pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Eγώ φταίω που θέλω να σε κάνω άνθρωπος,άντε τράβα να πετάξεις αετό!!!σκασε μωρη λουγκρα ποιος σε γαμαει εσενα
Eγώ φταίω που θέλω να σε κάνω άνθρωπος,άντε τράβα να πετάξεις αετό!!!σκασε μωρη λουγκρα ποιος σε γαμαει εσενα
Ρε άντε σύρε στο παχνί σου!!!
να αφησεις την γλιτσα ησυχη ακους*να θυμηθω να παρω μπαταριες εξτρα για τη φωτογραφικη: τσεκ*
κανα βλαχο λεω, σου κανει?
Όλες οι φιλενάδες παρέα...απο δεξια εσυ απο αριστερα το βλημα και στο κεντρο εγω
Όλες οι φιλενάδες παρέα...
σορρυ που σε αφησαμε απ'εξω λουγκραΌλες οι φιλενάδες παρέα...
να αφησεις την γλιτσα ησυχη ακους
ελα να σε βγαλω φορα παρτιδα στο θρεντ γυμνες φωτογραφιες
απο δεξια εσυ απο αριστερα το βλημα και στο κεντρο εγω
στην τραπεζαρια απανω θα γινει το καλο παιχνιδιστο κεντρο εσυ μαναρι μου ---->
στην τραπεζαρια απανω θα γινει το καλο παιχνιδι
εκει θα στησω τα δυο σας για ενναλαξεκει θα σε στησει η βλημα.
εκει θα στησω τα δυο σας για [size=16pt]ενναλαξ[/size]
επιτηδες το κανεις ε?
ξερεις τι με φτιαχνει πιο πολυ οι αντιθεσεις
η μια ψηλη νταρντανα και η αλλη κοντη σαμιαμιδη
πω ρε λεμε
ναι αλλα θα δροσισω εσαςθα αφυδατωθεις παιδι μου
Σιγουρέψουμε πρώτα οτι όντως είναι πέσιμο,κ οχι μια απλή συναναστροφή λόγω δουλειάς,κ μετά χωσου με τα μπούνια!!!συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
Έχω αρκετές γνωστές που το κάνουν αυτό. ψάχνουν μπαρμπάδες για τη φαντασίωση. Δες τι θέλει, ξεκαθάρισε ότι δε θες κάτι σοβαρό (μπορεί να την κάνει κολλήσει τέτοιες ηλίθιες που είναι) κούμπωσε ένα βιάγκρα και ξεκωλιασε τηνσυναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
υπαρχει περιπτωση να την εχουν βαλει απο τη δουλεια καποιος ? ή η γυναικα σου ή καποιος αλλος ?συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;
συναγωνιστές - θέλω τα φώτα σας... εγώ είμαι 50+ αλλά μου τη πέφτει μια κοπέλα από τη δουλειά 20 χρόνια μικρότερη!!! Ξέρει ότι έχω παιδιά, κτλ, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τουλάχιστον φλέρτ. Η κοπέλα είναι πραγματικά έξυπνη και όμορφη στα μάτια μου - δε ξέρω τί μου βρίσκει, γιατί δε με έχει πραγματικά ανάγκη στη δουλειά, κτλ. Είμαι χρόνια εκτός 'γκομενικής' κυκλοφορίας και έχω μείνει πίσω - έχετε καμιά ιδέα;