Νέα

Σχεση με γυναικα με παιδι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Καλημερα αγαπητα μελη :dancing:
Εδω καικαμποσο καιρο εχω σχεση με μια μικροτερη μου η οποια εχει ενα παιδι απο τον προηγουμενο γαμο της

Θελω την γνωμη σας στο εξης
Πιστευεται οτι σε μια σχεση(αν πουμε οτι παει να σοβαρεψει) ειναι αρνητικο το οτι ενας απο τους 2 εχει και 1 παιδι απο προηγουμενο γαμο?

Η τελοςπαντων ποια ειναι τα αρνητικα και ποια τα θετικα( αν υπαρχουν)
Ειμαι πολυ ελευθερος και καθολου οπισθοδρομικος,απλως οσο ναναι στο πισω μερος του μυαλου μου,που και που εχω αυτη την απορια.

Ακουω γνωμες...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ανάλογα...για πες μάγκα τι ηλικία έχει το παιδί?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δωσε καποιες λεπτομερειες....εσυ το πας για γαμο μαζι της;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γυναικες με αποσκευες ειναι οι καλυτερες γκομενες. Μεχρι εκει, γκομενες. Μαζέψου  :s&m_2:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ασε που σε βλεπω να ζεις στο μελλον στιγμες απο το ευτυχισμενοι μαζι..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μου εχει τυχει δυο φορες στο παρελθον
μια ειχε 2 παιδια και κρατησαμε σχεση για 3 χρονια , του κολου σχεση δηλαδη εγω ειμουνα 25 και οταν αυτη μπορουσε ερχοταν και τον ετρωγε, αλλα μεχρι εκει
η δευτερη ειχε ενα παιδι ηταν πιο καλα τα πραγματα , ειχε περισσοτερο χρονο γαμιοτανε τελεια αλλα και παλι δεν προχωρησε η σχεση λογο παιδιου
κανε την ζωουλα σου αδερφε και μολις βρεις κατι καλυτερο τον πουλο

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Φιλε μου, ειναι απο τις πιο δυσκολες περιπτωσεις. Καλο ειναι να αφησεις εξω απο την ιστορια το παιδι. Ειναι πολυ ευαισθητα σε τετοια θεματα. Εννοειται, οτι αν δεν εχεις σκοπο να μονιμοποιησεις την κατασταση, δεν χρειαζεται να αναφερθει τιποτα στο παιδι. Οπως επισης εννοειται οτι αν θα σκεφτειτε επισημοποιηση, καλο ειναι να συμβουλευθειτε καποιον παιδοψυχολογο. Μην αγχωνεσαι απο τωρα για κατι που θα αντιμετωπισεις ετσι κιαλλιως οταν ερθει η ωρα του. Προσωπικα εχω δυο φιλους που παντρευτηκαν με ετοιμα παιδια απο τις γυναικες τους. Και φυσικα εκαναν και επιπλεον παιδια ζωντας μια ισορροπημενη ζωη.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Δυσκολη κατάσταση η οποία εξαρτάται από πολλά πράγματα, καλύτερα μην ανακατεύεσαι εκτός αν είναι μόνο για να ρίχνεις κανα πούτσο. Είχα και εγώ πριν κανα δυο χρόνια μια τέτοια σχέση και το διαλύσαμε γιατί βλέπαμε ότι δεν πήγαινε

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Είχα στο παρελθόν σχέση για 1-1,5 χρόνο με κοπέλα που είχε παιδί από προηγούμενο γάμο. Η σχέση τελικά διαλύθηκε "λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων". Θέλω να πω ότι η ύπαρξη του παιδιού δεν  έπαιξε κανένα ρόλο στη διάλυση της σχέσης. Βέβαια, όσο ήμουνα στη σχέση αυτή έκανα προσπάθεια να μην αποξενωθώ από το παιδί -πάντα του μιλούσα, ενδιαφερόμουνα για τα μαθήματά του και τη ζωή του εν γένει. Και το ίδιο το παιδί δεν πρέπει να είχε πρόβλημα: τουλάχιστον αυτό η συμπεριφορά του.

Επισκέπτης
ρολο παιζει και η ηλικια του παιδιου..
στην αρχη καλυτερα να μην εχεις παρε δωσε με το σπιτι της, μεχρι να σιγουρευτειτε οτι ειστε μαζι.. οποτε γνωριζεις και το παιδακι..και παντα με πολυ προσοχη..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
νωντα αμα κατεβασουν το σαιτ με τις μαλακιες που λες θα σε γαμευσω να το ξερεις....

κάτω τα χέρια από το νώντα μην τα πάρω λέμε  :rockon:

(αν και είναι ντεφορμέ τελευταία  >:( )

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
νωντα αμα κατεβασουν το σαιτ με τις μαλακιες που λες θα σε γαμευσω να το ξερεις....
δεν εχεις δικιο. μπορει το παιδι να ειναι 19χρονη νεανίς με στριποπροσόντα και να σε βασανιζει παντα η απορία μηπως κανουν παρεα και στο κρεβατι και πιαστεις μαλακας που δεν τις κοίμισες μαζι..  :tooth:

(δε γελαμε τωρα..)

Επισκέπτης
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(για το παιδι)για να το σπαμαρετε με μαλακιες..
μεχρι να σιγουρευτεις οτι το πατε για σοβαρη σχεση,ΜΑΚΡΥΑ απο το παιδι οσο & αν επιμενει η κυρια να το γνωρισεις..
οταν εισαι 1.000% σιγουρος για την σοβαροτητα της καταστασης,ρωτα τον εαυτο σου αν εισαι ετοιμος να το αγαπησεις σαν παιδι σου..

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αν αυτά που νιωθεις για αυτή την γυναίκα είναι σοβάρα τότε μείνε. Αν το βλέπεις επιπόλαια φύγε το συντομότερο γιατί σκέψου ότι έχει και ένα παιδί. Και το σημαντικότερο που έχω να σου πω από προσωπική εμπειρία, χωρίς να ξέρω την ηλικία σου, είναι να μην την φέρεις σε κατάσταση που θα πρέπει να διαλέξει το παιδί της ή εσένα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Φιλικά.

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
πολυ σωστα.Να ξερεις οτι η γυναικα επειδη ψαχνει "πατερα" πατρικη φιγουρα πες το οπως θες θα θελησει απο την αρχη να σε φερει κοντα στο παιδι (εμενα μου ετυχε με πολυ πιεστικο τροπο)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το θεμα ειναι πολυ σοβαρο(για το παιδι)για να το σπαμαρετε με μαλακιες..
μεχρι να σιγουρευτεις οτι το πατε για σοβαρη σχεση,ΜΑΚΡΥΑ απο το παιδι οσο & αν επιμενει η κυρια να το γνωρισεις..
οταν εισαι 1.000% σιγουρος για την σοβαροτητα της καταστασης,ρωτα τον εαυτο σου αν εισαι ετοιμος να το αγαπησεις σαν παιδι σου..

παρτα στο γκωλο να μαθεις να μου το παιζεις και σοβαρος σε μερικα θρεντ, σπαμομαρια  :birdman:
epic-fail-reading-material-fail.jpg

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
μηπως το παιδι μοιαζει σαν αυτο;

140px-Bundesarchiv_Bild_183-1989-0322-506%2C_Adolf_Hitler%2C_Kinderbild.jpg

Stories