master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τι θα γινει με σενα ακομη warned εισαι?
τι θα γινει με σενα ακομη warned εισαι?
παρ'την χθες....Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...
Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...
Πέρα από το "φόβο".Εσεις τί θα κάνατε με μία που δεν σας άρεζε πολύ εμφανησιακά αλλά σαν χαρακτήρας;
θα πηδούσα το χαρακτηρα της
μη το λες...ρε παιδες ετσι λειτουργουν οι γυναικες...
εμεις ακριβως αντιθετα.
δυσκολα πραγματαθα πηδούσα το χαρακτηρα της
εμενα δε με χαλαει...αχ, το πρόβλημα είναι όταν καβλώνεις τους άλλους μόνο εγκεφαλικά
δυσκολα πραγματα
μεχρι τωρα 2 γυναικες μονο μου εχουν σηκωσει το πανω το κεφαλι...
μη το λες...
αμα δε σε φτιαχνει το περιτυλιγμα ανοιγεις με λιγοτερο ενθουσιασμο το δωρακι...
ναι οκ...νυσταζω....το ιδιο λεμε ρε lukritia
ο αντρας αμα δεν του αρεσει το περιτυλιγμα...ισως και να μην ανοιξει το πακετο..
Δεν υπαρχει αυτο, αν σηκωθει το πανω, το κατω λυσσαει...αχ, το πρόβλημα είναι ότανκαβλώνεις τους άλλους μόνο εγκεφαλικάσηκώνεις μόνο το πάνω κεφάλι
εντιτ: καταραμένε χίτμαν
και προς απάντηση της λουκ
Δεν υπαρχει αυτο, αν σηκωθει το πανω, το κατω λυσσαει...
ναι οκ...νυσταζω....
εννοειται αυτο ρε!εμενα κυριως το πακετο με φτιαχνει. και γαματο να ειναι το περιτυλιγμα, αμα μιλησουμε και θελω να του χωσω μπουνια, πώς θα ανοιξω το πακετο μετα?
εννοειται αυτο ρε!
ενας μου ειχε πει:κομμενα τα τηλ&εξοδοι με φιλους.καλα σε μενα δεν αρκουν πολλα..
ενας μου ειχε πει οτι τα γουρουνακια φτιαχτηκαν για να τα τρωμε :o
ε γμς τα δλδ.. δυσκολα τα πραγματα ^_^
εμενα κυριως το πακετο με φτιαχνει. και γαματο να ειναι το περιτυλιγμα, αμα μιλησουμε και θελω να του χωσω μπουνια, πώς θα ανοιξω το πακετο μετα?