Νέα

Σχέση με μικρότερη/-ο (διαφορά ηλικίας)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pangeo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
Aν είσαι στο Δημόσιο και διασφαλίσεις διακριτικότητα και ότι δεν θα το μάθει η γυναίκα σου ,ορμά...
Αν είσαι στον ιδ.τομεα και η εξέλιξη της περνάει από εσένα ,κάνε χαβαλε αλλά χώσε τον ΑΛΛΟΥ!Ιδανικά σε επαγγελματία....

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.890
Πόντοι
726
συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
Τύπε, σε φτιάχνει η κοπέλα; Σε καυλώνει; Αν ναι, όρμα, και μην σκοτίζεσαι για το ότι είναι 20 χρόνια μικρότερη. Στο φινάλε ποιος δικαιούται να πει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος; Όταν βρίσκεις την ευκαιρία για ευτυχισμένες στιγμές, την αρπάζεις, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Στην ηλικία των 50+, πόσες ευκαιρίες θα έχουμε ακόμη να μας συμβεί κάτι τέτοιο;
(επίτηδες δεν μίλησα για τα παιδιά σου και την σύζυγο, γιατί και μόνο ότι το συζητάς δείχνει ότι την γουστάρεις την κοπέλα, και θέλεις να το βάλεις το ψητό στο φούρνο)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Πολλές.

Φλέρταρε όσο σου χρειάζεται για να ανέβεις ψυχολογικά, και μετά ψάξε για μικρούλες στα μπανεράκια του παρόντος ιστότοπου. Το σεξ είναι ακόμα πολύ φθηνό σε σχέση με την διατροφή πρώην συζύγου και τέκνων.

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.890
Πόντοι
726
Πολλές.

Φλέρταρε όσο σου χρειάζεται για να ανέβεις ψυχολογικά, και μετά ψάξε για μικρούλες στα μπανεράκια του παρόντος ιστότοπου. Το σεξ είναι ακόμα πολύ φθηνό σε σχέση με την διατροφή πρώην συζύγου και τέκνων.
Σωστός, αλλά από την στιγμή που είναι 50+, λογικά τα παιδιά του θα είναι 20+, οπότε, όσον αφορά σε αυτά τουλάχιστον, δεν τίθεται ιδιαίτερο θέμα διατροφής.
Άλλο θέμα η γυναίκα, βέβαια, γιατί η κερατωμένη σύζυγος είναι χειρότερη κι από πεινασμένο ανακόντα στον Αμαζόνιο...

xdx

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
67
Πόντοι
0
Υπαρχουν γυναικες που τη βρισκουν με αρκετα μεγαλυτερους, πχ στην ηλικια του πατερα τους. Αλλες τη βρισκουν με χοντρους. Αλλες παλι τη βρισκουν με αρκετα νεοτερους απο αυτες. Καπου μεσα τους κρυβεται η προσφορα για περιποιηση ή περιθλαψη.

Dickens

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Like
37
Πόντοι
0
Δυνατό πιπίνι καρφώνει ο μεσήλιξ:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Παιζει φωτο να αξιολογησουμε την κατασταση?

kikoman

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
9
Like
105
Πόντοι
0
Μπα ζήτησα περιγραφή και δεν μας την έκανε
Η νεαρά είναι γύρω στα 170, λεπτή, με μικρό στήθος, ξανθο-κοκκινα βαμμένα μαλλιά, πολύ όμορφα πράσινα μάτια και φοβερό χαμόγελο. Εμένα μου αρέσει. :) έχω χαθεί λόγω προβλήματος υγείας - από όλους και αυτή... αυτά για την ώρα και καλή ανάσταση!

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.858
Πόντοι
3.446
Eννοείται πως ναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και αυτός δεν παει πισω ..

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.938
Πόντοι
6.946

Eννοείται πως ναι.

Και αυτός δεν παει πισω ..
ΑΞΙΟΙ ΜΥΣΤΕΣ, αμφότεροι.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Η νεαρά είναι γύρω στα 170, λεπτή, με μικρό στήθος, ξανθο-κοκκινα βαμμένα μαλλιά, πολύ όμορφα πράσινα μάτια και φοβερό χαμόγελο. Εμένα μου αρέσει. :) έχω χαθεί λόγω προβλήματος υγείας - από όλους και αυτή... αυτά για την ώρα και καλή ανάσταση!
Αρχικά περαστικά.
Ωραία περιγραφή, φαίνεται όμορφο μωράκι. Το μόνο που θα πω είναι το αν έχει γκόμενο αυτή. Αν έχει, γνώμη μου πάντα, μην κάνεις κάτι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Παντα θεωρουνταν ωραιος αντρας ο Γαλανος. Απιστευτη γυναικαρα εχει, αλλα αυτος τουλαχιστον το αξιζει!

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει ρόλο.

Το βασικό είναι να μην είναι συριζο-κουμμούνι.
Πες τα τύπε. Κι εγώ το καλοκαίρι που νταραβεριζόμουν με μικρότερη (οκτώ χρόνια), έτυχε να είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙ.

Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α !

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
742
Πόντοι
86
Καμια 30αρια εγω, 55 εκεινη. Ντουρμπαν Νοτια Αφρικη. Κανα εναμιση μηνα που ειμουν εκει περασα μια χαρα μαζυ της.

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
118
Πόντοι
0
Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που εχετε πάει με γυναίκα ειτε αυτη ηταν μεγαλυτερη σας ή μικροτερη σας σε ηλικία;
43 εγω και αυτή 19...
Και όταν ήμουν 21 με 32αρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom