Νέα

Σχέση μεταξύ ΜΕΛΩΝ του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Έχει παίξει ποτέ σχέση μεταξύ μελών του site?? να γράψουμε φήμες,κουτσομπολιά,φλερτ,πόθους,αλλα και ποια μέλη θα θέλαμε να ακουσουμε ότι είναι ζευγάρι και ότι η γνωριμία έγινε ΕΔΩ!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Έχει παίξει ποτέ σχέση μεταξύ μελών του site?? να γράψουμε φήμες,κουτσομπολιά,φλερτ,πόθους,αλλα και ποια μέλη θα θέλαμε να ακουσουμε ότι είναι ζευγάρι και ότι η γνωριμία έγινε ΕΔΩ!!!!!

διαβάζεις και την Espresso ανελλιπώς ?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Έλεος ρε παιδιά......  >:( >:(

Λαμπίρη το κάναμε;;;;

:jerking: :jerking: :jerking:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Εννοείς σχέση άνδρα με μη επαγγελματία γυναίκα? Αν ναι, πολύ δύσκολο για τον απλό λόγο ότι οι μη επαγγελματίες γυναίκες του σάιτ είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία.

Αν εννοείς σχέση ανδρα του σάιτ με γυναίκα επαγγελματία του σάιτ είναι άλλο θέμα (έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες επ' αυτού πολύ πριν υπάρξει το ιντέρνετ ακόμα).

Τέλος αν εννοείς σχέση αντρα του σάιτ με άλλον άντρα του σάιτ, τι να σου πω, εγώ είμαι από άλλο χωριό (μόλις προχτές ενας καλός συνάδελφος μού εξήγησε τι σημαίνει η φράση "δροσερό αγόρι" -τόσο άσχετος είμαι για να καταλάβεις).

montebello

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

και τι σε κάνει να πιστευεις οτι αν εχει γίνει τέτοιο πράγμα θα στο πούμε???
:think: :think:

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω το χρόνο,λες γίαυτο να έχω θέμα;; Μακάρι να μπορούσα πάντως γιατί θα είχα λιγότερο εργασιακό άγχος :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
Εννοείς σχέση άνδρα με μη επαγγελματία γυναίκα? Αν ναι, πολύ δύσκολο για τον απλό λόγο ότι οι μη επαγγελματίες γυναίκες του σάιτ είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία.

Αν εννοείς σχέση ανδρα του σάιτ με γυναίκα επαγγελματία του σάιτ είναι άλλο θέμα (έχουν γραφτεί χιλιάδες σελίδες επ' αυτού πολύ πριν υπάρξει το ιντέρνετ ακόμα).

Τέλος αν εννοείς σχέση αντρα του σάιτ με άλλον άντρα του σάιτ, τι να σου πω, εγώ είμαι από άλλο χωριό (μόλις προχτές ενας καλός συνάδελφος μού εξήγησε τι σημαίνει η φράση "δροσερό αγόρι" -τόσο άσχετος είμαι για να καταλάβεις).
κ εγω απο χωριο
με την κοτα στον ωμο
ψηφιζω και τον πουλο :badair:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καθαρη ηλεκτρονικη σχεση εχω με ολους.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δροσερο μου αγορι δεν ξερο για τους αλλους  αλλα μπορει να γινει κατι τωρα

κοιτα το Pm σου

πλακα κανω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μιλάω για σχέση άντρα με μη επαγγελματία γυναίκα, και βασικά γιατί να μη το πει κάποιος αν περνάει καλά;;; Εγώ αν το είχα κάνει και περναγα καλά θα το έλεγα σε όλους!!!!!!

OP
OP
S

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν μπορεί να μην έχει γίνει κάτι ομως,για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,ας μιλήσουμε και για αποπειρες και για χιλοπιτες!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μιλάω για σχέση άντρα με μη επαγγελματία γυναίκα, και βασικά γιατί να μη το πει κάποιος αν περνάει καλά;;; Εγώ αν το είχα κάνει και περναγα καλά θα το έλεγα σε όλους!!!!!!
 Τωρα μαλιστα με εστειλες να ψαχνω το ασμα μου....Καλα εισαι σοβαρος??? Πιστευεις οτι εδω μεσα υπαρχει μη εππαγγελματιας γυναικα???? Και αν υπαρχουν μερικες στα 87.000 μελη που ειμαστε να εισαι σιγουρος οτι τους περισσοτερους εδω μεσα μας εχουν για να διασκεδαζουν ηλεκτρονικα.... και εκτος αυτου δεν τις ξερει κανεις μας ποιες ειναι.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
και η sexoula ρε παιδιά τι είναι ;;;;;...... καρμπυρατέρ;;;;;;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
 Τωρα μαλιστα με εστειλες να ψαχνω το ασμα μου....Καλα εισαι σοβαρος??? Πιστευεις οτι εδω μεσα υπαρχει μη εππαγγελματιας γυναικα???? Και αν υπαρχουν μερικες στα 87.000 μελη που ειμαστε να εισαι σιγουρος οτι τους περισσοτερους εδω μεσα μας εχουν για να διασκεδαζουν ηλεκτρονικα.... και εκτος αυτου δεν τις ξερει κανεις μας ποιες ειναι.
Μην παιρνεις ορκο γι΄αυτο...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom