Νέα

Σχέση ή απομάκρυνση ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
king-033.gif
τι θα γινει με σενα ακομη warned εισαι?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...
παρ'την χθες....
αν δεν τραβηξει πας παρακατω.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Γενικα δεν κανω σχεσεις,δεν ειχα ποτε σοβαρη σχεση.Εχω γνωρισει μια κοπελα η οποια γουσταρει,ειναι και γαμω ατομα,ειναι σαν χαρακτηρας ακριβως οτι ζηταω απο μια γυναικα αλλα δεν μου αρεσει πολυ εμφανισιακα.Να κανω κατι;Φοβαμαι οτι θα πηγαινω παλι στις πουτανες και αν γνωρισω κανα καλο γκομενακι στο μελλον,οτι ισως την πληγωσω,
Ακουω γνωμες...

Kαλώς ή κακώς, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι η εμφάνιση του,στην πορεία τον γνωρίζεις και αυτό που σε γοητεύει είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του.
Υπάρχουν περίπτώσεις που ενω σαν πρώτη εμφάνιση, μπορεί να μην σε συναρπάζει κάποιος, γνωρίζοντας τον να τον ερωτευτείς.Αν λοιπόν ένας άνθρωπος έχει καταφέρει να σε γοητεύσει με τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του, νομίζω όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Εσύ όμως τι προτιμάς? Να έχεις δίπλα σου κάποια που να μπορείς να συνεννοηθείς, να πείς μερικές κουβέντες και σε συνδυασμό με ένα καλό κρεββάτι ή να έχεις δίπλα σου μια πανέμορφη κοπέλα, ίσως να μην είναι συνεννοήσιμη και που ξέρεις ίσως και με μέτριο κρεββάτι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχ, το πρόβλημα είναι όταν καβλώνεις τους άλλους μόνο εγκεφαλικά σηκώνεις μόνο το πάνω κεφάλι  :grin: :grin:

εντιτ: καταραμένε χίτμαν
και προς απάντηση της λουκ  :2funny: :2funny:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
μη το λες...
αμα δε σε φτιαχνει το περιτυλιγμα ανοιγεις με λιγοτερο ενθουσιασμο το δωρακι...

το ιδιο λεμε ρε lukritia

ο αντρας αμα δεν του αρεσει το περιτυλιγμα...ισως και να μην ανοιξει το πακετο..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αχ, το πρόβλημα είναι όταν καβλώνεις τους άλλους μόνο εγκεφαλικά σηκώνεις μόνο το πάνω κεφάλι  :grin: :grin:

εντιτ: καταραμένε χίτμαν
και προς απάντηση της λουκ  :2funny: :2funny:
Δεν υπαρχει αυτο, αν σηκωθει το πανω, το κατω λυσσαει...

Επισκέπτης
εμενα κυριως το πακετο με φτιαχνει. και γαματο να ειναι το περιτυλιγμα, αμα μιλησουμε και θελω να του χωσω μπουνια, πώς θα ανοιξω το πακετο μετα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα σε μενα δεν αρκουν πολλα..
ενας μου ειχε πει οτι τα γουρουνακια φτιαχτηκαν για να τα τρωμε :o
ε γμς τα δλδ.. δυσκολα τα πραγματα ^_^
ενας μου ειχε πει:κομμενα τα τηλ&εξοδοι με φιλους.

χμμμ...πολυ γρηγορη σχεση ηταν αυτη....

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
εμενα κυριως το πακετο με φτιαχνει. και γαματο να ειναι το περιτυλιγμα, αμα μιλησουμε και θελω να του χωσω μπουνια, πώς θα ανοιξω το πακετο μετα?

Γιατί, θα μιλάμε κιόλας..? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom