Νέα

Σχέση μεταξύ ΜΕΛΩΝ του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εννοειται οτι ολοι εσεις  και οι υπολοιποι που θα γραψετε υποστηριζετε μαζι μου την ανανεωση στο σαιτ με πρωτη κινηση το μουταρισμα ολων των μοντς....η δευτερη κινηση ειναι να γινω εγω μοντ και με δημοκρατικες -παντα- διαδικασιες να ορισω και αλλους πεντε δεκα φιλους μου.... :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω οτι πανεμορφο υπηρχε εδω μεσα το γαμησα, αν μου ξεφυγε καποια ενημερωστε με  :coffee:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εννοειται οτι ολοι εσεις  και οι υπολοιποι που θα γραψετε υποστηριζετε μαζι μου την ανανεωση στο σαιτ με πρωτη κινηση το μουταρισμα ολων των μοντς....η δευτερη κινηση ειναι να γινω εγω μοντ και με δημοκρατικες -παντα- διαδικασιες να ορισω και αλλους πεντε δεκα φιλους μου.... :rockon: :rockon:
  Ετσι σε θελω :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

montebello

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

θα κάνεις μοντ και την σεξουλα??? :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσενα θα σε κανω αρχιμοντ....
 Λεγε μου τετοια...λεγε μου τετοια......Ετσι θα εχω ελπιδες να με προσεξει και λιγο η γατογυναικα...που τωρα με εχει συνεχεια στο φτυσιμο.. :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ρε παιδιά, κάτι δεν παίχτηκε παλιά με τον duracell(; ) και μια χοντρή;  :think:
Με την μάγια τυπε, αλλα την απατουσε με την αντζελινα τζολι ο αχρειος  >:( >:( :huh: :rolleyes: :headbang: .

Εχε χαρη που του εκανε τα αεροπλανικα στο αεροστατο η ατζελινα  :idiot: :idiot: :idiot: , αλλιως θα μας τον ειχε καπαρωσει η χοντρη  :zfuck: :zfuck:

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Βασικα ο βυζολαγνος εχει γνωρισει κατι γκομενακια απο δω μεσα.

(βυζο δε σε χαλασε το χρεωμα ε?)

montebello

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μα καλα που ζείτε???
μιλήστε ανοιχτα παραδεχτείτε οτι βρεθήκαμε ολα τα μέλη του σαιτ και κάναμε μια τεράστια παρτούζα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom