gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπαμια =πουτσα;πφφφφφφφφφφφ μην αρχιζετε τα φαλλοκρατικα σχολια
δεν μπορειτε να στηλιτευετε συμπεριφορες και οχι το φυλο?
μπαμια =πουτσα;πφφφφφφφφφφφ μην αρχιζετε τα φαλλοκρατικα σχολια
σιγα μην στηλιτευουμε συμπεριφορες & δη ιντερνετικες..πφφφφφφφφφφφ μην αρχιζετε τα φαλλοκρατικα σχολια
Αδερφεεεε που εισαι ρε παλιοταγαρι ολα καλα γιδια προβατα τα βολευεις???Που είσαι εσύ μωρή γαμιόλα???
Υ.Γ. το "γαμιόλα" πάρτο όπως θες...χιούμορ...έλλειψη σεβασμού...
Δεν ειναι φαλλοκρατικο ρε συ,στην αρχη μου ειπε οτι παει να καθαρισει φασολακια και μετα μπαμιεςπφφφφφφφφφφφ μην αρχιζετε τα φαλλοκρατικα σχολια
δυο λαδερα μαζι........ε ρε κλανιδι που χει να πεσει.......Δεν ειναι φαλλοκρατικο ρε συ,στην αρχη μου ειπε οτι παει να καθαρισει φασολακια και μετα μπαμιες
συμφωνω καργα...
μπες λιγο στο θεμα στο κοσμο κ διαβασε...
θα καταλαβεις...
Ολα αντερ κοντρολ...Αδερφεεεε που εισαι ρε παλιοταγαρι ολα καλα γιδια προβατα τα βολευεις???
Ειμαι σιγουρος οτι εχει συνηθισει στο κλανιδιδυο λαδερα μαζι........ε ρε κλανιδι που χει να πεσει.......
Αστο μου το σβησανε οι κουφαλες 22 σελιδες ειχε φτασει.δεν εχω ιδεα για ποιο λες. στειλε πμ!
μη κανεις τον κοπο...δεν εχω ιδεα για ποιο λες. στειλε πμ!
Κλασσικος λουγκριτος εκανα ενα περασμα να δω ποιες δινουν κουλουρι και με μπανιαραν στο διημερο αργοτερα εμαθα οτι δεν ξεμπανιαρεσαι ποτε!Ολα αντερ κοντρολ...
Εσύ,έμαθα έγινες Cosmoναύτης...???
Κλασσικος λουγκριτος εκανα ενα περασμα να δω ποιες δινουν κουλουρι και με μπανιαραν στο διημερο αργοτερα εμαθα οτι δεν ξεμπανιαρεσαι ποτε!
Ξαναμπηκα με κλωνο τα εκανα μπουρδελο και την εκανα τωρα
Ρε παπαρίδη,μια εισβολή είχαμε κάνει πριν ένα χρόνο για λίγες μέρες όταν είχαν κλείσει το bou...Κλασσικος λουγκριτος εκανα ενα περασμα να δω ποιες δινουν κουλουρι και με μπανιαραν στο διημερο αργοτερα εμαθα οτι δεν ξεμπανιαρεσαι ποτε!
Ξαναμπηκα με κλωνο τα εκανα μπουρδελο και την εκανα τωρα
Ολα αντερ κοντρολ...
Εσύ,έμαθα έγινες Cosmoναύτης...???
Αυτός ο κωλοτούμπας δεν ξέρει καν τι ομάδα είναι...θες και σταθερότητα απόψεων!ειναι πιο κυριος γιατι δεν χρειαζεται τις πλατες τοσων αντρων για να κανει το μαγκα
εχει το θαρρος να πει αυτα που σκεφτεται και μεσα στο κοσμο...
αλλα που να ξες απο σταθεροτητα αποψεων...
Ρε ταγαρι πριν εναμιση μηνα ξαναμπηκα και ημουν μπανιαρισμενος κανα δεκαπενθημερο στην αρχη,δεν αντεχω παραπανω εκειΡε παπαρίδη,μια εισβολή είχαμε κάνει πριν ένα χρόνο για λίγες μέρες όταν είχαν κλείσει το bou...
και μου λες μετά από ένα χρόνο ακόμα για πέρασμα???
Σε τρώει το κωλαράκι σου βαζελίνα...
Μην τσιμπας εσυ ο μπουλ ειναι φιλος μου και αδελφος!ειναι πιο κυριος γιατι δεν χρειαζεται τις πλατες τοσων αντρων για να κανει το μαγκα
ειναι πιο κυριος γιατι δεν χρειαζεται τις πλατες τοσων αντρων για να κανει το μαγκα
Καποια πραγματα μεουν ιδια...ακομα πας το παιζει ο κρυφογαυρος?Αυτός ο κωλοτούμπας δεν ξέρει καν τι ομάδα είναι...θες και σταθερότητα απόψεων!
Τα άλλα που έγραψες δεν τα σχολιάζω καν...αλλα που να ξες απο σταθεροτητα αποψεων...