Νέα

Σχέση μεταξύ ΜΕΛΩΝ του site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η μαριάννα δεν έλεγε ότι ένα μέλος την είχε αφήσει έγκυο πριν από λίγο καιρό?  :boobies:

επίσης, οι φωτο που λέτε ήταν ντούρασελ-καβλίτσα  :rockon:
με τη μαγια δεν ξέρω τι παίζει, αλλά η γιατρέσσα είναι εργαζόμενο κορίτσι, δεν ξέρω αν πιάνεται  :rockon: :rockon:
Μπούμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κατερίνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :-* :-* :-*

άσε, τόσες σελίδες και ούτε ένα καλό κουτσομπολιό να διαβάσω με τον καφέ μου σταδιάλα  >:(

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μπούμπη βρέχει εδώ τώρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:o :o :o :o δίκιο έχεις!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερίνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :-* :-* :-*

άσε, τόσες σελίδες και ούτε ένα καλό κουτσομπολιό να διαβάσω με τον καφέ μου σταδιάλα  >:(
Τι κουτσομπολιό βρε? Εδώ χώρισε η Μενεγάκη με τον Λάτσιο...όλα τα άλλα νέα έχουν ισοπεδωθεί...χέστηκε ο κόσμος για τους αγρότες....πας καλά?
Ζήτω οι μπουρδελιάρηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ζήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μπούμπη....επειδή δεν βλέπω ανταπόκριση επί του θέματος..πα να βάλω φρυγανιστά ψωμάκια...πώς τα θέλεις?μέλι ή μαρμελάδα και βούτυρο?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ζήτω και οι κεντροανατολικοαφρικανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :rockon: :rockon: :rockon:

επίσης η μαριάννα πρέπει να μπει λίαν συντόμως, αυτή έχει πολλά να πει, και με άλλον είχε έρωτα στο φόρουμ, πρέπει να πιω έναν ρημαδοκαφέ με ενδιαφέρον  :rockon:

αλλιώς θα πάω στο θρεντ της μενεγάκης  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπούμπη....επειδή δεν βλέπω ανταπόκριση επί του θέματος..πα να βάλω φρυγανιστά ψωμάκια...πώς τα θέλεις?μέλι ή μαρμελάδα και βούτυρο?

μέλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :smitten: :smitten:

εγώ βάζω τον καφέεεεεεεεεεεεεεεεεε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ζήτω και οι κεντροανατολικοαφρικανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :rockon: :rockon: :rockon:

επίσης η μαριάννα πρέπει να μπει λίαν συντόμως, αυτή έχει πολλά να πει, και με άλλον είχε έρωτα στο φόρουμ, πρέπει να πιω έναν ρημαδοκαφέ με ενδιαφέρον  :rockon:

αλλιώς θα πάω στο θρεντ της μενεγάκης  :2funny:

να γραψει και ο καρπερος στο θρεντ "που χυνετε". Στη Μαριαννα  :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στη μήτρα της μαριάννας  :rockon:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Απορώ με τους mods που αφήνουν κάθε μαλακισμένο θρεντ. Το site λέγετε bourdela και έχει καταντήσει ποικίλης ήλης. Κάθε παπάρας μπαίνει και γράφει ότι του καβλώσει. Σε λίγο το μόνο που θα θυμίζει κάτι από μπουρδέλα είναι οι διαφημίσεις από τα στούντιος. Στα παπάρια μου και η Μενεγάκη και οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο με το αντικείμενο του αγοραίου έρωτα. Άκου ρε μαλάκα...Θρέντ για την οικονομική κρήση, γιατί δεν μπαίνετε και σε κάποιο χρηματοοικονομικό forum να γράψετε για την barbora???? Θα πεί κάποιος γιατί μπαίνεις ρε μαλάκα και τα διαβάζεις άμα δεν σε εκφράζουν κάποια θρέντς??? Ο άνθρωπος είναι μαλάκαςν από τη φύση του. Όταν περνάμε δίπλα από ένα ατύχημα π.χ. στο δρόμο όλοι γυρνάμε να κοιτάξουμε χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και σωστό. Άβατο θα έπρεπε να είναι ο χώρος αλλά κάποιοι τον γαμάνε και ακόμα χειρότερο είναι ότι οι αρμόδιοι που θα μπορούσαν να ρίξουν ένα τρελό κόφτη επιτρέπουν στο γαμίσι αυτό να συνεχίζεται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απορώ με τους mods που αφήνουν κάθε μαλακισμένο θρεντ. Το site λέγετε bourdela και έχει καταντήσει ποικίλης ήλης. Κάθε παπάρας μπαίνει και γράφει ότι του καβλώσει. Σε λίγο το μόνο που θα θυμίζει κάτι από μπουρδέλα είναι οι διαφημίσεις από τα στούντιος. Στα παπάρια μου και η Μενεγάκη και οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο με το αντικείμενο του αγοραίου έρωτα. Άκου ρε μαλάκα...Θρέντ για την οικονομική κρήση, γιατί δεν μπαίνετε και σε κάποιο χρηματοοικονομικό forum να γράψετε για την barbora???? Θα πεί κάποιος γιατί μπαίνεις ρε μαλάκα και τα διαβάζεις άμα δεν σε εκφράζουν κάποια θρέντς??? Ο άνθρωπος είναι μαλάκαςν από τη φύση του. Όταν περνάμε δίπλα από ένα ατύχημα π.χ. στο δρόμο όλοι γυρνάμε να κοιτάξουμε χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και σωστό. Άβατο θα έπρεπε να είναι ο χώρος αλλά κάποιοι τον γαμάνε και ακόμα χειρότερο είναι ότι οι αρμόδιοι που θα μπορούσαν να ρίξουν ένα τρελό κόφτη επιτρέπουν στο γαμίσι αυτό να συνεχίζεται.

b6zxwp.gif

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κουτσομπολιό να γίνεται ρε, κι εγώ όταν πηγαίνω στο γυναικολόγο ρίχνω ένοχες ματιές στο τσάο  :rockon:

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Βασικα ο βυζολαγνος εχει γνωρισει κατι γκομενακια απο δω μεσα.

Συνήθως, όσες μπαίνουν σε τέτοιο site, έχουν και κάποιο κουσούρι..... Στο σώμα, στην ψυχή, στο μυαλό.....

Το κάνουν όμως, απλά, για να επιβεβαιώνουν τη φιλαρέσκειά τους, αφού υπάρχουν πολλοί από εδώ μέσα (δεν εξαιρώ κανέναν) που θα έκαναν, κάνουν ή έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμη σκάλπ (όπως λέει καλός φίλος από εδώ μέσα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom