Νέα

Σχέση με παρθένα γκόμενα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lion84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spiliopulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Δεν είχα το προνόμιο να είμαι με μια παρθένα κοπέλα κολπικά, αλλά είχα την ευκαιρία να κάνω πρωκτικό σεξ με την κοπέλα μου για πρώτη φορά, οπότε αμφισβητήθηκε η εκτίμησή μου για την παρθενία.

Νομίζω ότι η παρθενία υπερεκτιμάται ως προνόμιο, ή τουλάχιστον αυτό ένιωσα εκείνη τη στιγμή που έπρεπε να κάνω μεγάλη υπομονή για να πετύχω τη διείσδυση λόγω του πόσο κλειστή ήταν και του πόνου που της προκάλεσε.

Ήταν προνόμιο που μου επέτρεψε και όλη την επίδειξη αγάπης και εμπιστοσύνης που μου έδωσε, αλλά εστιάζοντας μόνο στο σεξ, νομίζω ότι ήταν κάπως αγχωτικό για μένα και για εκείνη.

Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Σχέση και σεξ με δύο παρθένες όταν ήμουν 18 και 19 χρονών αντίστοιχα, έχω βγει και με άλλες 3 που ήταν παρθένες επίσης σε αυτές τις ηλικίες (η μια ηταν 21 χρονών ουτε που ειχε βγει ποτε με αγορι ,ποσο μαλλον φιλιά γαμησια κλπ,φαινοταν κιολας ηταν σαν παιδι του κατηχητικού) αλλά τελικά (για λόγους που αναφέρθηκαν από τους συναγωνιστές πχ δέσιμο με μαμά, ντροπές, θέματα κλπ) δεν προχώρησε κάπου. Φοβερή εμπειρία μύστες μου ,πάντα άρεσα στις παρθένες γιατί είμαι παλιάς κοπής αρσενικό , ομορφόπαιδο,αγριάνθρωπος και ατίθασο νιάτο σαν τον Άλκη Γιαννακά στο Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη ένα πράγμα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.430
Πόντοι
3.786
Σχέση και σεξ με δύο παρθένες όταν ήμουν 18 και 19 χρονών αντίστοιχα, έχω βγει και με άλλες 3 που ήταν παρθένες επίσης σε αυτές τις ηλικίες (η μια ηταν 21 χρονών ουτε που ειχε βγει ποτε με αγορι ,ποσο μαλλον φιλιά γαμησια κλπ,φαινοταν κιολας ηταν σαν παιδι του κατηχητικού) αλλά τελικά (για λόγους που αναφέρθηκαν από τους συναγωνιστές πχ δέσιμο με μαμά, ντροπές, θέματα κλπ) δεν προχώρησε κάπου. Φοβερή εμπειρία μύστες μου ,πάντα άρεσα στις παρθένες γιατί είμαι παλιάς κοπής αρσενικό , ομορφόπαιδο,αγριάνθρωπος και ατίθασο νιάτο σαν τον Άλκη Γιαννακά στο Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη ένα πράγμα
:television:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.168
Πόντοι
456
Σε λιγο η παρθενιά δεν θα υπάρχει ουτε στα ζώδια...κι εδω στο Βιλαμπαχο ακόμα τρίβουν!!!!Μμμαλιστα...καλα παει κι αυτό!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.012
Πόντοι
3.506
Η παρθενιά πάντα αρέσει σ' εμάς διότι υποδεικνύει ότι είμαστε με μια γυναίκα που θα της δείξουμε εμείς "τον κόσμο". Είτε του σεξ, είτε γενικότερα. Μια που την έχει πάρει η μισή Αθήνα και κουβαλάει εκατό ψυχολογικά, να την κάνεις τι; είτε σχέση είναι, είτε μιας βραδιάς, ανούσιο και τετριμμένο. Συγχαρητήρια, είσαι ο υπ αριθμόν 339, πάρτε το χαρτάκι σας και περιμένετε να σας φωνάξουν απ' τη ρεσεψιόν.

Ενώ μια νέα κοπέλα, άπειρη, που ίσως ψυχολογικά δεν έχει λαβωθει, προδιαθέτει και εμάς τους ίδιους για κάτι όμορφο. Ας μη σπάει τη λεκάνη της σαν επαγγελματίας, ας μη γλύφει γόνατα, δεν χρειάζεται.

Είναι σαν να οδηγάς ένα καινούργιο αμάξι χωρίς χιλιόμετρα, ή ένα ζάσταβα που χει τα μαύρα του τα χάλια (εσωτερικά, γιατί απ' έξω μπορεί να ναι οκ).
Δεν χρειάζεται τύπε να είσαι ο πρώτος κάποιας. Καλύτερα να ξεσαλώνεις με τις χιλιοτρύπιες παρά να χάνεις χρόνο να το παίζεις δάσκαλος. Εκτός και αν είσαι 20χρονο που ψάχνει το άλλο του μισό και σαν τυφλίτης ανακαλύπτει ότι το πουλάκι του κάνει και για κάτι άλλο εκτός από το να κατουράει.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
42.530
Πόντοι
22.936
Τύπε μου με το πρώτο σου ποστ εδώ ήδη έχεις καταπλήξει τα πλήθη :coffee:
not scared snake GIF by The Ed Bassmaster Show

Ελπίζω για την ανάλογη συνέχεια :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom