιτης φιλε [/size] ουτε ξερω τον αντρεα924....τον αβραμη [size=20pt]καπου τον πηρε το ματι μου να ψαχνει την μπαιτ στο κοσμοφορουμ.[/size]
:2funny: :2funny: :2funny:

Μπαααα δεν είσαι δεν είσαι... :s&m_3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν ειμαι κοσμοφουρομιτης φιλε ουτε ξερω τον αντρεα924 , τον αβραμη καπου τον πηρε το ματι μου να ψαχνει την μπαιτ στο κοσμοφορουμ.
αβραμακο τελικα εγινε τιποτα με την μπαιτ η ακομα την ψαχνεις ρε τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε...την άκουσες??? :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είναι ο αβράμης ο μπίβις ρε...συγκεντρώωωσουυυυ :s&m_2:
οχι ρε τυπε
επειδη ειπε για την μπαιτ το εβαλα
η ερωτηση ειναι για τον αβραμη ρε δικε μου

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

ΟΚ, απλά το υπέθεσα επειδή κάτι πήρε το μάτι μου σε προηγούμενες σελίδες.
Για το άλλο ναι, μιλάμε για τον ίδιο τύπο.

Πάντως έχεις ηρεμήσει και έχω την αίσθηση ότι κάπως έχεις φτιάξει το "προφίλ" σου στα μάτια των πολλών. Έτσι και αποφασίσεις να μην διαλέγεις ελληνικά ονόματα μαζί με αριθμό και επιλέξεις κάτι άλλο για νικνέημ, νομίζω πως θα γίνεις κανονικό μέλος.

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχεις πολλα να μαθεις για το συγκεκριμενο χρηστη....μια κουβεντα μονο θα σου πω....αμα λαχει ριχνει και το σαιτ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:think:

Αυτά παθαίνεις όταν ξημεροβραδιάζεις στο cosmo φλούφλη... :jerking: :jerking:

Ο φίλος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αβράμης με τα 1000 πρόσωπα και τα 250.000 νίκνειμς...Ούτε η Λερναία Υδρα να ήταν ο πούστης :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα ρε παπαρα δεν θα ξαναπαω ετσι και αλλιως ενα μηνα εκατσα μην κραζεις :boobies:
αφου αλλαζει συνεχεια νικς πως στον πουτσο τον παιρνετε χαμπαρι  :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΟΚ, απλά το υπέθεσα επειδή κάτι πήρε το μάτι μου σε προηγούμενες σελίδες.
Για το άλλο ναι, μιλάμε για τον ίδιο τύπο.

Πάντως έχεις ηρεμήσει και έχω την αίσθηση ότι κάπως έχεις φτιάξει το "προφίλ" σου στα μάτια των πολλών. Έτσι και αποφασίσεις να μην διαλέγεις ελληνικά ονόματα μαζί με αριθμό και επιλέξεις κάτι άλλο για νικνέημ, νομίζω πως θα γίνεις κανονικό μέλος.
το μοναδικο αποδεκτο νικ πιστευω οτι ειναι το αβραμης τυπε
εδω για λιγες μερες δεν ειχε ποσταρει-μιουταριστει και πολλοι τον ψαχναν ρε τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom