Νέα

Σχέση με αλβανίδα γεννημένη εδώ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kubador26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 313
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kubador26

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να  βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??
Βλεπω σωστα σχολια στο site και νομιζω πως το θεμα μας εχει απασχολησει ολους!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ξερω πως παρομοια θεματα εχουν γραφτει ομως η αληθεια ειναι πως πραγματικα πλεον δεν μπορεις να καταλαβεις αν μια κοπελα ειναι ξενη η ελληνιδα πλεον ειδικοτερα αν εχει ζησει και μεγαλωσει εδω.
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.
Το εωτημα που προκυπτει ομως ειναι...οσο καλα και αν παιρνας δεν αντχω την ιδεα των συμπεθερων απο τα τυρρανα, ουτε καν μπορω να αφησω να μαθευτει στο κυκλο μου. Τι κανεις? Χωριζεις?Η οτ παλευεις? Αξιζει τοσο πολυ για μια γυναικα?
Σημαντικο παντως πως τα τελευταια χρονια σε γνωριμιες πουεχω κανει ειτε μεσω site ειτε ακομα και απο εξω εχω βρεθει στο κρεβατι με γυναικες που δεν περιμενα να ειναι απο εξω.
Μηπως τελικα θελει προσοχη και να μην προχωραμε σε δευτερη βραδια οταν πραγματικα δε θελουμε να  βρεθουμε αργοτερα στο δικο μου διλημα??

Θα ελεγα να τη χωρισεις αμεσα.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αν ειναι απο τα τιρανα παλι καλα.απο κανα χωριο βορεια ειναι αλλιος τα πραγματα.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Εχω μια σχεση με μια κοπελα που γεννηθηκε εδω. Ολα ξεκινησαν για πλακα [glow=red,2,300]καθως σε καμια περιπτωση δε μπορουσα να φανταστω τον εαυτο μου με μια ξενη[/glow] και ειδικοτερα αλβανιδα. Ομως στην πορεια ειδα πραγματα που αξιζαν πανω της και γενικα με εκαναν ευτυχισμενο παρολο που οι κοσμοι μας ειναι διαφορετικοι (εγω στελεχος σε μεγαλη επιχειριση, εκεινη κομμωτρια απο εδω και απο εκει - με μεγαλο ομως ταλεντο οφειλω να παραδεχτω και πολυ εργατικη). ειναι δυναμικη γυναικα και μου προσφερει πολλα.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φιλε εσυ αποφασιζεις για τον εαυτο σου αν θελεις την κοπελλα πραγματι προχωρα δεν μενει σπιυι σου ο κοσμος οι δυοσας ειστε ουτε τα πεθερικα σου θαναι σπιτισου καθε μερα!εφοσον λες οτι γενηθηκε εδω ειναι ελληνιδα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το μουνι ειναι γλυκο
επισης σερνει καραβι που λενε :2funny:
δηλαδη θα παντρευτεις?σκεψου το καλα,οχι επειδη ειναι αλβανιδα αλλα γενικα ο γαμος δεν λεει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενα φιλαρακι ειχε αραβωνιαστει αλβανιδα που ειχε εμεγαλωσει εδω.καλη κοπελα χρυση σε ολα,μεχρι που ανακαλυπτει οτι πηδιοτανε με εναν αλβανο που ο τσακωνας ειναι καλωνος μπροστα του.το χουν στο αιμα τους την απατη.κιαυτη κομωτρια ηταν απο το περαμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα φιλαρακι ειχε αραβωνιαστει αλβανιδα που ειχε εμεγαλωσει εδω.καλη κοπελα χρυση σε ολα,μεχρι που ανακαλυπτει οτι πηδιοτανε με εναν αλβανο που ο τσακωνας ειναι καλωνος μπροστα του.το χουν στο αιμα τους την απατη.κιαυτη κομωτρια ηταν απο το περαμα.
κομωτρια και απτο περαμα?ε τα θελε ο κωλος του ρε τυπε :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παντα φιλαρακια σου την πατανε τι εγεινε μαστερακο?

Επισκέπτης
Μονο και μονο που σε απασχολουν αυτα εγω λεω να χωρισεις τωρα. Να μη βασανιζεσαι κι εσυ , να μη βασανιζεις και αυτην.
Οταν προχωραμε σε πιο επισημες σχεσεις ( η λεξη σοβαρη δεν μου αρεσει) πρεπει να εχουμε κατα νου οτι ο/η συντροφος μας δεν επεσε απο τον ουρανο και οτι εχει οικογενεια απο πισω. Το ποσο θα συναναστραφεις την οικογενεια ειναι αλλο θεμα , το σιγουρο ειναι οτι δεν θα την αποκλεισεις. Και θα ειναι μεγαλο χαστουκι για την κοπελα αν καταλαβει οτι ντρεπεσαι γι ατην καταγωγη της. Αυτα φιλικα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τελικα αλλο ενα θεμα με αλλοδαπη!

Επισκέπτης
Αμα εσεις ειστε καλα μαζι γιατι θα πρεπει να σε απασχολει ο "κυκλος" σου ? Αν σε απασχολει παντως τοσο πολυ κανε σχεσεις με τον "κυκλο" σου απο δω και περα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τύπε, και μόνο που η on the road  και η  roxala  σου λένε να χωρίσεις, εσύ κάνε το αντίθετο...
Είναι Ελλεεινίδες και  δε θέλουν  η Αλβανίδα να πάρει γαμπρό μεγαλοστέλεχος εταιρίας...
Σε θέλουν για την πάρτη τους  :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε, και μόνο που η on the road  και η  roxala  σου λένε να χωρίσεις, εσύ κάνε το αντίθετο...
Είναι Ελλεεινίδες και  δε θέλουν  η Αλβανίδα να πάρει γαμπρό μεγαλοστέλεχος εταιρίας...
Σε θέλουν για την πάρτη τους  :2funny:

Oh snap! Μας καταλαβε! :tits2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε για αυτο φαγωθηκατε να χωρισει ο ανθρωπος?τυπε ποσα πμ σου χουν στειλει οι ξεδιαντροπες? >:( >:( >:( >:( >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom